'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ben geldim kimsecikler kalmamış

Kıymetcim canım bende regl oldugumda huysuzum ve bende teraziyim bingooo Doğum günün ne canım?
Kpss'den umarım iyi bir puan alırsın canım. Erkek arkadaşın ne işle meşgul? Aynı bölüm mezunu musunuz? Bi de bi de çizelgende 3 ay yazıyo, 3 aydır mı birliktesiniz tatlım :)

Çok konuştum di mi Sustum tamam

lidyana.com da var canım bunlar ardacık oranın sahibiymişş sateennnn hıhhh benimde çok hosuma gittii ben S & S yaptırmayı düşünüyorum çook güzel duruyo :)))

Bugun soruma cvp bekleyemeden cikmak zorunda kaldim maalesef benim canim annem terasta dustu kolunu kirdi:-(
Canim tesekkur ederim en kisa zamanda bakicam yaptircam ins askla bana

kızlar günaydın dün harika bir gece geçirdim aile dostlarıma ve bizim aileye babacığım çok güzel bir yemek ısmarladı harikaydı herşey manzara ve ada süperdi çok mutluyum

nurayım ahhh bilirimmm çok akrabayı benim anne babada 5 kardeş sevgilicikte öle kiii dedemdi annamdide 5 kardeş annem kuzenleryle kardeşlernden fazla bile görşr kuzeninin torunu felan düşün yani bizim sülallle 1000 geçer bile malesef diyorum çünkü kalabalığız annemde dedi 2 düğünün olur diye ama olsun çok olunca daha güzel kalabalık kalabalık

ve gerçekten canım ricaları varsa küstürmeee belki bende zorlarsam 25 ağustosta gelin olmuş gidebilirim dua ediyorum en uygunu ne zamansa o zaman gidelim hayırlısı

çağlam canım doa kozmatikle ilgili beni aydınlat ne olup bitti herkes sinirli topikte birşeyde anlayamadm geldiğinde anlatırmısın

Kızlarrrrr günaydın
Ya sizlere birşey sormam lazım ya bu pazar aşkımla deniz için annemden onayı çıkarabildim daha abim bilmiyor gerçi oda var ama neyse ama regl 13ünde olmuştum karnım ağrıyorrrr ya ne yapsam ya offfffffffffff:18::18::18: o gün bize zehir olmasın ama ya
ağrı kesiciler keser mi aceba?:18:

adet geciktirici kullanabilirsin ağrı kesiciler herkese yaramayabiliyor

günaydınnnnnn
çok yorgunummmm ama büroya uğradım, bugün düğünü olan arkadaşımımn duruşmasına girdim
sonracığıma saat 2ye kuaför randevusu aldımmmm bu akşam düğünümüz varrrrrrr
dün kınada acayip oynadım çok yorgunum
ep gene trakyalıyız işte
ben giremem bi süreee
öpüyoree hepinizi canlarım

kübracım, büşracım ablanıza, annenize çok geçmiş olsun
bi an çnce iyileşirler inşallah

yağmurcum ayın 13üne çok var gelmez sanki ama adetin düzenli mi bilemiyorum
en iyisi sipaydinin dediği gibi geciktirici iç

görüşürüz kızlarrrr

Son düzenleme:
günaydın kızlarr

büşracım annene cok buyuk gecmiş olsun canımmm

gizomm, birkaç gündür doa topiklerinde sorun cıkıyordu... topikte bize yardımcı olan arkadaslar basta olmak uzere paylasım yapanlar doa'nın reklamını yapıp onlar için calısmakla suclandı... dün baska bir tartısma daha olmus diger topikte sanırım onun icerigini cok bilmiyorum ben daha oncekileri biliyorm

az cok anlamıssındır doa nın calısma felsefesini... burası adamların insanlara ve dogaya bir nevi gonul borcu olarak cok bişey kazanmadan yapmaya calıstıkları bir olay...

dörtbir yanımızın kimyasal oldugu, habire tüketmeye alıstıgımız kendimizden sonraki nesilleri gram dusunmeden savura savura dunyayaı tukettıgımız su gunlerde belki de hem bizi hem de kendilerinden sonraki nesilleri dusunen tek firmalar benim bildigim...

baskaları da var bu iddia da olan yok degil... ama bize 1 kurus maliyeti olan urunu 100 kurusa satanlara ve cevreyi koruyan az zararlı urun lafını yapıstırıp bundan nemalanmaya calısanlara ben bizi dusunuyorlar diyemiyorum...

o yuzden goruyorum ki meyve veren agac taslanıyor... doa kendisi de soyluyor biz kucuk bi firmayız diye ama belliki daha buyukler simdiden onu kesfetmiş ve bir cıg gibi buyuyup onların onune gecmesinden korkuyor bu sebeple de hiçbir bakım markasına yapılmayan saldırı nedense doa ya yapılıor...

onlar da sıkılmıslar artık bu durumdan haliyle... hem kendileri zan altında kalıyolar hem müşterileri bu yuzden sitelerinden hiçbir yerde urunlerinden olan memnunuiyetimizi ve sikayetimizi dile getirmememizi istemişler sadece onlara yazmamızı istemişler

durum bundan ibaret...

her ne kadar anneme bazen anne ne organik kadınsın ya! desem de ben de annemin kızıyım....

yıllarca yurt dıslarında fellik fellik organik yaglar sabunlar aradım... cevreye ve insana saygılı markalardan alısveriş yapmaya calıstım... hiçbirinden bu kadar memnun kalmadıgım gibi bir de cebim yandı yıllarca

ayagıma kadar gelmiş boyle guzel bir hizmet varken kimse kusura bakmasın ama ben savunmaya devam ederim edicem de...

1 liralık malı 100 kurusa satmadan ustune bir de seni hediyelere bogan en ufak sorunda cep telefonuna kadar arayıp sana yardımcı olan... aman paranız gitmesin uye olun puan kazanın puanla alın daha indirimli alın diye bir firma ilk defa goruyorum...

böylelerini cogaltmak gerek... satasacaklarına ornek alsalar keskeeee

Canlarım Doa kozmetikten bana neler önerirsiniz :26:

Duş jelimi tamamen katkısız Ersağ'ın ürününü kullanıyorum. Cildimi Dalin'le temizliyorum. Katkılı ürünleri sizin anneleriniz gibi benimki de kesinlikle tercih etmiyor kurabiyem ve de kızar zaten...
Ev temizliği için de annem Ersağ ürünleri alıyor. Doa'dan ona süpriz yapabilirim...

Bir de doa'yı deneyeyim. Ersağ cebi yakan cinsten doa'nın sitesine baktım şimdi gayette uygun hemde kaliteli diyorsunuz, bende denemek isterim...

Son düzenleme:
Çok sessiz bugun topic Bende yemeğimi yiyim de primleri çıkarıyım bari...

Şirkette 2 yıl 2 aydır calısıyorum kızlar şubat ayında zam yapılmıştı maaşıma ve az önce oğrendim ki onumuzdeki ay bana 4. kez zam yapılacakmış, patronlarımı seviyoruuuuuuuuuuummmmm :81:

Çağla hemen bende sana bişey sormak istiyorum...

Benim saçlarım ince ve zayıf.. veee çok çabuk yağlanıyo.. Bir sürü şey denemdim ama ıhh ıhh fayda sıfır..

Doanın sitesinde yağlı saçlar için geliştirilmiş bi şampuan gördüm fiyatıda uygun ama bi bilene ( yani sana ) sorayım dedim...

Bugun soruma cvp bekleyemeden cikmak zorunda kaldim maalesef benim canim annem terasta dustu kolunu kirdi:-(
Canim tesekkur ederim en kisa zamanda bakicam yaptircam ins askla bana
büşracım çok geçmiş olsun, allah acil şifalar versin anneciğine.

giziiiimmm aynı gün gelin olalııım senin doğum günündee :)

çok konuşmadın yok estağfurullah
3ekim doğum günüm. sınavda sayısaldan, türkçeden, coğrafyadan yana derdim yok tarihten çakabilirim bir tek

erkek arkadaşım iktisat mezunu ama işini yapmıyor. bir arkadaşıyla ortak işleri var. filmlerde dizilerde reklamlarda kullanılan kameraları falan kiralıyorlar. kendileri çekim yapıyorlar. film şirketi yani, tabi büyük çapta değil, senaryo yazıyorlar daha önce yazdıkları da var. yılbaşından sonra kendi filmlerini çekmek istiyorlar. ben kimya mezunuyum. aynen 3aydır birlikteyiz, çok hızlıyız dimi :))) ilk gün evlenmeye karar vermişti zaten sevdicek beni ikna edememişti. ilk 3 ay görüşüyorduk aynı sevgili gibi konuşuyorduk ama ben ısınamamıştım, sonra sevdim aşık oldum bende. ondan itibaren 3 ay oldu. yani toplamda 6 ay oluyor aslında. yine de çok az zaman oldu. ama çok yol aldık diye düşünüyorum. bütün ailesiyle tanıştım bir kaç defa görüştük. ablasıyla falan alışverişe gittik, aramız iyi yani. onlara kalsa bu eylülde söz falan yapmak istiyolar ilk günden beri ne zaman gelelim istemeye muhabbeti dönüyor ama ben istemiyorum. nişanlılık uzun sürmesini istemiyorum. hem de ilişkimiz bu şekilde de çok güzel. az önce geldim eve kahvaltı yaptık beraber. bir haftadır görüşememiştik. her seferinde daha fazla aşık oluyorum Allah bozmasın gözlerimiz aşkla bakıyor

heam bir de bi ara yaş konusu olmuştu. sevgilim benden 10yaş büyük 34 yaşında, ben 24ü bitiriyorum. ama yaşını göstermiyor. gösterse de yine onu severdim

pelom sabunlarını oneririm... hele bal sut sabunu keyfine gore sec begen al

yaglarını oneririm yag bakımları yapıosan... pirinç nar cekirdegi ve ozon kullanıyoruz annişle beraber..

hediye olarak feslegen kremi gelmişti anneme verdim cok sevdi eskiden ceraceptine gibi bi krem varmıs galba cok meshur ona benziyo dedi.. annem kremsiz cıkmaz krem manyagıdır en azından sımdı icimiz daha rahat ıcerigini bilioruz parabensiz mis gibi..

katı parfümleri oneririm ama parfum mantıgında dusunme cunku bunlar saf cicek kokuları o yuzden kimileri hacı yagı diyebilio bkz. Kardeşcanım ...

parfum gibi kokan iki tane vardı larisa biri biri de erkek kokusuydu askımla kendime aldım harikalardı ama suan satısta değil

suan satısta olanlar cicek kokuları... parfumune baz olarak kullanabilirsin parfumun kalıcıgılıgını arttırıyolar... bir de koltuk altına falan surebilirsin hem yumusatıolar da ben cok seviorum alıcam yine yeni kokulardn...

ev temizlik malzemeleri henuz yok... ben bir de dişmacunu bekliorum onlardan SLS siz, acil ama hammadde uzerinde calısıolarmıs daha... zamanla onlar da cıkıcak diye dusunuyorum

sonra dus jelleri ve losyonları var, papatyalı losynu kullanıorum ayakcıklarımı yumusacık oluyo ama kokusunu cok sevmedim bu siparişte cilekli losyon ve cilekli jel denicem cnm

Kübracım, sampuanlar konusunda bişey diyemiyorum canım... herkese yaramıyor cunku... malum saf sampuan bunlar o yuzden sacı sertleştirebiliolar ama alıp denemekten zarar gelmez bence bir dene...

saclarını parca parca yıkaman gerek ama onleri yanları arkaları ayrı ayrı ve bol bol durulaman gerek kullanımları biraz zahmetli... sac kremleri var onlarla kullanabilirsin alırsan ... 200 ml lik sac kremini alırsan tüm sacına dipler de dahil uygulayabiliosun, 400 ml olanı alırsan o keratinli oldugu icin sadece uclara uygulayabiliosun...

ben sampuanlarını kullanamıorum malesef.. saclarım cok tiftik tiftik oluyor... ben de röfle var ama... onun da etkisi olabilir o yuzden saglıklı bir yorum yapamıorum tatlım

kıymetcim cok tatlısınız yaa masallah sizee hep böyle kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…