canım aslında regl olamadığım için huysuzum. terazi burcuyum biraz da bir anım bir anımı tutmaz :)bugün daha iyiyim. işsizlik genel bir sorun haline geldi artık 4 ay oldu mezun olalı. sanırım kpssden sonra bişeyler olucak cumartesi kpss lisansa giricem. artık para biriktirmeye başlamam şart. yani sevgilicik üstünle başınla gel ben seni istiyorum başka bişeye gerek yok bile diyor ama öyle olamaz tabi ki :)) sağol canım ilgilendiğin için
lidyana.com da var canım bunlar ardacık oranın sahibiymişş sateennnn hıhhh benimde çok hosuma gittii ben S & S yaptırmayı düşünüyorum çook güzel duruyo :)))
Bugun soruma cvp bekleyemeden cikmak zorunda kaldim maalesef benim canim annem terasta dustu kolunu kirdi:-(
Canim tesekkur ederim en kisa zamanda bakicam yaptircam ins askla bana
gizooom en son çıkmadan önce görmemişim bunu ben.
annesi 9, babası 8 kardeş olduğundan bizde akraba çok olacak yani
çoğu hep yurt dışında.
diğerleri de istanbulda.
dediğin gibi kimseyi kırmak istemiyorum, onlar bana baştan bu kadar değer vermişken ben illede 8 mayıs olcak gelen gelir diyemem. hee sırf babasının keyfine olsaydı diretirdim. ama koskoca insanlar arayıp tebrik etti beni ve rica etti. sen bilirsin kızım ama bizlerde çok istiyoruz sizi görmek dedi.
bakalım artık hayırlısı. şu nişanı bi atlatalım da
kübracım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin.
ezgiiim, kuşum
bol bol gezelim bence de :) en çok italyayı istiyorum. ilk italyaya gidelim diye düşünüyoruz bizde.
allahım mutluluk versin de herşey olur..
kübram, allahım sizi hiç ayırmasın maşallah
Bugun soruma cvp bekleyemeden cikmak zorunda kaldim maalesef benim canim annem terasta dustu kolunu kirdi:-(
Kızlarrrrr günaydın
Ya sizlere birşey sormam lazım ya bu pazar aşkımla deniz için annemden onayı çıkarabildim daha abim bilmiyor gerçi oda var ama neyse ama regl 13ünde olmuştum karnım ağrıyorrrr ya ne yapsam ya offfffffffffff:18::18::18: o gün bize zehir olmasın ama ya
ağrı kesiciler keser mi aceba?:18:
büşracım çok geçmiş olsun, allah acil şifalar versin anneciğine.Bugun soruma cvp bekleyemeden cikmak zorunda kaldim maalesef benim canim annem terasta dustu kolunu kirdi:-(
kızlar günaydın dün harika bir gece geçirdim aile dostlarıma ve bizim aileye babacığım çok güzel bir yemek ısmarladı harikaydı herşey manzara ve ada süperdi çok mutluyum
nurayım ahhh bilirimmm çok akrabayı benim anne babada 5 kardeş sevgilicikte öle kiii dedemdi annamdide 5 kardeş annem kuzenleryle kardeşlernden fazla bile görşr kuzeninin torunu felan düşün yani bizim sülallle 1000 geçer bile malesef diyorum çünkü kalabalığız annemde dedi 2 düğünün olur diyeama olsun çok olunca daha güzel kalabalık kalabalık
ve gerçekten canım ricaları varsa küstürmeee belki bende zorlarsam 25 ağustosta gelin olmuş gidebilirim dua ediyorum en uygunu ne zamansa o zaman gidelim hayırlısı
Ben geldim kimsecikler kalmamış
Kıymetcim canım bende regl oldugumda huysuzum ve bende teraziyim bingoooDoğum günün ne canım?
Kpss'den umarım iyi bir puan alırsın canım. Erkek arkadaşın ne işle meşgul? Aynı bölüm mezunu musunuz? Bi de bi de çizelgende 3 ay yazıyo, 3 aydır mı birliktesiniz tatlım :)
Çok konuştum di miSustum tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?