Organik ürünlere göre biraz fazla ucuz değil mi ?
Ben de 25 Eylül :) Bi de 90'lıyım tabii.çok konuşmadın yok estağfurullah
3ekim doğum günüm. sınavda sayısaldan, türkçeden, coğrafyadan yana derdim yok tarihten çakabilirim bir tek
erkek arkadaşım iktisat mezunu ama işini yapmıyor. bir arkadaşıyla ortak işleri var. filmlerde dizilerde reklamlarda kullanılan kameraları falan kiralıyorlar. kendileri çekim yapıyorlar. film şirketi yani, tabi büyük çapta değil, senaryo yazıyorlar daha önce yazdıkları da var. yılbaşından sonra kendi filmlerini çekmek istiyorlar. ben kimya mezunuyum. aynen 3aydır birlikteyiz, çok hızlıyız dimi :))) ilk gün evlenmeye karar vermişti zaten sevdicek beni ikna edememişti. ilk 3 ay görüşüyorduk aynı sevgili gibi konuşuyorduk ama ben ısınamamıştım, sonra sevdim aşık oldum bende. ondan itibaren 3 ay oldu. yani toplamda 6 ay oluyor aslında. yine de çok az zaman oldu. ama çok yol aldık diye düşünüyorum. bütün ailesiyle tanıştım bir kaç defa görüştük. ablasıyla falan alışverişe gittik, aramız iyi yani. onlara kalsa bu eylülde söz falan yapmak istiyolar ilk günden beri ne zaman gelelim istemeye muhabbeti dönüyor ama ben istemiyorum. nişanlılık uzun sürmesini istemiyorum. hem de ilişkimiz bu şekilde de çok güzel. az önce geldim eve kahvaltı yaptık beraber. bir haftadır görüşememiştik. her seferinde daha fazla aşık oluyorum Allah bozmasın gözlerimiz aşkla bakıyor
heam bir de bi ara yaş konusu olmuştu. sevgilim benden 10yaş büyük 34 yaşında, ben 24ü bitiriyorum. ama yaşını göstermiyor. gösterse de yine onu severdim
kızlaar, sandık beğenmeliyim
kayınvalideceiğim ya sandık ya da valiz beğen dedi.. valizi napıcam dolu ev..
güzel bi sandığı ilerde evimde de dekorasyon amaçlı kullanmak isterim hem.
Eki Görüntüle 459226
Eki Görüntüle 459227
nerden bulucam böyle, nereye yaptırıcam. burda da hiç sanmıyorum yapan yer olduğunu. anca istanbulda yaptıracaklar..
bide şöyle düşündüm ahşap satan yerlerde de sandık oluyo, ordan sandık alıp özgenin nişan tepsisi gibi boyatsak mı?
Canım benimde kayın validem sandık alalım dedi ben istemedim. ay o sandıkları evde koyacak yer bulamıyosun arkadaşlarımda yakınlarımda gördüm hep tam bir fazlalık.. çoğuda bir süre geçince attı gitti. ben valiz aldım 3lü set ama sert plastikten yapılmış kalıp şeklinde beyaz harika bişey. kısmetse balayımıza onunla çıkıcaz en azından 3 boyuda işe yarayacak. tavsiye ederim.
Birde kızlar istanbul avrupa yakasında salon arıyorum varmı bildiğiniz güzel şık bir yer???
ezgicimmm geçmiş olsun canımmmm çok çok dikkat et kendinneeeeüşütecek gibiysen basla hemen takviyelere
kızlar bi sorum olacak, bernardonun Spring Dream takımına ben magazalarda hiç rast gelmedim, bu aralar giden ve bu takımı goren var mı? yakından nasıl? bir de godugunuz bi magaza varsa ben de gidip bakayım diye soruyorum nedense hiç sergide görmedim ya :44:
bernardo çok pahalı yaaben de daha yemek takımımı almadım çok kararsızım ne alacağım konusunda
ezgicimmm geçmiş olsun canımmmm çok çok dikkat et kendinneeeeüşütecek gibiysen basla hemen takviyelere
kızlar bi sorum olacak, bernardonun Spring Dream takımına ben magazalarda hiç rast gelmedim, bu aralar giden ve bu takımı goren var mı? yakından nasıl? bir de godugunuz bi magaza varsa ben de gidip bakayım diye soruyorum nedense hiç sergide görmedim ya :44:
bernardo çok pahalı yaaben de daha yemek takımımı almadım çok kararsızım ne alacağım konusunda
ben de hiç görmedim. zaten oralarda yoksa burda olması imkansız
sağolun fıstıklı dondurmalarımm merak etmeyin sabahtan beri faydalı şeyler yiyip içiyorumm.
nurayım bende sandıktan yanayım.farklı bir havası ve isteği var içimde.şık bir sandık alıp çok rahat dekore edilebilir kanaatindeyim.
çağloşum ben yeni gittim ama görmedim bernardoda. buarada romance dışındaki kahvaltı takımlarını yakından beğenmedim çok soluk geldiler bana.romance çook hoşuma gitti ki aldımda zaten paylaşmıştım
bernardo süper yaa o kadar çok almak isteyipte aklımın kaldığı şeyler oldu kiiii
canım niye atıyolar ya çok garip.. tarzlarına uygun güzel bişey alsalarmış atmazlarmış.
valiz fikri de bana uygun gelmiyo. valiz bolluğu var evimizde. zaten alınacak, benim annem alacak burdan eşyalarım kendi evime giderken.onun da keza öyle.
sandık yatak odasında harika bi aksesuar bence.
he bana da sormadan gidip allı pullu parlak simli o sandıklardan getirselerdi ben de atardım eminim...
maraş işleri de çok güzel
Eki Görüntüle 459247
bunun fiyatı 350 lira
ezgim neyin var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?