'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Organik ürünlere göre biraz fazla ucuz değil mi ?

zaten böle olmalı ama o kadar alısmısız ki üreticinin %500 kar saglamasına ürünü etiketleyip

o kadar alısmısız ki ambalaja ve reklama para vermeye dogal olarak ucuzmus gibi gelio...

sitede güncel haberler kısmı var ordaki baslıkları okursan tek tek anlarsın canım firmanın anlayısını

Ben de 25 Eylül :) Bi de 90'lıyım tabii.
İşi zevkli olsa gerek. Hiç sıkılmazmış gibi geliyor insana. İnşallah başarılı olurlar Kıymetcim.
Canım ilişkilerimizi benzettim bizde ilk gün evlenmeye karar vermiştik hatta onu ikna edene dek çok uğraşmıştım. Benim yaşım küçük diye. Evren'de benden 5 yaş buyuk canım ama göstermiyor o da, çıtır sevgililerimiz var

Çağlacım bilgilendirmeler için çok sağ ol. Ben öyle ayak kremi yüz kremi açıkça söylicem, kullanmıyorum. Yapı itibariyle sıkıntıya gelemeyen bir tipim var Yani ben lenslerimi çıkarıyım yüzümü dalinliyim yeter El kremi kullanıyorum Arko'nun böğürtlen-yoğurt çok da memnunum. Ama Doa'dan kesinlikle duş jeli falan alıcam meraklandım siz böyle anlatınca. Annişim çok krem sürer diz kapaklarına kadar krem sürer Ona da çilekli krem falan varsa alırım.

kızlaar, sandık beğenmeliyim
kayınvalideceiğim ya sandık ya da valiz beğen dedi.. valizi napıcam dolu ev..
güzel bi sandığı ilerde evimde de dekorasyon amaçlı kullanmak isterim hem.

Eki Görüntüle 459226

nerden bulucam böyle, nereye yaptırıcam. burda da hiç sanmıyorum yapan yer olduğunu. anca istanbulda yaptıracaklar..
bide şöyle düşündüm ahşap satan yerlerde de sandık oluyo, ordan sandık alıp özgenin nişan tepsisi gibi boyatsak mı?

Canım benimde kayın validem sandık alalım dedi ben istemedim. ay o sandıkları evde koyacak yer bulamıyosun arkadaşlarımda yakınlarımda gördüm hep tam bir fazlalık.. çoğuda bir süre geçince attı gitti. ben valiz aldım 3lü set ama sert plastikten yapılmış kalıp şeklinde beyaz harika bişey. kısmetse balayımıza onunla çıkıcaz en azından 3 boyuda işe yarayacak. tavsiye ederim.

Birde kızlar istanbul avrupa yakasında salon arıyorum varmı bildiğiniz güzel şık bir yer???

eklediklerin de cok seker...

bence cok kolay yaptırılır mobilyacılarda istedigin boyut ve sekilde üzerine de ahsap boyama yaptırısınız hem boyutu hem tarzı istedigin gibi olmus olur...

valiz olarak da cok seker seyler var takip ettiğim bloklardan birinde pembiş bir bavul içinde gelmişti bohcaları harikaydı

resim alıntıdır...

bunların ucuk pembeleri de var viaportta gormustum, beyaz uzerine pembe puantiyeli olanlar var ole sekerler ki... sevgilinle tatile giderken bavul aramazsın bicilmiş kaftan

sandık da bavul da kullanılır yani bence... zevkine göre olduktan sonra...

canım niye atıyolar ya çok garip.. tarzlarına uygun güzel bişey alsalarmış atmazlarmış.
valiz fikri de bana uygun gelmiyo. valiz bolluğu var evimizde. zaten alınacak, benim annem alacak burdan eşyalarım kendi evime giderken.onun da keza öyle.
sandık yatak odasında harika bi aksesuar bence.
he bana da sormadan gidip allı pullu parlak simli o sandıklardan getirselerdi ben de atardım eminim...

maraş işleri de çok güzel

bunun fiyatı 350 lira

ezgim neyin var?

Son düzenleme:
ezgicimmm geçmiş olsun canımmmm çok çok dikkat et kendinneeeeüşütecek gibiysen basla hemen takviyelere

kızlar bi sorum olacak, bernardonun Spring Dream takımına ben magazalarda hiç rast gelmedim, bu aralar giden ve bu takımı goren var mı? yakından nasıl? bir de godugunuz bi magaza varsa ben de gidip bakayım diye soruyorum nedense hiç sergide görmedim ya
:44:

ben de hiç görmedim. zaten oralarda yoksa burda olması imkansız

bernardo çok pahalı yaa ben de daha yemek takımımı almadım çok kararsızım ne alacağım konusunda

canım kampanyalarını takip edersen çokta uygun fiyatlara baya şeyi almış oluyosun.
hediye çekleri oluyo veya ikinciye %50 indirim oluyo..
tarz olarak bu tpikte en beğenilenler arasında bernardo

bernardo çok pahalı yaa ben de daha yemek takımımı almadım çok kararsızım ne alacağım konusunda

evet pahalı ama beklersen uyguna yakalayabiliosun bu spring dream ilk cıktıgında 240 falandı sanırım şimdi nerdeyse 100 lira dusmus..

bir ust modeli gelince ucuzluyo tatlım takip etmek gerek işte...

sağolun fıstıklı dondurmalarımm merak etmeyin sabahtan beri faydalı şeyler yiyip içiyorumm.
nurayım bende sandıktan yanayım.farklı bir havası ve isteği var içimde.şık bir sandık alıp çok rahat dekore edilebilir kanaatindeyim.
çağloşum ben yeni gittim ama görmedim bernardoda. buarada romance dışındaki kahvaltı takımlarını yakından beğenmedim çok soluk geldiler bana.romance çook hoşuma gitti ki aldımda zaten paylaşmıştım
bernardo süper yaa o kadar çok almak isteyipte aklımın kaldığı şeyler oldu kiiii

ben de hiç görmedim. zaten oralarda yoksa burda olması imkansız

aklımı celiyooor aklımı celiyoo yine su bernardo..

rosy var bir de ama spring dusmus simdi alırsam rosy de dusucek baska model cıkınca... bir yandan da almamak için zor tutuyorum

gremlinler var ya suyu gorunce o sevimli hallerinden canavara donusuolar ben de ceyiz gorunce ole oluyorum

aynen ezgimm ya bana da öle oluyo ve artık annem alma simdi son zamana bırak evde yer kalmıcak demeye basladı..

ortada dogru durust bişeyim yok ama dolapların uzeri bile dolmaya basladı.. ben de duramıyorum alıp bitiresim var ceyizi

neyse kuzucuklarım ben cıkıyorum bıcı bıcı yapıp suslenicem askım almaya gelicek...

canım öle sıkııınn öle sıkkın öle sıkkın kiii anlatamam.. onun yanında olmak iyi gelicek sanırım bana sadece su an

erkenden geliomus cok iyi denk geldi

hepinizi öperimmmm

canım springi istiyorsan eğer al onun fiyatı düşmesi demek daha ondan gelmez gider anlamında nilimin aldıklarıda artık yok fiyatoı düştü 3 ay sonra uçtu bence almalısın çünkü düğün tarihin net kesin bir tarihim olsaydı hemen alırdım kiiii

ben jardin ve rosy alcam onlarda 245 felan olmuşlar düşmüşler birde açelya kesin olcak inşallah kavuşurum bide ince bir yemek takımı tabikide bunlara karar verdik bir ara çeyiz gezmesine çıkcaz

kızlar çok yoğun giremiyorum pek ama nurayım paylaştıkların çok şekerler ben sandık fikrini eğer olcaksa tarzıma uygun olsun görşyle geri çevirmem ama yatak odasında sandık yerine yatak ucuna başka birşey koymak istiyorum koltuk puflar felan bilmiyorum ama benimde beğendiğim bir sandık var

ezgicim kendine dikkat et canım benim bende çeyiz çeyiz bakıyorum ama şu sıra durmalıyım diyorum kendime yatırım yapayım birazdaaa

nazlımı özledim nerelerdedirrr

Son düzenleme:
gizimm fikir oldu bana çok teşekkür ederim..
çağlaaam çook güzel geçsin vaktiniz aşkla
ben de çıkıyorum bebişler. evimizin yakınında bi avm var, azıcık abiyelere bakıyım dolaşıp geliyim sıkıldım
öptüm hepiniziii

maraşş dedin duydummm geldimm nurayımm
bende resimlerde görmüştüm önceden bu tarz şeyler benim kaynanacık böle takı kutusu gibi olanını getirmişti en son geldiğinde aşık olmuştum işlemeleri faalan tam benlikti sandıkda çok güzel bence.

çağlamm iyi geçsin inşallah günün neden bu kadar sıkkındı kii((( şöyle rahatlayıpta gell
nurayım sanada iyi gezmeler kuşumm
gizimm sağoll canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…