'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlarr bende yatak odasında puf çok seviyorum puf sandıklarda varmışş daha önce görmüştüm ama ilgimi çekmediği için unutmuşum nette gördüm şimdi.bir örnek paylaşıyımm (dahagüzelleri vardır herhalde)

ezgicim geçmiş olsun geçmişe gidip gelince gördümm
nelerrrr varr nelerrrr bu pufcuklardaa güzelmiş yaa

canım tam böyle birşey ama bide yatak ucuna koyulan psikolog koltukları gibi olan şeler var yaa haniiii ama düzü ondanda olabilir diede düşünüyorum arkası olmucak dümdüz olcak bulayım

böyle birşey olabilir

Son düzenleme:
sağol sibelcim nasılsın görüşmeyeli?
buarada tubiş nerelerde ya gözükmüyor hiç

iyiyimm canımm yaa inanırmısın tam onu sorcaktım sana sen sormuşsun gerçekten gitti bida ben görmedim şahsen noldukiii :26:

Son düzenleme:
canım sen josephine lerden mi bahsediyorsun? bende seviyorum onları ama ben sandık için örnek olsun diye dedim. hem sandık hem puf :)) 2.resimdeki çok hoşmuş

iyiyimm canımm yaa inanırmısın tam onu sorcaktım sana sen sormuşsun gerçekten gitti bida ben görmedim şahsen noldukiii :26:

bilmiyorum kii...umarım iyidir

Son düzenleme:
sibelcim kpss ye eylüldemi gircen yoksa yarınmı sen canım

ezgicim 2. resimdekinden istiyorum işte senin paylaştığının uzun olanı çok şeker olur dimi o yüzden nişanda bavul olsun bu sandıkta yatak odası takımıyla alınır gibi geliyor

istikbalin sitesinde beğendim bi tane o da güzelmiş gizom ama paylaşamadım bir türlü takıldı sayfa. tabi senin sunduğunda bi seçenek. öylede olabilir. belki küçük temsili bir sandık + bavulda olabilir. bakalım ozaman gelince aklımız nelere gitcek

keşke yarına girecek olsam gizemcimm
önlisans mezunuyumm canım ben eylülde giricemm

canım ben listelerme bakayımmm biraz pahalı geldi bana onun yerne şeker hamurlu kurabyee yapsanıza yada magnetleri kendiniz yaptırın şablon çıkarıp

ben geldim. hiç bişey bulamadım. ne giycem nişanda ben yahuu..
bu akşam magnetlere karar vermeyi düşünüyoduk ama heralde amcasına gidicek sevgiliciğim yarın bakabiliriz.
kızlar önerilerinize açığım.
bi yerde bulduk tanesi 3.75 .. çok pahalı oluyo. yakşalık 60 adet yapılacak bide.
düşünecek o kadar çok şey var ki. hangisini düşünsem ah bu hazırlıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…