kızlarr bende yatak odasında puf çok seviyorum puf sandıklarda varmışş daha önce görmüştüm ama ilgimi çekmediği için unutmuşum nette gördüm şimdi.bir örnek paylaşıyımm (dahagüzelleri vardır herhalde)
Eki Görüntüle 459283
ezgicim geçmiş olsun geçmişe gidip gelince gördümm
nelerrrr varr nelerrrr bu pufcuklardaa güzelmiş yaa
kızlarr bende yatak odasında puf çok seviyorum puf sandıklarda varmışş daha önce görmüştüm ama ilgimi çekmediği için unutmuşum nette gördüm şimdi.bir örnek paylaşıyımm (dahagüzelleri vardır herhalde)
Eki Görüntüle 459283
sağol sibelcimnasılsın görüşmeyeli?
buarada tubiş nerelerde ya gözükmüyor hiç
canım sen josephine lerden mi bahsediyorsun? bende seviyorum onları ama ben sandık için örnek olsun diye dedim. hem sandık hem puf :)) 2.resimdeki çok hoşmuşcanım tam böyle birşey ama bide yatak ucuna koyulan psikolog koltukları gibi olan şeler var yaa haniiii ama düzü ondanda olabilir diede düşünüyorum arkası olmucak dümdüz olcak bulayım
böyle birşey olabilir
Eki Görüntüle 459300 Eki Görüntüle 459303
iyiyimm canımm yaa inanırmısın tam onu sorcaktım sana sen sormuşsun gerçekten gitti bida ben görmedim şahsen noldukiii :26:
sizi duydum ve geldimmm çok yoğunum ben canlarım yaaa
sağol sibelcimnasılsın görüşmeyeli?
buarada tubiş nerelerde ya gözükmüyor hiç
iyiyimm canımm yaa inanırmısın tam onu sorcaktım sana sen sormuşsun gerçekten gitti bida ben görmedim şahsen noldukiii :26:
sibelcim kpss ye eylüldemi gircen yoksa yarınmı sen canım
ezgicim 2. resimdekinden istiyorum işte senin paylaştığının uzun olanı çok şeker olur dimi o yüzden nişanda bavul olsun bu sandıkta yatak odası takımıyla alınır gibi geliyor
sibelcim kpss ye eylüldemi gircen yoksa yarınmı sen canım
ezgicim 2. resimdekinden istiyorum işte senin paylaştığının uzun olanı çok şeker olur dimi o yüzden nişanda bavul olsun bu sandıkta yatak odası takımıyla alınır gibi geliyor
buralardayım canım bakıyorum ama yazamıyorum birşey. bu ara kafam hiç boş kalmıyorsen neler yapıyorsun,nasılsın tatlım
tubişşş nerelerdesinn kuzucummm merak etikk senii
iyiyim canım benim, sen nasılsın ?
ben geldim. hiç bişey bulamadım. ne giycem nişanda ben yahuu..
bu akşam magnetlere karar vermeyi düşünüyoduk ama heralde amcasına gidicek sevgiliciğim yarın bakabiliriz.
kızlar önerilerinize açığım.
bi yerde bulduk tanesi 3.75 .. çok pahalı oluyo. yakşalık 60 adet yapılacak bide.
düşünecek o kadar çok şey var ki. hangisini düşünsem ah bu hazırlıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?