'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım ben listelerme bakayımmm biraz pahalı geldi bana onun yerne şeker hamurlu kurabyee yapsanıza yada magnetleri kendiniz yaptırın şablon çıkarıp
canım şablon çıkarıp nerden yaptırabiliriz bilmiyorum.
kurabiyeleri de düşünüyorum hatta kendim yapıcam, kalpli olcak hepsi.. tabi o zaman vaktim olursa. magnet kalıcı birer hediye olur diye düşündük.
verdiğin likleri de hemen inceliyorum.
amelie nin nişan hazırlıklarını yaptığı sitede buldum ben de magnetleri tanesi 3.75 işte

canım şirketten arkdşmn ablası photoshpla gelin damat şablonu çıkardı lila davetiyede öyle oldu sonra matbaya gitti magnete bastırdı yani siz onurla şablon çıkarın matba işini onur burda halleder bir matbaya gitsin konuşssun

bende eminönüne gidip hazır şeker hamuru kalpli merdane felan alcam bende yapmaya başlıcam ballım

şablon olarak gelin damat figürleri olabilir mesela netten araştır hepsi biribine benziyor davetiyenin üstündekilerin canım

Son düzenleme:
Slm kizlar
gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim cok sukur annecigim simdi iyi sadece kolu alcida oldugu icin rahat hareket edemiyor ama bunada sukur Allah korudu anniskomu

sağol canım inşallah :)) işi zevkli evet ama belirli bir iş saati olmuyor orası sıkıntılı biraz. bazen gece yarısına kalıyor geç dönüyor eve. evlenince erken gelirim ben diyor ama iş sonuçta. inşallah işleri daha iyi olur da daha erken çıkar.

ben evlenmeye ilk gün karar vermemiştim onur vermişti ama ben ilk gün olmaz dedim çok uğraştırdım şimdi bana o günleri anlatıyor nasıl kıymışım nasıl üzmüşüm onu ben aklım almıyor. kandır beni ben kanmıyorum bir ilişkide olmak istemiyorum demiştim, o da şimdi kandır dedin kandırdım işte napıyım diyor çok şükür Allah bozmasın ilişkilermizi kolay değil aşkı bulmak.. 'çıtır sevgili' benzetmesi süper

Slm kizlar
gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim cok sukur annecigim simdi iyi sadece kolu alcida oldugu icin rahat hareket edemiyor ama bunada sukur Allah korudu anniskomu

çok geçmiş olsun..

Son düzenleme:
Nuraycım senin fotoları yeni gördüm daha, yaa aLLAH AYIRMASIN çok yakışmışsınız...

Sizde uzun süredir birliktesiniz dimi...
:13:

amiiin canımm. çok teşekkürler..
allahım seninde gönlüne göre versin inşallah..
ablan nasıl oldu?

Aminn canım inşallah...

Ablamda iyi çok şükür... Şimdi hastane odasında karşılıklı yataklarda oturduk cips yiyoruz... ee bizde hastanede çalışıyoruz ya o yüzden torpilliyiz yani..

Allah nasip ederse yarın çıkıcaz... Ondan sonra ben ona evdede bebekler gibi bakarım...

oy maşallah size tatlım
afiyet olsuun

kızlar istanbul avrupa yakasında salon arıyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var
canım kızların çoğu anadolu yakasında oturuyo, düğün mekanı bakıyosan düğün mekanları kısmından bak bence baya yer var orda tavsiye edilen.

kızlar ben geldim tanışma kıyafetlermi hallettim iş çıkışı sevglckle görştm onu arkdşlarına uğurladım cevahre geçtim bebe yaka sıfır kol beyaz bluz beğenmiştim kotondan kumaşıda kaliteliydi bide üstüne pudra pembesi bolero aldım triko tarzında çiçekli çantam ve dün stradiden aldığım pudra pembesi ayakkblrmla çok cici oldular tanışmaya öyle gidicem inşallah buldum sonunda

şimdi eminönündeki kuru kahveci mehmet efendiden taze kahve veeee karaköy güllüoğlundan baklava olaylarına girişcem sevgilicikte şaşırıyor nasıl organize oldun die daha iyi bir şey götüremezdim diye düşünüyorum inşallah atlatcam çok heycanlıyım babası beni soruyormuş hiç beklemyordum hiç

iş yerinden arkdşlarm tek gitme dior benm sevglcğn ablasının kankası benm şirketti ablamla kanka ablamda gelmek istiyor kankasıda gelirmiş ki sevgilicğe sordum onlar gelirse harika olur dedi kızar sanmıştım ama biz ablanın kankasına ölüyoruz babam o kıza bayıyor dedi belki yanıma büyükleri alıp gitcem kaleyi içten fethedebilirim

sevgilimde bunu diyor ben onun ablasını çağryorm nereye gitsek bana hep başka kız olsa çağrmaz senin taktik fena diyor ablamı çağryorsun ben istemyorm çağırmasan ben isticem senin taktiğin soğutma taktiği diyorrraslında soğutma değilde orta karar taktikkk çağırmasam gelir ben çağryorm baskı yapıyorm gelmiyiiii

yine bir iç döktümmmm

nurayım halledicez ballım bulcaz sana en güzelinden magnetler ahhh arkdşmn ablasının magnetini bulsam sinema filmi gibiydi çok orjinaldi düğün davetiyeside magnetle aynıydı ve herşeylerni kendisi yaptı tasarımı kimsede yoktu öyle güzeldi ki canım şirketten bir arkadaş progrm indrip yapmıştı ama oda evlilik izninde ben biraz daha araştırma yapcammm

gizoşuum cicilerini hayal ettim de çok güzeel olur evet
türk kahvesi ve baklavaya da süper olur..
herşey çok güzel geçsin kuzum, ne zaman gideceğin belli mi?

magnet işi de o linki verdiğim yeri aradı sevgiliciğim, 50 adet için tanesi 3 tl fiyat verdiler. ve ancak 15 temmuzdan sonra yapabiliriz demişler. benimkide yaptıralım diyo.. ben bide şunu buldum netten

mail attım fiyat sordum henüz dönmediler. bide alttaki minik pembe fiyong yerine iki tane yüzük yapar mısınız dedim..
şunun gibi yani kurdelesiz

canım haftaya ramazan başlamadan gitmem gerekiyor bekliyorlar beni 5 senedir kaçtım hep artık gitmem gerek onlarda haklı bu seferde erteleylm dedim sevgilicikte ne diyim babama diyim derken boynunu büktü resmen bende deme bişey arkasnda durcam gelcem dedim ama babasyla tanışmayı düşünmyordum nuraycım inşallah laf söz olmaz sonradan kendileri istedilrr iyimi yapıyorum kötümü yapıyorum madem böyle tanışcaktım neden bekledim onca sene aile arasındamı olsun dedi benimki ama o zamanda hızlancak herşey en iyisi gideyim oda bize gelsin kafam karışık canım anneme sölemedm bide daha

hepsi çok güzel canım kaçtane yaptırcaksınız yüzüklü çok güzel olur elbise konsepti pasta felan hep tek renk olsun bence nurayım

canım 5 yıldır birliktesiniz nerdeyse, artık tanışma vakti gelmiş bence de git bi tanış sonra da sevgiliciğin gelsin size. annene söyle ama. o da fikir verir..
askerlik durumu ne oldu? başvurabildi mi ? gidiyo mu ağustosta?

50 tane yaptırıcaz canım bu magnetleri.. nişan 100 kişilik olacak, her aileye birer tane.. biraz da artacağını umuyorum hani gelemeyen yakınlarımız daha sonra ziyaretimize geldiğinde onlara veririz.
hepsi tek renk olcak dediğin gibi..
pembe düşündüm .. eğer yapabilirsem marhmallow lu kurabiyelerimi de yine pembe beyaz yapıcam.
bakalım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…