canım şablon çıkarıp nerden yaptırabiliriz bilmiyorum.canım ben listelerme bakayımmm biraz pahalı geldi bana onun yerne şeker hamurlu kurabyee yapsanıza yada magnetleri kendiniz yaptırın şablon çıkarıp
nuraycım amelianın nişan detayları üzerine koyu bir sohbet yapmıştık bide gmailimde taslaklarımda çok bilgi var bir arşive bakayım yararlı olcak linkleri sana yollarım olurmu
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...61357608_n.jpg
buda magnet yapıyormuş canım
Magnet Nikah Şekeri CN 15
ŞiRiN ŞeYLeR FaBRiKaSı
sabunlu
Nişan & Söz & Kız İsteme | Bekarlığa Veda Partisi Hediye ve Aksesuar Tasarım
canım şablon çıkarıp nerden yaptırabiliriz bilmiyorum.
kurabiyeleri de düşünüyorum hatta kendim yapıcam, kalpli olcak hepsi.. tabi o zaman vaktim olursa. magnet kalıcı birer hediye olur diye düşündük.
verdiğin likleri de hemen inceliyorum.
amelie nin nişan hazırlıklarını yaptığı sitede buldum ben de magnetleri tanesi 3.75 işte
Ben de 25 Eylül :) Bi de 90'lıyım tabii.
İşi zevkli olsa gerek. Hiç sıkılmazmış gibi geliyor insana. İnşallah başarılı olurlar Kıymetcim.
Canım ilişkilerimizi benzettim bizde ilk gün evlenmeye karar vermiştik hatta onu ikna edene dek çok uğraşmıştım. Benim yaşım küçük diye. Evren'de benden 5 yaş buyuk canım ama göstermiyor o da, çıtır sevgililerimiz var
Çağlacım bilgilendirmeler için çok sağ ol. Ben öyle ayak kremi yüz kremi açıkça söylicem, kullanmıyorum. Yapı itibariyle sıkıntıya gelemeyen bir tipim varYani ben lenslerimi çıkarıyım yüzümü dalinliyim yeter El kremi kullanıyorum Arko'nun böğürtlen-yoğurt çok da memnunum. Ama Doa'dan kesinlikle duş jeli falan alıcam meraklandım siz böyle anlatınca. Annişim çok krem sürer diz kapaklarına kadar krem sürer Ona da çilekli krem falan varsa alırım.
Slm kizlar
gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim cok sukur annecigim simdi iyi sadece kolu alcida oldugu icin rahat hareket edemiyor ama bunada sukur Allah korudu anniskomu
Nuraycım senin fotoları yeni gördüm daha, yaa aLLAH AYIRMASIN çok yakışmışsınız...
Sizde uzun süredir birliktesiniz dimi...:13:
teşekkür ederim kübracım..
evet biz de 2008 den beri birlikteyiz
Ömür boyuda hep birlikte olursunuz inşALLAH....:123:
amiiin canımm. çok teşekkürler..
allahım seninde gönlüne göre versin inşallah..
ablan nasıl oldu?
oy maşallah size tatlımAminn canım inşallah...
Ablamda iyi çok şükür... Şimdi hastane odasında karşılıklı yataklarda oturduk cips yiyoruz... ee bizde hastanede çalışıyoruz ya o yüzden torpilliyiz yani..
Allah nasip ederse yarın çıkıcaz... Ondan sonra ben ona evdede bebekler gibi bakarım...
canım kızların çoğu anadolu yakasında oturuyo, düğün mekanı bakıyosan düğün mekanları kısmından bak bence baya yer var orda tavsiye edilen.kızlar istanbul avrupa yakasında salon arıyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var
kızlar ben geldim tanışma kıyafetlermi hallettim iş çıkışı sevglckle görştm onu arkdşlarına uğurladım cevahre geçtim bebe yaka sıfır kol beyaz bluz beğenmiştim kotondan kumaşıda kaliteliydi bide üstüne pudra pembesi bolero aldım triko tarzında çiçekli çantam ve dün stradiden aldığım pudra pembesi ayakkblrmla çok cici oldular tanışmaya öyle gidicem inşallah buldum sonunda
şimdi eminönündeki kuru kahveci mehmet efendiden taze kahve veeee karaköy güllüoğlundan baklava olaylarına girişcem sevgilicikte şaşırıyor nasıl organize oldun die daha iyi bir şey götüremezdim diye düşünüyorum inşallah atlatcam çok heycanlıyım babası beni soruyormuş hiç beklemyordum hiç
iş yerinden arkdşlarm tek gitme dior benm sevglcğn ablasının kankası benm şirketti ablamla kanka ablamda gelmek istiyor kankasıda gelirmiş ki sevgilicğe sordum onlar gelirse harika olur dedi kızar sanmıştım ama biz ablanın kankasına ölüyoruz babam o kıza bayıyor dedi belki yanıma büyükleri alıp gitcem kaleyi içten fethedebilirim
sevgilimde bunu diyor ben onun ablasını çağryorm nereye gitsek bana hep başka kız olsa çağrmaz senin taktik fena diyor ablamı çağryorsun ben istemyorm çağırmasan ben isticem senin taktiğin soğutma taktiği diyorrraslında soğutma değilde orta karar taktikkk çağırmasam gelir ben çağryorm baskı yapıyorm gelmiyiiii
yine bir iç döktümmmm
nurayım halledicez ballım bulcaz sana en güzelinden magnetler ahhh arkdşmn ablasının magnetini bulsam sinema filmi gibiydi çok orjinaldi düğün davetiyeside magnetle aynıydı ve herşeylerni kendisi yaptı tasarımı kimsede yoktu öyle güzeldi ki canım şirketten bir arkadaş progrm indrip yapmıştı ama oda evlilik izninde ben biraz daha araştırma yapcammm
gizoşuum cicilerini hayal ettim de çok güzeel olur evet
türk kahvesi ve baklavaya da süper olur..
herşey çok güzel geçsin kuzum, ne zaman gideceğin belli mi?
magnet işi de o linki verdiğim yeri aradı sevgiliciğim, 50 adet için tanesi 3 tl fiyat verdiler. ve ancak 15 temmuzdan sonra yapabiliriz demişler. benimkide yaptıralım diyo.. ben bide şunu buldum netten
Eki Görüntüle 459476
mail attım fiyat sordum henüz dönmediler. bide alttaki minik pembe fiyong yerine iki tane yüzük yapar mısınız dedim..
şunun gibi yani kurdelesiz
Eki Görüntüle 459478
canım haftaya ramazan başlamadan gitmem gerekiyor bekliyorlar beni 5 senedir kaçtım hep artık gitmem gerek onlarda haklı bu seferde erteleylm dedim sevgilicikte ne diyim babama diyim derken boynunu büktü resmen bende deme bişey arkasnda durcam gelcem dedim ama babasyla tanışmayı düşünmyordum nuraycım inşallah laf söz olmaz sonradan kendileri istedilrr iyimi yapıyorum kötümü yapıyorum madem böyle tanışcaktım neden bekledim onca sene aile arasındamı olsun dedi benimki ama o zamanda hızlancak herşey en iyisi gideyim oda bize gelsin kafam karışık canım anneme sölemedm bide daha
hepsi çok güzel canım kaçtane yaptırcaksınız yüzüklü çok güzel olur elbise konsepti pasta felan hep tek renk olsun bence nurayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?