günaydın kızlarr
büşracım annene cok buyuk gecmiş olsun canımmm
gizomm, birkaç gündür doa topiklerinde sorun cıkıyordu... topikte bize yardımcı olan arkadaslar basta olmak uzere paylasım yapanlar doa'nın reklamını yapıp onlar için calısmakla suclandı... dün baska bir tartısma daha olmus diger topikte sanırım onun icerigini cok bilmiyorum ben daha oncekileri biliyorm
az cok anlamıssındır doa nın calısma felsefesini... burası adamların insanlara ve dogaya bir nevi gonul borcu olarak cok bişey kazanmadan yapmaya calıstıkları bir olay...
dörtbir yanımızın kimyasal oldugu, habire tüketmeye alıstıgımız kendimizden sonraki nesilleri gram dusunmeden savura savura dunyayaı tukettıgımız su gunlerde belki de hem bizi hem de kendilerinden sonraki nesilleri dusunen tek firmalar benim bildigim...
baskaları da var bu iddia da olan yok degil... ama bize 1 kurus maliyeti olan urunu 100 kurusa satanlara ve cevreyi koruyan az zararlı urun lafını yapıstırıp bundan nemalanmaya calısanlara ben bizi dusunuyorlar diyemiyorum...
o yuzden goruyorum ki meyve veren agac taslanıyor... doa kendisi de soyluyor biz kucuk bi firmayız diye ama belliki daha buyukler simdiden onu kesfetmiş ve bir cıg gibi buyuyup onların onune gecmesinden korkuyor bu sebeple de hiçbir bakım markasına yapılmayan saldırı nedense doa ya yapılıor...
onlar da sıkılmıslar artık bu durumdan haliyle... hem kendileri zan altında kalıyolar hem müşterileri bu yuzden sitelerinden hiçbir yerde urunlerinden olan memnunuiyetimizi ve sikayetimizi dile getirmememizi istemişler sadece onlara yazmamızı istemişler
durum bundan ibaret...
her ne kadar anneme bazen anne ne organik kadınsın ya! desem de ben de annemin kızıyım....
yıllarca yurt dıslarında fellik fellik organik yaglar sabunlar aradım... cevreye ve insana saygılı markalardan alısveriş yapmaya calıstım... hiçbirinden bu kadar memnun kalmadıgım gibi bir de cebim yandı yıllarca
ayagıma kadar gelmiş boyle guzel bir hizmet varken kimse kusura bakmasın ama ben savunmaya devam ederim edicem de...
1 liralık malı 100 kurusa satmadan ustune bir de seni hediyelere bogan en ufak sorunda cep telefonuna kadar arayıp sana yardımcı olan... aman paranız gitmesin uye olun puan kazanın puanla alın daha indirimli alın diye bir firma ilk defa goruyorum...
böylelerini cogaltmak gerek... satasacaklarına ornek alsalar keskeeee
giziiim ne demek kuzum birbirimize hep destek olmak için burdayız..
ben şimdi tasarladım ve bayana yolladım. umarım yapabilirler
canım inşallah yaparlarda içine sinen bir iş çıkar ortaya ayyy heycan yaptım elbiseyede bakcaksın çok güzel olcak herşey canım pasta yaptırcaksınız demi
evet canım pasta yaptırıcaz. fakat görüntüsünden çok lezzeti çok önemli benim için. iyi bi yerden yaptırıcaz, dikdörtgen şeklinde olsun diyorum. kolayca dilimlenip dağıtılsın.
ikram olarak masalarda serpme olarak cips, çerez ve bonibon olcak
bide pasta ve içeçek dağıtılıcak canım..
magnette hediye edicez..
Eki Görüntüle 459509
zaten nişanda fazlası olmaz canım benim vee biliyormusun buz dolabı magneti gibi bir pasta olabilirmi 2 kalp bir arada bir sağda bir solda yüzük n ve o harfleri ve tabi sonsuzluk işareti şeker hamuruda olmasa olur bence içide fıstıklı olsun bir ara pastayıda çok araştırmıştım hafif olur
bence ikramlarınız çok güzel canım
canım çok lezzetli kaliteli güvenilir pastaneler var ama görüntü pek iyi olacak gibi gelmiyo bana.
bir kaç nişanda gördüm yüzük yapmaya çalışmışlar, o ne biçim sarı anlatamam. çok kötü duruyo..
normal bi pasta olsun en iyisi..
dediğin gibi öylede olabilir zonguldakta çok küçük bir yerdi mesela ama ordada kendine göre yapıyorlardı çokta güzel oluyordu yinede aklında bulunsun sizin oralarda muhakak güzel yerler vardır çokta güzel olur ama çok sade bişeyde yaptırablrsn süslünün kötüsü olcaksa hiç gerek yok zaten
beyaz yanlarında minik incili olanlarda çok hoş olur ayrıca canım
ne kadar çok onur var böyle inanmıyorummmm :)
çok onurlu bi topik burası
ne kadar çok onur var böyle inanmıyorummmm :)
çok onurlu bi topik burası
çağlam geçmişe gittik kocaman yazını buldum ve şimdi topiklere bakıp sinir olcam galiba olmamalımıyım ki ilk kez bir kreme bağlandım ilk kez vücudum yumuşadı ve millet kötüleme derdinde ucuza aldık die leke atıcaklar markaya ben marka yetkilileinede hak veriyorm biz duyurduk ben 15 kişinin alışverş yapmasını saladım iyi yada kötü arkdşlarım bayıldırlar birde ev kadınları ambalajlıyolar ev ekonomilerine katkı olsun diye gönderdikler tohumlar herşey hoşumuza gitti kendimiz değerli hissettik biz
çağlam o büyuüklerin neler yapacağını düşünemyorm maddi manevi idari vergiydi şuydu buydu derken ben biliyorm napcaklarında neyse yurtdışı alışverişimizi kısıtladılar kimin sayesinde kozmatik devlerinin çünkü deli gibi parfüm alıyorduk neden burda 50 lira fazladan vergi ödyorduk almıyorum artık o firmalardan parfüm yeter soydukları yetmedimiii
ben bu markaya sahip çıkcam senin sayende buldum çokta memnunmm iyikide bulmşm kullandıkça yorumlayasım geliyor
Günaydınnnn... bugünn kpss ye girecekk herkese başarılar diliyorumm..
Abimdee giricekkk inşallah emeklerinin karşılığını alırr... :116:
günaydınn peloşummm burdannn kimse girmicek sankii :26: öle biliyorum abine ve yinede girecek olanlar varsa başarılarrr hepiciğineee
KuzeeeennnnHoşgeldiiinnnn inanamıooorrr gözleriimmm
gizomm bende doaya çok dadandımmm ordan sabunlar hindistan cevizi yağı shoe butter falan alcam kesin koydum kafayaa özellikle butteri annişime alıcam.. diz kapakları temizlik hastası olduğu için ve sürekli eğilerek temizlik yaptığı için tahriş oldu kıyamam ona alcam sürsün dizlerineee araştırmadayım suan sabah alcaktım 3-4 parça biraz daha araştırcam ihtiyacım olan seyleri hep ordan alcammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?