'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım saol tavsiyelerin için doğruda söylüyorsun anneme söylicem saol hattaha konuşayım madem gidiceksem

canım askerlik şubesndekiler gidersin dediler verdi belgeleri 25 haziranda alablmşti zaten büte kalanlarında eylülle kalmış belgeler iyikide bütsüz mezun oldu gidiyor yani aralıkta giderse bizde 25 ağustosta nişan düşünüyordk ama kaldı kuzum gitsin gelsin öyle olsun ne olcaksa

nurayım şeker hamurları pemiş çok güzel olur kalpli kalpli bişi yazcakmısın ben bir site buldum merdanesine varasıya satıyorlar çok orjinal şeler var sen kendin yaparsan bende özenir yaparım çünkü o marsmelovluyu yapmak çok istemiştim ama hazır şeker hamurundan daha kolay olcaktır

bide konsept giyeceğin kıyafete belirlnsin pembeden ziyade pudra tonları ve lilada sana yakışır mezuniyette giydiğin renkte güzell ama pudra çok çok güzel olcaktır sende

magnetlerde ise ben kalpliyi beğndim şeker hamuruda kalp dicen ama magnetle kafalıları beğenmyorm kalp olsun kafa kalbn üstünede geleblr yada yüzük

çağlam geçmişe gittik kocaman yazını buldum ve şimdi topiklere bakıp sinir olcam galiba olmamalımıyım ki ilk kez bir kreme bağlandım ilk kez vücudum yumuşadı ve millet kötüleme derdinde ucuza aldık die leke atıcaklar markaya ben marka yetkilileinede hak veriyorm biz duyurduk ben 15 kişinin alışverş yapmasını saladım iyi yada kötü arkdşlarım bayıldırlar birde ev kadınları ambalajlıyolar ev ekonomilerine katkı olsun diye gönderdikler tohumlar herşey hoşumuza gitti kendimiz değerli hissettik biz

çağlam o büyuüklerin neler yapacağını düşünemyorm maddi manevi idari vergiydi şuydu buydu derken ben biliyorm napcaklarında neyse yurtdışı alışverişimizi kısıtladılar kimin sayesinde kozmatik devlerinin çünkü deli gibi parfüm alıyorduk neden burda 50 lira fazladan vergi ödyorduk almıyorum artık o firmalardan parfüm yeter soydukları yetmedimiii

ben bu markaya sahip çıkcam senin sayende buldum çokta memnunmm iyikide bulmşm kullandıkça yorumlayasım geliyor

giziiim ne demek kuzum birbirimize hep destek olmak için burdayız..
ben şimdi tasarladım ve bayana yolladım. umarım yapabilirler

giziiim ne demek kuzum birbirimize hep destek olmak için burdayız..
ben şimdi tasarladım ve bayana yolladım. umarım yapabilirler

canım inşallah yaparlarda içine sinen bir iş çıkar ortaya ayyy heycan yaptım elbiseyede bakcaksın çok güzel olcak herşey canım pasta yaptırcaksınız demi

canım inşallah yaparlarda içine sinen bir iş çıkar ortaya ayyy heycan yaptım elbiseyede bakcaksın çok güzel olcak herşey canım pasta yaptırcaksınız demi

evet canım pasta yaptırıcaz. fakat görüntüsünden çok lezzeti çok önemli benim için. iyi bi yerden yaptırıcaz, dikdörtgen şeklinde olsun diyorum. kolayca dilimlenip dağıtılsın.
ikram olarak masalarda serpme olarak cips, çerez ve bonibon olcak
bide pasta ve içeçek dağıtılıcak canım..
magnette hediye edicez..

zaten nişanda fazlası olmaz canım benim vee biliyormusun buz dolabı magneti gibi bir pasta olabilirmi 2 kalp bir arada bir sağda bir solda yüzük n ve o harfleri ve tabi sonsuzluk işareti şeker hamuruda olmasa olur bence içide fıstıklı olsun bir ara pastayıda çok araştırmıştım hafif olur

bence ikramlarınız çok güzel canım

canım çok lezzetli kaliteli güvenilir pastaneler var ama görüntü pek iyi olacak gibi gelmiyo bana.
bir kaç nişanda gördüm yüzük yapmaya çalışmışlar, o ne biçim sarı anlatamam. çok kötü duruyo..
normal bi pasta olsun en iyisi..

dediğin gibi öylede olabilir zonguldakta çok küçük bir yerdi mesela ama ordada kendine göre yapıyorlardı çokta güzel oluyordu yinede aklında bulunsun sizin oralarda muhakak güzel yerler vardır çokta güzel olur ama çok sade bişeyde yaptırablrsn süslünün kötüsü olcaksa hiç gerek yok zaten

beyaz yanlarında minik incili olanlarda çok hoş olur ayrıca canım

evet tatlım, beyaz yanlarda minik inciler veya minik pembe çiçekler :) öyle bişey olur..

aynen öyle gizommm aynen öylee maalesef straw gitti elimizden onlar yüzünden... ilk baslarda straw da kucuk bir firmaydı buyudu buyudu duyuldukca duyuldu veee en sonunda denizdeki buyuk balıkların hazımsızlıgının kurbanı oldu!

umarım doaya da aynı sey olmaz umarım ona da bir kulp taktırıp bizi onlardan etmezler...

biz onlar gibilerin her zaman arkasında olmaya devam edicez... memnunuz kullanıyoruz bagıra bagıra da solıcez...

az önce yeni cicilerimin siparişini verdim cılgıncaa zaten ancak alısveriş yaparak dagıtırdım bu kafayı

ginsengli kil aldım kusum topikten okursun cok merak ediyorum bian önce gelsinleeeeeeeeer

Günaydınnnn... bugünn kpss ye girecekk herkese başarılar diliyorumm..

Abimdee giricekkk inşallah emeklerinin karşılığını alırr... :116:

Günaydınnnn... bugünn kpss ye girecekk herkese başarılar diliyorumm..

Abimdee giricekkk inşallah emeklerinin karşılığını alırr... :116:

günaydınn peloşummm burdannn kimse girmicek sankii :26: öle biliyorum abine ve yinede girecek olanlar varsa başarılarrr hepiciğineee

günaydınn peloşummm burdannn kimse girmicek sankii :26: öle biliyorum abine ve yinede girecek olanlar varsa başarılarrr hepiciğineee

Sağ ol Sibeliiimmm Allah zihin açıklığı versin inşallahh :116: Kıymet giricekti burdan başka giricek olan var mı bilmiorum hiçç:26:

nilim ve günnurmda giriyor inşallah aşacaklar kpss yi

günaydın kızlarr

çağlam o topiğe şimdi dadandm bir brezilya föncü vardı ben kk yı onun sayesinde buldum ilk yorumumda onun evde brezilya fön açtığı başlıktadır ama bu yaptıkları ne çirkinmiş inanmıyorum yuhh diyorum çağlam yemin ediyorum abanasım geldi doadan üç beş bişey alcam saç bakımına orayqa önyorm pro teki bırakıyorum ne çakallaştı insanlarrr

kuzularııımm günaydııınn...
Rabbim sınava giren herkesin yardımcısı olsunn.. güzel güzel puanlar alır inşallah hepsii..

Kuzeeeennnn Hoşgeldiiinnnn inanamıooorrr gözleriimmm

gizomm bende doaya çok dadandımmm ordan sabunlar hindistan cevizi yağı shoe butter falan alcam kesin koydum kafayaa özellikle butteri annişime alıcam.. diz kapakları temizlik hastası olduğu için ve sürekli eğilerek temizlik yaptığı için tahriş oldu kıyamam ona alcam sürsün dizlerineee araştırmadayım suan sabah alcaktım 3-4 parça biraz daha araştırcam ihtiyacım olan seyleri hep ordan alcammm

kuzeennn çok yoğundumm..
öldüm bittim son 1 aydaa
hepiiciinizi çok özledim ama ilk fırsattada geldiimm...
kuzum doanın ürünlerini bende kullanıyorum şahaneler... tavsiye ederiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…