Allah zihin açıklığı versin canım...Bebeğim sınavda.
kuzeennn çok yoğundumm..
öldüm bittim son 1 aydaa
hepiiciinizi çok özledim ama ilk fırsattada geldiimm...
kuzum doanın ürünlerini bende kullanıyorum şahaneler... tavsiye ederiimm
Allah zihin açıklığı versin canım...
Kuzencim yaaa farkındayım ve biliyorumm bebegiimmmBendee seni çok özledimmm kuzentoş şu düğün ne zaman bi diyiver bana yaaa Bendee alcammm bendee doalancammm
selaaammm
sınava girenlerin yardımcısı olsun Allah...
güldeniiiiiiiiimmm gözlerime inanamadımmm düm aklımdan geciodun pelotuma soraım nerde bu kacak diodum kiiii gelmişsinnn cok sevindimmmm özledik seniii
gizommm doğal deodorant bilem aldım bu sefer ya bakalım nası bişey... bitane var ben de baska markanın parabensiz silikonsuz falan bişey o da ama pek memnun değilim terlemeyi cok onlemio inş bunu severim
protek bende kullanıyorum kuzum ama bitmek uzere ve yenisini almıcam ole cok da mucize yaratmadı benim saclarda zaten bulmak da zor taa şirinevlere gitmem gerekio iş cıkısı hem de apahalı... onun yerine doa nın keratinlisini aldım
kuzentoşuumm yaa ağustos 26 ymışş sanırsam :26:
bi an önce gelsede kavuşsakkk
Ne düğünmüş be kuzenn gelmek bilmedi
ama az kalmışkiiiiiiii
saç uzaması için de bi yağ var kızlar o nasıl denediniz miiiiii
kuzentoşuumm yaa ağustos 26 ymışş sanırsam :26:
bi an önce gelsede kavuşsakkk
çağlammm tatlıımmm bende özledim yaaa.. aklım sizlerde ama çok yoğundumm..
nasılsın canım keyfin nasıll??
iyi olmaya calısıyorum balımmm seni gördüm cok mutlu oldum ama coooksen nasılsın bakalımm isteme söz nişan muhabbetlerine karar vermediniz mi hala canım
pelommm ben uzama icin olanı değil de bakım yagı var onu aldım buundan nerdeyse bir 9-10 ay falan once.. bir iki kere kullandım ama vaktim olmadıgı icin sacımla ole yaglarla ugrasmaaya... onu sürdüğümde daha yumusak oluyodu ama sadece yagı kullanmıodum balla karıstırıodum... hangisi etkiliydi bilemiorum o yuzden tek basına kullanmadım hiç.. ama icinde böle nane gibi bişey var kafa derimi cok rahatladıodu
iyi ol tatlım benimm ya bi sorun yok inşallahh.. :26::26:
ay bende bu anne varken kararını almak bile mesele kuzumm.. kpss ye girilcek sora dedi hepimiz hazırolda bekliyoruz işte..
annedir candır bişide diyemiyorumm.. bakalım hayırlısı. :26::26:
yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz 26 ağustos olcakk kuzenciiimmm inşallah o gün de geliceekkkkay sorma kuzenn çatlıcam orta yerimdenn
evet evett az kaldıı çok şükürrr dahada az kalsıınn uyuyalm uyanalm o gün gelsiin
kuzum onu bende merak ediyorum alıcaktım aama elimde dax falan bide aktardan aldıım yağ karışımı vardı bitmeden almıyım dedim
iyi olmaya calısıyorum balımmm seni gördüm cok mutlu oldum ama coooksen nasılsın bakalımm isteme söz nişan muhabbetlerine karar vermediniz mi hala canım
pelommm ben uzama icin olanı değil de bakım yagı var onu aldım buundan nerdeyse bir 9-10 ay falan once.. bir iki kere kullandım ama vaktim olmadıgı icin sacımla ole yaglarla ugrasmaaya... onu sürdüğümde daha yumusak oluyodu ama sadece yagı kullanmıodum balla karıstırıodum... hangisi etkiliydi bilemiorum o yuzden tek basına kullanmadım hiç.. ama icinde böle nane gibi bişey var kafa derimi cok rahatladıodu
yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz 26 ağustos olcakk kuzenciiimmm inşallah o gün de geliceekkkk
Seviorumm seni kuzencim ve de özledimmm, saçlarda bi değişim var mı kuşum :78:
çağlam ya aslında soruyorum ilk merak ya ondan alcam 1-2 kere kullancam kalcak oyle eminim bakım kürü yapıyım bilmem napiyimm hiç oyle huylarım olmadı benim yaevet kuzum benim dediğimde mentollu bu arada okudum ama o kadar cok urun inceledim ki sepete de ekledim sonra kafam karıstı sepete girince bu neydi neye yarıodu falan oldum amaaan neyse biraz daha araştırıyım oyle alıyım dedim kendi kendime
saçlarım uzuyo aslında güzel de uzadı ama bakım yaparım belki diye heveslendimdi bi ann
ay valla zor iş ben en cok sacıma maske yapmakta zorlanıyorum peloşummm cunku saatlerce beklio ya sarıp sarmalıorum falan ve ne hikmetse hep de o gun birileri gelicek oluyo... kac kere kafamda maskeyle yakalandım millete hele bi kere resmen butun sulale cat kapı gelmişlerdi benim kafada strec filmler falan kapıyı bi actım cümbür cemaat gelmişler
hatta annem bir ara aman bişe sürme sacına misafir getirceksin diodu
ay kuzum inan bilmiorum ben de tam olarak bişey yok da umarım olmaz.. pek burdan anlatmak istedigim bişey değil.. olursa artık hepinize özel mesajla özet gecerim tabi kendimi kac gün sonra toplarım da gelip anlatabilirim bilemiorum
hadi bakalım kuzucummm hayırlısı olsun kpss vakti de geldi cattı... bayram sonrası bişeyler olabilir bence
yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz 26 ağustos olcakk kuzenciiimmm inşallah o gün de geliceekkkk
Seviorumm seni kuzencim ve de özledimmm, saçlarda bi değişim var mı kuşum :78:
çağlam ya aslında soruyorum ilk merak ya ondan alcam 1-2 kere kullancam kalcak oyle eminim bakım kürü yapıyım bilmem napiyimm hiç oyle huylarım olmadı benim yaevet kuzum benim dediğimde mentollu bu arada okudum ama o kadar cok urun inceledim ki sepete de ekledim sonra kafam karıstı sepete girince bu neydi neye yarıodu falan oldum amaaan neyse biraz daha araştırıyım oyle alıyım dedim kendi kendime
saçlarım uzuyo aslında güzel de uzadı ama bakım yaparım belki diye heveslendimdi bi ann
kuzencanıımm yaa bende çok seviyomki seniii
bebem saçlarım tam toparlanmışken bu iş güç stresten bakıma vakit ayıramadım.. yine çalı süpürgesine döndüler
şimdi tekrar başlıcamm aycangülün bakım tarihlerine baktım saç bakımı için yarın uygunmuşyarın yapıcam artık
kızlar ufak bir ara verdimde çeyize bakıyordum altıncıcaddeden korkmazın çay makinesini aldımhiç sevmem çayı ama mecburum yaniii
çağlam senin bir sorunun var dünden beri yazmadım farzetki başlığında gördğmde korktum ve acaba dedim hatırladım eskiyide ballım ben hep yanındaym burda hep yanındayız biliyorsun bunu iyi
pelom doa candır varya ben vücudumla acaip barıştım herkesede alışverş yaptırdım yüzüm gözüm vücudum rahat eh bide saç için toplu bir sipariş vercem çağlamında siparşlerni gördüm hindistancevizi ve prinç kepeği yağı almazsam artık ayıp olcak
güldencim kendini çok özletiyorsun kpss yüzündemi aramızda yoksun galiba bende eylüle kadar olamayablrm heran herşeyi bırakıp çalışmalara hız vereblrm çünkü artık sinirlerm bozuluyor özel sektörde her geçen gün sabrım kalmıyor iyisindr inşallah 26 ağustostaki düğün kimin canım abisi felanmı evlenyor
Çalı süpürgesi demiş yaaaYolarımm seniii çok tatlısınnn
Aycangül ne ki, kim ki :26: Ayyyy hiçbişi bilmior muyum neee
Kurabiyem bi sorun mu var? Şimdi gördüm bende..Anlatmak istersen dinleriz canım biliyorsunn, söylemeyee gerek bileemm yokk.. Kim sıktı canınııı :26:
pelom ayçangül takvime göre bakım ypmamızı sölüyor bende minnak nazım sayesinde görüp baya baya yapmıştım şu sıra bıraktım ama nazlımda hatırlatırdı oda uygulayamıyor galibaaaa
pelotumla kavuşuyormusunuz oyy canlarım yaaaa pelim pelimmm özledim kiii güldenim öppp onu doyasıya gezin inşallah canım
güldencim tahamülüm 0 bitsin artık herşey diyorum yoruluyorum insanlarla uğraşmak zor şirket sosyal olanaklı herşeymz var konserlerdi şuydu buydu yelken takımıydı pastacılık kursuydu olanaklarmız harika ama bazı şeyler yetmiyor o yüzden zaten 5 saatlk oyl beni yoruyor kpss şart belkide
yaa yerim sizi çoooook tatlısınız ben de sizi cok seviyorummm biliyorum yanımda olcanızı kuzularım benimmm
suan bi sorun yok aslında takılcak bişe değil... umarım da olmaz....
dun askımın yanına gittim hani biraz moral bulurum onun yanında iyi olurum die ama onun yanındayken de sanki bişe olsa yanımda yer alıcakmıs, tek basıma bırakcakmıs giibi bi his aldım canım iice sıkıldı
biraz da tripliyim ona bu sebepten bugun birsürü plan yapmıstık hepsi yattı... cunku o da bana tripli
ne olcak bakalım böle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?