'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

inşallah kuzum ya bakalım herşeyin hayırlısı... zaten hazırlık muhabbetleri ciddi anlamda basladıgından beri cok tartısır olduk...

gizomu cok ii anlıyorum o yol yok mu o yol.....

ben de bezdim valla 7 ayda... cok zor geliyor artık okulum daha da uzaktı ama tam iş gidiş ve donus saatlerinde deildi dersler o yuzden rahattım İstanbulun kalabalıgını cekmiodum gormuyodum

ama şimdi bu kalabalık yoruyo beni en cok yollarda...

bizim de yok öle güzel sartlarımız olsa keske yaa ama işte yine bi teşekkür edenimiz oluyo bazen olmayınca ben de sinir oluyorum manebi karsılıgını alamamak da cok kotu bişe

aynen kuzumm.. tahammül sınırları zorlanıyo insanın.. güvenip nasıl yola çıkıcaksınkii.. annemde senin anneciğin gibi düşünüyo.. kpss ısrarı burdan geliyo söz nişan için.. O da hakllı bizim rahatımızı düşünüyo..
olan olmuş kuzum inşallah çok iyi bi puan alır atanırsın.. tabii dediğin gibi torpilden dolayı çok şansımız kalmıyo..
hayır bi de dilinden Allah kelimesi düşmeyen insanlar hep çıkıyo taşın altından.. herkesin inancı kendine ama kul hakkı yemek değilde ne..
sinirim bozuluyo vallahii..

güldencimmm hoşgeldinn sendee canımmm iyisindirr inşlllah
çağlacımmm kuzumm kıyamamm sanadaa ya hiç triplere girmeyın bencede her anın kıymetını bılın yaa

ben nasııı sinirliyimm dünden berii nasıl varyaa
nefret eder hale geldim bu ülkede yaşamaktan anlamıyorum ya ösym nin atadığı atmalarda torpil yok diyolar ama 50 puanla nasıl atanıyo bu millet yaa sabah arkdaşım arıyo 60 puanla atandım diye hayır ben biz niye acıktta kalıyoruz ne bu şansmı adaletsizlikmi torpilmi anlayamıyorum giden emeklerime paralara dersanede harcanan kitap başında geçen zamanlarıma yazık çoook yazık

kuzum normal bak sen ailenin yanındasın o öle.. tamam sevgilisiniz seviyosunuz birbirinizi ama aynı evde yaşamak başkaa dışarda görüşmek başka.. insan ister istemez strese girio.. yeni ev yeni düzen.. çok normal.. hem herkes aynı sorunları yaşıyo.. sizde aşıcaksınız balım..

manevi karşılık çok önemli gerçektende.. burda öyle şeylerle karşılaşıyorumki yani herkes söylüyo Allah sana peygamber sabrı vermiş başkası olsa 1 dk. durmazdı diyo.. bakalım nereye kadar dayanıcam.. :44:

yok balım ya sadece benim kaprisimden olan bişe deildi... o da cok odusala bagladı dun aksam...

benim canımın sıkkınlıgı baskaydı ben ona anlatmadım bile sadece farzı misal vererek bişey sordum o da bilemiorum sana da kızarım heralde tarzı bi cevap verince sok oldum

sonra dugun muhabbetleri cıktı ordan ben zaten ona gıcık olmusum bi de o muhabbetleri actı... babasından alcak ya bişeyler şimdi de cok almak istemiyo... tamam paraları varsa var ama bnm iki kardeşim daha var hepsini bana veremicekler haliyle diyo

kayınvalidem sokuyo aklına Allah bilir işte ya da kendi kafasıyla kendi engel olmaya calısıo bazı seylere...

madem bana böle sorun cıkarcak evlenmesin seneye daha gec evlenelim para biriktirelim istedimiz gibi olsun...

ona da gelmio para birikmiomus ole olsa 10 sene daha beklermişiz... bana sunun cevabını ver dedim o zaman madem böle yapıcaktınız neden kapımıza geldiniz dugun yapıcaz die cıktınız ortaya? ne zaman musait olursanız o zaman gelseydiniz... dediniz mi bana bastan biz ancak bole yaparız istediklerin olmaz die, demediniz deseydinz ona göre konusulurdu hersey yapmazdık söz nişan beklerdik yani

ne bilim bilmiorum para olsa bi dert olmasa bi dert cozemedim ben... ki bicok seyden vaz da gectim onlardan 10 milyarlık gelinlikler 30 milyarlık düğünler istemiorum ama ben bişelere taviz verdikçe üzerime gelincek heralde..

geri cektim ben de kendimi.. kendi bilir artık napalımm içi gayet rahat bu konuda hiç gram kadar bile üzülmüorum cunku haklıyım herkes de bana hak verio zaten kime sorsam

Hiç sorma canım.

Aşkım da 81 puanla atanamadı.

hoşbuldumm tatlıımm.. nasılsınn keyfin nasıll??

bu ülkede ne doğruki ataması doğru olsun.. heryerde bi torpilin olcak.. bankada, belediyede,nufus dairesinde,iski de vs. heryerde.. işin başka türlü bekleki çözülsün.. bu şekilde konuşunca kendime çok kızıyorum.. ama insan yaşadıkça bakıyoki yaptığın herşey boş,emeklerin boş.. Allah sonumuzu hayır etsin..

keyfimm bu şekilde cnm dünden beri bi heycanla girip baktım 6 atama oldu 2010 dan beri ama puanlar en yüksek 90 larda hala ! en düşük 50 de baraj bile deil adam memur oluyo ya ! dünden beri bende çook kızıyorum ama ne fayda işte aynen sonumuzu hayır etsin allah

sibelcim ve güldencim allah haksızlık yapanları ıslah etsin bizim şirkettede var bu napalım onlar memelketi yönetiyor ben çalşyorm dayısı olanlar iyi yerlerde bende babam sayesinde başka yerde torpilli olurum ama kendi emeğimle yapcam die yola çıktım ben varya o en baştaki adamların yiğenleriyle aynı ortamda çalşyorm iyiz hoşuz ama aramzda öyle farklar var ki neyse

kızlar benim moralim çok kötü sevgilim babanesini çok sever dün bayılmış şimdide hastaneye kaldırmışlar ne olur dua edinde iyi olsun çok üzüldüm sabahın köründen beri dua ediyorum elimiz kolumuz bağlı burda

ve canım yengem dayımın karısı perşembe hastaneye gitti bişiyi yoktu cuma bir gitti bugün yatırmışlar onunda kan değerleri 1000 lerdeymiş sigara içerdi yalvarırdım içme yengecim die çok üzülüyorum annemler apar topar gittiler ben sevgilimemmi destek olaym omu destek olsun napcağmı şaşırdım hiçbişi yapasım yok kafa dağıtmaya çalışıyorum

çağlammm valla değernizi bilin ikinzde iyi insanlarsanz ara grüşün trip atma bak hastalık felan yok başımızda şükredelim sana yemin ediyorum dert ettiğmize değmiyor ben şu anda üzgünüm ama yaşamayan bilemez onlar kadar üzgün değilmdr yaniiii bunu buraya yazdım ama güçlü durmam icap edicek annem sakın salma üzme kendini git denize dediii ama ben bugün dayımlarla beraber gidicektim hep beraber olurduk ama işte o orda yatıyor benim içim rahat değil

o yüzden sevdiklerimize sarıllalım sudan sebeğlerden kırgınlıklar olmasın canlarım

evett kuzenn sayıyoruuzz ve az kaldııı
yaa ben franceskaa bi bayanım hiçbişi bilmiorum, tv izlemiorumm.. çok asosyal hissettim arkadaslarım bile bişi anlatırken lafı diziye getiriolarr izlemiorum bilmiorummm şuan bunu da ilk kez duydum kuzennn ne cahilimm yiaa bennn

Çağlam böyle olma lütfen( Tabiki de senin yanında olcakk o anki psikolijyle ne sordun o ne cvp verdi blmiorum ama mantıklı düşünmeyip seni kırdığı kanaatindeyim. geçici bir sorundur canım halledilicek..
karşılıklı trip atmayın balım üzülmeyinnn...
2 günlüğüne geliyor neyin tribine giriyor ki enişte... sizin çok bol zamanınız yok zaten kıymetini bilsin o da bu zamanlarıınn...
üzülme kuzum dayanamammm

Son düzenleme:

ıslah etsinn gizemcimm aynenn bugünki lisanda çook zormuş ya umarım önlisans öle olmaz
çok geçmişlerr olsunnn canım yengenede babaneyede allah korusunnn ikisinide bebeğimmmm dualarımmm sizinleee

bitanem yaa cok uzuldum offfff Allah tez zamanda şifa versin ikisine de kimseyi hiçbirimizi sağlık sıhhatten ayırmasın... cok şükür bugunumuzeeeee merak etme uzulme inşallah toparlıcaklar ikisi de ben inanıyorum...

ben uzatmayı sevmem kuzum o da sevmez normalde.. ama bu sefer böle tak dedigimiz nokta oldu

ben geri adım atmam artık söz verdim kendime cunku attıgım geri adımlar iyi niyet belirtisi olarak degil taviz olarak algılanmaya basladı

kararlı oldugumu gormesi lazım.. her seferinde yumusarsam bana her dediklerini yaptırcaklar

bitanemm yaa üzülmüyorum merak etme... moralim bozuk ama cidden nedense hiç içim sıkılmıyo ve üzülmüorum...

ben de öle diorum ama işte demek ki bizim mutlulugumuzdan onemli olan seyler var onun icin... aksama kadar aramazsa bu kanıya varıcam

Canım tabiki de sizin mutluluğunuzdan önemli bişee yokk.. olamaz da zatenn. seni arıcaktır çağlamm hiçbi şey gorusmenizden ve mutluluğunuzdan önemli olamazz kendinden ödün verme tabiiki bunu hepimiz yapıoruz malesef İlişkide alttan almaya calısıoruzz ki yıpranma olmasınn herşey yolunda gitsin diee ama bazı yerlerde boyle patlak verebilio tatlımm.. inşallah sorununuzu akşama kadar çözersiniz kurabiyemm... :116:

inşallah canım yaaa çözülmesi için araması lazım umarım arar ama hiç sanmıyorum dün yolda gelirken ben sinirden catlayıp azıma geleni sayarken o hala gayet sakin bi şekilde bence söylediklerin için benden özür dilemelisin diyodu

yani o da benim aramamı beklio aklı sıra

Çağlacım ben senin düşüncelerini hep hayranlıkla dinliyorum.. Çünkü yaşına göre o kadar olgun o kadar mantıklı konuşuyosun ki...

Ve nişanlınla olan tavrında gayet normal... bırak kendi haline o biraz anlamaya çalışsın seni

Sen hep olurundan almaya çalışıyosun.. Ama bu yaptığın anlayışında karşı tarafından anlaşılması lazım..

Sen içini ferah tut.. Enişte dayanamaz sana vee eninde sonunda senin düşündüklerinin söylediklerinin çok mantıklı olduğunu anlayacak..

Ama üzerine gitme işte asker adam bu...

Gizemcim çok geçmiş olsun.. Rabbim kimseyi sağlıkla sınamasın... İnşALLAH tez zaman da iyi olur babannen ve yengen...
Güldencim hoşgeldin sende...

Onun sana yardımcı olması gerek... Nasıl daha çabuk bir araya gelebiliriz, herşeyin daha güzel olması için nasıl savaşırız diye düşünmesi gerekir... Ailesini de anlamıyorum aslında... Her zaman derler yapabileceğin kadar değil bakabileceğin kadar cocuk diye... Çook doğru. Senin kayın validen de diğer çocukları dolayısıyle bazı şeylerden taviz vermeni bekliyor ve istiyor anladığım kadarıyla nişanlını da bu şekilde yönlendiriyor. Hoş yönlendirilmesine gerek yok, sonucta 28 yasında bir birey... bazen erkek dediğin masaya yumrugunu vurmalı. aile de olsa sozunu dinletmeli... siz bi hayat kuracaksınız neticede... ödün karşılıklı verildiği zaman o ilişki verimli oluyor zaten tek taraftan gittiği zaman hep daha yıpratıcı...

Çözün problemlerinizi en kısa zamanda canım.

Gizom canım az önce yazmayı unutmusum balım çok geçmiş olsun yengeciinee ve babanneyee.. Allah acil şifalar versinn balımmmm

Kübramm balım teşekkür ederimm canım... aynen dedigin gibi ben de karsı tarafın beni anlamasını bekliorum artık hep ben anlamak zorunda kalan taraf oluyorum...

erkeklerin cogunda olan bir illet malesef benimkinde de var... düğünle ilgili cogu sey ona ayrıntı giibi gelio tek bişeye takmıs o o da nasıl olursa olsun evlenmek... yani yerde evlensin gökte evlensin uzayda evlensin hiç umrunda değil yeter ki evlensin...

bu yuzden ona da ben sonuca değil surece odaklıymısım gibi gelince anlasamıyoruz...

anlasılcagımı umuyorum ama artık

pelooooommm ne guzel ifade etmişsin... ben de bunun farkındayım ve evlilik muhabbetleri acıldıgından beri biz bunu daha cok yasamaya basladık.. isteme nişan bilmem ne onlarda da atlattık bi telas ama hiçbiri evlilik telası gibi olmuyomus özellikle de olaylara farklı acılardan yaklasıosanız cift olarak

onun da yıpranan taraf olmasını istemem kendimin de... bir dengede olmalı bu işler... biraz zor olcak belki ama aynı anda anlayıslı olabilmeyi, sadece tek tarafın değil verilcek bi taviz varsa iki tarafında aynı anda vermesi gerektigini öğrenicez, öğreticez bu ilişkiye...

nasıl baslarsa ole gider cunku nişanlılık cok onemli bir surec.. olası krizlerle nasıl basa cıkcamızı ogreniyoruz

benim de hatalarım var yok değil... mesela o tartısmalarda hep sakin kalan tarafken ben istediklerimi bagıra cagıra anlatan taraf oluyorum ve bu huyumdan acilen vazgecmem gerek..

aramız düzelir düzelmez kendisinden bu konuda da özür dileyeceğim zaten... ne olursa olsun sesimi yükseltmemem gerekiyordu...

Sen kesinlikle mükemmel bi eş olacaksın... Şu durumda söylediğin bu söz gerçekten alkışlık....

Haklısın kuzum neden yıpranasınız ki ikinizinde amacı beraber olmak bir ömür elele olmak değil mi zaten.. biz kızlar biraz fevriyiz sanırım canım aynı sorun bende de var, bağırıp çağırmak kolayımıza mı geliyodur nedir anlamış değilim... hiç olumlu bişey değil ama yapıyoruz.
Ben sinirlendiğimde gözüm görmüyor bişey, o eski sinirli hallerim yine kalmadı artık daha sakinim ama sinirim benden çoook şey götürdü onu da biliyorum.
kurabiyem çevrim dışısın umarım eniştemiz aramıştır da ondan cıkmıssındııırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…