kuzum bende o sosyal şartlarda yok.. sıkıntım işte değil sosyal şartta değil muamele yanii.. eşek gibi çalışıyorum teşekkür eden yok etmesinler tamam ama hiç olmazsa yaptığın işi görsünler.. vurup kapıyıı çıkasım var onuda yapamıyorum.. kpss benim için şartta gereken özeni gösteremiyorum ne yazıkkii
kuzum evlilik yolunda iyice ilerliyosunuz bu dönemler ikkinizinde alıngan olması normal.. eminim düzelicek yoluna giricektir herşey..
çağlam canım tripe ne luzum var senin moralin kötü onun yanında iyi olucaksın iyi kötü günde berabersnz ne olursa olsun yanında olcak zatende bişeyde olmuycak kendini rahatlatırmısın ne gerek var ne oldu böylede sen bu duruma geldin canım
güldencim işte sana çok iyi katılıyorum bide ev borcuna girip onlara muhtaç oldğnu düşünsene kendi kendimizi hasta ederiz annemde sırf bu yüzden benmkinin diplomasına güvenmyor ya hasta olsanız allah göstermesn özel sektör kapıya koysa ne olcak memur olun az ve öz alın ama memur olun garantiniz olsun diyorlar ben 2006 dan beri giriyorum o zaman ünideyken arkdşm 70 puanla atandı okulu bitirdi ne oldu aöften devam etti yüksek yapıyor ben ise 80 puanla tercih yapmadığımın pişmanlığını aşıyorum milyonlarda girmiyordu o sırada az insan giriyordu herkes memura tü kaka derken ne oldu bu hükümet yüzünden memuriyet kıymetli oldu neden köleleştirdiler bizi veee milyonlar giriyor şansım yokkk bilee ona üzülüyorum torpil haksızlık hat safhada
inşallah kuzum ya bakalım herşeyin hayırlısı...zaten hazırlık muhabbetleri ciddi anlamda basladıgından beri cok tartısır olduk...
gizomu cok ii anlıyorum o yol yok mu o yol.....
ben de bezdim valla 7 ayda... cok zor geliyor artık okulum daha da uzaktı ama tam iş gidiş ve donus saatlerinde deildi dersler o yuzden rahattım İstanbulun kalabalıgını cekmiodum gormuyodum
ama şimdi bu kalabalık yoruyo beni en cok yollarda...
bizim de yok öle güzel sartlarımız olsa keske yaaama işte yine bi teşekkür edenimiz oluyo bazen olmayınca ben de sinir oluyorum manebi karsılıgını alamamak da cok kotu bişe
çağlam canım tripe ne luzum var senin moralin kötü onun yanında iyi olucaksın iyi kötü günde berabersnz ne olursa olsun yanında olcak zatende bişeyde olmuycak kendini rahatlatırmısın ne gerek var ne oldu böylede sen bu duruma geldin canım
güldencimmm hoşgeldinn sendee canımmm iyisindirr inşlllah
çağlacımmm kuzumm kıyamamm sanadaa ya hiç triplere girmeyın bencede her anın kıymetını bılın yaa
ben nasııı sinirliyimm dünden berii nasıl varyaa
nefret eder hale geldim bu ülkede yaşamaktan anlamıyorum ya ösym nin atadığı atmalarda torpil yok diyolar ama 50 puanla nasıl atanıyo bu millet yaa sabah arkdaşım arıyo 60 puanla atandım diye hayır ben biz niye acıktta kalıyoruz ne bu şansmı adaletsizlikmi torpilmi anlayamıyorum giden emeklerime paralara dersanede harcanan kitap başında geçen zamanlarıma yazık çoook yazık
güldencimmm hoşgeldinn sendee canımmm iyisindirr inşlllah
çağlacımmm kuzumm kıyamamm sanadaa ya hiç triplere girmeyın bencede her anın kıymetını bılın yaa
ben nasııı sinirliyimm dünden berii nasıl varyaa
nefret eder hale geldim bu ülkede yaşamaktan anlamıyorum ya ösym nin atadığı atmalarda torpil yok diyolar ama 50 puanla nasıl atanıyo bu millet yaa sabah arkdaşım arıyo 60 puanla atandım diye hayır ben biz niye acıktta kalıyoruz ne bu şansmı adaletsizlikmi torpilmi anlayamıyorum giden emeklerime paralara dersanede harcanan kitap başında geçen zamanlarıma yazık çoook yazık
hoşbuldumm tatlıımm.. nasılsınn keyfin nasıll??
bu ülkede ne doğruki ataması doğru olsun.. heryerde bi torpilin olcak.. bankada, belediyede,nufus dairesinde,iski de vs. heryerde.. işin başka türlü bekleki çözülsün.. bu şekilde konuşunca kendime çok kızıyorum.. ama insan yaşadıkça bakıyoki yaptığın herşey boş,emeklerin boş.. Allah sonumuzu hayır etsin..
evett kuzenn sayıyoruuzz ve az kaldıııgizemimm canım bende özledim.. sen nasılsın? iyimisin?
işler yoğunn.. tahammülsüzleştim.. insanlarla normal konuşamıyorum bile
bu işyeri mahvetti benii.. kpss yede çalşmaya çalışıyorum işte.. çok yoruluyorum çünkü
uzak bi akrabamızın düğünü kuzum keşana gidicez.. pelinimlede görüşücez o yüzden gün sayıyoruz
ama öle balııımm
ya aycagülün topiği var böle ayın dünyanın burçların konumuna göre faydalı olcak zamanları yazıyo
yaa yerim sizi çoooook tatlısınız ben de sizi cok seviyorummm biliyorum yanımda olcanızı kuzularım benimmm
suan bi sorun yok aslında takılcak bişe değil... umarım da olmaz....
dun askımın yanına gittim hani biraz moral bulurum onun yanında iyi olurum die ama onun yanındayken de sanki bişe olsa yanımda yer alıcakmıs, tek basıma bırakcakmıs giibi bi his aldım canım iice sıkıldı
biraz da tripliyim ona bu sebepten bugun birsürü plan yapmıstık hepsi yattı... cunku o da bana tripli
ne olcak bakalım böle
sibelcim ve güldencim allah haksızlık yapanları ıslah etsin bizim şirkettede var bu napalım onlar memelketi yönetiyor ben çalşyorm dayısı olanlar iyi yerlerde bende babam sayesinde başka yerde torpilli olurum ama kendi emeğimle yapcam die yola çıktım ben varya o en baştaki adamların yiğenleriyle aynı ortamda çalşyorm iyiz hoşuz ama aramzda öyle farklar var ki neyse
kızlar benim moralim çok kötü sevgilim babanesini çok sever dün bayılmış şimdide hastaneye kaldırmışlar ne olur dua edinde iyi olsun çok üzüldüm sabahın köründen beri dua ediyorum elimiz kolumuz bağlı burda
ve canım yengem dayımın karısı perşembe hastaneye gitti bişiyi yoktu cuma bir gitti bugün yatırmışlar onunda kan değerleri 1000 lerdeymiş sigara içerdi yalvarırdım içme yengecim die çok üzülüyorum annemler apar topar gittiler ben sevgilimemmi destek olaym omu destek olsun napcağmı şaşırdım hiçbişi yapasım yok kafa dağıtmaya çalışıyorum
çağlammm valla değernizi bilin ikinzde iyi insanlarsanz ara grüşün trip atma bak hastalık felan yok başımızda şükredelim sana yemin ediyorum dert ettiğmize değmiyor ben şu anda üzgünüm ama yaşamayan bilemez onlar kadar üzgün değilmdr yaniiii bunu buraya yazdım ama güçlü durmam icap edicek annem sakın salma üzme kendini git denize dediii ama ben bugün dayımlarla beraber gidicektim hep beraber olurduk ama işte o orda yatıyor benim içim rahat değil
o yüzden sevdiklerimize sarıllalım sudan sebeğlerden kırgınlıklar olmasın canlarım
sibelcim ve güldencim allah haksızlık yapanları ıslah etsin bizim şirkettede var bu napalım onlar memelketi yönetiyor ben çalşyorm dayısı olanlar iyi yerlerde bende babam sayesinde başka yerde torpilli olurum ama kendi emeğimle yapcam die yola çıktım ben varya o en baştaki adamların yiğenleriyle aynı ortamda çalşyorm iyiz hoşuz ama aramzda öyle farklar var ki neyse
kızlar benim moralim çok kötü sevgilim babanesini çok sever dün bayılmış şimdide hastaneye kaldırmışlar ne olur dua edinde iyi olsun çok üzüldüm sabahın köründen beri dua ediyorum elimiz kolumuz bağlı burda
ve canım yengem dayımın karısı perşembe hastaneye gitti bişiyi yoktu cuma bir gitti bugün yatırmışlar onunda kan değerleri 1000 lerdeymiş sigara içerdi yalvarırdım içme yengecim die çok üzülüyorum annemler apar topar gittiler ben sevgilimemmi destek olaym omu destek olsun napcağmı şaşırdım hiçbişi yapasım yok kafa dağıtmaya çalışıyorum
çağlammm valla değernizi bilin ikinzde iyi insanlarsanz ara grüşün trip atma bak hastalık felan yok başımızda şükredelim sana yemin ediyorum dert ettiğmize değmiyor ben şu anda üzgünüm ama yaşamayan bilemez onlar kadar üzgün değilmdr yaniiii bunu buraya yazdım ama güçlü durmam icap edicek annem sakın salma üzme kendini git denize dediii ama ben bugün dayımlarla beraber gidicektim hep beraber olurduk ama işte o orda yatıyor benim içim rahat değil
o yüzden sevdiklerimize sarıllalım sudan sebeğlerden kırgınlıklar olmasın canlarım
evett kuzenn sayıyoruuzz ve az kaldııı
yaa ben franceskaa bi bayanım hiçbişi bilmiorum, tv izlemiorumm.. çok asosyal hissettim arkadaslarım bile bişi anlatırken lafı diziye getiriolarr izlemiorum bilmiorummmşuan bunu da ilk kez duydum kuzennn ne cahilimm yiaa bennn
Çağlam böyle olma lütfen( Tabiki de senin yanında olcakk o anki psikolijyle ne sordun o ne cvp verdi blmiorum ama mantıklı düşünmeyip seni kırdığı kanaatindeyim. geçici bir sorundur canım halledilicek..
karşılıklı trip atmayın balım üzülmeyinnn...
2 günlüğüne geliyor neyin tribine giriyor ki enişte... sizin çok bol zamanınız yok zaten kıymetini bilsin o da bu zamanlarıınn...
üzülme kuzum dayanamammm
bitanemm yaa üzülmüyorum merak etme... moralim bozuk ama cidden nedense hiç içim sıkılmıyo ve üzülmüorum...
ben de öle diorum ama işte demek ki bizim mutlulugumuzdan onemli olan seyler var onun icin... aksama kadar aramazsa bu kanıya varıcam
Canım tabiki de sizin mutluluğunuzdan önemli bişee yokk.. olamaz da zatenn. seni arıcaktır çağlamm hiçbi şey gorusmenizden ve mutluluğunuzdan önemli olamazzkendinden ödün verme tabiiki bunu hepimiz yapıoruz malesef İlişkide alttan almaya calısıoruzz ki yıpranma olmasınn herşey yolunda gitsin diee ama bazı yerlerde boyle patlak verebilio tatlımm.. inşallah sorununuzu akşama kadar çözersiniz kurabiyemm... :116:
inşallah canım yaaa çözülmesi için araması lazım umarım arar ama hiç sanmıyorum dün yolda gelirken ben sinirden catlayıp azıma geleni sayarken o hala gayet sakin bi şekilde bence söylediklerin için benden özür dilemelisin diyodu
yani o da benim aramamı beklio aklı sıra
Kübramm balım teşekkür ederimm canım... aynen dedigin gibi ben de karsı tarafın beni anlamasını bekliorum artık hep ben anlamak zorunda kalan taraf oluyorum...
erkeklerin cogunda olan bir illet malesef benimkinde de var... düğünle ilgili cogu sey ona ayrıntı giibi gelio tek bişeye takmıs o o da nasıl olursa olsun evlenmek... yani yerde evlensin gökte evlensin uzayda evlensin hiç umrunda değil yeter ki evlensin...
bu yuzden ona da ben sonuca değil surece odaklıymısım gibi gelince anlasamıyoruz...
anlasılcagımı umuyorum ama artık
pelooooommm ne guzel ifade etmişsin... ben de bunun farkındayım ve evlilik muhabbetleri acıldıgından beri biz bunu daha cok yasamaya basladık.. isteme nişan bilmem ne onlarda da atlattık bi telas ama hiçbiri evlilik telası gibi olmuyomus özellikle de olaylara farklı acılardan yaklasıosanız cift olarak
onun da yıpranan taraf olmasını istemem kendimin de... bir dengede olmalı bu işler... biraz zor olcak belki ama aynı anda anlayıslı olabilmeyi, sadece tek tarafın değil verilcek bi taviz varsa iki tarafında aynı anda vermesi gerektigini öğrenicez, öğreticez bu ilişkiye...
nasıl baslarsa ole gider cunku nişanlılık cok onemli bir surec.. olası krizlerle nasıl basa cıkcamızı ogreniyoruz
benim de hatalarım var yok değil... mesela o tartısmalarda hep sakin kalan tarafken ben istediklerimi bagıra cagıra anlatan taraf oluyorum ve bu huyumdan acilen vazgecmem gerek..
aramız düzelir düzelmez kendisinden bu konuda da özür dileyeceğim zaten... ne olursa olsun sesimi yükseltmemem gerekiyordu...
Sen kesinlikle mükemmel bi eş olacaksın... Şu durumda söylediğin bu söz gerçekten alkışlık....
pelooooommm ne guzel ifade etmişsin... ben de bunun farkındayım ve evlilik muhabbetleri acıldıgından beri biz bunu daha cok yasamaya basladık.. isteme nişan bilmem ne onlarda da atlattık bi telas ama hiçbiri evlilik telası gibi olmuyomus özellikle de olaylara farklı acılardan yaklasıosanız cift olarak
onun da yıpranan taraf olmasını istemem kendimin de... bir dengede olmalı bu işler... biraz zor olcak belki ama aynı anda anlayıslı olabilmeyi, sadece tek tarafın değil verilcek bi taviz varsa iki tarafında aynı anda vermesi gerektigini öğrenicez, öğreticez bu ilişkiye...
nasıl baslarsa ole gider cunku nişanlılık cok onemli bir surec.. olası krizlerle nasıl basa cıkcamızı ogreniyoruz
benim de hatalarım var yok değil... mesela o tartısmalarda hep sakin kalan tarafken ben istediklerimi bagıra cagıra anlatan taraf oluyorum ve bu huyumdan acilen vazgecmem gerek..
aramız düzelir düzelmez kendisinden bu konuda da özür dileyeceğim zaten... ne olursa olsun sesimi yükseltmemem gerekiyordu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?