'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yok pelinim yaa ne gezer... ceviriye döndüm ben onla ugrasıorum kafamı toparlamaya calısıp, sürekli aklımı orda tutamam, kararım kesin cunku aylar da sürecek olsa o hatasını anlamadan geri adım atmıcam

ben hatamı anladım özür dilemeye de hazırım ama önce onun bazı seyleri idrak etmesi gerek...kararlı oldugumu gormesi gerek ancak ondan sonra

aramadı ... aramıcak sanırım bugun iptal oldu yarına ne olur bilmem...

kızıyorumm amaa haklıyımm sanırımm gören olmuştur belki kpss soruları çalınmış herkes linkini dağıtıyo şaka gibi deneme olarak dağıtılmış
büyük ihtimal yine cemaatlerin işiymiş sanırımm ben girmedimm sınava ama çok sinir bozucu durum yazıklar olsun yapanlara yaptıranlara !

Son düzenleme:

sıfır moralle girdiğim sınava keşke hiç gitmeseydim diyorum şuanda
Ben ve benim gibi olanlar 4 sene gidip emek harcıyor okulu en iyi şekilde bitirmek için ama sonuç hüsran...
Tam 4 sene deli gibi çalıştım okulu dereceyle bitirdim şuanda işsizim ve her işsiz gibi çok güvenmememe ragmen umudum kpss'ydi
biz bu sıcakta o sıralarda sorularla savaşırken birileri soruları önceden almanın mutluluguyla keyifle oturuyordu aynı sıralarda
Ne bu hükümete ne de bu olaylara göz yuman kişilere kul hakkımı helal etmiyorum gün gelip kendilerinden çıkacagının farkındadırlar umarım...

ooff yine kopya skandalı
ya bu işi beceremiyolarsa defolup gitsinler o koltuklardan. yazık günah değil mi bize
ya devletin malına? iki oturum için ayrı ayrı kırtasiye kutusu dağıtıldı. ilk oturumdan kalanlar çöpe atıldı. yazık günah ya. günah. herşeyi sömürüyoruz herşeyi harcıyoruz.
allah hepsini bildiği gibi yapsın.
sabahın 9 undan akşamın 5 ine kadar stresten öldük öldük dirildik.
kapıda arama yapan polislerin muamelesi de cabası. saçımdaki tokayı tutmuş toka serbest mi diyo yanındaki arkadaşına. aptal.
ya sinirden ne diyeceğimi bilemiyorum.

açıklama yapılmış. yokmuş öyle bişey çalınmamış.
neyse ne artık. hiç bişeye inanmıyorum ben.
insanı stresten öldürürler.

açıklama yapılmış. yokmuş öyle bişey çalınmamış.
neyse ne artık. hiç bişeye inanmıyorum ben.
insanı stresten öldürürler.

bende bu kadar haberin yalan olduguna inanmıyorum nuraycım yine hakkımızı göz göre göre yediler ya helal olsun

büşracım dediğin gibi ben de bölümümü dereceyle bitirdim. biyoloji mezunuyum. üstüne bir de formasyon aldım öğretmenlik için.
ama elimde ne var? kocaman bir 'hiç'
allahtan korkmuyolar biz konuşup konuşup kendimizi yiyip bitiriyoruz.
düşünmicem artık.

yorum yapmak bile işe yaramıyor nuraycım atı alan misali...

kızlar buna gidip bakıcaam. hiç kabarık bişey hayal etmemiştim. aklımın ucundan dahi geçmezdi ama bunu çok sevdiim kiii.. inşallah vardır burda

bende o kabarıklıkta birşeyler beğenmiştim bir ara sana çok güzel olur canım

bende şu modelleri beğenmiştim ekru yada somonlarını hayal ediyorumda

İlk kutlayan ben olayım.. Hayırlı olsun canım... Allah rast getirsin İnşALLAH....:123:

teşekkür ederim kübrammm
valla milet elini çabuk tutmuş, 15 haziran ve 29 haziran tutulmuş bile
bizim istediğimiz tarihi kaçırmamak için resmen başka yer gezmeden direkt tuttuk
gerçi burayı düşünüoduk başka da yer yok
inş hayırlı olur ve çabuk gelir
çok zaman var daha yaaa

Valla bana göre sizde elinizi çabuk tuttunuz iyide ettiniz..

Yaa bana göre zaman çok çabuk geçiyo hatta çok çabuk geçiyo..

Ama senin şimdi beklediğin bişey varya sana sanki günler geçmiyomuş gibi gelir... Bugünlerinin tadını çıkar sende...

beeennnn geldiiiimmm bebekleeerriiiimmmm nihayet istanbulaa

nurayım magnetleri çoook beğendim lokumummm, sınava girmiş olan arkadaslarımaaa basarı ıcın gec kalsımmm amaa umaarımm bu ulkede hakettıgınız yere gelebılırsınız...

Giziiiim cok cok gecmıs olsun sizede enişteyedee, Hayat'ımın ablasınada büssürüü geçmiş olsun ve şifaa dilekleriiimii gönderiyoorumm
pelimimiinn kuzentoşuuuuda gelmişş gitmişşş senide ozlediimmm yavruşuuumm

Pastaaaammmm benimmm akıllııı mantıklıı pastaammmm bazı seylerın yoluna gırebılmesı için böyle engebeler cıkıyo karsısına malesef siz aşkınızla bu olayları aştıkça gerçek bir aile olucaksınız (bu hepımız ıcın gecerlı) umarım superman eniştee benim pastamııı aramıştırda suanda aşklanıyolardırr

Canlarım skandalı burada okudum.. Diyecek bir şey bulamıyorum. Her sınavda aynı sıkıntı ile karşı karşıya kalıyoruz. Öss ye gireriz öss soruları çalınır, pomem sınavları olur iptal edilir.. şimdi de kpss. herkes umutlarını bağlıyor hayallerini bağlıyor. yazık günah ne diyim, Allah ıslah etsin.

Çağlam umarım en kısa zamanda halledebilirsiniz hatta umarım şimdiye dek halletmişsinizdir. Eniştem dayanamaz tatlı krizine girmesi lazım.
Kızlarrrrrr bugün düğün salonunu tuttuk bizzzzz
22.06.2013 te özge gelin oluyorrrrrr
Özgeeemm coooook sevindiimmm kuzucuumm kuzucuuuummm maşallah sizeee 22.06 demek çok mutlu olun tatlııımmm

Aşağıda biiir minnak kraliçesi gördümmm :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…