Haklısın kuzum neden yıpranasınız ki ikinizinde amacı beraber olmak bir ömür elele olmak değil mi zaten..biz kızlar biraz fevriyiz sanırım canım aynı sorun bende de var, bağırıp çağırmak kolayımıza mı geliyodur nedir anlamış değilim... hiç olumlu bişey değil ama yapıyoruz.
Ben sinirlendiğimde gözüm görmüyor bişey, o eski sinirli hallerim yine kalmadı artık daha sakinim ama sinirim benden çoook şey götürdü onu da biliyorum.
kurabiyem çevrim dışısın umarım eniştemiz aramıştır da ondan cıkmıssındııırrr
kızıyorumm amaa haklıyımm sanırımm gören olmuştur belki kpss soruları çalınmış herkes linkini dağıtıyo şaka gibi deneme olarak dağıtılmış
büyük ihtimal yine cemaatlerin işiymiş sanırımm ben girmedimm sınava ama çok sinir bozucu durum yazıklar olsun yapanlara yaptıranlara !
açıklama yapılmış. yokmuş öyle bişey çalınmamış.
neyse ne artık. hiç bişeye inanmıyorum ben.
insanı stresten öldürürler.
büşracım dediğin gibi ben de bölümümü dereceyle bitirdim. biyoloji mezunuyum. üstüne bir de formasyon aldım öğretmenlik için.
ama elimde ne var? kocaman bir 'hiç'
allahtan korkmuyolar biz konuşup konuşup kendimizi yiyip bitiriyoruz.
düşünmicem artık.
yorum yapmak bile işe yaramıyor nuraycım atı alan misali...
Kızlarrrrrr bugün düğün salonunu tuttuk bizzzzz
22.06.2013 te özge gelin oluyorrrrrr
İlk kutlayan ben olayım..Hayırlı olsun canım... Allah rast getirsin İnşALLAH....:123:
Valla bana göre sizde elinizi çabuk tuttunuz iyide ettiniz..
teşekkür ederim kübrammm
valla milet elini çabuk tutmuş, 15 haziran ve 29 haziran tutulmuş bile
bizim istediğimiz tarihi kaçırmamak için resmen başka yer gezmeden direkt tuttuk
gerçi burayı düşünüoduk başka da yer yok
inş hayırlı olur ve çabuk gelir
çok zaman var daha yaaa
Çağlam umarım en kısa zamanda halledebilirsiniz hatta umarım şimdiye dek halletmişsinizdir.yok pelinim yaa ne gezer... ceviriye döndüm ben onla ugrasıorum kafamı toparlamaya calısıp, sürekli aklımı orda tutamam, kararım kesin cunku aylar da sürecek olsa o hatasını anlamadan geri adım atmıcam
ben hatamı anladım özür dilemeye de hazırım ama önce onun bazı seyleri idrak etmesi gerek...kararlı oldugumu gormesi gerek ancak ondan sonra
aramadı ... aramıcak sanırım bugun iptal oldu yarına ne olur bilmem...
Özgeeemm coooook sevindiimmm kuzucuumm kuzucuuuummm maşallah sizeee 22.06 demekKızlarrrrrr bugün düğün salonunu tuttuk bizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?