İyi geceler canım...çok ama çok yorucu 2 günün ardından herkese iyi geceler diliyorum Allahım kimseye böle şeyler yaşatmasın
pelmiğiiiimm benim loplopu biloosuuun çoook yavaş bi resetledim geldiimmmşukur gelebıldık aşkoşş evee 2 saaat surdu ya heryerde mola verdık
ilk model benim de arşivimde var kuzum.bende o kabarıklıkta birşeyler beğenmiştim bir ara sana çok güzel olur canım
bende şu modelleri beğenmiştim ekru yada somonlarını hayal ediyorumda
Eki Görüntüle 459717 Eki Görüntüle 459718 Eki Görüntüle 459719 Eki Görüntüle 459720
Kızlarrrrrr bugün düğün salonunu tuttuk bizzzzz
22.06.2013 te özge gelin oluyorrrrrr
hoşbulduuumm hayattııımmablacıgın nası olduuuu??
Pelmiğiim çoook sevdimkiii ben şarkıyıııı çatıdaki dinletilerin geldi aklıma seni yeeğğriimm yaaa burnumda tüttüünn şuaaannnnn
Çağlamı bende merak ettiimm yaaa
İyi çok şükür bebeğimm evdeyiz şimdi, birazdan kontrole gidicez...
kızlar günaydın harika haberler alıyoruz o zaman özgem ve çağlam tebrikler çok güzel oldu ikinizinde günün belli olması hazırlıklar hız kazanıcaktır tebrikler canlar
sonbahar gelinlik telaşıyla geçicek o zaman sizden öğrenceklerimiz var canlarım tekrar tekrar tebrikler
nazlımmmm canım nasılsın iş başı yapmaya ne kadar kaldı kuzum
nuray defnedede tarzına göre sade cici kıyafetler vardır ben internete koyduklarını pek beğenmedim nişanlılıkları ama hepsini koyacak değilller orda her tarza uygun var bildiğim kadrıyla canım
pastaaam pelimimm kübrammm nurayımmmm canlarımın içiii yerim ya sizi cok seviorum hepinizi coook cok cok
dün pastamın da dedigi gibi aşklandım bol bol dayanamadı paşam tabi ki aksam aradı... önce konustuk biraz anlattı işte aşkım böyle olmaz biz bi yuva kurucaz karsılıklı uyum icinde olmalıyız sana kac kere dedim evlilik kale gibidir onu herkese ve herseye karsı korumak istiyosak once biz icerden birlik olmalıyız ki kimse bizi çözemesin dedi...:127:
sürekli haksızlıga ugradıgını dusunuyosun ama yok öle bişey dedi acıklamasını yaptı ..
karsılıklı ozurlerimiz dilendi... dunku mesele zaten sacma bişeyden davetiye meselesinden cıkmıstı şimdiden ne alakaysa işte
ben de aslında derdiimin davetiye falan olmadını baska bi konudan dolayı ona kırgın oldumu moralimin bozuk oldugunu anlattım.. o da beni kocaman sarıp bidaha sakın kendine saklama benle paylas hiçbişeyi tek basına omuzlamanı istemiyorum artık iki değil 4 tane omzun var sakın unutma dedi... ağlaştık bol bol
vee günün bombasıııı erken gelebilsem özgeden önce davrancaktım amaaa dün spiderman sevdamız yuzunden baya gec döndüko yüzden ilk aceleci gelininiz değil ikinci aceleci gelininiz olabildim...
Kurabiyeniz de GELİN oluyor kızlar....
Tuttuk salonu günümüz alındı...
2 Haziran 2013 aksam 19.00'da Kurabiyeniz gelin oluuuup gidiyoooorrrr sonsuz aşkının kollarında yaşlanmayaaa :123:
gözümüz dönmüş gibiydi ama mutluluktan yolda gecen cocuklara falan parmagımızla 2 işareti yapıp güldük... aramızda da 2 işareti fenomen oldu biraz gec kalınca babam aradı hadi artık tadını kacırmayın diye ben de uflayıp pufladım telefonu kapatınca askım da hemen bosver askım deyip eliyle 2 yapmaya basladıson olarak da bir kurabiye ve böğürtlen klasiği olan.. aşkımın beni omzuna aldıktan sonra cesur yürek edasıyla ikimizin de 2 işareti yapmasıyla sinema maceramız da sonlandı ve yine onsuz bir şekilde eve döndüm
neyse nasıl olsa artık 2 vaaaaaaar hahaha
düğün gününe kadar gider artık bu 2hatta manidar olsun diye düğünün sonunda da yapmayı düşünüyo askımm hani aynı zamanda da zafer işareti yaa aldım kızı oh olsun dicekmiş
Bu da günü alışımızı kutlama dondurmamızdııı... Baya baya yedikten sonra cekmek aklımıza geldi hihihi devasa dondurmamızın kalan kısmı bu daaa azcık erimiş mahvolmuş durumda buraya kadarını da zor yedik çünkü
Eki Görüntüle 459889
kızlar günaydın harika haberler alıyoruz o zaman özgem ve çağlam tebrikler çok güzel oldu ikinizinde günün belli olması hazırlıklar hız kazanıcaktır tebrikler canlar
sonbahar gelinlik telaşıyla geçicek o zaman sizden öğrenceklerimiz var canlarım tekrar tekrar tebrikler
EVET EVET EVET....
Biliyoduk işte.. Yaa çağla yemin ederim içim bi tuhaf oldu okurken...Ne diyeceğimi bilemiyorum...
Bi gittin salonu tutup geldin haa helal sana..:129: Çağlanın Fendi, Enişteyi yendi... :116:
Ama ne güzel ya bak eniştede inat yapıp aramamazlık etmemiş onada kocaman helal..:129:
En kötü gününüz dün geçirdiğiniz gün gibi olsun... Her gününüz Aşk'la geçsin İnşALLAH...:123:
Zafer sizindir kuzum.... AŞK Her zaman ki Gibi Kazandı...:119:
yaaaaa çoooooooooooooooooooooooooookkkk mutlu olduuummmmmmmmmmmmmmmmmanlatılamıcak kadar hemde pastaaammm yaaaaaa cok mutlu olun üzmeyin üzülmeyin huzurunuz bol olsun heeepp
yaaaaaaaaaaaaaaa
gözlerim neden doldu benim şimdi?
oy ne kadar sevindiğimi anlatamam kurabiyeler prensesiii.
canım çağlam.
çok çooookkkkk mutluyum işteee. allahım nazarlardan korusun bu güzel aşkınızı.
omuz omuza el ele bir ömür sizi kimse yıkamaz. hiç bir engel..
hayırlı uğurlu olsuun
mekan zigana mı kuşum
Ooo gizomda gelmiiiiiiiişşş
teşekkür ederimmmm bebeğimmm çok mutlu çok heyecanlı bi olay nikah gününü alırken olucaz bi de böle sanırımmm darısı basınaaabenim gelinlik telasları ocak subat gibi baslar diye dusunuyorum kilo alıcam ya güya
canım benim yaa darısı basına öle cok istiyorum ki seni de mutlu görmeyiiiiiiiiii
kuzum zaten o hazırlıklı gelmiş kaporayı falan almış normalde yürüyerek gelir baktım arabayla gelmişti.. sinemaya gitcez diye anlasmıstık baska yola döndü bu dedim nereye ...yeter artık bu böle olmıcak seni kacırıyorum dedisonra da işte aşkım bi ayagın dısarda en ufak seyde olmaz baska zaman diosun bana işimi saglama almaya karar verdim dedi catlak işte sonra söledi sen de burası olursa olsun yoksa baska yer istemiodum diodun gidelim sorcaklarını sor tamam dersen tutuyoruz dedi
veee aldık işte gunumuzu... ay bir de bi gittik kapının onunde pembiş eski model ustu acık bir gelin arabası...bundan istiorummmm bundan istioruuumm diye yapıştım hemen askıma cok güzel gorunuyodu binanın dısıyla falan cok guzel uyum saglamıstı
iş bebeğimmmmm canımmmm benimmm inşallah hepimiz için gecerli... mutlu mutlu gelinler olalım istiyorumm :123:
ayyy bitanem benim yaaçok teşekkür ederimmmm ... birbirimizin en umutsuz hallerini biliyoruz kuşummm inanamıyo insan şimdi buralara kadar gelebildimizeeeee aynı şekilde bi bakmısız dugun gunlerimiz gelicek bir bir
amin nurayım inşallah kuzummm birbirimizin dualarıyla sırtımız yere gelmez zaten inanıyorum benbu topiğin gelinlerinin aşkları da arkadaşlıkları da bir başka yaa
evet kuşum orayı tuttuk... kişi sayımız ucuk olunca secenegimiz yoktu malesef baska.. sadece askımın arkadasları esleriyle beraber 200 250 kişi tuttu düşün sayınca...
hepsi gelir mi bilemeyiz ama biz ona göre önlemimizi almıs olduk... sonucta cagırmak zorundayız illa ki...
Kızlarrrrrr bugün düğün salonunu tuttuk bizzzzz
22.06.2013 te özge gelin oluyorrrrrr
pastaaam pelimimm kübrammm nurayımmmm canlarımın içiii yerim ya sizi cok seviorum hepinizi coook cok cok
dün pastamın da dedigi gibi aşklandım bol bol dayanamadı paşam tabi ki aksam aradı... önce konustuk biraz anlattı işte aşkım böyle olmaz biz bi yuva kurucaz karsılıklı uyum icinde olmalıyız sana kac kere dedim evlilik kale gibidir onu herkese ve herseye karsı korumak istiyosak once biz icerden birlik olmalıyız ki kimse bizi çözemesin dedi...:127:
sürekli haksızlıga ugradıgını dusunuyosun ama yok öle bişey dedi acıklamasını yaptı ..
karsılıklı ozurlerimiz dilendi... dunku mesele zaten sacma bişeyden davetiye meselesinden cıkmıstı şimdiden ne alakaysa işte
ben de aslında derdiimin davetiye falan olmadını baska bi konudan dolayı ona kırgın oldumu moralimin bozuk oldugunu anlattım.. o da beni kocaman sarıp bidaha sakın kendine saklama benle paylas hiçbişeyi tek basına omuzlamanı istemiyorum artık iki değil 4 tane omzun var sakın unutma dedi... ağlaştık bol bol
vee günün bombasıııı erken gelebilsem özgeden önce davrancaktım amaaa dün spiderman sevdamız yuzunden baya gec döndüko yüzden ilk aceleci gelininiz değil ikinci aceleci gelininiz olabildim...
Kurabiyeniz de GELİN oluyor kızlar....
Tuttuk salonu günümüz alındı...
2 Haziran 2013 aksam 19.00'da Kurabiyeniz gelin oluuuup gidiyoooorrrr sonsuz aşkının kollarında yaşlanmayaaa :123:
gözümüz dönmüş gibiydi ama mutluluktan yolda gecen cocuklara falan parmagımızla 2 işareti yapıp güldük... aramızda da 2 işareti fenomen oldu biraz gec kalınca babam aradı hadi artık tadını kacırmayın diye ben de uflayıp pufladım telefonu kapatınca askım da hemen bosver askım deyip eliyle 2 yapmaya basladıson olarak da bir kurabiye ve böğürtlen klasiği olan.. aşkımın beni omzuna aldıktan sonra cesur yürek edasıyla ikimizin de 2 işareti yapmasıyla sinema maceramız da sonlandı ve yine onsuz bir şekilde eve döndüm
neyse nasıl olsa artık 2 vaaaaaaar hahaha
düğün gününe kadar gider artık bu 2hatta manidar olsun diye düğünün sonunda da yapmayı düşünüyo askımm hani aynı zamanda da zafer işareti yaa aldım kızı oh olsun dicekmiş
Bu da günü alışımızı kutlama dondurmamızdııı... Baya baya yedikten sonra cekmek aklımıza geldi hihihi devasa dondurmamızın kalan kısmı bu daaa azcık erimiş mahvolmuş durumda buraya kadarını da zor yedik çünkü
Eki Görüntüle 459889
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?