'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çok ama çok yorucu 2 günün ardından herkese iyi geceler diliyorum Allahım kimseye böle şeyler yaşatmasın

pelmiğiiiimm benim loplopu biloosuuun çoook yavaş bi resetledim geldiimmm şukur gelebıldık aşkoşş evee 2 saaat surdu ya heryerde mola verdık

çok ama çok yorucu 2 günün ardından herkese iyi geceler diliyorum Allahım kimseye böle şeyler yaşatmasın
İyi geceler canım...
pelmiğiiiimm benim loplopu biloosuuun çoook yavaş bi resetledim geldiimmm şukur gelebıldık aşkoşş evee 2 saaat surdu ya heryerde mola verdık

bilmem mi kuşiiimmm delirttiydi beni yiaa isyeeağnn bunalımm yaa istanbula bi yerden bi yere gelmek ve gitmeekkk kucuk yer rahatlık valla cok yakınsam da seviommm yaa ben burayııı aşkooo

Bu aradaaaa bu şarkınınn enstürmanteliniii dinledim bu akşam cafedee ben bii jazz sever olarak hasta kaldım direkk garsonu cagırdımm ve oğrendimmm i kursat basar diorummm

enstürmanteli ayrı harikaa bu ayrı harikaaaaaa dinleyinnn ve dinletinnn canlarımmmm

[video=youtube;lm12xUIt1ek]http://www.youtube.com/watch?v=lm12xUIt1ek[/video]

ilk model benim de arşivimde var kuzum.
güzel dikebileceklerini bilsem diktirecektim elbisemi ama hiç sanmıyorum..
miss defne buraya da açıldı o pembiş olana gidip bakıcam. vardır ve umduğum gibidir inşallah.

Kızlarrrrrr bugün düğün salonunu tuttuk bizzzzz
22.06.2013 te özge gelin oluyorrrrrr

özgeeemmmm hayırlı uğurlu olsuuuun :)
yağmurda yavaş yavaş tarihleri yazmaya başlasın

çağloşkom nerde ki

hoşbulduuumm hayattııımm ablacıgın nası olduuuu??

Pelmiğiim çoook sevdimkiii ben şarkıyıııı çatıdaki dinletilerin geldi aklıma seni yeeğğriimm yaaa burnumda tüttüünn şuaaannnnn

Çağlamı bende merak ettiimm yaaa

İyi çok şükür bebeğimm evdeyiz şimdi, birazdan kontrole gidicez...

pastaaam pelimimm kübrammm nurayımmmm canlarımın içiii yerim ya sizi cok seviorum hepinizi coook cok cok

dün pastamın da dedigi gibi aşklandım bol bol dayanamadı paşam tabi ki aksam aradı... önce konustuk biraz anlattı işte aşkım böyle olmaz biz bi yuva kurucaz karsılıklı uyum icinde olmalıyız sana kac kere dedim evlilik kale gibidir onu herkese ve herseye karsı korumak istiyosak once biz icerden birlik olmalıyız ki kimse bizi çözemesin dedi...:127:

sürekli haksızlıga ugradıgını dusunuyosun ama yok öle bişey dedi acıklamasını yaptı ..

karsılıklı ozurlerimiz dilendi... dunku mesele zaten sacma bişeyden davetiye meselesinden cıkmıstı şimdiden ne alakaysa işte

ben de aslında derdiimin davetiye falan olmadını baska bi konudan dolayı ona kırgın oldumu moralimin bozuk oldugunu anlattım.. o da beni kocaman sarıp bidaha sakın kendine saklama benle paylas hiçbişeyi tek basına omuzlamanı istemiyorum artık iki değil 4 tane omzun var sakın unutma dedi... ağlaştık bol bol

vee günün bombasıııı erken gelebilsem özgeden önce davrancaktım amaaa dün spiderman sevdamız yuzunden baya gec döndük o yüzden ilk aceleci gelininiz değil ikinci aceleci gelininiz olabildim...

Kurabiyeniz de GELİN oluyor kızlar....

Tuttuk salonu günümüz alındı...

2 Haziran 2013 aksam 19.00'da Kurabiyeniz gelin oluuuup gidiyoooorrrr sonsuz aşkının kollarında yaşlanmayaaa :123:

gözümüz dönmüş gibiydi ama mutluluktan yolda gecen cocuklara falan parmagımızla 2 işareti yapıp güldük... aramızda da 2 işareti fenomen oldu biraz gec kalınca babam aradı hadi artık tadını kacırmayın diye ben de uflayıp pufladım telefonu kapatınca askım da hemen bosver askım deyip eliyle 2 yapmaya basladı son olarak da bir kurabiye ve böğürtlen klasiği olan.. aşkımın beni omzuna aldıktan sonra cesur yürek edasıyla ikimizin de 2 işareti yapmasıyla sinema maceramız da sonlandı ve yine onsuz bir şekilde eve döndüm

neyse nasıl olsa artık 2 vaaaaaaar hahaha

düğün gününe kadar gider artık bu 2 hatta manidar olsun diye düğünün sonunda da yapmayı düşünüyo askımm hani aynı zamanda da zafer işareti yaa aldım kızı oh olsun dicekmiş

Bu da günü alışımızı kutlama dondurmamızdııı... Baya baya yedikten sonra cekmek aklımıza geldi hihihi devasa dondurmamızın kalan kısmı bu daaa azcık erimiş mahvolmuş durumda buraya kadarını da zor yedik çünkü

kızlar günaydın harika haberler alıyoruz o zaman özgem ve çağlam tebrikler çok güzel oldu ikinizinde günün belli olması hazırlıklar hız kazanıcaktır tebrikler canlar

sonbahar gelinlik telaşıyla geçicek o zaman sizden öğrenceklerimiz var canlarım tekrar tekrar tebrikler

nazlımmmm canım nasılsın iş başı yapmaya ne kadar kaldı kuzum

nuray defnedede tarzına göre sade cici kıyafetler vardır ben internete koyduklarını pek beğenmedim nişanlılıkları ama hepsini koyacak değilller orda her tarza uygun var bildiğim kadrıyla canım

EVET EVET EVET....

Biliyoduk işte.. Yaa çağla yemin ederim içim bi tuhaf oldu okurken... Ne diyeceğimi bilemiyorum...

Bi gittin salonu tutup geldin haa helal sana..:129: Çağlanın Fendi, Enişteyi yendi... :116:

Ama ne güzel ya bak eniştede inat yapıp aramamazlık etmemiş onada kocaman helal..:129:

En kötü gününüz dün geçirdiğiniz gün gibi olsun... Her gününüz Aşk'la geçsin İnşALLAH...:123:

Zafer sizindir kuzum.... AŞK Her zaman ki Gibi Kazandı...
:119:

yağmur topiğin ilk sayfasını düzenlemeye başlasa iyi olur.. Tarihler belli oluyo yavaş yavaş...

Bana da müzmin bekar yazar artıkın...

yaaaaa çoooooooooooooooooooooooooookkkk mutlu olduuummmmmmmmmmmmmmmmm anlatılamıcak kadar hemde pastaaammm yaaaaaa cok mutlu olun üzmeyin üzülmeyin huzurunuz bol olsun heeepp

iyiiim giziiiiimmm bu guzel haberler karsısında dahada mutlu oluyoruuummm bu hafta evraklarımı hazırlıcamm kusuumm bide ofis hazırlanıyo önümüzdeki hafta başlicam inş bende artıkım iş bebeğii oliciiiimmm sen nasısııın bebeğimm özledimm özlediiimmmm sağlık durumları ne alemdeeee

yaaaaaaaaaaaaaaa
gözlerim neden doldu benim şimdi?
oy ne kadar sevindiğimi anlatamam kurabiyeler prensesiii.
canım çağlam.
çok çooookkkkk mutluyum işteee. allahım nazarlardan korusun bu güzel aşkınızı.
omuz omuza el ele bir ömür sizi kimse yıkamaz. hiç bir engel..
hayırlı uğurlu olsuun

mekan zigana mı kuşum

Ooo gizomda gelmiiiiiiiişşş

teşekkür ederimmmm bebeğimmm çok mutlu çok heyecanlı bi olay nikah gününü alırken olucaz bi de böle sanırımmm darısı basınaaa benim gelinlik telasları ocak subat gibi baslar diye dusunuyorum kilo alıcam ya güya

canım benim yaa darısı basına öle cok istiyorum ki seni de mutlu görmeyiiiiiiiiii

kuzum zaten o hazırlıklı gelmiş kaporayı falan almış normalde yürüyerek gelir baktım arabayla gelmişti.. sinemaya gitcez diye anlasmıstık baska yola döndü bu dedim nereye ...yeter artık bu böle olmıcak seni kacırıyorum dedi sonra da işte aşkım bi ayagın dısarda en ufak seyde olmaz baska zaman diosun bana işimi saglama almaya karar verdim dedi catlak işte sonra söledi sen de burası olursa olsun yoksa baska yer istemiodum diodun gidelim sorcaklarını sor tamam dersen tutuyoruz dedi

veee aldık işte gunumuzu... ay bir de bi gittik kapının onunde pembiş eski model ustu acık bir gelin arabası... bundan istiorummmm bundan istioruuumm diye yapıştım hemen askıma cok güzel gorunuyodu binanın dısıyla falan cok guzel uyum saglamıstı

yaaaaa çoooooooooooooooooooooooooookkkk mutlu olduuummmmmmmmmmmmmmmmm anlatılamıcak kadar hemde pastaaammm yaaaaaa cok mutlu olun üzmeyin üzülmeyin huzurunuz bol olsun heeepp

iş bebeğimmmmm canımmmm benimmm inşallah hepimiz için gecerli... mutlu mutlu gelinler olalım istiyorumm :123:

ayyy bitanem benim yaa çok teşekkür ederimmmm ... birbirimizin en umutsuz hallerini biliyoruz kuşummm inanamıyo insan şimdi buralara kadar gelebildimizeeeee aynı şekilde bi bakmısız dugun gunlerimiz gelicek bir bir

amin nurayım inşallah kuzummm birbirimizin dualarıyla sırtımız yere gelmez zaten inanıyorum ben bu topiğin gelinlerinin aşkları da arkadaşlıkları da bir başka yaa

evet kuşum orayı tuttuk... kişi sayımız ucuk olunca secenegimiz yoktu malesef baska.. sadece askımın arkadasları esleriyle beraber 200 250 kişi tuttu düşün sayınca...

hepsi gelir mi bilemeyiz ama biz ona göre önlemimizi almıs olduk... sonucta cagırmak zorundayız illa ki...

Son düzenleme:

kuşum çok iyi yapmışsınız. bence çok güzel olacak düğününüz.
mail attım sana detaylar için :)

ay inşallah kuşum yaa hepimizinki güzel olsunnn

önemli olan düğüne gelen dostların samimiyeti zaten bakıorum kujumm

Kızlarrrrrr bugün düğün salonunu tuttuk bizzzzz
22.06.2013 te özge gelin oluyorrrrrr

Maşallah canım,çoookk sevindim yaaaa.

Allah nazarlardan saklasın.

Okurken gözlerim doldu.

Maşallah kurabiyem,bi ömür boyu hep böyle aşkla kalın.

Kuzulariiimm ben geldimmm.. miniiiimmm askiimmmm bendee cok sevdim sarkiyii dinliorm surkli burnumda tutuyosunnn cooookkk ozledimmmm

Caglamm kurabiyemm bliodmm kiii cokkk sevindmm caniiiimmm o zamannnnn hepimiiiizz 2 yapooruuz sizin icinn ballii turtamm cookk mutlu ol hep mutluuu olll :116:

Kuzularm bizdee gamze arkadsmla denize gidioruz felaket sicak durulmuuor buralardaaa biraz dagitipp gelelimmm :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…