Okurken gözlerim doldu.
Maşallah kurabiyem,bi ömür boyu hep böyle aşkla kalın.
Caglamm kurabiyemm bliodmm kiii cokkk sevindmm caniiiimmm o zamannnnn hepimiiiizz 2 yapooruuz sizin icinn ballii turtamm cookk mutlu ol hep mutluuu olll :116:
Çağlacımm Doa'dan sipariş verdiğin sitenin linkini yazarmısın bi canım....:116:
Tamam kuzum bakıyorum hemen.. Şampuan alıcam bide yüzüm için bişey bakıcam... Senin önerebileceğin bi krem var mı...
İsirikler bastı yüzümü.. çenemde hafif lekeler var.. Burnuumda da gözeneklerim genişledi...
yaa yerim ben seniiii aminnnnnnn kuzucummm darısı senin de başına inşallah en kısa zamanda
amin pelimonatam benimmmmmmdarısı senin de basınaaaaaaa ballı kekimmmm... yerime de çim bu yazı ayagımı suya sokmadan kapıycam kendimi balayına saklıyorum ben artık
kuzum burdan link vermek yasak sanırım... google'a doakozmetik yaz ilk çıkan site orası zaten ordan alıyoruz
güldencimmm hoşgeldinn sendee canımmm iyisindirr inşlllah
çağlacımmm kuzumm kıyamamm sanadaa ya hiç triplere girmeyın bencede her anın kıymetını bılın yaa
ben nasııı sinirliyimm dünden berii nasıl varyaa
nefret eder hale geldim bu ülkede yaşamaktan anlamıyorum ya ösym nin atadığı atmalarda torpil yok diyolar ama 50 puanla nasıl atanıyo bu millet yaa sabah arkdaşım arıyo 60 puanla atandım diye hayır ben biz niye acıktta kalıyoruz ne bu şansmı adaletsizlikmi torpilmi anlayamıyorum giden emeklerime paralara dersanede harcanan kitap başında geçen zamanlarıma yazık çoook yazık
Kübramm balım teşekkür ederimm canım... aynen dedigin gibi ben de karsı tarafın beni anlamasını bekliorum artık hep ben anlamak zorunda kalan taraf oluyorum...
erkeklerin cogunda olan bir illet malesef benimkinde de var... düğünle ilgili cogu sey ona ayrıntı giibi gelio tek bişeye takmıs o o da nasıl olursa olsun evlenmek... yani yerde evlensin gökte evlensin uzayda evlensin hiç umrunda değil yeter ki evlensin...
bu yuzden ona da ben sonuca değil surece odaklıymısım gibi gelince anlasamıyoruz...
anlasılcagımı umuyorum ama artık
pelooooommm ne guzel ifade etmişsin... ben de bunun farkındayım ve evlilik muhabbetleri acıldıgından beri biz bunu daha cok yasamaya basladık.. isteme nişan bilmem ne onlarda da atlattık bi telas ama hiçbiri evlilik telası gibi olmuyomus özellikle de olaylara farklı acılardan yaklasıosanız cift olarak
onun da yıpranan taraf olmasını istemem kendimin de... bir dengede olmalı bu işler... biraz zor olcak belki ama aynı anda anlayıslı olabilmeyi, sadece tek tarafın değil verilcek bi taviz varsa iki tarafında aynı anda vermesi gerektigini öğrenicez, öğreticez bu ilişkiye...
nasıl baslarsa ole gider cunku nişanlılık cok onemli bir surec.. olası krizlerle nasıl basa cıkcamızı ogreniyoruz
benim de hatalarım var yok değil... mesela o tartısmalarda hep sakin kalan tarafken ben istediklerimi bagıra cagıra anlatan taraf oluyorum ve bu huyumdan acilen vazgecmem gerek..
aramız düzelir düzelmez kendisinden bu konuda da özür dileyeceğim zaten... ne olursa olsun sesimi yükseltmemem gerekiyordu...
kızıyorumm amaa haklıyımm sanırımm gören olmuştur belki kpss soruları çalınmış herkes linkini dağıtıyo şaka gibi deneme olarak dağıtılmış
büyük ihtimal yine cemaatlerin işiymiş sanırımm ben girmedimm sınava ama çok sinir bozucu durum yazıklar olsun yapanlara yaptıranlara !
Kuuuzuuuummm coookk sag oll 2. Kez girdigimii sana armagan ediorm o halde caglakusuum deniz cok guzeldi yine guneslendim korkarim artik gorulemeyeck kadar kadar bronzlasicammelezlikten zencilige geciorumm sendee balayinndaa tadinii cikarirsinn kusummm oohhh misler gibi kurabiyeemmmm
2gün giremedim 10sayfadır okuyorum :))
dün sabah kpssye girdim eve gelip üzerimi değiştirip çıktım direkt arkadaşlarımla buluştum, gezdik tozduk. akşam da konsere gittim gece kendimi zor yatağa attım
sınav zor değildi bana kalırsa en azından matematik için söyleyebilirim. ben barajı geçsem yeter bana. inşallah önlisansta böyle soru çalınması vs. yaşanmaz.
bu günde Onurumla alışveriş yaptık sinemaya gittik, yemek yedik, çok güzeldikarnımın ağrıması dışında.
Çağla'yı tebrik ettim, Özge'cim seni de tebrik ediyorum, Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla
çağlacımm tebrik ederim canım inşallah herşey çok güzel olcak o gün geldiğinde sadece mutluluk olcak
2 haziran çağla,29 haziran özge veeee büyük olasılık 16 haziran bennşuan gündemdeki tarih bu haftasonuna kadar kesinleşcek herkes dua etsin ne olur bi aksilik olmasın sonunda düğün mekanımızı seçmek üzereyiz 3 seçeneğe kadar indirgedik
darısı dileyen bekleyen herkesin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?