'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Okurken gözlerim doldu.

Maşallah kurabiyem,bi ömür boyu hep böyle aşkla kalın.

yaa yerim ben seniiii aminnnnnnn kuzucummm darısı senin de başına inşallah en kısa zamanda

Caglamm kurabiyemm bliodmm kiii cokkk sevindmm caniiiimmm o zamannnnn hepimiiiizz 2 yapooruuz sizin icinn ballii turtamm cookk mutlu ol hep mutluuu olll :116:

amin pelimonatam benimmmmmm darısı senin de basınaaaaaaa ballı kekimmmm... yerime de çim bu yazı ayagımı suya sokmadan kapıycam kendimi balayına saklıyorum ben artık

Çağlacımm Doa'dan sipariş verdiğin sitenin linkini yazarmısın bi canım....:116:

kuzum burdan link vermek yasak sanırım... google'a doakozmetik yaz ilk çıkan site orası zaten ordan alıyoruz

Tamam kuzum bakıyorum hemen.. Şampuan alıcam bide yüzüm için bişey bakıcam... Senin önerebileceğin bi krem var mı...

İsirikler bastı yüzümü.. çenemde hafif lekeler var.. Burnuumda da gözeneklerim genişledi...

Son düzenleme:

ozon yağını önerebilirim kuzum

lekeler için de en cok nar cekirdegi yagı ile pirinç çekirdeği yagını karısım yaparak kullanıyoruz... ben şimdi hindistan cevizi yagı da sipariş ettim onu da katıcam içine

haftada 3 gün seklinde gece yatarken sürüp sabah yıkaman lazım bu yagları...

özellikle ozon yagı surdugum geceler ertesi sabah cok daha duru oluyo yuzum bunları deneyebilirsin canım

Kuuuzuuuummm coookk sag oll 2. Kez girdigimii sana armagan ediorm o halde caglakusuum deniz cok guzeldi yine guneslendim korkarim artik gorulemeyeck kadar kadar bronzlasicam melezlikten zencilige geciorumm sendee balayinndaa tadinii cikarirsinn kusummm oohhh misler gibi kurabiyeemmmm

bu ülkede torpilsiz hiç bir şey olmuyor ne yazık ki... bende sınava girdim ama yerleşme niyetiyle değil, özel bazı şirketler istediğinden puanım olsun diye. zaten imkansız yerleşmem öyle bir torpilim yok.

erkeklerin hepsi böyle sanırım sonuç odaklı.. neyse ki bütün sorunlarınızı halletmişsiniz salon tutulmuş çok mutlu oldummm, tebrik ederim, şimdiden Allah mutlu etsin tamamına erdirsin

çalınmadı diyorlar ama bence yalan. bir kaç sene önceki kopya skandalında da önce inkar etmişlerdi. ben bidaha girmek istemiyorum açıkçası çok sıkıcı ya, inancım yok bu sisteme, ösym'ye devlete hiçbirşeye.

2gün giremedim 10sayfadır okuyorum :))

dün sabah kpssye girdim eve gelip üzerimi değiştirip çıktım direkt arkadaşlarımla buluştum, gezdik tozduk. akşam da konsere gittim gece kendimi zor yatağa attım

sınav zor değildi bana kalırsa en azından matematik için söyleyebilirim. ben barajı geçsem yeter bana. inşallah önlisansta böyle soru çalınması vs. yaşanmaz.

bu günde Onurumla alışveriş yaptık sinemaya gittik, yemek yedik, çok güzeldi karnımın ağrıması dışında.

Çağla'yı tebrik ettim, Özge'cim seni de tebrik ediyorum, Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla

sagol kuzucuuuummmm cikolatammm ben de balayında çikelata gibi olcaam artık napalım gel haziran geeeel daha yeni gitti haziran bidaha ne zaman gelirse artık

tubişcimmmmmm kaçak gelinnn hiç ugramıosun ozletiosun kusummmm tesekkr ederimmm

kıymetcimm tesekkurler canımmm darısı hepinize inşallah

çağlacımm tebrik ederim canım inşallah herşey çok güzel olcak o gün geldiğinde sadece mutluluk olcak
2 haziran çağla,29 haziran özge veeee büyük olasılık 16 haziran benn şuan gündemdeki tarih bu haftasonuna kadar kesinleşcek herkes dua etsin ne olur bi aksilik olmasın sonunda düğün mekanımızı seçmek üzereyiz 3 seçeneğe kadar indirgedik
darısı dileyen bekleyen herkesin başına

günaydınn ballı lokmalarımmmm
çok detaylı okuyamadım geçmişi ama özgemleee kurabiyeminn düğün tarihinii gördümmmmmm ne güzeelll tarihleri kesinleşmeye başladııı.çook ama çoookk sevindim kuzularımmm tebrikler ediyorummm.büşracım inşallah seninkide kesinleşir hayırlısıylaa.
diğer gelinciklerim darısıda bizlerin başınaa amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kıymetcim bende sınava girdim istemeye istemeye sırf para yatırdığım için. ama matematikle coğrafya banada kolay geldi okadar yılın üstüne yapabildim yani:) ama 2.günkü sınava girdim ösymye para kazandırdımm boş yereee zaten nefret ediyorum o kurumdan ama napıyım çalışmadığım için uykumu bölmek istemedim

günaydınnnn geçmişi okudummm geldimmm oldummm
özgecimm çaaalaaammm hayırlı olsun yaa ne güzel artık düğün mekanlarınız tutulmuş tarihler belli teppriklerrr ikinizedeee kuzucuklarımm
ben belirsizliklerlee devammm yolaa

günaydın kızlar güzel haftalar geçirelim inşallah

canım sen istanbuldamısın istanbulda isen mekan konusunda bilgilendirmelerini bekliyorum, inşallah sizde istediğiniz tarihi alabilirsiniz canım

Slowtürk'te ki deejay kız ne güzel söyledi yaa..

"Hiçkimse için ağlamaya değmez. Değen biri zaten ağlatmaz."

günaydınnnnnn misler :)) pazartesi sendromuuu yaşıyorummmm sınavı atlatanlara da geçmiş olsun ben de eylül de giricem inş böyle şeyler yaşanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…