'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hepinize tesekkur ederim kızlarr darısı tek tek hepinizin basına inşallah...

günaydın herkese... izin sonrası ilk iş günü sendromu yasıyorum hayattan sogumus vaziyetteyim

günaydınnnnnn misler :)) pazartesi sendromuuu yaşıyorummmm sınavı atlatanlara da geçmiş olsun ben de eylül de giricem inş böyle şeyler yaşanmaz.

sağol canım inşallah yaşanmazzz sizin sınavdaa

çağlamm seni çok iyi anlıyorum geçen hafta bende aynı durumdaydımm buarada ağız dolusuu bir aminnnnn diyorummmmm

günaydın kızlar güzel haftalar geçirelim inşallah

canım sen istanbuldamısın istanbulda isen mekan konusunda bilgilendirmelerini bekliyorum, inşallah sizde istediğiniz tarihi alabilirsiniz canım

gizem cnm ben istanbuldayım avrupa yakasını da anadolu yakasını da iyi bilirim düğün için mi mekan arıyorsun?

Heeeeeeeeey! Günaydın mis kokulularım ben deeedimm
Çağlam özgem diyerek sizleri tebrik ediyorum Rabbim bir yastıkta kocatsın öncelikle sizleri sonra bizleri (amin) hayırlısı olsun canlar

Doa'dan yağlı saçlar için şampuan ve nar çekirdeği yağı sipariş ettim hatta iş yerindeki arkdaşlarda aldı yağdan 8 tane sipariş verdik... İnşallah faydasını görürüz..

püfür püfür esintli bir istanbul sabahından herkese günaydınnnnn
musmutlu bir hafta olsun hepimiz için

günaydın kızlar güzel haftalar geçirelim inşallah

canım sen istanbuldamısın istanbulda isen mekan konusunda bilgilendirmelerini bekliyorum, inşallah sizde istediğiniz tarihi alabilirsiniz canım

canım evet istanbuldayım anadolu yakası açıkçası ben çok fazla mekanla görüşme yapmadım netten ve telefonla görüştüm begendigim 3 mekanla yüzyüze görüşcez uzak bi mekan istemiyodum 2 tane düğün olcak çünkü ekstra yorgunluklar eklemek istemedim anadolu yakasında görüştüğüm 3 mekanı paylaşabilirim ama hepsi beykoz çevresi sana uyarmı:26:

amin yağmurcum inşallah....

hayatcım inşallah memnun kalırsın yalnız sampuanı sac kremsiz kullanma ve yıkama talimatlarına mutlaka uy... yoksa sorun yasayabilirsin canım

gizem cnm ben istanbuldayım avrupa yakasını da anadolu yakasını da iyi bilirim düğün için mi mekan arıyorsun?

canım anadolu ve avrupa farketmiyor ben adada yaşıyorum sevgilim şişlide bildiğiniz mekanları buradada paylaşın kızlar laızm olacaktır not alıyorum herşeyiii

canım bende nerede ne olcak bilmiyorum 2 düğün bile olabilir benim ailem kalabalık ve farklı memeleketli annem babam her ikiside 5 kardeş sevgilimin annesi babası aynı memelkeletli ama onlarda 5 kardeşler o yüzden çevrede kalabalık olunca fazla olyuro bende avrupa yakasında elif düğünü beğenmiştim ama seçenek olarak anadolu yakası ve orta kısımları diyoruz

beykoz güzel canım ama bize çok uzak

maltepe kadiköy bostancı bölgesi salon ve otelleri klasörlerimde saklıyorum şimdilik

çağlam canım zigananın maltepedede yeri varmış taşkın davet diye galiba açılıyormuş sitesine baktım onuda ekledim listeme

günaydınnnnn herkeseeee
tebrik eden herkesi öpüyorummmmm

çağlammm seni de çok tebrik ederimmm
sen 2 haziran ben 22 haziran pek bi uyumluyuz
zaman çabucak geçsinnnnn

amin yağmurcum inşallah....

hayatcım inşallah memnun kalırsın yalnız sampuanı sac kremsiz kullanma ve yıkama talimatlarına mutlaka uy... yoksa sorun yasayabilirsin canım

ama krem sipariş etmedim ben gülüm... Bir sürü yağ falan alacaktım ama ilk kullanımım olacağı için emin olamadım.. nar çekirdeği yağını sende kullanıyodun dimi ?Şu saçlarımdan nedir çektiğim...

günaydınnnnn herkeseeee

zaman çabucak geçsinnnnn

evet kusummm hayırlı olsun ugurlu gelsin bize ikileeeeeeer

hep beraber iki yapıoruuuuuuuuuz parmaklar özge ve benim için yukarıııı

2 2 2 2 2 2 2 2 2 2

bizim ailede kalabalık annem 4 babam 6 kardeş nişanlımın sadece babası 7 kardeş
baya kalabalık bi düğün bizi bekliyor ama bizim 2 farklı şehir oldugu için çok sorun olmıck kısmetse:18:
beykoz biraz kıyı kesimde kalıyo ulaşım problemi olabiliyo bende oyüzden beykoza çok uzak bi yer istemiyorum
yardımcı olamadıgım için üzgünüm

günaydınnnnn herkeseeee

zaman çabucak geçsinnnnn

özgecimmmmm tebriklerrrr nazar değmesinn inş. çağlacım da aynı şekildeee tebriklerrr :)

alın size iki

düğün mekanı paylaşımlarını gizem gibi ben de bekliyoruum anadolu yakasından :)
çağlamınkini listemin en başlarına aldım zaten kesinlikle görüşmeye gidicez.

cnmm istanbul büyük şehir beledeiyesinin tesisleri çok güzel hem de çok uygun. bir bak derim hem de acık hava imkanı da var.
İBB Sosyal Tesisler - Tesisler Resim Galerisi siteyi bi incele düşünen herkese de fikir olsun bence

taşkın davet de güzel yermiş kuzum hiç bilmiyodum şimdi gördüm... burda kına gecesi daha süper olurmus gibi geldi otantik bi havası var sahipleri aynı mı acaba hiç bahsetmedi burdan bize cunku iki salondan bahsetti sadece ikisi de umraiyede zaten onların da :44:

:

kimler cekmiyo ki sacından bebişim

sacını birbirne yapısan arkadaslar duydum kuzum herkes de olmuyo tabi ama sacı parca parca yıkayıp iyice durulayıp kremlemek gerek yoksa saca yapıomus cıkmıomus falan diye yorumlar duydum... benim basıma gelmedi ama benim sacımı da cok kabarttı tiftifk tiftik yaptı ondan kullanamıyorum

kullanıp cok sevenler de var ama belli olmuyor hiç dikkatlice yıka baska krem de olur mutlaka krem kullan

Tamam Çağlacım Çok sağol.. Umarım iyi gelir.. Doa'yı sırf sen ürünlerinden memnun kaldığın için denemek istedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…