günaydınnnnnn misler :)) pazartesi sendromuuu yaşıyorummmm sınavı atlatanlara da geçmiş olsun ben de eylül de giricem inş böyle şeyler yaşanmaz.
günaydın kızlar güzel haftalar geçirelim inşallah
canım sen istanbuldamısın istanbulda isen mekan konusunda bilgilendirmelerini bekliyorum, inşallah sizde istediğiniz tarihi alabilirsiniz canım
günaydın kızlar güzel haftalar geçirelim inşallah
canım sen istanbuldamısın istanbulda isen mekan konusunda bilgilendirmelerini bekliyorum, inşallah sizde istediğiniz tarihi alabilirsiniz canım
gizem cnm ben istanbuldayım avrupa yakasını da anadolu yakasını da iyi bilirim düğün için mi mekan arıyorsun?
canım evet istanbuldayım anadolu yakası açıkçası ben çok fazla mekanla görüşme yapmadım netten ve telefonla görüştüm begendigim 3 mekanla yüzyüze görüşcez uzak bi mekan istemiyodum 2 tane düğün olcak çünkü ekstra yorgunluklar eklemek istemedim anadolu yakasında görüştüğüm 3 mekanı paylaşabilirim ama hepsi beykoz çevresi sana uyarmı:26:
amin yağmurcum inşallah....
hayatcım inşallah memnun kalırsın yalnız sampuanı sac kremsiz kullanma ve yıkama talimatlarına mutlaka uy... yoksa sorun yasayabilirsin canım
günaydınnnnn herkeseeee
tebrik eden herkesi öpüyorummmmm
çağlammm seni de çok tebrik ederimmm
sen 2 haziran ben 22 haziran pek bi uyumluyuz
zaman çabucak geçsinnnnn
canım anadolu ve avrupa farketmiyor ben adada yaşıyorum sevgilim şişlide bildiğiniz mekanları buradada paylaşın kızlar laızm olacaktır not alıyorum herşeyiii
canım bende nerede ne olcak bilmiyorum 2 düğün bile olabilir benim ailem kalabalık ve farklı memeleketli annem babam her ikiside 5 kardeş sevgilimin annesi babası aynı memelkeletli ama onlarda 5 kardeşler o yüzden çevrede kalabalık olunca fazla olyuro bende avrupa yakasında elif düğünü beğenmiştim ama seçenek olarak anadolu yakası ve orta kısımları diyoruz
beykoz güzel canım ama bize çok uzak
maltepe kadiköy bostancı bölgesi salon ve otelleri klasörlerimde saklıyorum şimdilik
çağlam canım zigananın maltepedede yeri varmış taşkın davet diye galiba açılıyormuş sitesine baktım onuda ekledim listeme
günaydınnnnn herkeseeee
tebrik eden herkesi öpüyorummmmm
çağlammm seni de çok tebrik ederimmm
sen 2 haziran ben 22 haziran pek bi uyumluyuz
zaman çabucak geçsinnnnn
canım evet istanbuldayım anadolu yakası açıkçası ben çok fazla mekanla görüşme yapmadım netten ve telefonla görüştüm begendigim 3 mekanla yüzyüze görüşcez uzak bi mekan istemiyodum 2 tane düğün olcak çünkü ekstra yorgunluklar eklemek istemedim anadolu yakasında görüştüğüm 3 mekanı paylaşabilirim ama hepsi beykoz çevresi sana uyarmı:26:
canım anadolu ve avrupa farketmiyor ben adada yaşıyorum sevgilim şişlide bildiğiniz mekanları buradada paylaşın kızlar laızm olacaktır not alıyorum herşeyiii
canım bende nerede ne olcak bilmiyorum 2 düğün bile olabilir benim ailem kalabalık ve farklı memeleketli annem babam her ikiside 5 kardeş sevgilimin annesi babası aynı memelkeletli ama onlarda 5 kardeşler o yüzden çevrede kalabalık olunca fazla olyuro bende avrupa yakasında elif düğünü beğenmiştim ama seçenek olarak anadolu yakası ve orta kısımları diyoruz
beykoz güzel canım ama bize çok uzak
maltepe kadiköy bostancı bölgesi salon ve otelleri klasörlerimde saklıyorum şimdilik
çağlam canım zigananın maltepedede yeri varmış taşkın davet diye galiba açılıyormuş sitesine baktım onuda ekledim listeme
ama krem sipariş etmedim ben gülüm... Bir sürü yağ falan alacaktım ama ilk kullanımım olacağı için emin olamadım.. nar çekirdeği yağını sende kullanıyodun dimi ?Şu saçlarımdan nedir çektiğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?