özgecimmmmm tebriklerrrr nazar değmesinn inş. çağlacım da aynı şekildeee tebriklerrr :)
alın size iki
Eki Görüntüle 460602
düğün mekanı paylaşımlarını gizem gibi ben de bekliyoruum anadolu yakasından :)
çağlamınkini listemin en başlarına aldım zaten kesinlikle görüşmeye gidicez.
burcucum, buralarda düğünü hesapladıkta 15 bini geçiyor canım. kişi sayısı sınırı da koydukları için kişiden kısayım da diyemiyorsun.cnmm istanbul büyük şehir beledeiyesinin tesisleri çok güzel hem de çok uygun. bir bak derim hem de acık hava imkanı da var.
İBB Sosyal Tesisler - Tesisler Resim Galerisi siteyi bi incele düşünen herkese de fikir olsun bence
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa askııınurayımmmm ben bunu yerim yaaaa allaaam tipe baaak
cnmm istanbul büyük şehir beledeiyesinin tesisleri çok güzel hem de çok uygun. bir bak derim hem de acık hava imkanı da var.
İBB Sosyal Tesisler - Tesisler Resim Galerisi siteyi bi incele düşünen herkese de fikir olsun bence
ben de varımmmm :) kısmetse inşallah seneye mayısta
canım biliyorum beykozda 2 mekan var biri rüzgarlıbahçede denize sıfır manzarası süper bi mekan ama restaurantı düğün yapılabilecek şekil ve büyüklükte degil tam ortasında merdiven çıkışı var kafe bölümüde küçük
diğer tesis 3 ayrı bölümlü kafe,açık restaurant ve kapalı rest. orasıda düğün için bana pek uygun gelmedi insanlar kopuk olsun istemiyorum
burcucum, buralarda düğünü hesapladıkta 15 bini geçiyor canım. kişi sayısı sınırı da koydukları için kişiden kısayım da diyemiyorsun.
çağlaam bu sizin bebek bence
kübracım topik taşınmıyo. herkes oraya taşınmak istemiş hatta moda sayfamı kadınlar hamamına taşırmısınız falan denmeye başlamış artıkYağmur bide topiği kadınlar hamamına taşımak için kazen cvp vermedi sanırım bi editöre mail at istersen canım...
kesinnnnnnnnnnnn aynı babası tipe bak bu işareti yapa yapa bi hal oldu bu haftasonu
hayatcım tasımıyolar topiği... haber geldi
amin özgeeeeeeeeeemmm
2 ler uğur getirsin bizeeeee çağlammmmm
yağmurummm liste yap bizi oraya yazzzz
açılışı biz yaptık devamı da gelir böylece inşallahhhh
ben de netten araştırdığım kadarını biliyorum cnmm gidip görmedim sen bakmışsın bile.aslında ben var ya düğün bile yapmak istemiyorum bi nikah kokteyl yeter benim için veya kır düğünü olsun olacaksa düğün salonu hiç istemiyorummm.ama benimki trakyalı o taraflar düğüne çalgıya çengiye çok önem veriyorlar o yüzden düğün yapıcazz :)
canım aslında özellikle gidip bakmadım nişanlımla yemek için gittiğimiz mekanlar oldugu için biliyorum
Beyaz Bahçe Restaurant
burası mekan olarak çok güzel bi yer kır düğünü için bi incele istersen ama şehrin merkezine uzak bi yer
evet bebiş..
ordaki mesajını düzenliceksin... tahmini tarihleri de al bence kızlardan tahmini tarhi olanlar da var kesinleşince düzeltirsin
canım yapıcam birazdan onunla ilgilenicem
kızlar ön sayfama düzenleden yapıcam dimi
canım sadece yemekli mi yapılabiliyo düğün buralarda? direk menü fiyatları var çünkü..
ben de yemekli istiyordum buna uygun miktarı da gözden çıkarmıştım ama fikrim değişti, milleti zengin edeceğime kendimize harcarız o parayı.
canım biliyorum beykozda 2 mekan var biri rüzgarlıbahçede denize sıfır manzarası süper bi mekan ama restaurantı düğün yapılabilecek şekil ve büyüklükte degil tam ortasında merdiven çıkışı var kafe bölümüde küçük
diğer tesis 3 ayrı bölümlü kafe,açık restaurant ve kapalı rest. orasıda düğün için bana pek uygun gelmedi insanlar kopuk olsun istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?