'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

burcucum, buralarda düğünü hesapladıkta 15 bini geçiyor canım. kişi sayısı sınırı da koydukları için kişiden kısayım da diyemiyorsun.

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa askııınurayımmmm ben bunu yerim yaaaa allaaam tipe baaak

çağlaam bu sizin bebek bence

Son düzenleme:
Yağmur bide topiği kadınlar hamamına taşımak için kazen cvp vermedi sanırım bi editöre mail at istersen canım...

canım biliyorum beykozda 2 mekan var biri rüzgarlıbahçede denize sıfır manzarası süper bi mekan ama restaurantı düğün yapılabilecek şekil ve büyüklükte degil tam ortasında merdiven çıkışı var kafe bölümüde küçük
diğer tesis 3 ayrı bölümlü kafe,açık restaurant ve kapalı rest. orasıda düğün için bana pek uygun gelmedi insanlar kopuk olsun istemiyorum

2 ler uğur getirsin bizeeeee çağlammmmm

yağmurummm liste yap bizi oraya yazzzz
açılışı biz yaptık devamı da gelir böylece inşallahhhh

ben de netten araştırdığım kadarını biliyorum cnmm gidip görmedim sen bakmışsın bile.aslında ben var ya düğün bile yapmak istemiyorum bi nikah kokteyl yeter benim için veya kır düğünü olsun olacaksa düğün salonu hiç istemiyorummm.ama benimki trakyalı o taraflar düğüne çalgıya çengiye çok önem veriyorlar o yüzden düğün yapıcazz :)

burcucum, buralarda düğünü hesapladıkta 15 bini geçiyor canım. kişi sayısı sınırı da koydukları için kişiden kısayım da diyemiyorsun.

çağlaam bu sizin bebek bence

kesinnnnnnnnnnnn aynı babası tipe bak bu işareti yapa yapa bi hal oldu bu haftasonu

hayatcım tasımıyolar topiği... haber geldi

amin özgeeeeeeeeeemmm

Yağmur bide topiği kadınlar hamamına taşımak için kazen cvp vermedi sanırım bi editöre mail at istersen canım...
kübracım topik taşınmıyo. herkes oraya taşınmak istemiş hatta moda sayfamı kadınlar hamamına taşırmısınız falan denmeye başlamış artık

kesinnnnnnnnnnnn aynı babası tipe bak bu işareti yapa yapa bi hal oldu bu haftasonu

hayatcım tasımıyolar topiği... haber geldi

amin özgeeeeeeeeeemmm

aynı babasııı

buraya yazmayı özlemişimmm iki topik birleşse tam süper olcaktı

neden birleştirmiosunuz sevenleriiiiiiiiiiiiiii

canım aslında özellikle gidip bakmadım nişanlımla yemek için gittiğimiz mekanlar oldugu için biliyorum
Beyaz Bahçe Restaurant
burası mekan olarak çok güzel bi yer kır düğünü için bi incele istersen ama şehrin merkezine uzak bi yer

canım sadece yemekli mi yapılabiliyo düğün buralarda? direk menü fiyatları var çünkü..
ben de yemekli istiyordum buna uygun miktarı da gözden çıkarmıştım ama fikrim değişti, milleti zengin edeceğime kendimize harcarız o parayı.

burasııı çok güzelmişşş ya tam hayallerimdeki gibi ama insanlar burayı bulmak da zorlanabilirrr bence yemeksiz de yapılabilir ne kadara gelir acaba bi düğün ben de 1 gece için çok paralar harcamak istemiyorum

burasııı çok güzelmişşş ya tam hayallerimdeki gibi ama insanlar burayı bulmak da zorlanabilirrr bence yemeksiz de yapılabilir ne kadara gelir acaba bi düğün ben de 1 gece için çok paralar harcamak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…