canım sadece yemekli mi yapılabiliyo düğün buralarda? direk menü fiyatları var çünkü..
ben de yemekli istiyordum buna uygun miktarı da gözden çıkarmıştım ama fikrim değişti, milleti zengin edeceğime kendimize harcarız o parayı.
burasııı çok güzelmişşş ya tam hayallerimdeki gibi ama insanlar burayı bulmak da zorlanabilirrrbence yemeksiz de yapılabilir ne kadara gelir acaba bi düğün ben de 1 gece için çok paralar harcamak istemiyorum
nuraycım beyaz bahçe biraz lüks ötesi mekanlardan ünlüler falan çok düğün yapıyor burada oyüzden fiyat biraz uçuk yemek konusunda bilmiyorum ama kokteyl tarzıda yaptıklarını biliyorum hftasonu bi tanıdıgımızın düğünü var orada ben gitmicem ama annemler gider onlardan alırım yorumları
aşroom yemek vs. olmadan mekan için 5000tl istiyor bence oyle bi mekan için uygun bi fiyat (3 seöeneğimden biri burası)
burasııı çok güzelmişşş ya tam hayallerimdeki gibi ama insanlar burayı bulmak da zorlanabilirrrbence yemeksiz de yapılabilir ne kadara gelir acaba bi düğün ben de 1 gece için çok paralar harcamak istemiyorum
bizim ailede kalabalık annem 4 babam 6 kardeş nişanlımın sadece babası 7 kardeş
baya kalabalık bi düğün bizi bekliyor ama bizim 2 farklı şehir oldugu için çok sorun olmıck kısmetse:18:
beykoz biraz kıyı kesimde kalıyo ulaşım problemi olabiliyo bende oyüzden beykoza çok uzak bi yer istemiyorum
yardımcı olamadıgım için üzgünüm
tarihleri canlar özel mailime atınki(mynete) toplıyım bugün yapıyım yavaştan unları
çağlacım taşkın davet onların yeri olabilir gibi maltepedede hizmetteyiz demişler ben çok beğendim düğünüm orda olabilir dün annemede gösterdim bilmiyorum gidip görmek lazım kına gecesi için pelimiğe gösternmiştim tarihi iskelede cafe var ben orda yapcam orası eski bir yapı ve ve özel biryer benim için inşallah o zamanlar gelir
sevgilicikle gidecek kuzenleri 15 ay askere hepicğii biz gelmeden evlenmeyin demişler benmkide izin alın gelin işe girdimmi giderm ben gizeme demiş
ayyyy canım bizde bir farkın yok bide annem kuzenlerinin torunlarıyla bile görüşüyor sürekli düğündeler dedemlerin kardeşleri çocukları torunları sırf onalrda değil yani karşı tarafın akrabaları biz çok kalabalığız canım o yüzden bizde 2 düğün yapabiliriz kimseyi küstürmek niyetinde değilim görevimi yapcam zaten yemeksiz istiyorum düğünde yemek yenilmiyor pasta kuru pasta içecekler öyle olcak yani net düşüncem bu şekilde
beykozda güzel olur deniz manzaralı hoş olur canım sen istnblda yaşıcan sevgilin nerede yaşıyor
çağlam ve özgem balayı argelerinizi yapın muhakak kasım aralık gibide satın alın derim
cornella diamond
voyage bodrum
rixos bodrum
bu otelller çok güzel ve harika 4 4 ayıradabilirsiniz arkadaşlarım gitti on numara ve sesiz sakin diyorlar
bide balayı topiklerinden bir bilgi aşırdım çok değişik biryerrr
Kapadokya Otel Karlık Evi - Kapadokya'daki Eviniz - Uçhisar / Kapadokya
aşşroom un kır düğünü konseptini göremedim canım, yanlış mı okudum sanki öyle yazmıştın..
bide resmen düğün salonu orası ama beğendiysen git bak canım görüş bi
Pelinimm Kuzummm sen iyimisin...
gizom ya yarama parmak bastınnnnn
biz aralıktan once alıcaz balayını ama hala karar veremedim... denize ya da havuza girip yiyip içip yatıyım bi yer olsun istiyorum ama böle yerler hep ege ve akdenizde oralarda malum kalabalık her tipten her uyruktan insan istemiorum öle bi yerde olmak balayı için
napıcaz biz
phuket düşünüyorum bende şu sıralar ne alakasysa hattaha t gün türkiyede olursak 4 gün bellek 3 gün bodrum yapcaz tabi duruma göreeee bide bide bende birikim yapıyorum bir tatilde benden olsun diye
yurtdışı olarakta phukett diyip totem yapcam ve gidicem belkideeee
çağlam ve özgem balayı argelerinizi yapın muhakak kasım aralık gibide satın alın derim
cornella diamond
voyage bodrum
rixos bodrum
bu otelller çok güzel ve harika 4 4 ayıradabilirsiniz arkadaşlarım gitti on numara ve sesiz sakin diyorlar
bide balayı topiklerinden bir bilgi aşırdım çok değişik biryerrr
Kapadokya Otel Karlık Evi - Kapadokya'daki Eviniz - Uçhisar / Kapadokya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?