'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nuraycım beyaz bahçe biraz lüks ötesi mekanlardan ünlüler falan çok düğün yapıyor burada oyüzden fiyat biraz uçuk yemek konusunda bilmiyorum ama kokteyl tarzıda yaptıklarını biliyorum hftasonu bi tanıdıgımızın düğünü var orada ben gitmicem ama annemler gider onlardan alırım yorumları
aşroom yemek vs. olmadan mekan için 5000tl istiyor bence oyle bi mekan için uygun bi fiyat (3 seöeneğimden biri burası )

arayıp sormak lazım, kim önce bilgi alırsa burda paylaşsın canım..

yağmur benim üç tane tahmini tarihim var
en iyisi nişandan sonra söyliyim kesin olanı.

ben çıkıyorum bebişlerim. öptüm sizi...
kübracım peline iyi misin diye sormuşsun.. noldu pelmikomaa :26:

aşşroom un kır düğünü konseptini göremedim canım, yanlış mı okudum sanki öyle yazmıştın..
bide resmen düğün salonu orası ama beğendiysen git bak canım görüş bi

canım mekanı bulmak çok zor değil direk gidilebilen bi yer zaten sahil yolundan gidiliyor kaybolma şansın yok ulaşımı sadece trafik açısından düşün eger zor olmıcaksa süper bi mekan

çağlacım taşkın davet onların yeri olabilir gibi maltepedede hizmetteyiz demişler ben çok beğendim düğünüm orda olabilir dün annemede gösterdim bilmiyorum gidip görmek lazım kına gecesi için pelimiğe gösternmiştim tarihi iskelede cafe var ben orda yapcam orası eski bir yapı ve ve özel biryer benim için inşallah o zamanlar gelir

sevgilicikle gidecek kuzenleri 15 ay askere hepicğii biz gelmeden evlenmeyin demişler benmkide izin alın gelin işe girdimmi giderm ben gizeme demiş

ayyyy canım bizde bir farkın yok bide annem kuzenlerinin torunlarıyla bile görüşüyor sürekli düğündeler dedemlerin kardeşleri çocukları torunları sırf onalrda değil yani karşı tarafın akrabaları biz çok kalabalığız canım o yüzden bizde 2 düğün yapabiliriz kimseyi küstürmek niyetinde değilim görevimi yapcam zaten yemeksiz istiyorum düğünde yemek yenilmiyor pasta kuru pasta içecekler öyle olcak yani net düşüncem bu şekilde

beykozda güzel olur deniz manzaralı hoş olur canım sen istnblda yaşıcan sevgilin nerede yaşıyor

çağlam ve özgem balayı argelerinizi yapın muhakak kasım aralık gibide satın alın derim

cornella diamond
voyage bodrum
rixos bodrum

bu otelller çok güzel ve harika 4 4 ayıradabilirsiniz arkadaşlarım gitti on numara ve sesiz sakin diyorlar

bide balayı topiklerinden bir bilgi aşırdım çok değişik biryerrr

Kapadokya Otel Karlık Evi - Kapadokya'daki Eviniz - Uçhisar / Kapadokya

bende önceleri düğün yemekli olsun diye özenirdim ama artık hiç öle düşünmüyorum çünkü düğünlerde yemek dogru düzgün yenmez israf ve boşa masraftan başka bişe degil bende vazgeçtim kokteyl-nikah bi arada olcak kınamda biraz daha büyük çaplı düğün gibi olcak Allahın izniyle...
buarada ben beykozluyum nişanlım izmit ama işi gereği kastamonuda evimi aslında izmitte ama mecburen kastamonuda yaşıcaz

gizom ya yarama parmak bastınnnnn

biz aralıktan once alıcaz balayını ama hala karar veremedim... denize ya da havuza girip yiyip içip yatıyım bi yer olsun istiyorum ama böle yerler hep ege ve akdenizde oralarda malum kalabalık her tipten her uyruktan insan istemiorum öle bi yerde olmak balayı için

napıcaz biz

aşşroom un kır düğünü konseptini göremedim canım, yanlış mı okudum sanki öyle yazmıştın..
bide resmen düğün salonu orası ama beğendiysen git bak canım görüş bi

canım aşroom kapalı bi yer zaten kır düğünü konsepti yok keşke olsa
balo salonu haftaiçi bülent ersoy falan sahne alıyodu öle bi yer geniş ferah bi yer oldugu için tercih edebilirim
keşke kır düğünü mekanları çok olsa seçeneğimizde artsa ama maalesef çok sınırlı oyüzden kapalı salonlarada bakıyoruz

bende sana cornella diamondu öneriyorum arkadaşım mayıs 28 de gitti okullarda kapanmamıştı bana sadece şunu söylüyor aşırı elit aşırı sesiz sen daha miniksin siz kıpır kıpır olun diyor arkadaşım 28 yaşında vee ailesiyle türkiyedeki bütün otelelrde hemen hemen tatil yapmış biri diamondada balayı için nişanlısına söz vermişti ve cidden diyor verilen paraya değdi fotolarına baktım havuz onların gibi kimseler yok kesinlikle pişman olmucağın biryer canım hattaha kk da herkes öneriyor dün topikleri arşınladım hep

Son düzenleme:

çağlacım kendini sadec yurtiçine odaklama yurtdışınıda düşünebilirsin aslında çok da uçuk fiyatlar olmuyor
biz şuanda rusya st petersburg sende araştırabilirsin değişik yerler özellikle vize problemi olmayan ülkeler

phuket düşünüyorum bende şu sıralar ne alakasysa hattaha t gün türkiyede olursak 4 gün bellek 3 gün bodrum yapcaz tabi duruma göreeee bide bide bende birikim yapıyorum bir tatilde benden olsun diye

yurtdışı olarakta phukett diyip totem yapcam ve gidicem belkideeee

inşallah olur gizemcim ''şuan size phuket adasından yazıyorum'' notunu görürüz

gizimmm aynen valla
sevdicek de öyle diyo açıldığı gibi direkt rezervasyon yaptırcaz
biz de cornelia yı düşünüyoz biliyo musujn bu kadarr olurr
ya da adam and eve olabilir diyoz ama ben biraz kıskancım diye pek cesart edemiyoz ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…