Kübraammm iyiyimm balıımmm iyiyimmm...
Nurayımmm vee kurabiyeemm sizde merak etmişsiniz seviyorumm sizi, iyiyimm ballarım..
iyi ol bitaneeemmmenişteyle hersey yolunda değil mi?
gizom bakim buraya ben madem ordan burdan ilginç tipler cıkmasın donsuz turistler gormek istemiyorum...
büşracım yurtdısı icin Praq hayalimiz askım daha once gitmiş tam asıklar sehri diyo... son ana kadar hep Praq dı ama vazgectik cunku müstakbel eşim subay oldugu için tatilde yurtdısına cıkıs durumunda belli bir süre onceden bunu TSK ya bildirip onay alması gerekio... ama onlarla ugrasamıcak kadar yogun olcak ki zaten yutdısından yani seferden yeni donmus olcak bidaha bidaha ülke dısına suruklemek istemiyorum ve yutdısına gidenler balayı icin tavsiye etmediler... yoruluyosunuz gezicem diye balayı yorgunluk atmak icindir ama gidin bi otele yiyin icin yatın ilk yıldonumu kutlaması icin gidersiniz dediler mantıklı geldi bize de
inşallah olur gizemcim ''şuan size phuket adasından yazıyorum'' notunu görürüz
gizimmm aynen valla
sevdicek de öyle diyo açıldığı gibi direkt rezervasyon yaptırcaz
biz de cornelia yı düşünüyoz biliyo musujn bu kadarr olurr
ya da adam and eve olabilir diyoz ama ben biraz kıskancım diye pek cesart edemiyoz ona
iyi ol bitaneeemmmenişteyle hersey yolunda değil mi?
gizom bakim buraya ben madem ordan burdan ilginç tipler cıkmasın donsuz turistler gormek istemiyorum...
büşracım yurtdısı icin Praq hayalimiz askım daha once gitmiş tam asıklar sehri diyo... son ana kadar hep Praq dı ama vazgectik cunku müstakbel eşim subay oldugu için tatilde yurtdısına cıkıs durumunda belli bir süre onceden bunu TSK ya bildirip onay alması gerekio... ama onlarla ugrasamıcak kadar yogun olcak ki zaten yutdısından yani seferden yeni donmus olcak bidaha bidaha ülke dısına suruklemek istemiyorum ve yutdısına gidenler balayı icin tavsiye etmediler... yoruluyosunuz gezicem diye balayı yorgunluk atmak icindir ama gidin bi otele yiyin icin yatın ilk yıldonumu kutlaması icin gidersiniz dediler mantıklı geldi bize de
valla benim o kdr iznim yok olsaydı kesketas catlsa iki hafta verirler
cornelianın 2013 fiyatları ne olur ne acaba... 6 bini bulur mu 4 gece 5 gün?
düğün mekanında cok acılmadık sayesinde balayında catır catır yicez galibalezzetli yemekler deniz havuz ve aşşşşşkk baska bişi istemiorummmmmm
öle bi sorununuz varsa tabiki en mantıklısı yurtiçinde yapmak
biz hemen düğünden sonra gitmeyi düşünmüyoruz biraz dinlenip 2 hafta sonra falan gitmeyi planlıyoruz oyüzden yorulmak çok öenmli değil
valla benim o kdr iznim yok olsaydı kesketas catlsa iki hafta verirler
cornelianın 2013 fiyatları ne olur ne acaba... 6 bini bulur mu 4 gece 5 gün?
düğün mekanında cok acılmadık sayesinde balayında catır catır yicez galibalezzetli yemekler deniz havuz ve aşşşşşkk baska bişi istemiorummmmmm
ne güzel yaa güya bu yaz evleniyoduk biz
2013 üde bırak kesin artık 2014 e kaldı umarım bu belirsizlikler 2015 e taşımaz bizi okadar takatimde yok saten !
bu hafta gelicekte sırf şafaklar bitsin die gelme demiştim ama 20 sinde kollarımda aşkoşş
22 si doom günüm çünkü burda olamam dedi bu yıl şırnak defterini böleliklee bukadarcıkla kapatıyo gibiyiz bizde
zorr hasret çoookk zooorr
sizlere bir mekan paylaşımı daha yapıyorum ilgilenen varsa bakabilir
Çubuklu Çınaraltı Foto Albüm
kapalı bölümü çok geniş ve güzel degil ama bahçesi güzel yrıca denize sıfır düğün sırasında fotograf çekimi içinde degerlendirilebilir
burcu canım burası bizim ilk topiğimiz, daha sonra 'tahmini ve kesin 2013 yılı gelincikleri gel gel çekinme' topiğine taşındık
kuzum arkdşm eşiyle 2500 ödedi erken rezerve yaptılar 6 7 ay önce çokta uygundur
cornellaya 6000 verileceğnde mac royal her türlü gider kuzum bu otel piyasasını evlendrdğm arkdşlardan dolayı iyi biliyorum ve kesnlklee bu yerler nezihhhh
yapman gerekende buydu balayında en güzelinden yapmak düğünde açılmadan balayına milyarlar yatırmak ki hakediyorsunuz
ne güzel yaa balayı konuşulmaya başlanmışşahh ahh Allah ım bizede nasip et. oturduğumuz mahallenin ve arkadaş çevrelerimizin leyla ile mecnunu olduk artık. 7den 70e her gören "e hadi evlenin artık" diyorlar.bi evlensek herkes rahatlayacak
gizom adam and eve konusunu açar mısın biraz?
ben azıcık araştırdım okudum olumsuz yorumlar ama çok detay bilmiyom
yardımcı olan melekler varmış bi de gece klübünde saçma sapan danslar oluyomuş onu biliyom ve kıskancım ben orda sinir krizi geçiririm
sevdicek merak ediyodu orayı
canım herşeyin hayırlısı olsun birileri sana geç olsun güç olmasın dediğinde insan sinirleniyor bi zamanlar bende öleydim özellikle askerden dönmesini beklerken ama şimdi düğün tarihi yaklaştıkça geç olsun güç olmasın diyen ben oluyorum
sevdğini beklemek gerçekten çok ama çok zor ama bugünlerde bitcek hayırlısıyla
ayyyyy bu da harikaymışşşşş
2500 cok iyiymiş yaaa o zaman bu sene tas catlsa 3500 falan olur dimii biz de erken rezerve yaptırcaz ocaktan once acılır mı bilmem ama acılır acılmaz yaptırmayı dusunuyoruz kuzum...
mac daha mı iyi diosun? ayyy ben de kıskancımmmm özgemmm o ne öleee o melekleri de yolarım oranın sahibini de yolarım onume kim cıkarsa yolarım
etrafta turist bile olsun istemiorum... gerci benimki de istemio... çeşme taraflarına gitmiştik kardeşim o ben falan iki gunlune... orda erkek turistler donsuz atlıodu denize onu gördükten sonra turist olan yere goturmem seni diyor
ben de istemiorum memiklerini serip yatan ruslar ve ispanyollar görmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?