'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hayırlısı tbi canımm tam heycanlanıyorumm sonra değişiyo herşey heycan bitiyo.
inşallah bitceği günleri görürüz canım

evlilik süreci böyle bişey galiba
5 yıldır planlar yaparken şuanda hiçbişeyin planladıgımız gibi olmaması beni üzüyormu hayır çünkü herşeyi daha güzel yapmaya çalışıyoruz emin ol vakti geldğinde seninde öyle olucaktır.
şuanda zaman geçmiyo gibi gelsede aslında çok hızlı geçiyor şubat ayında nişanlandık yaz gelse herşey hızlanır diyoduk yaz geldi bitiyo bile hangi ara geçti okadar zaman anlamadım

zaten o rusları yolasım var!!! hiç değmeyin yarama!!!!!! :)

annelerimiz zamanında helgalar varmıs... bizim zamanımızda da bunlar

bize de tatianalar musallat oldu

siboşummmmm merak etmeeee gecicek kuzummmm... hayırlsııyla bi gelsin deee sıkma canını sakınnn

ezgim siz de kavuscaksınız atın adımları artık cesaretinizi toplayın kusum

benim dediğim yerleri araştır pişmanlık yaşamıcaksın canım bu dediklerim gidilmiş görülmüş beğenilmiş yerler

yollalım onları meleklermiş varya vakti zamanında geçen yıl ne yorumlar okumuştum çağlam balayı topiklerine bak derim

sibelcim canım 5 yıldır bekliyorum desem yalan olur ciddi şeylerden hep kaçtım artık insanlar bizim gezmemzden sıkıldı evde kös kös otrmamızı istiyorlar 2011 ağustos ayından beri bu düşünce bende oturdu karşımdaki insan 19 yaşımızdan beri evlilik diyor ama dediğim gibi uygun zaman uygun yer malesef bekliyoruzz ben geç oldgunlaştım bu fikre

şunu derim uzaklıklar aşka engel değil kavuşmalarda özlemlerde yollarda çok güzel aşk uzaktayken daha bir belli olurmuş siz birinize destek olun doğru zamanınn ne zamansa o zaman gelcek engelleride beraber aşarsınız

ben çok plancıyım ama hesapta olmayan herşey çıkıyor sırf daha fazla bileyim kandırlmym die balayı otellerini araştrdm notlar aldım ilerde sevglmle ets jolly gezicez ama ordakielr sölicek lafım olsun diyorm sevgilimde spontene bir insan yani balayı otelimizi süprz bile yapabilir öyle biri ki ben süprizlerden hoşlanmam ama en azından bildiklermi sölm yapcaksada ona gör eyapsn desemde hesapta olmayan çok şey çıktı babasıyla tanışma planımda 0 dı bize gelsinler aile arasında derken sevgilim gol atttı bana

o yüzden hayat sen planlar yaparken başına gelenlerdir diyip noktalıyoreeee

ay inşallah canım yaaa...

cok merak ettimm şimdi hee

ne zamandır birliktesiniz cnmm? adın ezgiydi dimi bu arada?

evet canım sende burcu dimi? 4yıldır birlikteyiz .
çağlacım kuzum olmuyor bir türlü konuşamıyorum babamla en son biliyosun konuştum sayılır en azından konuyu açtım ama bilmezlikten geliyor yok sayıyor.cumartesi günü mesajımı okudu ben anlamıyım diye kapatmaya çalışırken yanlışlıkla aşkıma boş msj göndermiş:) ama hiç bişey yok gibi davranıyor. bitanemde artık dayanamıyor konuş tekrar nolcaksa olsun artık sensiz olmak istemiyorum diyor ailesi de bir yandan...e ben zaten çok istiyorumm ama bişey yapamıyorum...herhalde dua ederken yanlış dua etmişim. hep babam kızmasın manasında tepki vermesin diye dua ettim tuttu ama ters tuttu

benim düğün istememe sebeplerimden biri de bu. kendimiz harcarız o parayı diye düşündük. inşallah bu balayı safhasına kadar geliriz yurtdışı düşünüyoruz ama bakalım gönlümüze göre olur inşallah

ay koptum

ama kuzum sen gidip de konusmassan o hiç açmıcak belli ki konuyu... bir şekilde konusman gerekiyor... eninde sonunda evleneceksin... erkek arkadasına karsı olması icin bir sebebi yoksa hiç bekleme derim ben..

bir cesaretle söle... cok da bilmiorum bu işleri benim yerime anacuum hallettiydi ama bu sekilde olmalı yoksa zor

gelirsiniz canım... düğün yapmıcaksan en güzeli kafa rahat yoksa hem uygun olsun hem guzel olsun dersen mekan yok zaten...

tek tük işte...

en mantıklısı kendine harcamak zaten bir sürü masrafın altına girioruz...

çağlacım iyi diyosunda olmuyor işte biraz farklı durumlar var..sevdiceğe karşı olacağı bir durum yok şükürler olsun ki.
sabrediyorum inşallah sonu selamet olur

selam speedy hoşgeldin

Son düzenleme:
çağlacım iyi diyosunda olmuyor işte biraz farklı durumlar var..sevdiceğe karşı olacağı bir durum yok şükürler olsun ki.
sabrediyorum inşallah sonu selamet olur

selam speedy hoşgeldin

anladım canım inşallah baban ikna olur

spiidi hosgeldin canım iiyiyiz seeen

evet burcu cnm bende. yaa benim babam da tıpkı seninki gibi bir türlü konuşamıyorummm ben konuşamadığım için hiçbir planımız istediğimiz gibi gitmiyor aileler tanıştı ama suratın alasını yaptı (( inşallah snn öle olmaz ezgicim konuşmamız lazım konuşmazsak daha çoook bekleriz ((((((

ben baştan beridir istemiyordum zaten, bir ara aklım çelinmedi değil :)) ama kimle konuşsam kendi düğünümü hatırlamıyorum diyor bir kaç saat sürecek, ee böyle oynamayı eğlenmeyi seven akrabalarım da yok, sevgilim hiç sevmiyor ben oynamam sadece dans ederiz diyor anlamıyor oynama işlerinden, en mantıklısı nikah bizim için. yine de sen nasıl mutlu olucaksan öyle yaparız diyor sevgilicik sağolsun. şimdi Gizem'in tavsiye ettiği otellere baktım hatta online rezervasyon kısmından bu yıl gidecek olsak kaç tl öderiz anlamak için bir deneme yaptım yaklaşık 4bintl falan ama erken rezervasyon falan değil tabi ki eylül için denedim aklıma yattı, bunu da düşünebilirim. otel zaten çok güzel.

benim sadece nikah olayıma erkek tarafı yanasmadı... nişanımda evde oldu kimse gelemedi, ilk cocuk ilk yegen ilk torun benimki de haliyle olmaz öyle nikahla durumu oldu.. yıllarca dugunlere gitmişler takı takmıslar sıra bizde die de dusunduler sanırım biraz...

dugun yapmak da cok pahalı... ole bole değil hem de.. dedigin gibi bikaç saatlik bişey kim hatırlıyo ki bikaç ay sonra kimse... az önce yemekte de konustuk

dugunu falan bosver ama balayına hiç acıma diyor herkes şimdiden hayallerimi süslüyo o balayı aahh ahh

cornelia nın resimlerine baktım şimdi de herkesin güneşlenme yeri ayrı odasının onunden girişi var sanki havuza... ben mi yanlıs gordum anlamadım

gizemcimmm çook haklısınn canımm gerçekten uzaklıklar daha çok bağladı bizi.evlilik benim içinde çok uzaktı bna hiçbirzaman istemediğim birşeydi saten 10 aydır hayatımda aşkoşş benimm çoook ama çok kısa bi süre bu saten.tek sıkıntımız mesleği işte mesleğinden dolayı böle oluyo ama şu 2 seneden sonra sürekli dibimde olucak benim şimdi cefayı çekiyoruz ama inş sefasınıda sürücez canım herşeyin hayırlısı planla yaşamakda bana göre değil saten olcağına varsın diyip hayırlısı diyip noktalamak gerekiyo aynenn bebekimmm

valla ben de istemiyom hiç kuzum, hatta ben de yolarım valla hepsini o derece
direkt surat asılıyo benim çocuk bakmasa bile..napim elimde değil geriliyorum

biz aşkımızı yaşayalım kimse dikkatimizi dağıtmasın..zaten o kadar yorulcaz düğün telaşından..en azından huzurla geçsin balayımız

iyi ki uyardın gizim..gerçi ben pek istemiyodum ama asla olmaz demiyodum şimdi net bi şekilde söyledim sevdiceğe asla istemiom diye

evet evet tercih etmicem kesinlikle

bu arada ben de cornelia ya daha bi bayıldımmmm
çağlamm düğünlerimiz uyumlu balayı otelimiz de aynı olcak galiba bu gidişleee

sen de benim gibisin...

gecen sinemada bilet alıyoruz dusun ben de yanındayım askımın yani... K sırasından alcaktık koltgu benimki de Kalyon sırası 22-23 dedi tamam mı... bu görevli kız da zaten bi giyinmiş memikler ortada hiihihihi diye güldü benimkine ayıla bayıla... ilk defa k sırasına kalyon diyen birini görüyorum falan... benimki bişe demedi bu sefer nerden aklınıza geldi yaa dedi

meslek icabı dedi benimki de... beni var ya gorcektin kafamdan resmen dumanlar cıktı... kıza nasıl bakıs attıysam artık bi toparlandı şöle...

benimkine de kızdım bir sürü sanki ne sucu varsa ....

bakmasa bile ya da gayrı ihtiyari gözü kaysa direk itham ediorum zaten benimkini... halbuki yalan yok hani ben de kız olsun erkek olsun dikkat ceken bi tip gordum mu bakıorum... bu begeniyle ilgiyle baktıgım askımı hiçe saydıgım anlamına gelmio ama işteeeeeee o bakamaz bananeee bananeeeeeeeeeee

şaka bi yana ben aslında hiç kıskanc biri deildim son 2-3 aydır böleyim nedense... nerden cıktı bilmiorum ama artık kıskanc biri oldum düzelirim belki yine sonradan uzakta ya bu ara cok onunda etkisi var galba

inşallah kuzum ole olursa ben gelicem sen gidiceksin yaaa ne guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…