benim mekanım olcak ksımetse
haftasonu gidip görüşcez fiyat konusundada az çok bilgi aldım uygun bi yer
hayırlısı tbi canımm tam heycanlanıyorumm sonra değişiyo herşey heycan bitiyo.
inşallah bitceği günleri görürüz canım
ne kadarmış cnmm? ayy senden hazır havadisleri alıyorum vallahi
zaten o rusları yolasım var!!! hiç değmeyin yarama!!!!!! :)
2500 cok iyiymiş yaaa o zaman bu sene tas catlsa 3500 falan olur dimii biz de erken rezerve yaptırcaz ocaktan once acılır mı bilmem ama acılır acılmaz yaptırmayı dusunuyoruz kuzum...
mac daha mı iyi diosun? ayyy ben de kıskancımmmm özgemmm o ne öleee o melekleri de yolarım oranın sahibini de yolarım onume kim cıkarsa yolarım
etrafta turist bile olsun istemiorum... gerci benimki de istemio... çeşme taraflarına gitmiştik kardeşim o ben falan iki gunlune... orda erkek turistler donsuz atlıodu denize onu gördükten sonra turist olan yere goturmem seni diyor
ben de istemiorum memiklerini serip yatan ruslar ve ispanyollar görmek
benim dediğim yerleri araştır pişmanlık yaşamıcaksın canım bu dediklerim gidilmiş görülmüş beğenilmiş yerler
yollalım onları meleklermiş varya vakti zamanında geçen yıl ne yorumlar okumuştum çağlam balayı topiklerine bak derim
ne zamandır birliktesiniz cnmm? adın ezgiydi dimi bu arada?
kuzum arkdşm eşiyle 2500 ödedi erken rezerve yaptılar 6 7 ay önce çokta uygundur
cornellaya 6000 verileceğnde mac royal her türlü gider kuzum bu otel piyasasını evlendrdğm arkdşlardan dolayı iyi biliyorum ve kesnlklee bu yerler nezihhhh
yapman gerekende buydu balayında en güzelinden yapmak düğünde açılmadan balayına milyarlar yatırmak ki hakediyorsunuz
evet canım sende burcu dimi? 4yıldır birlikteyiz .
çağlacım kuzum olmuyor bir türlü konuşamıyorum babamla en son biliyosun konuştum sayılır en azından konuyu açtım ama bilmezlikten geliyor yok sayıyor.cumartesi günü mesajımı okudu ben anlamıyım diye kapatmaya çalışırken yanlışlıkla aşkıma boş msj göndermiş:) ama hiç bişey yok gibi davranıyor. bitanemde artık dayanamıyor konuş tekrar nolcaksa olsun artık sensiz olmak istemiyorum diyor ailesi de bir yandan...e ben zaten çok istiyorumm ama bişey yapamıyorum...herhalde dua ederken yanlış dua etmişim. hep babam kızmasın manasında tepki vermesin diye dua ettim tuttu ama ters tuttu
benim düğün istememe sebeplerimden biri de bu. kendimiz harcarız o parayı diye düşündük. inşallah bu balayı safhasına kadar gelirizyurtdışı düşünüyoruz ama bakalım gönlümüze göre olur inşallah
çağlacım iyi diyosunda olmuyor işte biraz farklı durumlar var..sevdiceğe karşı olacağı bir durum yok şükürler olsun ki.
sabrediyorum inşallah sonu selamet olur
selam speedy hoşgeldin
evet canım sende burcu dimi? 4yıldır birlikteyiz .
çağlacım kuzum olmuyor bir türlü konuşamıyorum babamla en son biliyosun konuştum sayılır en azından konuyu açtım ama bilmezlikten geliyor yok sayıyor.cumartesi günü mesajımı okudu ben anlamıyım diye kapatmaya çalışırken yanlışlıkla aşkıma boş msj göndermiş:) ama hiç bişey yok gibi davranıyor. bitanemde artık dayanamıyor konuş tekrar nolcaksa olsun artık sensiz olmak istemiyorum diyor ailesi de bir yandan...e ben zaten çok istiyorumm ama bişey yapamıyorum...herhalde dua ederken yanlış dua etmişim. hep babam kızmasın manasında tepki vermesin diye dua ettim tuttu ama ters tuttu
ay koptum
ama kuzum sen gidip de konusmassan o hiç açmıcak belli ki konuyu... bir şekilde konusman gerekiyor... eninde sonunda evleneceksin... erkek arkadasına karsı olması icin bir sebebi yoksa hiç bekleme derim ben..
bir cesaretle söle... cok da bilmiorum bu işleri benim yerime anacuum hallettiydi ama bu sekilde olmalı yoksa zor
gelirsiniz canım... düğün yapmıcaksan en güzeli kafa rahat yoksa hem uygun olsun hem guzel olsun dersen mekan yok zaten...
tek tük işte...
en mantıklısı kendine harcamak zaten bir sürü masrafın altına girioruz...
ben baştan beridir istemiyordum zaten, bir ara aklım çelinmedi değil :)) ama kimle konuşsam kendi düğünümü hatırlamıyorum diyor bir kaç saat sürecek, ee böyle oynamayı eğlenmeyi seven akrabalarım da yok, sevgilim hiç sevmiyor ben oynamam sadece dans ederiz diyor anlamıyor oynama işlerinden, en mantıklısı nikah bizim için. yine de sen nasıl mutlu olucaksan öyle yaparız diyor sevgilicik sağolsun. şimdi Gizem'in tavsiye ettiği otellere baktım hatta online rezervasyon kısmından bu yıl gidecek olsak kaç tl öderiz anlamak için bir deneme yaptımyaklaşık 4bintl falan ama erken rezervasyon falan değil tabi ki eylül için denedim aklıma yattı, bunu da düşünebilirim. otel zaten çok güzel.
sibelcim canım 5 yıldır bekliyorum desem yalan olur ciddi şeylerden hep kaçtım artık insanlar bizim gezmemzden sıkıldı evde kös kös otrmamızı istiyorlar 2011 ağustos ayından beri bu düşünce bende oturdu karşımdaki insan 19 yaşımızdan beri evlilik diyor ama dediğim gibi uygun zaman uygun yer malesef bekliyoruzz ben geç oldgunlaştım bu fikre
şunu derim uzaklıklar aşka engel değil kavuşmalarda özlemlerde yollarda çok güzel aşk uzaktayken daha bir belli olurmuş siz birinize destek olun doğru zamanınn ne zamansa o zaman gelcek engelleride beraber aşarsınız
ben çok plancıyım ama hesapta olmayan herşey çıkıyor sırf daha fazla bileyim kandırlmym die balayı otellerini araştrdm notlar aldım ilerde sevglmle ets jolly gezicez ama ordakielr sölicek lafım olsun diyorm sevgilimde spontene bir insan yani balayı otelimizi süprz bile yapabilir öyle biri ki ben süprizlerden hoşlanmamama en azından bildiklermi sölm yapcaksada ona gör eyapsn desemde hesapta olmayan çok şey çıktı babasıyla tanışma planımda 0 dı bize gelsinler aile arasında derken sevgilim gol atttı bana
o yüzden hayat sen planlar yaparken başına gelenlerdir diyip noktalıyoreeee
2500 cok iyiymiş yaaa o zaman bu sene tas catlsa 3500 falan olur dimii biz de erken rezerve yaptırcaz ocaktan once acılır mı bilmem ama acılır acılmaz yaptırmayı dusunuyoruz kuzum...
mac daha mı iyi diosun? ayyy ben de kıskancımmmm özgemmm o ne öleee o melekleri de yolarım oranın sahibini de yolarım onume kim cıkarsa yolarım
etrafta turist bile olsun istemiorum... gerci benimki de istemio... çeşme taraflarına gitmiştik kardeşim o ben falan iki gunlune... orda erkek turistler donsuz atlıodu denize onu gördükten sonra turist olan yere goturmem seni diyor
ben de istemiorum memiklerini serip yatan ruslar ve ispanyollar görmek
canım aynı yazdıkların gibi kıskançlık krizleri oluyor ve evliliğinin ilk günleri böyle birşey emin ol yaşamak istemezsin ben kıskanç değilim ama etrafta abuk subuk şeler le karşılaşmak bana göre değil aynı parayı cornelllya verip sesiz sakin yaparım tatilimi canım bundan herkes rahatsız olur ele onu şıklardan
Adam & eve parti oteli sekerim :) Genelde bekarlar tercih ediyor :S Orada organizasyonlar yapan ve cok kalan arkadaslarim var, gecen yaz acaba gitsek mi dedigimde yok kizim sacmalama tam dagitma yeri orasi demislerdi :) balayinda tercih etme derim ben
yalniz cornelia 6.000 duydum, gozlerim portledi yerinden ! :)
valla ben de istemiyom hiç kuzum, hatta ben de yolarım valla hepsini o derece
direkt surat asılıyo benim çocuk bakmasa bile..napim elimde değil geriliyorum
biz aşkımızı yaşayalım kimse dikkatimizi dağıtmasın..zaten o kadar yorulcaz düğün telaşından..en azından huzurla geçsin balayımız
evet evet tercih etmicem kesinlikle
bu arada ben de cornelia ya daha bi bayıldımmmm
çağlamm düğünlerimiz uyumlu balayı otelimiz de aynı olcak galiba bu gidişleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?