sen de benim gibisin...
gecen sinemada bilet alıyoruz dusun ben de yanındayım askımın yani... K sırasından alcaktık koltgu benimki de Kalyon sırası 22-23 dedi tamam mı... bu görevli kız da zaten bi giyinmiş memikler ortadahiihihihi diye güldü benimkine ayıla bayıla... ilk defa k sırasına kalyon diyen birini görüyorum falan... benimki bişe demedi bu sefer nerden aklınıza geldi yaa dedi
meslek icabı dedi benimki de... beni var ya gorcektin kafamdan resmen dumanlar cıktı... kıza nasıl bakıs attıysam artık bi toparlandı şöle...
benimkine de kızdım bir sürü sanki ne sucu varsa ....
bakmasa bile ya da gayrı ihtiyari gözü kaysa direk itham ediorum zaten benimkini... halbuki yalan yok hani ben de kız olsun erkek olsun dikkat ceken bi tip gordum mu bakıorum... bu begeniyle ilgiyle baktıgım askımı hiçe saydıgım anlamına gelmio ama işteeeeeeeo bakamaz bananeee bananeeeeeeeeeee
şaka bi yana ben aslında hiç kıskanc biri deildim son 2-3 aydır böleyim nedense... nerden cıktı bilmiorum ama artık kıskanc biri oldum düzelirim belki yine sonradan uzakta ya bu ara cok onunda etkisi var galba
inşallah kuzum ole olursa ben gelicem sen gidiceksin yaaa ne guzel
ahh çağlam ya valla aynıyız cidden
cuma arkadaşımın düğününe gittik beraber..masada karşımızda memikler ortada olan bi kız oturdu baya baya ortada yani herkesin dikkatini çekti..kocamanlar zaten
ben kızı görür görmez zaten bi kötü oldum..resmen benimkinin açığını aradım baksın da kızayım diye
hiç bakmadı ama kız bi ara 'maslak' dedi bizimki kaldırıp kafasını baktı
tabi bende bi tripler bi tripler..en yakın arkadaşımın düğünü mahfetmek de istemiom.. ama sen ne diye bakıon diye malesef kızdım
o da ben de oralarda okudum maslak diyince öylesine baktım göğsünü möğsünü görmedim dedi
şu huyumu hiç sevmiyom ama elimde değil..sevdicek de çok kırılıyo hep ithamda bulunuyon hiç güvenmiyon haksızlık ediyosun bana diye
üzüldü baya bebeğim..küs durduk valla 1 gün boyunca ama sonra dayanamadık
bi daha böyle şeyler yapmak istemiyom
çağlam dediğin gibi odalarda mevcutmuş ablam diyor öyle yerlerde var exstra ücret dedi ama gerek yokmuş gittikleri tarihte kimse yokmuş o yüzden rahatmış
özgecim o sakarlıkları bende yapıyorum kolum bacağım hep mosmor aşkımda sen hep sakarsın aşkım diyip duruyor ben en son korkmazın standını yıkmıştım ykm de çatal kaşıklar yerlerdeydiii
kızlar kızlar bunu yapmamınız lazım vazgeçin kıskançlıktan sizi sevenleri bulmuşssunuz yapmayın böyle şeyler benim sevgilicikte çok kıskanç gözlermn içine bakıyor hattaha ama ben ona hiç karışmıyorum bazen şakasına takılıyor o zaman kızıyorum yapma böyle şeyler kıskanrsam sende bende nefes alamyız bir ilişkiye bir adet yeter diyorum ama ilk zamanlar çok zorlandı kıskanılmak istiyordu bende hiç kıskanmıyordum bazen esiyor ama
memikleri açan hatunlara sinir oluyorm ben bir çift yanımda karşımda oturunca kız tedirgin ve rahatsız olmasın die özverili davranıyorum ama ben sevglmle gezerken bütün hatunların gözü bizde neden sevgilim bile diyor senle gezerken bakıyolar ben tekken bakmıyolar
hatunlar fena oluyor zaman kötü aslında doğru olanıda yapıyorsunuz çünkü bizim yanımızda görenlerin mantığı kötü bu kız bu oğlanla geziyorsa bu çocuk iyidir romantiktir hoştur diyorlar dövmelik kadınlar var
2 haziranda da pek kimse olmaz dicem ama ramazan gittikçe one geliyor kusum seneye ramazan oncesi dusunenler balayınıda one cekeceklerdir... ya da herkes bu sene ramazan cok erken diye ramazan sonrası yapar dugunleri biz rahat ederiz
kalabalık olmasın yaaa
kuzum keske elimde olsa kıskanmamak valla ben de sinir oluyorum biz bir de ikimiz de kıskancız... o da cok fena ben de... balayını yarıda bırakır doneriz o derece
hayatım o balayı yarıda bırakma olayları oluyormuş kıskançlıklar olunca tabikide öyle birşey olmucak ama o yüzden nezih yerlere gidin diyorum kesinliklede burayı çok tavsiye ediyorum ve hemen alın açılınca rixos premium bodrum voyage bodrum tavsiyelerim arasında
şimcik şöyle olcak 2 haziranda dolmaz balayı çiftleri olur oda anca 10 adet felan olur tahminen sebebide şudur okullar açık, birde kalabalık olursada ramazan dolayısı birde okullar tatil olmadan evlenelim diyen çiftler yüzündendir canım ama balayı çiftleri olur olursada kafa dengi olur kiiiiii ses isteyen cornellaya gitmez dinginlik huzur isteyen gider
otelli ammada tavsiye ettim ama cidden memnuniyet veriyor
özgem canım gitme oraya gidilicek çok yer var orası sana uymaz canım o tarz insanlar değilsiniz rahat olsak gideriz ama rahat değiliz huzur istiyorz güzelliklerle geçsin balayı
bizde bi ben ksıkancım, sevgilim hiç kıskanç değil
ilk başlarda bozuluyodum niye ksıkanmıyo diye ama böylesi çok daha iyi..ksıkanmasın aferin ona
keşke ben de yapmasam..ama cidden elimde olmuyo benim de
direkt böyle değişik bi his dalgası geliyo üzerimekendi kendime telkinde bulunuyom kıskanma, tadınızı kaçırma vs diye ama
kısa sürüyo malesef...çenem durmuyo işte
o zaman gizom çağlamla ikimize kıskançlığı aşka seanları düzenle
şaka bi yana gerçekten elimizde..sonuçta bu adamlar bizimle evlenmek istiyo..etrafımızda dönüyolar
ama KK da çok konu okuyom ben de..etkisi çok malesef
aşarız biz ya..çok zor değil..evlenicez biz bu adamlarla
tabikide aşcaksınız balım empati seansları düzenleyebilirm kıh kıhhhçok severim kıskançlığı aşmayı ki kendine güveni olan insanların kıskanmasına çok sinir oluyorum kızlar sizinkinin güvenlede ilgisi yok içiniz içinizi sevdiğinizden yiyor egosal bir durumda yok o yüzden aşarsınız zor değil rahat olun sizinkiler sizi seviyor etrafınızda pervane
kk de okunanlar her iki taraflada alakalı masumlarda var masum olmayanlarda burdaki çoğu kaıdn haklı bazıları haksız aldatılmaya bişey diyemem kimse haketmez ama kavga gürültüde ağırdan olucaz canlar yoksa sonu kötü oluyor ben burda kavga gürültü konularındada hep her 2 tarafın hatasını gördüm çok kötü birşey biri hamile ve hamilleiğini yalnız geçirmek durumunda varmı böyle dünya
ayyy çağlam ayyy benim gibisin bende korkyordm balayına gidemicez benimki it kopuk sevmyor kıskanıyor bana zehir olacak die düşünüyordum ki böyle yerler imdadıma yetişti arkdşmn kocası çok kıskançtr benmkyle aynı karakterde hiç sorun çıkarmamış hattaha her gittikleri tastil balayı otelleri gibi olcak eylüldede yine aynı parayı ödeyip başka yere gidecekler kocası dmeiş 3 kuruş fazla verirrim huzurum olur die
o yüzden siz şimdi balayıydı takı setiydi bakadurun ben etraftan duyduğum otelleri yine paylaşcam kızlar çok mutluyum sizin adınıza en az birkaç bildiğim şeyleri paylaşıyorum hep yardımcı olcam size bende öğreniyorum
bu arada biz sevdicekle bu haftasonu iğneadaya kaççaz 3 günlüğüne
çok ihtiyacımız var buna, umarım bi aksilik çıkmadan yaparız şu ksıacık tatilimiziii
ayyy ne güzeeeeeeeeell bizimkiler hayatta izin vermiyooo gecen sinemadan gec cıktım diye kardeşim evi ayaga kaldırdı... annemler iki gunlune tatile gitti babamla basbasa orda rahat bırakmamıs annemle babamı durmadan aramıs beni de aradı cabuk eve gel yeter artık bilmem ne gören de abim sanır ama abiden beter...
babam da aradı en sonunda kardeşin deliriyo evde bian once eve git tadını kacırmayın siz de 11 bucugu gecmeyin bdaha diye
2 2 2 2 2 yaptık onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?