'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ahh çağlam ya valla aynıyız cidden
cuma arkadaşımın düğününe gittik beraber..masada karşımızda memikler ortada olan bi kız oturdu baya baya ortada yani herkesin dikkatini çekti..kocamanlar zaten
ben kızı görür görmez zaten bi kötü oldum..resmen benimkinin açığını aradım baksın da kızayım diye
hiç bakmadı ama kız bi ara 'maslak' dedi bizimki kaldırıp kafasını baktı
tabi bende bi tripler bi tripler..en yakın arkadaşımın düğünü mahfetmek de istemiom.. ama sen ne diye bakıon diye malesef kızdım
o da ben de oralarda okudum maslak diyince öylesine baktım göğsünü möğsünü görmedim dedi
şu huyumu hiç sevmiyom ama elimde değil..sevdicek de çok kırılıyo hep ithamda bulunuyon hiç güvenmiyon haksızlık ediyosun bana diye
üzüldü baya bebeğim..küs durduk valla 1 gün boyunca ama sonra dayanamadık
bi daha böyle şeyler yapmak istemiyom

ayyy özgeeem valla aynıyız yeminleeee.... acık sacık biri gecti mi resmen dikizliorum baksın da yakalıyım diye...

ve birebir aynı sözler... hatta gecen yeter askım resmen acıgımı arıosun resmen beni dikizliosun yaa dedi

hiç mi guvenmiosun sen bana dedi... nereyi okuyosun nerden duyuyosun yeminle yakıcam o siteleri imha edicem hepsini ya da yasaklıcam sana interneti eve falan da almıcam internet girme okuma sacma sapan seleri okuyup okuyup erkeklere diş bileyip gelip hırsınız benden cıkarıosun bana olan guvenini kaybediosun dio

kk yı tespit ettigi an bomba atabilir buraya diomusum kurtulalım bu huyumuzdan yaa ben de sevmiorummmm :s

Son düzenleme:
çağlam dediğin gibi odalarda mevcutmuş ablam diyor öyle yerlerde var exstra ücret dedi ama gerek yokmuş gittikleri tarihte kimse yokmuş o yüzden rahatmış

özgecim o sakarlıkları bende yapıyorum kolum bacağım hep mosmor aşkımda sen hep sakarsın aşkım diyip duruyor ben en son korkmazın standını yıkmıştım ykm de çatal kaşıklar yerlerdeydiii

kızlar kızlar bunu yapmamınız lazım vazgeçin kıskançlıktan sizi sevenleri bulmuşssunuz yapmayın böyle şeyler benim sevgilicikte çok kıskanç gözlermn içine bakıyor hattaha ama ben ona hiç karışmıyorum bazen şakasına takılıyor o zaman kızıyorum yapma böyle şeyler kıskanrsam sende bende nefes alamyız bir ilişkiye bir adet yeter diyorum ama ilk zamanlar çok zorlandı kıskanılmak istiyordu bende hiç kıskanmıyordum bazen esiyor ama

memikleri açan hatunlara sinir oluyorm ben bir çift yanımda karşımda oturunca kız tedirgin ve rahatsız olmasın die özverili davranıyorum ama ben sevglmle gezerken bütün hatunların gözü bizde neden sevgilim bile diyor senle gezerken bakıyolar ben tekken bakmıyolar

hatunlar fena oluyor zaman kötü aslında doğru olanıda yapıyorsunuz çünkü bizim yanımızda görenlerin mantığı kötü bu kız bu oğlanla geziyorsa bu çocuk iyidir romantiktir hoştur diyorlar dövmelik kadınlar var

2 haziranda da pek kimse olmaz dicem ama ramazan gittikçe one geliyor kusum seneye ramazan oncesi dusunenler balayınıda one cekeceklerdir... ya da herkes bu sene ramazan cok erken diye ramazan sonrası yapar dugunleri biz rahat ederiz

kalabalık olmasın yaaa

kuzum keske elimde olsa kıskanmamak valla ben de sinir oluyorum biz bir de ikimiz de kıskancız... o da cok fena ben de... balayını yarıda bırakır doneriz o derece

hayatım o balayı yarıda bırakma olayları oluyormuş kıskançlıklar olunca tabikide öyle birşey olmucak ama o yüzden nezih yerlere gidin diyorum kesinliklede burayı çok tavsiye ediyorum ve hemen alın açılınca rixos premium bodrum voyage bodrum tavsiyelerim arasında

şimcik şöyle olcak 2 haziranda dolmaz balayı çiftleri olur oda anca 10 adet felan olur tahminen sebebide şudur okullar açık, birde kalabalık olursada ramazan dolayısı birde okullar tatil olmadan evlenelim diyen çiftler yüzündendir canım ama balayı çiftleri olur olursada kafa dengi olur kiiiiii ses isteyen cornellaya gitmez dinginlik huzur isteyen gider

otelli ammada tavsiye ettim ama cidden memnuniyet veriyor

özgem canım gitme oraya gidilicek çok yer var orası sana uymaz canım o tarz insanlar değilsiniz rahat olsak gideriz ama rahat değiliz huzur istiyorz güzelliklerle geçsin balayı

bizde bi ben ksıkancım, sevgilim hiç kıskanç değil
ilk başlarda bozuluyodum niye ksıkanmıyo diye ama böylesi çok daha iyi..ksıkanmasın aferin ona
keşke ben de yapmasam..ama cidden elimde olmuyo benim de
direkt böyle değişik bi his dalgası geliyo üzerime kendi kendime telkinde bulunuyom kıskanma, tadınızı kaçırma vs diye ama
kısa sürüyo malesef...çenem durmuyo işte

ayy bebeğimm ya içime su serptinnn kara kara dusunuyodum biz napcaz balayına gidemicez galiba diye

iyi bişey değil bu kısanclık dedigin gibi en basta da kıskanan kişiye zarar zaten sonra karsındakine o beni kıskandı mı deli oluyorum bana nasıl güvenmez ya güvenmiyo mu bana diye...

onu anlayabilmem gerek yani ama yok... nasıl bi illetse, kuduruyorum hemen aşıcam ama inşallah önceki gibi rahat olayım ya ne guzeldi o zamanlar hiç kıskanmıyodum

kendi halimdeydim gayet huzurlu mutlu gidioduk adamı didiklemiodum... haklı galba su kkdaki diger konuları cok okumamak gerek

aynı benm sevgilicik gibisin ilk başlarda oda oda bozuluyordu galiba bir ilişkide bir kıskanç oluyor benden yana öyle rahat ki bana göre problem olmayanlar ona göre problem beni hiç paylaşamaz hatta öyleki kendi yaptığı şeler bana normal gelrken benm yaptığım ona hiç normal gelmyor paylaşım 0 onda

keşke yapmasan bazen güzel anları berbat etme olaslığı oluyor kuzum ben yaşadğmdan biliyor ona göre davranıyorum hep aman üzülmesin diye kasıyorum keşke kıskanç olmasaydı rahat değil

kendi kendini rahatlat ve kıskanmayı aş canım benim

o zaman gizom çağlamla ikimize kıskançlığı aşka seanları düzenle
şaka bi yana gerçekten elimizde..sonuçta bu adamlar bizimle evlenmek istiyo..etrafımızda dönüyolar
ama KK da çok konu okuyom ben de..etkisi çok malesef
aşarız biz ya..çok zor değil..evlenicez biz bu adamlarla

tabikide aşcaksınız balım empati seansları düzenleyebilirm kıh kıhhhçok severim kıskançlığı aşmayı ki kendine güveni olan insanların kıskanmasına çok sinir oluyorum kızlar sizinkinin güvenlede ilgisi yok içiniz içinizi sevdiğinizden yiyor egosal bir durumda yok o yüzden aşarsınız zor değil rahat olun sizinkiler sizi seviyor etrafınızda pervane

kk de okunanlar her iki taraflada alakalı masumlarda var masum olmayanlarda burdaki çoğu kaıdn haklı bazıları haksız aldatılmaya bişey diyemem kimse haketmez ama kavga gürültüde ağırdan olucaz canlar yoksa sonu kötü oluyor ben burda kavga gürültü konularındada hep her 2 tarafın hatasını gördüm çok kötü birşey biri hamile ve hamilleiğini yalnız geçirmek durumunda varmı böyle dünya

ayyy çağlam ayyy benim gibisin bende korkyordm balayına gidemicez benimki it kopuk sevmyor kıskanıyor bana zehir olacak die düşünüyordum ki böyle yerler imdadıma yetişti arkdşmn kocası çok kıskançtr benmkyle aynı karakterde hiç sorun çıkarmamış hattaha her gittikleri tastil balayı otelleri gibi olcak eylüldede yine aynı parayı ödeyip başka yere gidecekler kocası dmeiş 3 kuruş fazla verirrim huzurum olur die

o yüzden siz şimdi balayıydı takı setiydi bakadurun ben etraftan duyduğum otelleri yine paylaşcam kızlar çok mutluyum sizin adınıza en az birkaç bildiğim şeyleri paylaşıyorum hep yardımcı olcam size bende öğreniyorum

aynen kuzum bizimle evleniolar dimi sonucta bize asıklar baskalrı catlasın patlasın biz niye catlıoruz ki

valla gizommm seni seviyorumm seni seviyorummm baska bişe diyemiyorummmm iyiki varsın suan bi rahatladım yaniii

aynen 3 kurus fazla veririz ama kafamızı dinleriz dedigin gibi okullar da acık olucak inşallah olmaz cok kimseler ...

kuşum altta bi kötü yorum var... cok kalabalık otel yemekler berbat rus calısan var falan diye..

ama gercek midir karalama mıdır bilemiyorum tabi bize bire bir giden tanıdıkların yorumları daha onemli canım

ay bu evlilik ne zor sey... birini tamamlıosun biri baslıo balayı esya gelinlik mekan kına fotocu araba amaaaaaann cıldırıcımmm haaa

bu arada biz sevdicekle bu haftasonu iğneadaya kaççaz 3 günlüğüne
çok ihtiyacımız var buna, umarım bi aksilik çıkmadan yaparız şu ksıacık tatilimiziii

bu arada biz sevdicekle bu haftasonu iğneadaya kaççaz 3 günlüğüne
çok ihtiyacımız var buna, umarım bi aksilik çıkmadan yaparız şu ksıacık tatilimiziii

ayyy ne güzeeeeeeeeell bizimkiler hayatta izin vermiyooo gecen sinemadan gec cıktım diye kardeşim evi ayaga kaldırdı... annemler iki gunlune tatile gitti babamla basbasa orda rahat bırakmamıs annemle babamı durmadan aramıs beni de aradı cabuk eve gel yeter artık bilmem ne gören de abim sanır ama abiden beter...

babam da aradı en sonunda kardeşin deliriyo evde bian once eve git tadını kacırmayın siz de 11 bucugu gecmeyin bdaha diye

2 2 2 2 2 yaptık onlara

sevdicekle gittiğimi tabi ki bilmiyolar çağlam, arkadaşın yazlığına gidiyorum ben, kızkıza
napalım mecburuz buna, bu sene çok yoruldum, o da yoruldu, birbirimize zaman ayıralım biraz kafamızı dinleyelim

özge sevgilicikte gidicek anlamıcaklarmı ay en korktğm şey biz aileler tanışmadan gittik gittik yoksa gidemicez

çağlaam benim kardeşcağzımda öyleydi son 2 yıldır tam tersi anneme babama kzııyor rahat bırakın ablamı die hatta gece 12 vapurdan inmiştim beni bekledi eve gidincede annem nerdeydin dedi kardeşte ablam karşıdan geldi benle takıldı arada olcak öyle istedğmz saatte gelirz turşusunumu kurcanız dedi ben çok şaşıryorum parfüm sıkardım sıkma arkadaşma giderdm arkadaşa dior ama kim bilir kime gidiyor bu kız erkek gibi derdi birden değişti yavrucak iyi uslu oldu yalanıma ortak oldu

inşallah bende tatile gidebilirim 2 3 günlüğüne çok ihtiyacım var

çağlam canım illaki beğenmeyen olacaktır 1 kişi oda beğenmeyen olaydıki yağdırırdıı durmazdı o kadar parayı verende kötü olursa yazar nete ki rixos premium hakkında onlarca kötü yorum olmasına rağmen ben oraya gitmeyi düşünüyorum
bu arada otelin odadan şezlonglu kısımlarının fotolarına baktım çağlam bende gördüm hayal kurdum bide

bu arada akdenizde 6 şiddetnde deprem oldu burdaki arkadaşlar hissetti

benimki de karısmazdı simdi fena buyudukce abilik taslamaya basladı...

ay gizom ben de ne hayaller kurdum valla... inşallah harika gececek balayılarımız

yine mi deprem yaaa umarım hasarsız atlatılmıştır

kızlar dünden beri evlilikle ilgili olan romantik komedileri izliyorum

tavsiye ederim dün iyi günde kötü günde

bugünde aşk yeminini izliyorum aşk yemininin konusu etkiledi beni

Baş Rollerinde Channing Tatum ve Rachel McAdams'ın onadığı bu film aynı zamanda da gerçek bir hayat hikayesinden alınmıştır. Bir trafik kazası sonucunda komaya girip hafıza kaybı yaşayan bir kadının kocası, onun aşkını yeniden kazanmaya çalışırken yaşadıklarını anlatıyo

adamın yemini seni şiddetle sevmeye yemin ederim diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…