gizom benim sevdicek ailesiyle yaşamıyo, o nedenle o kimseye sölemicek tatile gittiğini
onu evde sancaklar
ben bizimkilere söylücem sadece
umarım kazasız belasız atlatırız :18:
babamla da limoniyiz bu aralar..çok gezmemden şikayetçi
umarım sorun çıkmaz oteli ayırttık parasını bile ödedik bi sürü para
kızlar şu linkteki otele bakın değişik ambianss
http://www.kadinlarkulubu.com/balay...ogirlden-romantik-balayi-icin-yeni-oneri.html
bebeklerım ıyııı geceleeerrr
yaaa giiiiiizzzz Aşık oldummmmmm desemm bu yere bayıllllllllldddddddıııımmmmm!!!!!! ay orda balonada bineriiiizz aşkımlaa zaten nisanda denize giremeyiiizz bölee romantik butik otellleeerr tercihim arasında olucak
Bu arada bizde artık yavastan yer bakmaya baslıcaaz ben yetısemıcezz yetısemıcezz dıyerektenn basınınn etınıı yemeye tam basladımdıı amaaa kurbik enişteniz lafı agzımaa tıkadı yetısemıcez yetısemıceez dıosunda askım ben şu yerı cok begendım gıdelım goruselım dıomusuuunn sankıı o işleri sen halledicen araştır içine sinsin seçenekler sun gidelim o sokak düğününe bilee razııı sen neyi nası ıstıosan ole yapıcaz dediibende bıdı bıdıyıı kestıııımmm kızlar havuz bası ama kapalı alanıda olan ( malum nisanda yagmur rski cok fazla) öle bi yer arıorum aslında bridge restaurant hoşuma gitti ama havuz başı değil bogaz manzaralı
http://www.bridgerestaurant.com.tr/
bogazda bızım ıcın onemlı sonucta 4 buçuk yıldır kıtalar arası aşk yasıyoruz asya ve avrupaaaskımızın sahıdı kız kulesı bogaz koprusuu kız kulesi bıraz zor ama bogaz manzaralı olabılır
çağlaaaa canım elbise geldi bana ama çok uzun benim kestirmem gerekicek üst taraf tam oturdu ilk kez şaşırdım bol değildi minik potluk olduda yapılır büyük ihtimal elbise sanada uzun gelmiştir ama ben beğendim çok şirin durdu iyikide almışım
kuzum bu kadar olur yaaaa ben de sana elbiseyi sorcaktımmm... elbise geldi gelmez olur muuuuu, alttan bir parmakcık kestik sadece topuklu boyunu kaldırdı cunku altı da ustu de cuk diye oturduiyi ki almısım dedim ben de herkes de bayıldı elbisemeee
dün krem rengi topuklu ayakkabı aldım ve pudra pembesi bir clutch... ikisiyle tamamlıcam
nazımmm bridge i biliorum harika bir yer ama sen sadece en yakınlarımla yapıcam dugunu diodun.. haberin olsun böle mekanlar dugun icin kişi sınırlaması koyuyo en az 300 cagırmak zorundasın gibi mesela... cagırsan da cagırmasan da 300 kişi odiceksin gibi o zaman da cok tuzlu kacabilir burası ...
ama dugun gibi değil de nikah uzeri ailenle kutlama gibi yaparsan restoran kısmında bilemem... butcenizi de bilmiorum gerci... ama bridge de bi dugune de kız kulesinden asagı odemezsin gibime gelio
benmde krem ayakkbım var direk kremle kombin etttim çağlllam sizmi kestinizzz inanmıyore bende yapabilirmiyim kesip bir parça dikebilirmiyim nasıl yapabilirim ay hiç anlamam kuzum benn
pembişşşşş çok güzel olur hiç aklıma gelmediiii hiç çok süper olur canım
ben topukluylada babetlede giyebilirim arkadaşımın düğününe giderkende giycem çok sevdimmmm kiiii çağlammmmmmm
kızlar kapadokyadaki 3 otelide not edin bayılıyorum hayallere dalıyorum harika otel ve odalarrr
bebişkom parça dikmene gerek yok ki... bi parmakcık ordaki dantelden kes cunku ucu dikili değil zaten etegin... benim annem kesti benim uzerimdeyken... zaten ucu kesik bi vaziyette kumasın yani dikim yok cok fazla kesmedigin için astar kısmı da sorun olmuyo... annem direk vurdu makası kesti hiçbişicik olmadı
ben de cok sevindim hiç umudum yoktu olmaz galba diodum ama olduuu belinin lastikli olması buyuk sans.. omuzlardan ve koltuk altından da hiç sorun olmadı sasırdım
kapadokyadaki otek cok guzeeeel bayıldım benimkinin arkadası gecen yıl mart ayında kapadokyada yaptı balayını... anlata anlata bitiremediler
biz de dusunuyoduk bir ara hatta
gunaydın kızcelerııımmm biz % 70 Argosaa gidiceez balayınaa yaa sevgilimede gösterdim gece oda bayılldıııııı
Pastam o kdr pahalımıdır ciddeenn bridgee:/ buyuk bısı yapmıcaz dediğin gibi yakınlar arasında olucaakk. Bütçe aslında sen sec begen dedi ama bende cok fazla vermek niyetinde değilimm bunun daha kınası var :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?