'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gizom benim sevdicek ailesiyle yaşamıyo, o nedenle o kimseye sölemicek tatile gittiğini
onu evde sancaklar
ben bizimkilere söylücem sadece
umarım kazasız belasız atlatırız :18:
babamla da limoniyiz bu aralar..çok gezmemden şikayetçi
umarım sorun çıkmaz oteli ayırttık parasını bile ödedik bi sürü para

özgem biliyorm ailesyle yaşamadığını ama illaki gelirler die düşündüm nereye gidiceksiniz canım bu arada

bende filme bakıyorum aşk yemini tavsiye ederim kız hiçbişi hatırlamıyor yaa hatta eski sevgilisini hatırlıyor kocayı hatırlamıyor adam çok aşıkkkk

3 günlüğüne iğneadaya gidioz canım
öyle çok gidip gelme olmuyo aileler arasında, telefonla konuşuyolar ara ara
umarım gelmez kimseee

gizom dramatik aşk filmi istiyosan güney kore sinemasını izle derim sana ben

been geldiiiimm
çağloşkom gizemim benim kardeşim de benden 4 yaş küçük ama o da abimmiş gibi davranıyo çoğu zaman. babamın bişey demediğine o laf ediyo.. ablalarını kıskanıyolar heralde
özgekuşum tatiiilll mi yapcaksınıııız birlikteeeee çook çok güzel ve sorunsuz geçer inşallah.. nişanlın annenleri arasın ordayken benim de işlerim çok yoğun siz napıyosunuz falan desin

ben yine şafak sayıyorum ya. ömrümü yedi bu gün saymak.
bir an önce bayram gelsin, aşkıım gelsiiin. aynı evde kalıcaaz ama daha zor oluyo öyle diye yorumlar aldım sizden ve hemen plan yaptık akşamları dışarı çıkarız diye

Canlarımm napıosunuuzzz?

Özgeemm iğneada'ya gitmiştim kuşumm güzel, farklı bi yer.. Hm yeşilin hem mavinin buluştuğu bir koy :) Kazasız belasız iyi tatiller inşallah

Çorlu'da yaşayan bi arkadaşm var onları İğneada'da yazlıkları var hatta beni sık sık cağırır, daha 2-3 gün önce konustuk hatta bana dediki gel onumuzdeki hafta gotureyim seni

Ama gitmem sanırımm bi aksilik olmaz da Allah kısmet ederse bu haftaa sonu başka planlarım vaaar:)

Herkes iyidir umarımm.. Gizomm film modunda değilim hatta ben film, dizi, tv izleme özürlüsü biri olarakk aylardır film izlemedim desem yeridir. filmlerin kitaplarını okuorm bende eksikliğimi ole dolduruorm napiimmm:106:

bebeklerım ıyııı geceleeerrr

yaaa giiiiiizzzz Aşık oldummmmmm desemm bu yere bayıllllllllldddddddıııımmmmm!!!!!! ay orda balonada bineriiiizz aşkımlaa zaten nisanda denize giremeyiiizz bölee romantik butik otellleeerr tercihim arasında olucak

Bu arada bizde artık yavastan yer bakmaya baslıcaaz ben yetısemıcezz yetısemıcezz dıyerektenn basınınn etınıı yemeye tam basladımdıı amaaa kurbik enişteniz lafı agzımaa tıkadı yetısemıcez yetısemıceez dıosunda askım ben şu yerı cok begendım gıdelım goruselım dıomusuuunn sankıı o işleri sen halledicen araştır içine sinsin seçenekler sun gidelim o sokak düğününe bilee razııı sen neyi nası ıstıosan ole yapıcaz dedii bende bıdı bıdıyıı kestıııımmm kızlar havuz bası ama kapalı alanıda olan ( malum nisanda yagmur rski cok fazla) öle bi yer arıorum aslında bridge restaurant hoşuma gitti ama havuz başı değil bogaz manzaralı
http://www.bridgerestaurant.com.tr/

bogazda bızım ıcın onemlı sonucta 4 buçuk yıldır kıtalar arası aşk yasıyoruz asya ve avrupaa askımızın sahıdı kız kulesı bogaz koprusuu kız kulesi bıraz zor ama bogaz manzaralı olabılır

Günaydınnnn kuzulaaarrr

Gizomunn paylaştığı balayı oteline cidden bende bayıldımmm cookkk güzelmişş otantik şeyleri seven biri olarakk yeap dioorummm bi de bi de alaçatı kızlar alaçatı'yı da araştırınn çok güzeller oteller, caddeler, sokaklar.. harika bi yerr.. fotoğraflarına ve otellerine o kadar çok baktım ki ordan biliorum henüz gidemedimm malesef alaçatı'ya

Nazoommm aşkilitopumm mekanıı çok sevdimm sizin için de gerçekten çoookk anlamlı olcağına inanıormm ben gelll nisaaann geeel diorummm

günaydın kızlarrr...
buarada şuan için bana uzak olsada dün ablamdan bir balayı önerisi aldım. ablamlar şuan tatilde bütün sene kpss çalıştı ve stres atmaya gitti. dalyana gittiler iz tuzu plajı var orada.çok sakin tam kafa dinlemelik yer diyor.tam balayı yeri şuan balayında gibiyiz dedi.çok beğenmiş ve huzur dolmuş bitanem benimm.otelleri çok lüks değil o bölgenin ama güzel diyor.zaten bizim aşkımla balayı için hayalimiz yurtdışıydı ama ablam çok yorgun oluyor insan yurtdışına gittin mi gezmen gerek dinlenemezsin dedi ki bence çok haklı.ayrıca dalyan her yere çok yakınmış turlar varmış buraya gelince her yeri gezebilirsin dedi. bende hemen kızçelerimle paylaşayım istedim

ayrıc gizim şimdi baktım paylaştığın otele harika görünüyorr.nazlımm bridge çok şık.yanlış hatırlamıyorsam şirketten arkadaşım düğününü orada yapmış öyle söylemişti. gönlüne göre olur inşallah

Son düzenleme:
Günaydın kelenbeklerrrrrrrrr
Şu tarihlerimizi nasıl yapsam diye düşündüm ama karar veremedim,çıkma,söz-nişan ve düğün tarihlerini mi yazsak? Ama kimse bildirmedi tarihleri o yüzden bekliyoree demeyin yağmur yapmadı sora heee bekliyore ben hazırda yaparım

Birde gizemmmm oraya bayıldım kiiiiiiiii

çağlaaaa canım elbise geldi bana ama çok uzun benim kestirmem gerekicek üst taraf tam oturdu ilk kez şaşırdım bol değildi minik potluk olduda yapılır büyük ihtimal elbise sanada uzun gelmiştir ama ben beğendim çok şirin durdu iyikide almışım

gunaydın guzellıklerrrrr
ofıstekı bılgısayar acılmıyo ben de telefından gıreyım bakayım dedım
ınternete cok alısmısım valla ınternetsız kendımı cıplak hıssedıyom : )

günaydın bebişlerrrrrr :) valla bu sayfayı takip etmesem balayı aklımdan uçup gidecek.kış mevsiminden rezervasyon yaptırmak çok mantıklı. öyle güzel oteller koymuşki gizem hemen evlenip balayına gidesim geldi :)) bridge restoran çok iyi muhteşemmm tam prensesler gibi hisseder insan kendini.

kuzum bu kadar olur yaaaa ben de sana elbiseyi sorcaktımmm... elbise geldi gelmez olur muuuuu, alttan bir parmakcık kestik sadece topuklu boyunu kaldırdı cunku altı da ustu de cuk diye oturdu iyi ki almısım dedim ben de herkes de bayıldı elbisemeee

dün krem rengi topuklu ayakkabı aldım ve pudra pembesi bir clutch... ikisiyle tamamlıcam

nazımmm bridge i biliorum harika bir yer ama sen sadece en yakınlarımla yapıcam dugunu diodun.. haberin olsun böle mekanlar dugun icin kişi sınırlaması koyuyo en az 300 cagırmak zorundasın gibi mesela... cagırsan da cagırmasan da 300 kişi odiceksin gibi o zaman da cok tuzlu kacabilir burası ...

ama dugun gibi değil de nikah uzeri ailenle kutlama gibi yaparsan restoran kısmında bilemem... butcenizi de bilmiorum gerci... ama bridge de bi dugune de kız kulesinden asagı odemezsin gibime gelio

benmde krem ayakkbım var direk kremle kombin etttim çağlllam sizmi kestinizzz inanmıyore bende yapabilirmiyim kesip bir parça dikebilirmiyim nasıl yapabilirim ay hiç anlamam kuzum benn

pembişşşşş çok güzel olur hiç aklıma gelmediiii hiç çok süper olur canım

ben topukluylada babetlede giyebilirim arkadaşımın düğününe giderkende giycem çok sevdimmmm kiiii çağlammmmmmm

kızlar kapadokyadaki 3 otelide not edin bayılıyorum hayallere dalıyorum harika otel ve odalarrr

bebişkom parça dikmene gerek yok ki... bi parmakcık ordaki dantelden kes cunku ucu dikili değil zaten etegin... benim annem kesti benim uzerimdeyken... zaten ucu kesik bi vaziyette kumasın yani dikim yok cok fazla kesmedigin için astar kısmı da sorun olmuyo... annem direk vurdu makası kesti hiçbişicik olmadı

ben de cok sevindim hiç umudum yoktu olmaz galba diodum ama olduuu belinin lastikli olması buyuk sans.. omuzlardan ve koltuk altından da hiç sorun olmadı sasırdım

kapadokyadaki otek cok guzeeeel bayıldım benimkinin arkadası gecen yıl mart ayında kapadokyada yaptı balayını... anlata anlata bitiremediler

biz de dusunuyoduk bir ara hatta

çağlam bu oteller güzelmiş yorumlarda okudum gidenlerde varmış üşümemişler taş evler felan ambians acaip güzel yani şu an için maldivler gibi gözümde değişik sadece sen varsın güzel bir alan ayyy oralarıda düşünüyorum artık çok değişik bu 3 otelde canım

tamam akşam hemen yapcam bende çok heycanlıyım elbisem elbisem canım elbisem çok iyi oldu düşündüğümdende iyi

gunaydın kızcelerııımmm biz % 70 Argosaa gidiceez balayınaa yaa sevgilimede gösterdim gece oda bayılldıııııı

Pastam o kdr pahalımıdır ciddeenn bridgee:/ buyuk bısı yapmıcaz dediğin gibi yakınlar arasında olucaakk. Bütçe aslında sen sec begen dedi ama bende cok fazla vermek niyetinde değilimm bunun daha kınası var :44:

nazlım çikolotalı pastam ne çabuk karar verdiniz vuhuuuuu diğer paylaştıklarımda bak yüzümde harika bir gülümseme oluştu şimdi bir otel daha paylaşıyorum

burayada balayında istnblda kalmak zorunda kalan arkilerim gitti bayıldırlar anlatıp bitiremediler şimdide evlilik yıldönmnde gidecek olanlar aldı tavsiyeeeee bununda ayrı havası var

Ava Tree Tops Park Hotel | Odalarmz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…