'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yap kuzummm aksam hemen

ya ben illa bi gunesleniyim deniz havuz olsun die taktım takmasam biz de gidebiliriz bunlardan birine.. olmadı 2. balayını mı yapsak napsak cok pis heveslendim

kuzucum nakkastepedeki butun mekanlar pahalı..... malesef

yakınlar arasında derken mesela cok az bi kişi sayısı solersen o da işlerine gelmiyo cunku adam bi baskasına verse belki salonu doldurcak... kişi bazlı aldıkları için ucreti senden zarar eder o yuzden sınır koyuyolar işte genelde mesela 200-300 kesin olcak dio sana asagısı olmuyo diyo...

bridgede de bole bişi vardır muhakkak gibime gelio tarz olarak ole bi yer cunku... o zamanda sana yine tuzluya gelicek kız kulesinde yap daha iyi hem hayallerin olmus olur o kadar para vericeksiniz derim ben ama gidip konusmadan bilinmez bunlar benim tahminlerim kuzen evlenirken nakkastepeyi cok sordu onun anlatmalarından biliorum en son 2010 da ordaki rakkas da evlendi işte 30 a mı 40 a mı ne... 300 kişi de ya var ya yoktu... hatırlamadım suan ama 40.000 di buyuk ihtimal ... o kdr mekanla gorusunce artık beynim bulandı heryerin fiyatı gecti birbirine

ah ah kınası var balayısı var evi var esyası var gelinligi var var oglu var bitmiyor bitmiyorrrr napcaz biiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzz

bugun askım da yokkk onun mesajları olmadan bi gun gecircem yaaa ... gemi denize acıldı limana donunce de arkadaslarıyla paintball'a gitcekmiş huffff bugun gun gecmek bilmez artık o gelene kdr

agvanın tadını cıkartttık ballı lokma tatlııımmm dıgerlerıne gece baktım bebiiiimmm o otele aşık oldum işte ben böle saplantılı bi miniğiiim, şuanda bana neresi gösterilsee burun kıvırırım

Kızlarr geçen hafta arkadaşlarla piknik ve deniz çıkarması yapmıştık hatırlıosanz bende resimleri atıcam demiştim söz vermiştimm:))

İşte ibrice limanı ve manzaralar.. tam 2 tane gelin vardı, nasip kısmet olursa bende çekimimi orda yaptırcam büyüleyici bi yeerr..

Eklentiler

• $20120701_173157.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 23
  • $20120701_172539.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 25
  • $20120701_172549.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 27

ne güzel yaa hemen karar veriyorsun bende hemen karar veriyorum ama seçeneklerle senin adına aşırı sevindim tam sizin zamanınızda harika olcak oralar balona biner uçarsınız

bende cornella diamod rixos premium bodruma karar verdim sevgilide çok beğendi ama 2 balayı olcağı için peribacalarına aşığım ve gidemedim nazım annemler gitti ama ben benimkine söz verdim belki belkiii bizde gideriss ki bende aşık oldum çok farklı biryerrr

özellile o havuzlu odanınn fiyatını aşırı merak ediyorum mailmi atsakkk

orası deluxe odalarıymıs bebbişkoooo bi fiyat alsak cidden guzel olur en pahalı odaları orası ama en guzeli de o

pelommm pelommm fotocu ruhunu yedigimmm resimler harikaaa

pelott fotolar harika bayıldım kuzucuk

splendid suid bende şimdi gördüm çağlam mailmi atsak bayılıyoree istiğyore ölüyore hattahaaaa ne kadarsa vercemmm aşık oldum

splendid suid bende şimdi gördüm çağlam mailmi atsak bayılıyoree istiğyore ölüyore hattahaaaa ne kadarsa vercemmm aşık oldum

atalım kuzucum... ben rezervasyon kısmında yapıp bakmaya calıstım ama tarih uygun değil hatasını veriyo hep...

bookingten bakmaya calıstık ama olmadı gostermıo baska yerlere aktarıo sanırım 461 euro falan en pahalı odası oleydı sevgılıcıkte ugrastı bulamadı ama agvaya okdr verdık burası harıka deger dedii asık oldugun kadar var zevklı hatunsun dedi sıpaa senı secmemden bellı deılmı dedim bende mest olduu

pelooomummmm beraberde aşındıralım oralarıı beyaaaaaa

pastavillaaamm ben oraları pek bılmedıgımden netten arastırıorum ve dogal olarak hep pahalı yerler oluo galbaa napıcam ben yaaa

orası deluxe odalarıymıs bebbişkoooo bi fiyat alsak cidden guzel olur en pahalı odaları orası ama en guzeli de o

pelommm pelommm fotocu ruhunu yedigimmm resimler harikaaa

Sağ ol bebelakıımmmm gerçekte daha güzel bi yeerr 3. sıradaa daaa gelin ve damat vaarr çok uzaktan yakınlaştırmıştm kuzum belli oluyoor biraz, benim hasta kaldığım gelinlikte oyduuu:123:

Eveett cnm çokkk güzelllerrr balımmmm

Seniiii uçan süpürgeme bindirippp saros körfezini gram gram gezdiririmmm miinakcannn aşındıralımmmm kuşuuummm kalmasınn ayaklarımızın değmediği yerr

çağlam bence 1 balayıda sen hediye et işte ben sırf o yüzden ayrı bir birikim yapıyorum herşeyden ayrı belki phukete giderim biriktirdiğimle yada ülke içinde onun görmediği yerlere gideriz kalabalıktan ziyada peribacaları doğu karadeniz turu gap turu bu üçlemeyi halledicem ki karadenizi ben bitirdim o bitirmedi yurtdışıda çok istiyorum ama ülkemide görmek istiyorum

peribacalarında balon istiyorum

şimdi bide şu var balayı birden bel bükebilir ama her ay ufaktan 50 bile koysak damlaya damlaya göl olur yinede işe yarar yani kartla felan çok güzel olur ben öyle istiyorum benden hediye olsun

ayy pelotuuuummm yeriiiim seniii daha egee turumuuuz var hepp berabeeerr heleee oo Ferayeyii okuduktan sonra cok daha fazla ıstedııımmm bu turu askımm en son bodrumdan fırtlarız artık

splendid suide bak bak doyamadım mailde atttm cevap gelir inşallah

Splendid Süit | ARGOS IN CAPPADOCIA - Kapadokya

nazlım sen nişan içinmi düğün içinmi düşünüyorsun kuzum

yok kuzuum düğün içiinnn nişanda aıleler arası yuzuk takılcak evde sonrada benım dogumgunumde eglenceye gıderız mekan kapatmaya gerek yok onda aslında qubbeyi dusundum yaslılar gelmez zaten 26. katta çunku bızım mınıkler sorun cıkarır okdr yuksekte olmasınaa

ay anda bookinglemeye calısmısız sanırım pastammm

düğün işine girdin mi sadece az ve öz olsun dersen cok zor... böle mekanlar senden belli bi kişi sayısı ister buna göre dusunun bence... ailemle akrabalarımla cok az kişiyle yapım dersen yemek gbi falan gecio genelde dugun organize işine pek yanasmıyo bu tarz yerler... o zamanda kokteyl yaparsın nikah salonunda aynı kapıya cıkar dugun gibi olmaz cunku...

siz bikaç yer belirleyin gidin gorusun kuzum ... ona göre bi butce hesabı cıkarırsınız...

havuzbası falan olup da kapalı olan hiç mekan bilmiorum ama aklımda olsun yine

bekliorum merakla cavabıııı ne kadarmıs acaba o ruya gibi odacık ... gizom ben hediye ederim sorun değil dee izin meselesini napıcaz

canım düğün için inan gerek yok bence çağlanın yöntemini izleyin valla kuzum üzülürsün 300 kişi olcağna daha fazla olsun daha az ödeyin balayı harika olsun canım benim ben böyle diyorum büyükler ne der bilinmez annem yemekli nişan istiyor biz yemekli yaparsak karşı tarafta öyle yapcak vazgeçmeleri lazım eşitlemeye çalışssalarda masraf kaçınılmaz olur

bence sizde kesin tarihinizi netleştirin hayatım aralıkta herşeyi alırsınız yavaştan

izin işi şudur senin evlilik iznin 7 taşınma izninden 2 olması gerek yasada bu şekilde ve sen evlendiğin tarihtede 1 yıl dolmuş olcak haziranda evlilik izni temmuz ağustos eylüldede yıllık izninin 1 haftası sonra kasım gibide 1 hafta kullanırsın

ama müstakbel nişanlın için soruyorsan ve mualllaksa olmaması gerekir sonuçta onlarda insan ve izne gidicekler illlakiiii hakları var

ah bebeğimmm yasayı dinleyen kimmm... 2 hafta verir daha da izin kullandırmaz izin konusunda cok cimri bizim patron

geliş gidiş saatlerimize pek karısmaz gec kalsak cok sorun etmez

yarım gun cıkıp işimizi halletmemize bişe demez aaamaaa yıllık izni zor alıyoruz... evlilik izni falan filan hepsini karıstırıp 2 hafta verir işte bidaha vermez

aynen ben okadar ucuk oldugunu dusunmemıstım hiiçç :/ yok ballı lokmam zaten bende cok verme taraftarı degılım zaten ben dugunde pek ıstemıorumda hem buyuklerın hem sevgılıcıgın gonlu olsun o benım gonlumu hep hoş ediyoo yüzünü gözünüü dağıttıgım antiromantik yarim

pastaam eveet 2013e yer yok diooo dun en son baktıgımda malezyadan bırı oda satın almıssstııı bi hasetlendım mıllet malezyadan gelıp alıoo falan dıye

bu arada gizolatteemm bizim tarihler kesin zaten 6 kasım isteme, 24 kasım nişan kutlaması, 24 nisan 2013 nikah + imam nıkahı, 26 nisan kına 27 yada 28 nisanda düğün

ayy pelotuuuummm yeriiiim seniii daha egee turumuuuz var hepp berabeeerr heleee oo Ferayeyii okuduktan sonra cok daha fazla ıstedııımmm bu turu askımm en son bodrumdan fırtlarız artık

minilakımmm evettt ferayeyi bendee okucam meraktan kuduruorm kiii su gunlerde en cok ihtiyacım olan kitaptır kendisii!! Hadii gelll egemizee geri döneliimmmm bodrumunda sokaklarındaaa halay cekelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…