çağlam bu oteller güzelmiş yorumlarda okudum gidenlerde varmış üşümemişler taş evler felan ambians acaip güzel yani şu an için maldivler gibi gözümde değişik sadece sen varsın güzel bir alan ayyy oralarıda düşünüyorum artık çok değişik bu 3 otelde canım
tamam akşam hemen yapcam bende çok heycanlıyım elbisem elbisem canım elbisem çok iyi oldu düşündüğümdende iyi
gunaydın kızcelerııımmm biz % 70 Argosaa gidiceez balayınaa yaa sevgilimede gösterdim gece oda bayılldıııııı
Pastam o kdr pahalımıdır ciddeenn bridgee:/ buyuk bısı yapmıcaz dediğin gibi yakınlar arasında olucaakk. Bütçe aslında sen sec begen dedi ama bende cok fazla vermek niyetinde değilimm bunun daha kınası var :44:
nazlım çikolotalı pastam ne çabuk karar verdiniz vuhuuuuu diğer paylaştıklarımda bak yüzümde harika bir gülümseme oluştu şimdi bir otel daha paylaşıyorum
burayada balayında istnblda kalmak zorunda kalan arkilerim gitti bayıldırlar anlatıp bitiremediler şimdide evlilik yıldönmnde gidecek olanlar aldı tavsiyeeeee bununda ayrı havası var
Ava Tree Tops Park Hotel | Odalarmz
agvanın tadını cıkartttık ballı lokma tatlııımmmdıgerlerıne gece baktım bebiiiimmm o otele aşık oldum işte ben böle saplantılı bi miniğiiim, şuanda bana neresi gösterilsee burun kıvırırım
ne güzel yaa hemen karar veriyorsun bende hemen karar veriyorum ama seçeneklerle senin adına aşırı sevindim tam sizin zamanınızda harika olcak oralar balona biner uçarsınız
bende cornella diamod rixos premium bodruma karar verdim sevgilide çok beğendi ama 2 balayı olcağı için peribacalarına aşığım ve gidemedim nazım annemler gitti ama ben benimkine söz verdim belki belkiii bizde gideriss ki bende aşık oldum çok farklı biryerrr
özellile o havuzlu odanınn fiyatını aşırı merak ediyorum mailmi atsakkk
pelott fotolar harika bayıldım kuzucuk
splendid suid bende şimdi gördüm çağlam mailmi atsak bayılıyoree istiğyore ölüyore hattahaaaa ne kadarsa vercemmm aşık oldum
orası deluxe odalarıymıs bebbişkoooo bi fiyat alsak cidden guzel olur en pahalı odaları orası ama en guzeli de o
pelommm pelommm fotocu ruhunu yedigimmm resimler harikaaa
Eveett cnm çokkk güzelllerrr balımmmmpelott fotolar harika bayıldım kuzucuk
splendid suid bende şimdi gördüm çağlam mailmi atsak bayılıyoree istiğyore ölüyore hattahaaaa ne kadarsa vercemmm aşık oldum
bookingten bakmaya calıstık ama olmadı gostermıo baska yerlere aktarıo sanırım 461 euro falan en pahalı odası oleydı sevgılıcıkte ugrastı bulamadı ama agvaya okdr verdık burası harıka deger dediiasık oldugun kadar var zevklı hatunsun dedi sıpaa senı secmemden bellı deılmı dedim bende mest olduu
pelooomummmm beraberde aşındıralım oralarıı beyaaaaaa
pastavillaaamm ben oraları pek bılmedıgımden netten arastırıorum ve dogal olarak hep pahalı yerler oluo galbaanapıcam ben yaaa
yap kuzummm aksam hemen
ya ben illa bi gunesleniyim deniz havuz olsun die taktım takmasam biz de gidebiliriz bunlardan birine.. olmadı 2. balayını mı yapsak napsak cok pis heveslendim
kuzucum nakkastepedeki butun mekanlar pahalı..... malesef
yakınlar arasında derken mesela cok az bi kişi sayısı solersen o da işlerine gelmiyo cunku adam bi baskasına verse belki salonu doldurcak... kişi bazlı aldıkları için ucreti senden zarar eder o yuzden sınır koyuyolar işte genelde mesela 200-300 kesin olcak dio sana asagısı olmuyo diyo...
bridgede de bole bişi vardır muhakkak gibime gelio tarz olarak ole bi yer cunku... o zamanda sana yine tuzluya gelicek kız kulesinde yap daha iyi hem hayallerin olmus olur o kadar para vericeksiniz derim ben ama gidip konusmadan bilinmez bunlar benim tahminlerim kuzen evlenirken nakkastepeyi cok sordu onun anlatmalarından biliorum en son 2010 da ordaki rakkas da evlendi işte 30 a mı 40 a mı ne... 300 kişi de ya var ya yoktu... hatırlamadım suan ama 40.000 di buyuk ihtimal ... o kdr mekanla gorusunce artık beynim bulandı heryerin fiyatı gecti birbirine
ah ah kınası var balayısı var evi var esyası var gelinligi var var oglu var bitmiyor bitmiyorrrr napcaz biiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzz
bugun askım da yokkk onun mesajları olmadan bi gun gecircem yaaa ... gemi denize acıldı limana donunce de arkadaslarıyla paintball'a gitcekmiş huffff bugun gun gecmek bilmez artık o gelene kdr
splendid suide bak bak doyamadım mailde atttm cevap gelir inşallah
Splendid Süit | ARGOS IN CAPPADOCIA - Kapadokya
nazlım sen nişan içinmi düğün içinmi düşünüyorsun kuzum
yok kuzuum düğün içiinnnnişanda aıleler arası yuzuk takılcak evde sonrada benım dogumgunumde eglenceye gıderız mekan kapatmaya gerek yok onda aslında qubbeyi dusundum yaslılar gelmez zaten 26. katta çunku bızım mınıkler sorun cıkarır okdr yuksekte olmasınaa
ay anda bookinglemeye calısmısız sanırım pastammm
düğün işine girdin mi sadece az ve öz olsun dersen cok zor... böle mekanlar senden belli bi kişi sayısı ister buna göre dusunun bence... ailemle akrabalarımla cok az kişiyle yapım dersen yemek gbi falan gecio genelde dugun organize işine pek yanasmıyo bu tarz yerler... o zamanda kokteyl yaparsın nikah salonunda aynı kapıya cıkar dugun gibi olmaz cunku...
siz bikaç yer belirleyin gidin gorusun kuzum ... ona göre bi butce hesabı cıkarırsınız...
havuzbası falan olup da kapalı olan hiç mekan bilmiorum ama aklımda olsun yine
bekliorum merakla cavabıııı ne kadarmıs acaba o ruya gibi odacık ... gizom ben hediye ederim sorun değil dee izin meselesini napıcaz
izin işi şudur senin evlilik iznin 7 taşınma izninden 2 olması gerek yasada bu şekilde ve sen evlendiğin tarihtede 1 yıl dolmuş olcak haziranda evlilik izni temmuz ağustos eylüldede yıllık izninin 1 haftası sonra kasım gibide 1 hafta kullanırsın
ama müstakbel nişanlın için soruyorsan ve mualllaksa olmaması gerekir sonuçta onlarda insan ve izne gidicekler illlakiiii hakları var
canım düğün için inan gerek yok bence çağlanın yöntemini izleyin valla kuzum üzülürsün 300 kişi olcağna daha fazla olsun daha az ödeyin balayı harika olsun canım benim ben böyle diyorum büyükler ne der bilinmez annem yemekli nişan istiyor biz yemekli yaparsak karşı tarafta öyle yapcak vazgeçmeleri lazım eşitlemeye çalışssalarda masraf kaçınılmaz olur
bence sizde kesin tarihinizi netleştirin hayatım aralıkta herşeyi alırsınız yavaştan
ayy pelotuuuummm yeriiiim seniiidaha egee turumuuuz var hepp berabeeerr heleee oo Ferayeyii okuduktan sonra cok daha fazla ıstedııımmm bu turu askımm en son bodrumdan fırtlarız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?