'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

henüz mail gelmedi ama 16 temmuz 18 temmuz arası suid oda 325 eur dedi rezervasyonu seçtim

Kapadokya’nın kalbi, Uçhisar Köyü’nde küçük bir kaçamağa ne dersiniz? Minimum 2 gece Suite odada konaklama, Güvercinlik Vadisi manzarası eşliğinde 3 çeşitten oluşan akşam yemeği ve bir şişe yerli şarabın dahil olduğu pakette, dilerseniz kahvaltınızı odanıza servis ediyoruz (10:30'a kadar).

Taxes Included
Den/Dan EUR 325.00

bu arada gizolatteemm bizim tarihler kesin zaten 6 kasım isteme, 24 kasım nişan kutlaması, 24 nisan 2013 nikah + imam nıkahı, 26 nisan kına 27 yada 28 nisanda düğün

tarihini yerimmm

ya su imam nikahı olayı cok karısık... biz nikah dugun aynı gun yapıcaz dugunden sonra eve gelip imam nikahı kıyılsın istemiorum kesinlikle dugunden bir hafta once kıyılsın istiyorum

ama evlilik cuzdanı olmadan kıymıolarmıs imam nikahını pööööööf :44:

minilakımmm evettt ferayeyi bendee okucam meraktan kuduruorm kiii su gunlerde en cok ihtiyacım olan kitaptır kendisii!! Hadii gelll egemizee geri döneliimmmm bodrumunda sokaklarındaaa halay cekelimm

basrol oyuncum benım artık senın adın feraayee nasıl kaptırdıysam kendımı bı gunde bıtıverdı 380 sayfaa 2 gun pörtlengeç gözlü dolaştıımm bu huyumuuu sevmoooruuuuummmmmmm hayde halayaaa devaaammmm lililililil

2gunmu 700 küsür yaniii varyaaa hiiiçbişii değil hele hizmetleride düşününcee biz ağvada odaya 400 ödedik 1 gece içiiinn ustune bıde şarap falan ikramları yoktu extralarla cıktıgımızda toplamdaa 620 ödendii yaa

istoorum istoorum burası benım aşkım balayı otelim ben o odayı yeeeğriim yeğğriim öpeeeğğriiimmm

iki kişi için mi ucret kuzum ve butun yeme içme hersey dahil mi yoksa kahvaltı ve aksam yemegi mi?

hersey dahilse ve iki gece icinse bu rakam manyakmıs cidden

evet pastaaammm öleeymiş bende o yuzden nikahtan sonra halletcem aslında ısterdımkı nıkahtan sonra hemen balayına gıdelım napalım böle olsun budaa bakalım

banaaa ferayee de kuşiikkkk cunda da geçen bii aşkk hikayesi heee.. vay beee:))) dibine vururuzz yanii çok içesim geldi şuaannnn

neyseee halayaaa devamm aşkooooo

kuzular bilmyorm ki tek kişi seçtim 2 gün için tek kişi fiyatı galba en net ve doğru bilgiyi bize otel vercektir mail attım

bazı oteller balayı çiftleri için indirim yapıp türk lirasından hesaplıyor birkaç konuda okumuştum bir arge daha yapayım o değilde 2 günlüğüne giderim bile çok beğendim

adını ferayee koyduuuummm pelimiiiimmmmmm

gizoşuumm yaa orda balonlaraa biniciiiiizzz tam bi kültür turu olucaaakkk bide şimdi kuşiklerim sizlere sorarım daha once sordumsa ve cvp verdıysenız ve halaa neden bu minik halaa aynı soruyuu soruoo demeyınız çünküm beynım ambole halde yurtdısında balayı yapıcaz dıyelım pasaportu nikahtan sonra değiştirebiliriz ama balayınada hemen gitmek istioruuz vizede paşpırtta sorun cıkarıolarmııı acebaaa

güzel bir soru yanıtını bilmyorm nedense hiç aklıma gelmemişti ilginç çok ilginç hiç düşünmedm bu cevabı vereblcek olan varmıdır

kuzularım kuzularııım oteller başımı döndürdü hepsi harika
pelmikomun fotoğrafları da muhteşem..
gözünü sevdiğimin memeleti yaa her köşesi cennet

Adımııı ferayeee koyduuu

nurayımmmm fıstığımmm hoşgeldinnn kadayıfımmm acıktığım nasıl da belli ya hu vallahi gözünü sevdiğimin memleketi her karışından güzellik fışkırıyor, mübarek...

hoşbulduk acıkmış pelinim
öğle aran yok mu kuzum? acıkmakta haklısın saat 1 olduu

bebeklerım ben sımdı cıkoooruuumm sıgorta ıcın evraklarımı halledoorum mübarek herkes benlemı işe baslıo cok fena sıralar varmış bidee bugun adaya gıttıgımızde gıyındıgım etegı gıydım sankiim gizimle pelimimle buluşcak gibi mutlandımmm artık bu etek sadece kurbiğimle kavuştugun etek değill sizlede kavustugum eteekk herkesleri büssürü öptüümkiiii dua edin kimliğimde sorun cıkmasın ben atletızmcı oldugum ıcın ortaokuldayken futuraflandı kimliğim ve bildiğiniz o resimdeki ben değilim noterede gidicim orda sorun cıkarıolar popimi yiyesiciler akşama görüşürüz aşklarımmm

hoşbulduk acıkmış pelinim
öğle aran yok mu kuzum? acıkmakta haklısın saat 1 olduu
Nurayım bizim şirket şehir dışında olduğu için catering şirketi buraya getiriyor yemeği. Ama yemekhaneye gidicek gücü bulamıorum kendimde. Acıktım fakat üşeniorum gibi bişe

Ayy bu sıcakta kolaylıklar gelsin aşkicanımaaa( dikkat et bebişimmm, tansiyonun falan düşmesin.. Çokk öptüümm seni kuşulokkk whatsapp tan da taciz etcem seni zaten

Son düzenleme:

Çağla'cım sizin için bu şartlarda tabi ki düğün olmalı. ama bizde şartlar farklı gerek de yok. kimse neden düğün yapmadınız demez bize.

aynen otele bayıldımmm, o önünde havuz olan odalara da bakılıyordu fiyat olarak ben bakabildim. tarih olarak bu yılı seçin herhangi bir tarihi gelecek yıl açılmadığından hata veriyordu. yurtdışı balayından vazgeçebilirim her an

otel tavsiye ettiğin kadar var ama gerçekten de kıskançlık konusunda herkese taş çıkarırım herhalde bende çok kıskancım

benim mezuniyetim bridge'de olmuştu güzel bir yer, ama en az 300 kişi olması gerek diyorlardı yanlış hatırlamıyorsam geçen yıl. mezuniyet için biz kişi başı 100tl vermiştik

çoookkk güzel neresi burası???

benim mezuniyetim bridge'de olmuştu güzel bir yer, ama en az 300 kişi olması gerek diyorlardı yanlış hatırlamıyorsam geçen yıl. mezuniyet için biz kişi başı 100tl vermiştik

ozaman onlarda benım popimi yesinleeerrr 300 kişiyi nerden buliiciiim sokaktan adammı topliiciim vallahii gidip dagıtasım geldiii bridge restaurantıı pastaaam cidddeeennn dediğin dogruu soygununnn resmi yolu olmuss düğüncülükk isyeaaan ede ede şu sıcakta kendımı yollara vuruyoruuummm bebeklerım pelmoookk whatsapplaa benı askım sana ordan isyaanaa devam ediceeemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…