bu arada gizolatteemm bizim tarihler kesin zaten6 kasım isteme, 24 kasım nişan kutlaması, 24 nisan 2013 nikah + imam nıkahı, 26 nisan kına 27 yada 28 nisanda düğün
minilakımmm evettt ferayeyi bendee okucam meraktan kuduruorm kiii su gunlerde en cok ihtiyacım olan kitaptır kendisii!! Hadii gelll egemizee geri döneliimmmm bodrumunda sokaklarındaaa halay cekelimm
henüz mail gelmedi ama 16 temmuz 18 temmuz arası suid oda 325 eur dedi rezervasyonu seçtim
Kapadokya’nın kalbi, Uçhisar Köyü’nde küçük bir kaçamağa ne dersiniz? Minimum 2 gece Suite odada konaklama, Güvercinlik Vadisi manzarası eşliğinde 3 çeşitten oluşan akşam yemeği ve bir şişe yerli şarabın dahil olduğu pakette, dilerseniz kahvaltınızı odanıza servis ediyoruz (10:30'a kadar).
Taxes Included
Den/Dan EUR 325.00
henüz mail gelmedi ama 16 temmuz 18 temmuz arası suid oda 325 eur dedi rezervasyonu seçtim
Kapadokya’nın kalbi, Uçhisar Köyü’nde küçük bir kaçamağa ne dersiniz? Minimum 2 gece Suite odada konaklama, Güvercinlik Vadisi manzarası eşliğinde 3 çeşitten oluşan akşam yemeği ve bir şişe yerli şarabın dahil olduğu pakette, dilerseniz kahvaltınızı odanıza servis ediyoruz (10:30'a kadar).
Taxes Included
Den/Dan EUR 325.00
tarihini yerimmm
ya su imam nikahı olayı cok karısık... biz nikah dugun aynı gun yapıcaz dugunden sonra eve gelip imam nikahı kıyılsın istemiorum kesinlikle dugunden bir hafta once kıyılsın istiyorum
ama evlilik cuzdanı olmadan kıymıolarmıs imam nikahını pööööööf :44:
basrol oyuncum benım artık senın adın feraayeenasıl kaptırdıysam kendımı bı gunde bıtıverdı 380 sayfaa 2 gun pörtlengeç gözlü dolaştıımm bu huyumuuu sevmoooruuuuummmmmmm hayde halayaaa devaaammmm lililililil
adını ferayee koyduuuummm pelimiiiimmmmmm
gizoşuumm yaa orda balonlaraa biniciiiiizzz tam bi kültür turu olucaaakkkbide şimdi kuşiklerim sizlere sorarım daha once sordumsa ve cvp verdıysenız ve halaa neden bu minik halaa aynı soruyuu soruoo demeyınız çünküm beynım ambole halde yurtdısında balayı yapıcaz dıyelım pasaportu nikahtan sonra değiştirebiliriz ama balayınada hemen gitmek istioruuz vizede paşpırtta sorun cıkarıolarmııı acebaaa
lokumummmmmmmmm hoşgellldiiiiinnnnncidden cenneeet memleketımızzz
Adımııı ferayeee koyduuu
nurayımmmm fıstığımmm hoşgeldinnn kadayıfımmm acıktığım nasıl da belli ya huvallahi gözünü sevdiğimin memleketi her karışından güzellik fışkırıyor, mübarek...
Nurayım bizim şirket şehir dışında olduğu için catering şirketi buraya getiriyor yemeği. Ama yemekhaneye gidicek gücü bulamıorum kendimde. Acıktım fakat üşeniorum gibi bişehoşbulduk acıkmış pelinim
öğle aran yok mu kuzum? acıkmakta haklısın saat 1 olduu
bebeklerım ben sımdı cıkoooruuumm sıgorta ıcın evraklarımı halledoorum mübarek herkes benlemı işe baslıo cok fena sıralar varmışbidee bugun adaya gıttıgımızde gıyındıgım etegı gıydım sankiim gizimle pelimimle buluşcak gibi mutlandımmm artık bu etek sadece kurbiğimle kavuştugun etek değill sizlede kavustugum eteekk herkesleri büssürü öptüümkiiii dua edin kimliğimde sorun cıkmasın ben atletızmcı oldugum ıcın ortaokuldayken futuraflandı kimliğim ve bildiğiniz o resimdeki ben değilim noterede gidicim orda sorun cıkarıolar popimi yiyesiciler akşama görüşürüz aşklarımmm
benim sadece nikah olayıma erkek tarafı yanasmadı... nişanımda evde oldu kimse gelemedi, ilk cocuk ilk yegen ilk torun benimki de haliyle olmaz öyle nikahla durumu oldu.. yıllarca dugunlere gitmişler takı takmıslar sıra bizde die de dusunduler sanırım biraz...
dugun yapmak da cok pahalı... ole bole değil hem de.. dedigin gibi bikaç saatlik bişey kim hatırlıyo ki bikaç ay sonra kimse... az önce yemekte de konustuk
dugunu falan bosver ama balayına hiç acıma diyor herkesşimdiden hayallerimi süslüyo o balayı aahh ahh
hayatım o balayı yarıda bırakma olayları oluyormuş kıskançlıklar olunca tabikide öyle birşey olmucak ama o yüzden nezih yerlere gidin diyorum kesinliklede burayı çok tavsiye ediyorum ve hemen alın açılınca rixos premium bodrum voyage bodrum tavsiyelerim arasında
şimcik şöyle olcak 2 haziranda dolmaz balayı çiftleri olur oda anca 10 adet felan olur tahminen sebebide şudur okullar açık, birde kalabalık olursada ramazan dolayısı birde okullar tatil olmadan evlenelim diyen çiftler yüzündendir canım ama balayı çiftleri olur olursada kafa dengi olur kiiiiii ses isteyen cornellaya gitmez dinginlik huzur isteyen gider
otelli ammada tavsiye ettim ama cidden memnuniyet veriyor
özgem canım gitme oraya gidilicek çok yer var orası sana uymaz canım o tarz insanlar değilsiniz rahat olsak gideriz ama rahat değiliz huzur istiyorz güzelliklerle geçsin balayı
bebeklerım ıyııı geceleeerrr
yaaa giiiiiizzzz Aşık oldummmmmm desemm bu yere bayıllllllllldddddddıııımmmmm!!!!!! ay orda balonada bineriiiizz aşkımlaa zaten nisanda denize giremeyiiizz bölee romantik butik otellleeerr tercihim arasında olucak
Bu arada bizde artık yavastan yer bakmaya baslıcaaz ben yetısemıcezz yetısemıcezz dıyerektenn basınınn etınıı yemeye tam basladımdıı amaaa kurbik enişteniz lafı agzımaa tıkadı yetısemıcez yetısemıceez dıosunda askım ben şu yerı cok begendım gıdelım goruselım dıomusuuunn sankıı o işleri sen halledicen araştır içine sinsin seçenekler sun gidelim o sokak düğününe bilee razııı sen neyi nası ıstıosan ole yapıcaz dediibende bıdı bıdıyıı kestıııımmm kızlar havuz bası ama kapalı alanıda olan ( malum nisanda yagmur rski cok fazla) öle bi yer arıorum aslında bridge restaurant hoşuma gitti ama havuz başı değil bogaz manzaralı
http://www.bridgerestaurant.com.tr/
bogazda bızım ıcın onemlı sonucta 4 buçuk yıldır kıtalar arası aşk yasıyoruz asya ve avrupaaaskımızın sahıdı kız kulesı bogaz koprusuu kız kulesi bıraz zor ama bogaz manzaralı olabılır
Kızlarr geçen hafta arkadaşlarla piknik ve deniz çıkarması yapmıştık hatırlıosanz bende resimleri atıcam demiştim söz vermiştimm:))
İşte ibrice limanı ve manzaralar.. tam 2 tane gelin vardı, nasip kısmet olursa bende çekimimi orda yaptırcam büyüleyici bi yeerr..
Eki Görüntüle 461187
Eki Görüntüle 461188
Eki Görüntüle 461189
Eki Görüntüle 461190
Eki Görüntüle 461191
Eki Görüntüle 461192
Eki Görüntüle 461194
Eki Görüntüle 461195
Eki Görüntüle 461197
Eki Görüntüle 461198
Eki Görüntüle 461199
Eki Görüntüle 461200
Eki Görüntüle 461201
Eki Görüntüle 461202
benim mezuniyetim bridge'de olmuştu güzel bir yer, ama en az 300 kişi olması gerek diyorlardı yanlış hatırlamıyorsam geçen yıl. mezuniyet için biz kişi başı 100tl vermiştik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?