'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bizim otel belliydi. o otelde anıtur ile anlaşmalıydı. devamlı int baktım erken rez. sizinkini de tahminen ocak ortasına doğru falan açarlar diye düşünüyorum.
bizimde 5 hazirandı çünkü. ama belki Ramazan da erkene geliyor diye önce açarlar mı bilmiyorum. tur şubesini ara telle sor son 5*6 ay kala falan

annen bile olsa set çek önüne kendi istediğini yap ve yaşa

Teşekkür ederim sipidicimmm öle yapıcam artıkkk...

nurayımm balım benim merak etme annecigin sana kıyamaz... böle işlerde biraz söz dinlememek lazım... bizim iki taraf da karısmaz mekanımız kıyafetimiz her ayrıntımızı biz kendimiz sectik yaptık ama mesela benim annemin de bişeyi alıp getirdikten sonra begenmeme huyu var...

o da kotu seni anlıyorum insanın hevesi kacıyo hem de ne bicim... sen en begendigin sekilde yapmaya calıs ve kulaklarını tıka yoksa yok yere moralini bozarsın kusum bu guzel heycanlardaa

bu arada benim adamım bu ara 80lere 90 lara takmıs vaziyette iyice capital cı oldu gecen arabada gelirken bu cıktı... hemen o yıllara dondummm dugunumuzde calıcaz kesinlikleee

[video=youtube;ZejdmTUw-X4]http://www.youtube.com/watch?v=ZejdmTUw-X4&feature=related[/video]

kızlar selamlar geldim hemen nurayım büyükler hep öyle benim annemde birşeyi düzgün beğenmez bir kulp bulur o yüzden canım anneni dikkate alll ama yinede kendi dediğini güzel dilinlye yaptır

çağlam sevgilin gidene kadar otel araştırması yaparsınız gezerken turlara girip borşürleri alırsınız ortak karar verirsiniz ocaktada halledebilirsiniz etsturda günün fırsatları var şimdiki ifyatlara bakma çok çok uygunlar canım %50 ye düşüyo erken rezervasyonlaaa

splendid çok pahalııııı

Oda fiyatlarımızı aşağıda bulabilirsiniz;

Taş oda: 160€

Deluxe oda: 240€

Suite oda: 400€

Splendid suite oda (oda numaralarıyla): 3304: 650€, 3305: 750€, 3105: 900€, 3306: 1300€

Fiyatlarımız tek gecelik oda ücreti olup, fiyatlarımıza kahvaltı ve K.D.V. dahildir.

Size yardımcı olması adına ekte splendid suite odalarımızın fotoğraflarını sunuyorum.

Aklınıza takılan herhangi bir konu olursa lütfen sormaktan çekinmeyin.

öle yapıcam artık gizom napimmm yiğidimmm paşaaam sağ salim gitsin gelsin de ben zevkle ilgilenirim böle ayrıntılarla burda

ohhh maşallahhh fiyatlara gel bir gecesi 1500 lira ve buna herşey dahil değil sanırım full aksama kadar yemek icmek vs gibi...

ben çıtamı taş odaya indircem balayına eğer akdenize inmezsem splenddde kalırım peri bacalarında 3 gün kalınır zaten 1 hafta olmaz kuzum çok güzel oteller var orda ama en beğendiğim bu oldu hayal kuruyorumda aşık oldum çok romantik çağlammmmmm

diğer paylaştıklarımda beğendim tavanı cam olanaa bayıldım yıldızları görcemmm

huhuuuu kimseciklerrr yokmuu yaa :))
gizemmm ne güzel şeylerr paylaşmışsınn yaa hepsini aşkımaa göstercemmm biirrr birrr göstercemm götürsünn beniii

geldım bebeklerııımmmm buhar olup ucuyoodum az dahaa coooooook sıcaak yaaa bugunluk ısımı hallettım yarınada var evraklar sonra kurtulıcııımm

lokumumm nurayımm yaaa maaleseeeff herkes bi burun ucunu sokuyo herseyee, ben sıyah gıynıcem dıyorum dıye bilee herkeesss laf ediiyoo (( ama su bı gercekk oyun havaları olmadann milleti eğlendirmek kolay degıl son gıttımız sunneettede anlatmıstım ya herkes okdr cok sıkıldıkıı yemeklere abanndıı herkes oyun havaları calınca o en entel gozuken müdürler bile ortada tepinmeye başladı sıkma canını seen en azından kıyafet kendı kararın olsun kım ne derse desıııınnnn nişan sen ne kdr ıstedıın gıbı yaparsan yap muhakkak bi istek parçayla tüm hava değişiceek

kusuuummm bu numaralar hangı odalarr bana maılı atabılırmısın futuraflarıda göriim

yurt dışı cidden yorucu olur gibi duruyor. evlilik süreci zaten sıkıntılı güzel sakin bir tatil daha güzel olur bence de.

çok şükür şimdilik seviyoruz birbirimizi annecikle, Allah bozmasın. ailenin hepsini tanıdım ben ve gözlemliyorum hepsi birbirini çok seviyor bu da çok önemli benim için.

waoooowww ! evet aşırı pahalıymış:26:

Son düzenleme:

Çok güzel yaaaa kıpır kıpır....

kızlarrrr öğrendiniz mi bilmiyom devamını okumadım ama o havuzlu süit odanın 2 kişilik gecelik fiyatı 1.300 euroymuş
2 gece 2600 euro yaniiiii
sevdicek öğrenmiş sağolsun

kızlarrrr öğrendiniz mi bilmiyom devamını okumadım ama o havuzlu süit odanın 2 kişilik gecelik fiyatı 1.300 euroymuş
2 gece 2600 euro yaniiiii
sevdicek öğrenmiş sağolsun

gizikoyada mail atmıslar kuzumdaa bıkac tane havuzlu oda vardı bu dubleks olan sanırım 1300 olann

gizikoyada mail atmıslar kuzumdaa bıkac tane havuzlu oda vardı bu dubleks olan sanırım 1300 olann

heeee
dubleks de olmayıversin yahuuu
ama havuz olması harika bi ayrıntı
biz belki balayından sonra para durumlarına göre 2. balayı yaparız ramazandan sonra dedik
gerçi yurtdışı düşünmüştük ama ben de bu odalara aşık oldummmm

nazlım 1300 tl ye gelen splendid oda ve 304 305 306 die versyonları var oteln stesnde fotolarn üstnde yazıyor numaralarn hepsi havuzlu oda ve türevleri mesela oda içinde havuz var bide dubleks var havuzun asagda olanı öyle degişiyor

Kaya tas odalar var ben havuzlu odada 1 gece kalsam 2 gecede tas odalara geçiş bilem yaparım yani her odaya bitttim

650 euro olan hangısı onu anlamadım bende özgeem suanda telefondaa sevgilicikle konusuorum 1300 euroyu duyunca dıyo kadıkoy hayat otelde yapalım balayını leğeene su doldurup havuz yapcak banaa delii yaaa cook asık oldum ben özgem dün geceden berii hayaliyle yatıp hayaliyle kalktım otelin o dereceee, gözüm bişi görmez benım artık

kuzucum 650 euro olan hangisi bi öğrenelim o gayet olabilir yani
2 gece 1300 e gelcek
ama gizomun dediğine göre oda havuzluymuşşş 650 euro olsun havuzlu olsun bizim olsunnnn

kuzucum 650 euro olan hangisi bi öğrenelim o gayet olabilir yani
2 gece 1300 e gelcek
ama gizomun dediğine göre oda havuzluymuşşş 650 euro olsun havuzlu olsun bizim olsunnnn

yaa evettt razıyım vallahiiiiii yeterkı olsun

giziim yaaa bende bi sorun var sanırım gunes altında kalmaktan beynim sulanmıs olabılır ben bulamıorum futuraflarıııııııı ((( 650 euro olanın futurafı varsa göstertebilirmisiinnnn yada senın dedıgın gıbı dıger odalarda kalıp 1 gece bıle olsa bu odada kalmaaak coook ısterımmmm hos dıger odaların fotosunuda goremedım isyeaaaaaaaaaaaaann

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…