'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım ya sokaktan adam mı toplıcam demiş bir de kokteyl salonu var ama küçük 100 kişi ancak alır. boğaz da görmüyor.

heyoo ben geldim göbüşümü sevindirip

kıymeet o zaman hep beraber uca uca corneliayaya gidelimmm sonra da argosa...

ay gizom nerden soktun aklıma yaa

hahaha sevmekten dağıtırım ama seniiiiii beeen

adamlar bulmus ısın yolunu bebegim yaaa... korkunc paralar donuyor her yonden öleee... kuafore git topuz yaptır 5 lira ama gelin bası diosan aynı topuz 10 lira

evlenen ciftlere destek olcakları yerde yoluncak kaz olarak goruyolar isyanlar olsunnn baska bişi demiyorum ben dee

çoookkk güzel neresi burası???

Canım ben Edirne Keşan'da yaşıyorum. Resimlerdeki yer de İbrice Limanı. Yaşadığım yere 40 dakika mesafede. 1 yıldır profesyonel düğün çekimleri hep orada oluyor. Çok da güzel yapıyorlar bizzat fotoğrafçılarda görüyorum.
Hatta geçenler çok güzel bişey yaptılar. Çekimleri düğünden 2-3 gün önce yaptılar ve gelin-damat arabasının arkasına koskocaman bi resim olarak yapıştırdılar ve o şekilde balayına da gittiler. Müthişti.
Düğünden önce o gelinliği giymek, saçı, makyajı yaptırmak stres kolay çekilir bişey değil ama kulağa ve göze hoş geliyor...

selam sipidiiii

balayı canım... kararlarımızı verip erken rezervasyon yaptırmak istiyoruz kesin tarihlerimiz belli oluyo cunku artık yavastan

heyoo ben geldim göbüşümü sevindirip

kıymeet o zaman hep beraber uca uca corneliayaya gidelimmm sonra da argosa...

ay gizom nerden soktun aklıma yaa

argosa da baktım, of of of yanii bayıldıımmmmmm. balayı topiklerine baktım biraz da, maldivler istiyorduk biz gidenler var. türkiyede 5yıldızlı otellerde yaptığın tatille aynı paralara denk geliyor. ama 9 saat uçak yolculuğu varmış ve oteller burdaki kadar lüks değil tabi. ordaki deniz mükemmel. bakalım benimki doğmamış çocuğa don biçmek oluyor birazcık

bu gece rüyamda beni istemeye gelmişler, müstakbel kayınvalidem hiç uzatmayalım bidahaki gelişimizde yüzük takalım diyor. ama yüzükleri siz kızınızınkini alın bizde oğlumuza alalım diyor ben de bu kadın böyle değildi ne olmuş buna benim bundan çekeceğim var falan diyorum. hatta rüyada kk'da kızlara bi danışayım bu durumu diye düşünüyorum daha kırk fırın ekmek yememiz lazım bizim balayına gelene kadar ama hayal etmek güzeldir

çok güzel bir yermiş, ben hiç gelmedim o tarafları bilmiyorum. evet güzel fikirmiş aslında bir nevi saç makyaj provası da olur

Son düzenleme:
neyi sevmiyorum desem başıma geliyo
nişan bi kafe-restaurant ta olacak. ben evde olsun bitsin istedim ama annem tutturdu o kadar kişi eve sığmaz diye.
neyse çok büyük bi yer değil bu cafe.
üstelik bu benim nişanım. ben asla halaylar çekilsin ortada, ankara havası çalsın falan istemiyoruum! hoş orda çalan grubun tarzı da değil.
annem sağolsun akrabayı eşi dostu geçti, gün arkadaşlarını bile çağırıyo.
nasıl sığıcaz anne diyorum bayanlar içerde olur erkekler dışarda oturur diyo bu nişan şeklini de ilk defa geçen gün gittiğimiz nişanda görmüştüm ve çok saçma bulmuştum.
çağırdığı kesime de fazla hitap edeceğini sanmıyorum müziğin. onlarda nişan olacağını duyar duymaz oooo ben ne oynarım ama senin nişanında falan demeye başladı. iyi de sizin tarzınız değil ki diyemiyosun. annem de diyoki canlı müzik istek yaparsınız çalarlar tabi ya onların eğlencesi ya bu, istediklerini çaldırırlar.
üstelik nişan gündüz olacakmış. akşama uzak yerden gelenler dönemezmiş.

sade elbiseler beğeniyorum, nişanın olduğu belli olsun diyolar. ya moralimi bozuyolar beğendiklerime laf ediyolar hevesim kalmıyo.

telomer ,

seninde dediğin gibi bu senin nişanın her ayrıntısını güzelce kendin belirlemen annenin yardımcı olması lazım.
nişanlığımı ne annem ne kaynanam görmedi nişan günü üstümde gördü sadece nişan günümüzü ve mekanımızı eşimle seçtik aileleri gezdirdik pazarlık yaptı bizim seçtiklerimizden karar verdiler. ( nişanda da düğünde de )
nişan biter senin için sinmezse hiç yapmayın daha iyi

erken rez. harika oluyor çokta uyguna geliyor.

ama haziran için en erken ocakta açılıyor bizde ocak ayında almıştık

canım peki ücret nasıl oluyo... rezervasyonu yaparken mi oduysun yoksa tatil donusu otelden cıkarken mi?

yutdısından yorucu olcagı gerekcesiyle vazgectik biz canım.. burdaki lüks biyerde yapmak aksama kadar yatmak eglenmek istedik bakalım nası olcak

ruyan cok sekermis bence yaaaaa tersine cıkar derler ya bence kayınvalideni cok seviceksin canımm

canım benim yaaaa dayanamam ben sana hiiiiiiiiçççççççç....

üzülmeeee... elbette dugun nişan bizim ama unutma biz bu törenleri biraz da baskaları icin yapıoruz... onlar mutlulugumuza sahit olsun diye ve ne var ki bizler Türk milletiyiz...

cogunlugumuzun geldigi kültür bizim müzik ve eglence anlayısımızı kaldırmıyor malesef...

ben de aynı sorunları yasıcam hatta simdiden diyolar ole dugun mu olur telefondan calar yine oynarız diye

ama ayrı ayrı yapma dusuncesi ilginç olmus sonucta ikinizi birden aynı anda gormek isticek davetliler annene bu sekilde anlatsan :26:

kıyafetine de hiç karıstırma gelin benim bunu istiyorum de... içinde kalmasın kuzumm bence... zaten cafe restoran tarzı biyeri kaldırmaz agır kıyafet bunu da soleyebilirsin

sizin haziran ayında mı ? düğün devamlı takip etmek lazım ne zaman açacakları belli olmuyor

evet canım benim mekanım tutuldu tarihim kesin artık 2 haziran inşallah Allah izin verir bir engel cıkartmazsa

ocaktan once acma ihtimalleri olur mu ya :44: turların sitelerinden mi takip ediliyor yoksa acentaya gidip sormak mı lazım canım

nişan yerinde sorun yok canım, o çok içime sindi ama diğer ayrıntılara sinir siniiiiiirrrr oldum.
annemle konuştuk az önce tamam liste yap kimi istiyosan onu çağırıcaz dedi.
elbisene de git bak nasıl istiyosan onu al dedi..
bişeylerin anlaşılması için surat yapmak gerekiyo heralde.

çağlam asla izin vermicem kendimi kötü hissedeceğim o tarz müziklere. tamam kına gecesinde izin veriyorum davul mu çalıyolar napıyolar. ama nişanda düğünde aslaa
anneme dedim gündüz olmasını kabul ediyorum ama saçma sapan insanları çağırıp durma. sırf dedikodu için gelecek insanlar tanıyorum ben ya. bide bu aile akraba arasında olacak eve sığmayız dendi mekan ayarlandı, ee mekan ayarlanmışken o da gelsin bu da gelsin e döndü iş.
sonra ben sade bi elbise beğenince aa olur mu herkesin içinde sönük kalırsın diyolar.
kimseyi götürmicem yanımda elbise alırken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…