pastamm yurtdısı olayında bılgın varmı senın kuzuumm balayı ıcın gıtmek ıstersek erken rezarvasyonla aldıgımızda vızemız fln onceden hazırlanıo ya balayı zamanında sıkıntı oluomu acaba soyısım fln degısıo yaa
pastaaammm bunu bıde annemden dınlemelısıııınnnn oynamayada baslar hemeeennnbıde felicitaa tabiiiiiii pelmiğimde biliir cok pis seveeer bu ıkı sarkıyıı halada ezberınde hepsiii
ya pastaaamm benımm aklımaa hiç gelmıooo şarkı flnnnn :/ ne calıcak falan aklıma gelmiyoo hoş kınadaa arnavut havaları olucaaakk ayy ramooodaan giriipp, aman bre deryalarrdan cıkıcazda dugunde naapsam bılemedım ben onu
ramoyu ben de cok seviyorummmmm ... kınamda calarım kesin dugunde de cok tuttururlarsa calabilirim damat halayı ve ramoya bayılıyorummm gerci ben butun rumeli havalarına bayılıorum...
ben begendigim sarkıları listelemeye basladım kusum... en son askımla oturup son haline getircez simdi aklımıza geldikce yazıoruz...
ben de genelde hem turkce hem yabancı 80 ler ve 90 lar agırlıklı oldu...
eski yesilcam sarkıları var, o donemlerin yabancı sarkıları var... ispanyolca italyanca sarkılar var...
oynamak isteyenler icin de damat halayını ramoyu falan dusunuyorum... damat halayı gibi halaylar olsa baska keske... rumeli esintili
payduşka var , çaça var aslında kusumda arnavut olmayanlar pek bilmiyo işte ramoyuda bi farklı oynuyoruzz biizz 3 ayak yana 3 ayak öne sona gene yana sona arkayaaay nasıl oynayasım geldıı sımdıııı arnavut damarımmm kabardı kınada sorun olmazda dugunde kastamonu havasıda isterler davul köçek getırmezler inş
payduşka var , çaça var aslında kusumda arnavut olmayanlar pek bilmiyo işte ramoyuda bi farklı oynuyoruzz biizz 3 ayak yana 3 ayak öne sona gene yana sona arkayaaay nasıl oynayasım geldıı sımdıııı arnavut damarımmm kabardı kınada sorun olmazda dugunde kastamonu havasıda isterler davul köçek getırmezler inş
Allah izin verirse ben de 2013 gelini olabilirim.Nisanda nişanlandım.Ve açıkcası nişanlılık süresini uzun tutmanın dezavantajlarını görüyorum ya da görecekmişim gibiUzun süre nişanlı kalmayın diyenleri şimdi daha iyi anlıyorum.Neyse hakkımızda herşeyin en hayırlısı olsun.Allah bilir,takdir ettiyse olur inşallah :)
çoooooğğğğğzeeeelllll kii budaaabenım su ısım özürlülüğüm nolcak acaba pink martini diyince bilmiorum demelerim ama duyunca sölemeye başlamalarım yii gıdımıda gitsiiinnn artık şu gıdık aşkoooooğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?