'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben çıkıyorum bebişlerim. misafir geldi
aklım odalarda.. hayallere daldım.
kesinlikle gitmeliyiiiizzzzzzzz
ayyy

pastamm yurtdısı olayında bılgın varmı senın kuzuumm balayı ıcın gıtmek ıstersek erken rezarvasyonla aldıgımızda vızemız fln onceden hazırlanıo ya balayı zamanında sıkıntı oluomu acaba soyısım fln degısıo yaa

miniiimm hiç bir sorun yok merak etme balayına cıkan herkes senle aynı durumda kusum.. evlilik cuzdanınız yanınızda olsun yeter kimliğini değiştirmeden cıkmıstı bizim kuzen yurtdısına gidip geldi bi sorun olmadı

oldu ki değiştirdin o zaman da yeni kimliğinde zaten altta kızlık soyadınnda yazacak

hiçbir sıkıntı olmaz... ama sen yine de gitmeden once gitmek ıstedigin ulkenin evraksal boyutunu didik didik arastır

hatta pastam ben yarın ofisteki arkadasıma sorayım... balayına avrupa turuna gitti...

aklına takılanları yaz sen ben ona sorarım...

şimdi en cok takılan bu pastavillacıııımmmm 3 gunluk yurt dısı olsa 3 gunde kapadokyaaa ben meselaaaa ucarım meselaaaa yerlere gokleree sıgamıyorum oluruuumm

tamam pastalar sultanııı ben yarın ona da sorar teyit alırım

bu arada baska bi dugun parcamı daha paylasıyım... bu sarkıyı kucukkenden beri cok severimmmmm yine aklıma geldi... amma retro bi dugun olcak sarkılar bile 80 ler 90 lar

[video=youtube;KK-qFN3i2S8]http://www.youtube.com/watch?v=KK-qFN3i2S8[/video]

pastaaammm bunu bıde annemden dınlemelısıııınnnn oynamayada baslar hemeeennn bıde felicitaa tabiiiiiii pelmiğimde biliir cok pis seveeer bu ıkı sarkıyıı halada ezberınde hepsiii

pastaaammm bunu bıde annemden dınlemelısıııınnnn oynamayada baslar hemeeennn bıde felicitaa tabiiiiiii pelmiğimde biliir cok pis seveeer bu ıkı sarkıyıı halada ezberınde hepsiii

ahahaha eveeet bir de felicita var olmazsa olmaaaaaaaaaaaazzzz

Goran Karan'ın stay with me şarkısına da takığım o da çalmalı mutlak suretleeee.... felicitayı da ekliim aklımdayken hangi birini hangi ara calcaksammmm

ya pastaaamm benımm aklımaa hiç gelmıooo şarkı flnnnn :/ ne calıcak falan aklıma gelmiyoo hoş kınadaa arnavut havaları olucaaakk ayy ramooodaan giriipp, aman bre deryalarrdan cıkıcazda dugunde naapsam bılemedım ben onu

ramoyu ben de cok seviyorummmmm ... kınamda calarım kesin dugunde de cok tuttururlarsa calabilirim damat halayı ve ramoya bayılıyorummm gerci ben butun rumeli havalarına bayılıorum...

ben begendigim sarkıları listelemeye basladım kusum... en son askımla oturup son haline getircez simdi aklımıza geldikce yazıoruz...

ben de genelde hem turkce hem yabancı 80 ler ve 90 lar agırlıklı oldu...

eski yesilcam sarkıları var, o donemlerin yabancı sarkıları var... ispanyolca italyanca sarkılar var...

oynamak isteyenler icin de damat halayını ramoyu falan dusunuyorum... damat halayı gibi halaylar olsa baska keske... rumeli esintili

payduşka var , çaça var aslında kusumda arnavut olmayanlar pek bilmiyo işte ramoyuda bi farklı oynuyoruzz biizz 3 ayak yana 3 ayak öne sona gene yana sona arkayaa ay nasıl oynayasım geldıı sımdıııı arnavut damarımmm kabardı kınada sorun olmazda dugunde kastamonu havasıda isterler davul köçek getırmezler inş

Son düzenleme:

ay senin kurbik dugun de dugun diye tutturdu kusummmm dökecek kurdu var sanırım herseye hazırlıklı ol derimmm

Allah izin verirse ben de 2013 gelini olabilirim.Nisanda nişanlandım.Ve açıkcası nişanlılık süresini uzun tutmanın dezavantajlarını görüyorum ya da görecekmişim gibi Uzun süre nişanlı kalmayın diyenleri şimdi daha iyi anlıyorum.Neyse hakkımızda herşeyin en hayırlısı olsun.Allah bilir,takdir ettiyse olur inşallah :)

Kızlaaarrr kızlaaarr ben geldimmm balayı otellerinizz hayallerimii süsledi resmenn bayıldıımmmmm gidesimm geldii vallaaa

Yarıınn akşam jazz konserine gidiorum çoookk mesudummm kim çalıcak ne olucakk bilmiorum fakat duyduğum an hemen yer ayırttımm. miniiimmm bizim cafede olcaakkk konser dolup taşıcak diolarr meraklardayıımm yarın olsunn hemeennn

Minnakım eniştemiz Kastamonulu mu yoksa ?

Ben orda okuyorum da. Belki görürüm seni.

hoşgeldiin canım aramızaaaa evet annemde uzun sure nişanlı tutmayanlardan o yüzden hala nişanlanmayı beklıyooruuuzz siz ne zamandır nişanlısınız? ne kadardır berabersınız falan tanıt kendını azcıkın bizee

pelmiiğiiiiimmmmmmmmm yaaaaaaaa bende olaydıııımmmmmm ah ahhh ne gırtlak var bende gösterirdim keşan ahalisinee

Biii deee bii dee kurabiyemm şarkı paylaşmışş o şarkıyıı çok severimmm 80 ler 90 lar hiç farketmezz bana ispanyolcaa fransızcaa olsuun kabulummm

Buu da bendennn canlarııımmm

[video=youtube;ZOWqQsOwzjw]http://www.youtube.com/watch?v=ZOWqQsOwzjw&feature=player_embedded#![/video]

Pink Martini iyi ki vaarrr

çoooooğğğğğzeeeelllll kii budaaa benım su ısım özürlülüğüm nolcak acaba pink martini diyince bilmiorum demelerim ama duyunca sölemeye başlamalarım yii gıdımıda gitsiiinnn artık şu gıdık aşkoooooğ

Ahahaha ciddenn terastaki muhabbetler geldi aklımaa kuşookkkk diodm bunu blio musun adele'yi açıormm a bu o muydu demelerinnn aayhhh yiyeceğimmm dayanamıorummm tutamıciiimm daha fazlacanaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…