'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

özgeem gizim msj attı şimdii siteden odalara bakın dıyo eve gecıomus sımdı kaymaklı künefeeem eve gecınce anlatıcak detaylıı her yerden yetısır benım plancı kuşum

gizem ben kızlarrrr :) nuraycım çağlacım tüm kızlar özledim sizi yaa
aa gizem hoşgeldin nerelerdesin? evet hatırladım ben seniii

lokumum oyun havası çalcak zaten, ama halay falan olmaz yani ankara havası olmaz..
mesela kadifeden kesesi çalar :)
mesela ayva çiçek açmış yaz mı geleceeeeek gönül bu sevdaaadaaaaaan vaz mı geçeceeek çalar
neyse hiç düşünmicem. kaç kişi gelirse kim gelirse gelsin. ayakta kalsınlar banane ben eğlenmeme bakıcam
elbise de istediğimi alıcam. evet sade, rahat bol bol tepinmelik
gündüz olucak nişan, akşama da aşkla baş başa yemek

yalnız o balayı oteline ben de bayıldım, fiyatları anlamadım bir gecelik 1300 tl civar mı şimdi? burda anca iki gece kalabiliriz heralde :26:

kızlar ilk başta attıkları mailden gidicem bide link paylaşcam

Oda fiyatlarımızı aşağıda bulabilirsiniz;
Taş oda: 160€
Deluxe oda: 240€
Suite oda: 400€
Splendid suite oda (oda numaralarıyla): 3304: 650€, 3305: 750€, 3105: 900€, 3306: 1300€

canlarım bu linke tıklarsanız konaklama linki kii

Konaklama | ARGOS IN CAPPADOCIA - Kapadokya

oda tiplerinden siplendidi seçerseniz orda minik kutular var

kısaca splendidi 3304 3305 3105 ve 3306 odaları tanıyorum

3304 bu oda 650 euro olan canlar

3105 oda 900 euro

3305 750 euro bu dubleks diye pahalı oluyor belkide

3306 oda canlar 1300 euro

eveet evetttt lokumum hıc bıseyıı kafanaa takmiciiksiiinn Aşk'a 1 kala can sıkmak yoooookkk oda 1300 tl deıl euro lokumum yaa 2 800cıvarı bısı oluyooo oda bugunun eurosuyla

iveeettt 650 euro olan tam düşündüğüüümm odaaaa giziiimm o bal parmaklarına saglıkkkkk evet keyıflendım bak geneee

iveeettt 650 euro olan tam düşündüğüüümm odaaaa giziiimm o bal parmaklarına saglıkkkkk evet keyıflendım bak geneee

o zaman gidiyosssssen açılışı yapcan vuhuuuu haydee 2 günlüğünede olsa gidilir buraya balona binilir şarap içili mahzenler yeraltı evleri gezilir aşkın kollarında şömine başında uyulurrrrrrr

650 olan çift kişilk sanırsam demi kimse bu odada tek kalmaz nede olsa

nazlımmmm ben de baktım şimdi fotolara sitesinden ama anlayamadım ben de senin gibi 650 lik olan hangisi diyeee
neyse gizom gelir aydınlatır nasılsa bizi

650 euro olanıııı istiyoruuuummm

eveet evetttt lokumum hıc bıseyıı kafanaa takmiciiksiiinn Aşk'a 1 kala can sıkmak yoooookkk oda 1300 tl deıl euro lokumum yaa 2 800cıvarı bısı oluyooo oda bugunun eurosuyla

canım 650 euro 1300 tl falan yapıyo işte :44:

ben rezervasyon kısmındanda 9 kasım 2012 11 kasım 2012 yapıp 2 yetişkin seçiyorum ordada durumlar fiyatlar fotolar sabit rezerveyede bakın

nurayım bende aşk yaşıyorum canım benim bu odalar harikaaa sonbaharda evlenirsem kasımda buraya gidicem 2 günlüğüneeee çok harika burasıııı yaaa

ki burası yazında kışında ilkbahardada harika olurrr

hayret valla bu sefer en ucuzunu begenmısım hayallerin dibindeiiim kızlaarr vuhuuuuuuuuwww geell nisaaaaaaan geeeeelll nurayımmm ben dubleksii istoosun sandımdıı 1300 euroyu tl gordun dıe dusundum lokumummm

Gel bana sor bana sevgi bu mu diye
Girsene kalbime düşmüşken elime
Boşveren boş gezen olsan da bana ne
Ben sevemem kimseyi senin yerine

Baksana talihe mal verip kimine
Seni vermiş benim gibi birine
Baksana talihe mal verip kimine
Seni vermiş benim gibi birine

Aşkta hatır gibisin ya hani bana
gel bu gece kalmasın yarına
Sar beni sarmala verme başkasına
Kör düğüm ol benimle sakın açma

heyooo size serenat yaptım beeeeeeeeennn

kıpıırr kıpıırr oldummmkiiiii gitarınınn teliniii sevdiiiğiiiimmm

dibim düştüüü
aşkcığıma gösterdim bayıldıııı
balayında olmasa da bir kaç ay sonrası şöyle sonhabar da burda 2 günlük bi kaçamak süpppeeeeer olacaaaakkkk
hemen arşivime ekledimm ki

hayret valla bu sefer en ucuzunu begenmısım hayallerin dibindeiiim kızlaarr vuhuuuuuuuuwww geell nisaaaaaaan geeeeelll nurayımmm ben dubleksii istoosun sandımdıı 1300 euroyu tl gordun dıe dusundum lokumummm
nazlııım buranın gecekondusuna da razıyım ben

ılk baktıgımdada vuruldugum oda oyduu hiiiç ölee kocişiminn yanından ayrılıpptaaaa 1 kat aşayaa bilem gidememmmm 5 sene beklemısımm kavusunca dıbınden ayrılmammm kene style minnak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…