aa gizem hoşgeldin nerelerdesin? evet hatırladım ben seniiigizem ben kızlarrrr :) nuraycım çağlacım tüm kızlar özledim sizi yaa
geldım bebeklerııımmmm buhar olup ucuyoodum az dahaa coooooook sıcaak yaaa bugunluk ısımı hallettım yarınada var evraklar sonra kurtulıcııımm
lokumumm nurayımm yaaa maaleseeeff herkes bi burun ucunu sokuyo herseyee, ben sıyah gıynıcem dıyorum dıye bilee herkeesss laf ediiyoo(( ama su bı gercekk oyun havaları olmadann milleti eğlendirmek kolay degıl son gıttımız sunneettede anlatmıstım ya herkes okdr cok sıkıldıkıı yemeklere abanndıı herkes oyun havaları calınca o en entel gozuken müdürler bile ortada tepinmeye başladı sıkma canını seen en azından kıyafet kendı kararın olsun kım ne derse desıııınnnn nişan sen ne kdr ıstedıın gıbı yaparsan yap muhakkak bi istek parçayla tüm hava değişiceek
kusuuummm bu numaralar hangı odalarr bana maılı atabılırmısın futuraflarıda göriim
aa gizem hoşgeldin nerelerdesin? evet hatırladım ben seniii
lokumum oyun havası çalcak zaten, ama halay falan olmaz yani ankara havası olmaz..
mesela kadifeden kesesi çalar :)
mesela ayva çiçek açmış yaz mı geleceeeeek gönül bu sevdaaadaaaaaan vaz mı geçeceeek çalar
neyse hiç düşünmicem. kaç kişi gelirse kim gelirse gelsin. ayakta kalsınlar banane ben eğlenmeme bakıcam
elbise de istediğimi alıcam. evet sade, rahat bol bol tepinmelik
gündüz olucak nişan, akşama da aşkla baş başa yemek
yalnız o balayı oteline ben de bayıldım, fiyatları anlamadım bir gecelik 1300 tl civar mı şimdi? burda anca iki gece kalabiliriz heralde :26:
iveeettt 650 euro olan tam düşündüğüüümm odaaaagiziiimm o bal parmaklarına saglıkkkkk evet keyıflendım bak geneee
nazlımmmm ben de baktım şimdi fotolara sitesinden ama anlayamadım ben de senin gibi 650 lik olan hangisi diyeee
neyse gizom gelir aydınlatır nasılsa bizi
650 euro olanıııı istiyoruuuummmkızlar ilk başta attıkları mailden gidicem bide link paylaşcam
Oda fiyatlarımızı aşağıda bulabilirsiniz;
Taş oda: 160€
Deluxe oda: 240€
Suite oda: 400€
Splendid suite oda (oda numaralarıyla): 3304: 650€, 3305: 750€, 3105: 900€, 3306: 1300€
canlarım bu linke tıklarsanız konaklama linki kii
Konaklama | ARGOS IN CAPPADOCIA - Kapadokya
oda tiplerinden siplendidi seçerseniz orda minik kutular var
kısaca splendidi 3304 3305 3105 ve 3306 odaları tanıyorum
3304 bu oda 650 euro olan canlar
Eki Görüntüle 461824
3105 oda 900 euro
Eki Görüntüle 461825
3305 750 euro bu dubleks diye pahalı oluyor belkide
Eki Görüntüle 461827 Eki Görüntüle 461828
3306 oda canlar 1300 euro
Eki Görüntüle 461829
eveet evetttt lokumum hıc bıseyıı kafanaa takmiciiksiiinn Aşk'a 1 kala can sıkmak yoooookkkoda 1300 tl deıl euro lokumum yaa 2 800cıvarı bısı oluyooo oda bugunun eurosuyla
hayret valla bu sefer en ucuzunu begenmısımhayallerin dibindeiiim kızlaarr vuhuuuuuuuuwww geell nisaaaaaaan geeeeelll nurayımmm ben dubleksii istoosun sandımdıı 1300 euroyu tl gordun dıe dusundum lokumummm
Gel bana sor bana sevgi bu mu diye
Girsene kalbime düşmüşken elime
Boşveren boş gezen olsan da bana ne
Ben sevemem kimseyi senin yerine
Baksana talihe mal verip kimine
Seni vermiş benim gibi birine
Baksana talihe mal verip kimine
Seni vermiş benim gibi birine
Aşkta hatır gibisin ya hani bana
gel bu gece kalmasın yarına
Sar beni sarmala verme başkasına
Kör düğüm ol benimle sakın açma
heyooo size serenat yaptım beeeeeeeeennn
dibim düştüüüben rezervasyon kısmındanda 9 kasım 2012 11 kasım 2012 yapıp 2 yetişkin seçiyorum ordada durumlar fiyatlar fotolar sabit rezerveyede bakın
nurayım bende aşk yaşıyorum canım benim bu odalar harikaaa sonbaharda evlenirsem kasımda buraya gidicem 2 günlüğüneeee çok harika burasıııı yaaa
ki burası yazında kışında ilkbahardada harika olurrr
nazlııım buranın gecekondusuna da razıyım benhayret valla bu sefer en ucuzunu begenmısımhayallerin dibindeiiim kızlaarr vuhuuuuuuuuwww geell nisaaaaaaan geeeeelll nurayımmm ben dubleksii istoosun sandımdıı 1300 euroyu tl gordun dıe dusundum lokumummm
kıpıırr kıpıırr oldummmkiiiii gitarınınn teliniii sevdiiiğiiiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?