'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ahahaha ciddenn terastaki muhabbetler geldi aklımaa kuşookkkk diodm bunu blio musun adele'yi açıormm a bu o muydu demelerinnn aayhhh yiyeceğimmm dayanamıorummm tutamıciiimm daha fazlacanaa

hahahhaha ama gene sole bılmıorum derımmm şaşkınlık üzerine şaşkınlık yaşarımmmmm yaa burnumda ttütüüüyoooooooooooooosssssssssuuuuuuuuuuuunnnnnnnnn resmeeenn!!!

Pastaaammm arada kalmıs gormedım sorma yaa düğünde düğüün pisti boşaltıp ortaya atıcam onuu doysun düğünee

Bugu_suuummm senin msjınıda yenı gordum kuzum kusura bakkmaaa evet onun baba tarafı benımde anne tarafım kastamonlu ama aynı zamanda benım baba tarafım ve onun anne tarafı arnavut ama hepımız ıstanbulda yasıyoruz kusuum ben ondan daha cok gıtmısımdır kastamonuyaa az fink atmadım tarlalarda daglarda tepelerde koyun güttüm heep ineek sağdım ama inek inek olduguna pişmaan olduu sütten kesilmiştir kanımcaa bide kööy deyince aklımaaa akrabamız var o gelıyoo yaa kekemeydı kucukken korkutmuslar ama 1-2 hamlede dıcenı dıyo ben cok uzuldum onun için adı mustaaa'ydı kendımce plan yaptım bu gene korkarsa dılı cozulur dedım köy evlerınınde ust kısımları kalın tahtalar oluyo oraya bıber fln asıolar kurusun dıye bende cok hıperaktıfım dusundum mustaa ordan gecerken ben yukardan kendımı salsam korkutsaamm tmmdır bu iş amaaa maaalesefff planım işe yaramadı cocukk ben kendımı salınca asayaaa dahada kotu dılı tutulduuu bende aşayaa yuvarlandıgımlaa kaldımmm sımdı daha ıyı konusuomus ama aldım havadisini annanemden kulaklarımı cınlatmıslar bolcana

Sendeee beniimmm burnumdaa tütüyosunnn aşkıımmm oylee boyleee değiilll geel gelinimm gönlümee gell senden başkaa yar sevemem modundayımmm kuşulokkk

Sendeee beniimmm burnumdaa tütüyosunnn aşkıımmm oylee boyleee değiilll geel gelinimm gönlümee gell senden başkaa yar sevemem modundayımmm kuşulokkk

son 2 3 aydııırr isyaaaan ettiğiim ennn mööhiiimm konuuuu uzaaaaaaakk oturmamııızz aşkımm yaaaa

merhaba hoşgeldin aramıza canım
evet malesef dezavantajı oluyo ama Allah kolaylığını verir inşallah
sen burayı ihmal etme biz burda birbirimize destek oluyoruz olumsuz durumlarda..sıkıntılar da paylaşıldıkça azalıyo böylece

ayy nazlım yaaa ne manyak ne tatlı bi hatunsun sen öyleeeeee
neler yapmış çocuğa ama işe yaramış baksanaaa

günaydın canlarımmmm

Son düzenleme:

Herkese hoşbulduk diyorum canım çok teşekkürler:) Nisanda 2012 nişanlandım.2008' in son ayından beri tanıyoruz birbirimizi ama adını 29 ekim 2010 da koyduk :)3 ay olacak nişanlanalı da.Aslında uzun bir süre değil ama ben öğretmenim ve tayin hakkımız senede bir o da ağustosta.Bu ağustos olamazdı.Apar topar hiç hazır değildim.O yüzden Allah nasip eder de evlenirsek taa öbür yazı beklemek durumundayım o da 1 seneyi aşkın olacak.(Faklı şehirlerdeyiz de,evlenirsek O'nun yaşadığı şehre gideceğim kısmet olursa)Uzun bir süre neler değişir neler gibime geliyor bazı şeyleri yitirirsek,zaman aleyhimize işlerse vs..vs..Çok pozitif bir insan değilim,umarım benim kuruntularımdır bunlar.Onu da çok seviyorum.Umarım hakkımızda hayırlısı budur,güzel şeyler olur umut ediyorum.

Aynı durum bende de var canım 30 haziranda nişanlandım bende. bazen bi korku kaplıyo içimi nisan ayına kadar bi sorun çıkara ya aramız bozulursa falan diye ama Yüce rabbim ne yazmışsa onu yaşacağız, hayırlısı diyelim hepimiz için

aşklarımmmmmm aşklarım aşklarımmm günaydıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn

coldplay hoşgeldin aramıza canım.... eski meslektaşımsın ben de bir ara öğretmendim

nişanlılık anlamında sanırım topiğin en kıdemlisi benim... Tam 10 aydır nişanlıyım....

hiç korkulcak bişey yok valla.. nişanlılık harika bişey ki bizde uzagız ancak haftasonu gorebilioruz birbirimizi... dün askımla da konustuk nisanlılık doneminde sorunlar ilişkiyi yıpratıo taraflar ilgisizleşio diolar ama çook şükür bizim aksine birbimize olan alakamız daha bi arttı... sorunlar yasamadık mı? evee yasadık ama bunlar da bize ve ilişkimize cooook sey kattı

sorunları nasıl cozmemiz gerektigini ogrenioruz resmi bir cift olarak... birbirimizin sevgiliyken goremeyeceğimiz yanlarını goruyoruz anlamaya calısıyoruz birbirimizi daha cok... kimi zaman yanlıs bir sekilde yapıoruz bunu kırıyoruz kırılıyoruz ama aynı hatayı tekrarlamıyoruz ders alıyoruz demek ki bu tarz krizleri cozmenin yolu bu değilmiş dioruz ve bir çözüm geliştirmeye calısıyoruz el birliği ile...

ama sizin nişanlılık süreciniz boyunca ailelerin tavrı da cok onemli... bazı aileler nişanlılara cok karısıo sevgiliykenki halinizden beter oluyosunuz gorusemiyosunuz her lafa her olaya atlıo iki tarafta sorunlar cıkıo arada kalıosunuz...

cok sukur biz bu yonden sanslıyız ailelerimiz ilişkimizin içine cok dahil değil... kararlar secimler bize aittir elbette yasadık ilk alısma sureclerinde birseyler ama o da aileler icin gerekli olan birseydi...

cok sukur hersey yolunda Allah nazarlardan kem gözlerden saklasın Maşallah

Günaydın herkese...

Çağlam daha dün gibi senin nişanlandığın zaman ne ara 10 ay oldu yaaa..

Zaman neden bu kadar çabuk geçiyo...

Günaydın herkese...

Çağlam daha dün gibi senin nişanlandığın zaman ne ara 10 ay oldu yaaa..

Zaman neden bu kadar çabuk geçiyo...

valla ben de anlamadım kuzum ama dün tam 10 ay oldu

2 ay sonra 1. yılımızı kutlıcaz 1. yıl kutlamasından 9 ay sonra da düğünümüz vaaaaaaaaaaaarrr inşallah :123:

valla ben de anlamadım kuzum ama dün tam 10 ay oldu

2 ay sonra 1. yılımızı kutlıcaz 1. yıl kutlamasından 9 ay sonra da düğünümüz vaaaaaaaaaaaarrr inşallah :123:

Maşallah canım süpersiniz Allah herkese sizin gibi nişanlıklık dönemi geçirmeyi nasip etsin inşallah

Kızlar size bir sorum var biz nişanlanalı 10 gün oldu. her sene tatile gittiğim arkadaşlarım bu haftasonu fethiyeye tatile çıkıyorlar ve nişanlımda benim gitmeme izin veriyo git hayatım tatilini yap diyor. kendiside yaz sonunda almanyada arkadaşı var oraya gidecek. ama bazı arkadaşlarım beni dolduruyor kendisi tatile gidebilmek için sana izin veriyo bak seninle gelmiyo bile neden başkalarıyla tatil yapmak istiyo başka işler peşinde falan gibi.. bu laflara takılmıyım diyorum ama ister istemez aklıma düşüyo fikirlerinizi alabilirmiyimm

Maşallah canım süpersiniz Allah herkese sizin gibi nişanlıklık dönemi geçirmeyi nasip etsin inşallah

amin canım inşallah....

hiç sorunsuz olacak ya da illa bir sorun cıkacak diye sartlandırmayın sadece kendinizi... sorunlar elbette cıkar ki nişanlı olmasanız bile ilişkilerde sorunlar vardır onemli olan eninde sonunda ortak bir noktaya varabilmek zaten

Hayırlı olsun canım.Allah tamamına erdirsin.Burdan nişan sürecinde neler yaşadığımızı paylaşırız artık.Şahsi fikrim kimsenin dolduruşuna gelme sakın.Seni tatile gönderiyor olması bana göre komplekssiz,kendine güvenen,problem çıkarmaya meyilli olmayan,anlayışlı bir insan olduğunu gösteriyor.Neler duyuyoruz,nişanlım bana şunu yapma dedi şuna izin vermedi,şunu giyme dedi falan filan..Tatilinin tadını çıkar.Bence bu yaşadığın olumlu bir şey

Bütün yüreğimle Maşallah diyorum..

teşekkür ederim darısı daha güzelleri basın benim güzel yürekli arkadasımmm

demantia kimsenin doldurusuna gelme... yapılan en büyük hatalardan biri ben de yaptım cok o hataları... sunu unutma eger kötü bi niyeti olsaydı arkadaslarının ima ettigi gibi hissederdin... cunku genelde sevem kadın hissediyor böle seyleri

Merhaba canım,Ben de aranıza yeni katıldım:) Uzun nişanlı kalanlardansınız.Maşallah size.Sizden öğreneceğim ço kşey var gibi?Sevgi eksiliyor mu?Tabi bu biraz da iki tarafın hareketleriyle alakalı.Sorun hiç çıkmıyor mu?Kavgalarınız falan olmuyor mu?Aynı şehirde misiniz?Bu uzun süreç nasıl geçiyor? Çok soru sordum biliyorum.Ama yapım böyle maalesef.Bazen kızıyorum kendime neden güzel düşünmüyorum ,pozitif olmuyorum neden evhamlıyım ?gibisinden.Karakterimle alakalı daha çok.Off böyle bir karakterle de ömür geçer mi?(kendimden bahsediyorum)

Coldplay hoşgeldin aramıza
dementia canım adını söylemiş miydin unuttum ama neyse konuya döneyim, onlar nasıl arkadaş öyle ben olsaydım ağızlarının payını bi güzel verirdim. içten içe insan kendini kötü hisseder ama en yakın arkadaşın da olsa senin eşin olacak adam hakkında bu kadar da yorum yapma hakkı olamaz.. bayanları anlamak zor. nişanlın tatile seninle gelseydi bu seferde bak sana güvenmiyo daha şimdiden peşine takıldı diyeceklerdi eminim. hiç kulak asma ve gerekeni söyle bence.

bu arada nişan tepsimi özgeminkinden yaptırıcam buldum ahşap boyama yapan bi yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…