Ahahaha ciddenn terastaki muhabbetler geldi aklımaa kuşookkkk diodm bunu blio musun adele'yi açıormm a bu o muydu demelerinnnaayhhh yiyeceğimmm dayanamıorummm tutamıciiimm daha fazlacanaa
Sendeee beniimmm burnumdaa tütüyosunnn aşkıımmm oylee boyleee değiilll geel gelinimm gönlümee gell senden başkaa yar sevemem modundayımmm kuşulokkk
son 2 3 aydııırr isyaaaan ettiğiim ennn mööhiiimm konuuuu uzaaaaaaakk oturmamııızz aşkımm yaaaa
son 2 3 aydııırr isyaaaan ettiğiim ennn mööhiiimm konuuuu uzaaaaaaakk oturmamııızz aşkımm yaaaa
Allah izin verirse ben de 2013 gelini olabilirim.Nisanda nişanlandım.Ve açıkcası nişanlılık süresini uzun tutmanın dezavantajlarını görüyorum ya da görecekmişim gibiUzun süre nişanlı kalmayın diyenleri şimdi daha iyi anlıyorum.Neyse hakkımızda herşeyin en hayırlısı olsun.Allah bilir,takdir ettiyse olur inşallah :)
hahahhaha ama gene sole bılmıorum derımmmşaşkınlık üzerine şaşkınlık yaşarımmmmm yaa burnumda ttütüüüyoooooooooooooosssssssssuuuuuuuuuuuunnnnnnnnn resmeeenn!!!
Pastaaammm arada kalmıs gormedım sorma yaa düğünde düğüün pisti boşaltıp ortaya atıcam onuu doysun düğünee
Bugu_suuummm senin msjınıda yenı gordum kuzum kusura bakkmaaaevet onun baba tarafı benımde anne tarafım kastamonlu ama aynı zamanda benım baba tarafım ve onun anne tarafı arnavut ama hepımız ıstanbulda yasıyoruz kusuum ben ondan daha cok gıtmısımdır kastamonuyaa az fink atmadım tarlalarda daglarda tepelerde koyun güttüm heep ineek sağdım ama inek inek olduguna pişmaan olduu sütten kesilmiştir kanımcaa bide kööy deyince aklımaaa akrabamız var o gelıyoo yaa kekemeydı kucukken korkutmuslar ama 1-2 hamlede dıcenı dıyo ben cok uzuldum onun için adı mustaaa'ydı kendımce plan yaptım bu gene korkarsa dılı cozulur dedım köy evlerınınde ust kısımları kalın tahtalar oluyo oraya bıber fln asıolar kurusun dıye bende cok hıperaktıfım dusundum mustaa ordan gecerken ben yukardan kendımı salsam korkutsaamm tmmdır bu iş amaaa maaalesefff planım işe yaramadı cocukk ben kendımı salınca asayaaa dahada kotu dılı tutulduuu bende aşayaa yuvarlandıgımlaa kaldımmm sımdı daha ıyı konusuomus ama aldım havadisini annanemden kulaklarımı cınlatmıslar bolcana
hoşgeldiin canım aramızaaaaevet annemde uzun sure nişanlı tutmayanlardan o yüzden hala nişanlanmayı beklıyooruuuzz siz ne zamandır nişanlısınız? ne kadardır berabersınız falan tanıt kendını azcıkın bizee
pelmiiğiiiiimmmmmmmmm yaaaaaaaa bende olaydıııımmmmmm ah ahhh ne gırtlak var bende gösterirdim keşan ahalisinee
Herkese hoşbulduk diyorum canım çok teşekkürler:) Nisanda 2012 nişanlandım.2008' in son ayından beri tanıyoruz birbirimizi ama adını 29 ekim 2010 da koyduk :)3 ay olacak nişanlanalı da.Aslında uzun bir süre değil ama ben öğretmenim ve tayin hakkımız senede bir o da ağustosta.Bu ağustos olamazdı.Apar topar hiç hazır değildim.O yüzden Allah nasip eder de evlenirsek taa öbür yazı beklemek durumundayım o da 1 seneyi aşkın olacak.(Faklı şehirlerdeyiz de,evlenirsek O'nun yaşadığı şehre gideceğim kısmet olursa)Uzun bir süre neler değişir neler gibime geliyor bazı şeyleri yitirirsek,zaman aleyhimize işlerse vs..vs..Çok pozitif bir insan değilim,umarım benim kuruntularımdır bunlar.Onu da çok seviyorum.Umarım hakkımızda hayırlısı budur,güzel şeyler olur umut ediyorum.
Günaydın herkese...
Çağlam daha dün gibi senin nişanlandığın zaman ne ara 10 ay oldu yaaa..
Zaman neden bu kadar çabuk geçiyo...
valla ben de anlamadım kuzum ama dün tam 10 ay oldu
2 ay sonra 1. yılımızı kutlıcaz1. yıl kutlamasından 9 ay sonra da düğünümüz vaaaaaaaaaaaarrr inşallah :123:
Maşallah canım süpersiniz Allah herkese sizin gibi nişanlıklık dönemi geçirmeyi nasip etsin inşallah
valla ben de anlamadım kuzum ama dün tam 10 ay oldu
2 ay sonra 1. yılımızı kutlıcaz1. yıl kutlamasından 9 ay sonra da düğünümüz vaaaaaaaaaaaarrr inşallah :123:
Kızlar size bir sorum var biz nişanlanalı 10 gün oldu. her sene tatile gittiğim arkadaşlarım bu haftasonu fethiyeye tatile çıkıyorlar ve nişanlımda benim gitmeme izin veriyo git hayatım tatilini yap diyor. kendiside yaz sonunda almanyada arkadaşı var oraya gidecek. ama bazı arkadaşlarım beni dolduruyor kendisi tatile gidebilmek için sana izin veriyo bak seninle gelmiyo bile neden başkalarıyla tatil yapmak istiyo başka işler peşinde falan gibi.. bu laflara takılmıyım diyorum ama ister istemez aklıma düşüyo fikirlerinizi alabilirmiyimm
Bütün yüreğimle Maşallah diyorum..
amin canım inşallah....
hiç sorunsuz olacak ya da illa bir sorun cıkacak diye sartlandırmayın sadece kendinizi... sorunlar elbette cıkar ki nişanlı olmasanız bile ilişkilerde sorunlar vardır onemli olan eninde sonunda ortak bir noktaya varabilmek zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?