'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

İçime su serptin tatlımm ağzına sağlık :)

canım adım demet
ayy nası iyi geldi söyledikleriniz anlatamam nerdeyse dolduruşa gelip nişanlıma patlayacaktım. ay ben de böyle kısıtma falan yapan bi insan değilim ama öyle bi konuşuyolarki aklına giriyolar resmen eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirtiyolar ya. boşu boşuna kavga edecektik. bide öyle kısıtlamaları falan sevmez onu kısıtlaman demek onu avucunun içinden kaçırman demek gibi bişey.. ağzınıza sağlık kızlar yüreğime su serptiniz vallaha

demetcim en güzeli birbirinizi kısıtlamamanız zaten.
bence nişanlın örnek bi eş adayı..
allah bozmasın mutluluğunuzu, kimseye kulak asma. çağlam soğru söylüyo, kötü bişey olsa hissederdin sen

haklısınız kızlar insan gerçekten böyle şeyleri hissedebiliyor bazen,
hem kötü bi niyeti olsa her an her dakika yanımızda değiller ki, yani bunun içine tatile vs. gitmeleri gerekmiyor insanın yeterki içinde olmasın..

Bence de takılma fazla böyle şeylere yap tatilini eğlen :)

teşekkür ederim canımmm... tekrar tekrar hosgeldin

Sevgi asla eksilmiyor neden eksilsin ki o hala senin asık oldugun adam sen de onun asık oldugun kadınsın... aranıza ne girebilir sizden baska? siz izin vermedigniz surece sorunlar sevgiyi eksiltmez sadece onune bir perde ceker belki... o perdeyi orda bırakıp kacmak ya da cekip acmak sizin elinizde, olası sorunlar dugun hazırlıkları ya da aileler yuzunden cıkıyor genelde, aileleri cok karıstırmamaya bakın, kendinizle alakalı olan seylerde de eger tartıstıysanız uzerine gitmeyin olayların biraz geri cekilin sabah tartıstıysanız aksamına sinirler yatısınca sakince konusun anlamaya calısın birbirinizi... ortak bir noktaya varmaya calısın hersey mukemmel hersey dört dörtlük olsun isteriz ama yapabilceklerimiz bir kenarda durur hayaller bir kenarda...

birinin sınırları var diğerinin yok... bu ikisinin ayrımını iyi yapmak hayallerin sınırsızlıgına kapılıp mutsuz olmamak lazım.. seni mutlu eden ne? 10 milyarlık bir gelinlik mi yoksa omur boyu elini tutacak olan adam mı... bunu her seferinde her olay da kendine sorup cevabına gore hareket edebilirsin... askının onune hiçbişeyi koymamaya calıs bunun yaparken de cok fedekar ol demiyorum fedakarlık yapacaksınız elbette ama karsılıklı olacak... ikinizde ogreneceksiniz zaten bir süre sonra nişanlılık birlikte bi hayatı paylasmaya alısma sureci... bu surecte onceliklerini iyi belirlemen evlilik hayatı boyunca sana ve ona cok yardımcı olacak...

dedigim gibi sorun cıkacak kavga edeceksin sakın ama cıkarsa diye korkma... sorunlardan korkam unutma her sorun aslında bir cozumdur... sorun cıktıkca cozersin karsındakini o da seni, bir yumagı acmak gibi bu tek tek anlayısla sabırla ve sevgiyle acacaksın dugumlerini

aynı sehirdeyiz ama o isi dolayısıyla hafta ici benden uzakta baska yerde sadece haftasonlarımız var... bazen o da yok... ama gun icinde her bos vakitte birbirimizin sesini duyarız mesajlasırız... bazen arkadaslarım bana takılıyor aman cagla bıkmadınız mı aynı seyleri yazmaktan konusmaktan her gun diye... hayır bıkmadık diyorum insan sevdigne seni seviyorum demekten bıkabilir mi? nasıl da icimin yagları eriyor o ole deyince bana aynı seyleri onunda hissettigini biliyorum

milyon kez de olsa aynı hayalleri kuruyoruz... ve sıkılmıyoruz içinde aşk olan hersey yeni bir baslangıc gibi aslında kilit nokta askı korumak galiba bu uzun süreçte herseye ragmen sıkı sıkıya aska sahip cıkmak...

ve kulakları tıkamak... sadece kalbinizin sesini duyun dısarıyı bosverin, sizin ne yasadıgınızı en iyi orası biliyor...

kalbiniz hata yapmaz mı? bence yapmaz... o an icin üzülseniz bile ilerde iyi ki dinlemişim diyosunuz cunku size hata yaptırsa bile mutlaka bir geri donusu oluyo aa bu hatayı yapmasam simdi bu kadar mutlu olmazdım diosunuz

insanların en büyük kaybı hata yapmaktan korkmak diyodu bi yazar hatırlamıorum adını... bu bogulmamak icin cırpınmak gibi birşey... bogulmayı cabuklaştırıyor sadece, cozumlere değil sorunlara odaklıyor bizi.... kavga edersek naparım diye dusunme... o kavgadan ne ogrenirim de ilişkimizi bir adım ileriye tasırım diye dusun

bu saydıklarımın hepsini yapabilior muyum? hayır ama en azından yapmaya calısıorum ben de, öğrenmeye calısıyorum.... bebek gibi sevdigimin adamın askı icimde... özenle bakıp buyutmeye calısıyorum

uzun mu oldu ne ... umarım cevaplayabilmişimdir canım kendimce

demetçim arkadaşlarına ben de kızdım..empati yapıyorum da ben arkadaşımın nişanlısı hakkında böyle konuşup onu üzmezdim
neden bozmaya çalıştıklarını anlayamadım
bence de kıskanç, kısıtlayıcı olmaması çok güzel..benim nişanlım da öyledir kıskanmaz, istediğim şeylere izi verir
ayrıca dediğin gibi başka işler peşinde olsa herzaman yapabilir bunu
sen nişanlını herkesten iyi tanırsın, kimsenin dediklerini takma

nurayımmmm tepsiyi çok merak ettimmmm
çok güzel olcak eminim kuzummm

coldplay önceki mesajımda yazmıştım tekrar edeyim
sen karamsarlığa düştüğünde gel buraya inan ilaç gibi gelecektir

Kurabiyem ne kadar güzel yazmışsın yaaaa.

İlaç gibi geldi inan,maşallah size.

Mis kokulu gelinciklerim tünaydınnnnn
yağmuuuurrr hoşgeldin canım

ooyyy okudum enerji topladım :)
çağlam çok haklısın 'beni 10 milyarlık gelinlik mi mutlu eder yoksa bir ömür o adamın elini tutmak mı'
nişanlılık sürecinde ki acaba aşk bitiyor mu düşüncesi bence düğün telaşından, oyumda olsun buyumda olsun çabasından, sevgiliyken kurulan o hayalleri kurmayı bırakmaktan, evin eşyanın derdine düşmekten 'seni seviyorum' demeyi unutmaktan ileri geliyor...

Parmaklarına sağlık canım ne kadar da güzel yazmışsın.41 kere maşallah size Müstakbel eşin de çok şanslı.Senin(bu arada senli benli yazıyorum sakıncaı yok umarım) gibi mantıklı,akıllı,sevgi dolu bir eşe sahip olacak inşAllah..Allah hep daim etsin hepimizinkini.Aşk ve sevgi kat kat artsın.Aşk olmasada sevgi hiç bitmesin,saygı,sadakat baki kalsın.En önemlileri de bunlar.Dediklerini yapmaya çalışacağım,fevri davranmamaya uğraşacağım.Umarım becerebilirim.Allah'ım inşAllah gönlümdekini hakkımda hayırlı eyler ve onu nasip eder.Belki size saçma gelecek ama,senin ve nişanlının burcu nedir?Aslında hepinizinkini merak etmiyor değilim :))

çağlamm çağlammm çağlammmm
bayılıyorum senin yazdıklarına, keyifle okuyorum hepsini
sen ne harika, ne mantıklı, ne düşünceli bi kızsın yahuuu
Allah hepimizin aşkını korusun, kurduğumuz hayallerimizi gerçekleştirsin bir bir

ben kendi adıma cevap vereyim
biz ikimiz de balık burcuyuz nişanlımla
ve o benden sadece 11 gün önce doğmuş

e geldim yaa canım mailde yazışmıştık ya senin nişan ertesi bir dahada sanırım bayram ertesi geleceğim
bi ayağım artıkın orada

hmm ben haftasonları hep geliceksin sandım. bak olurda gelirsen beni bul mutlaka. kipa alışveriş merkezinin içinde greyder&jump mağazası var oraya git beni sor orda yoksam bile personele arattır. oturur bi çay içer iki lafın belini kırarız :)

Allah cezanı vermesin yaaaaaaa canım ya e Kipaya girdim ya 1saat ordaydım o gün ben greyderin önünde durdum bakındım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…