Hayırlı olsun canım.Allah tamamına erdirsin.Burdan nişan sürecinde neler yaşadığımızı paylaşırız artık.Şahsi fikrim kimsenin dolduruşuna gelme sakın.Seni tatile gönderiyor olması bana göre komplekssiz,kendine güvenen,problem çıkarmaya meyilli olmayan,anlayışlı bir insan olduğunu gösteriyor.Neler duyuyoruz,nişanlım bana şunu yapma dedi şuna izin vermedi,şunu giyme dedi falan filan..Tatilinin tadını çıkar.Bence bu yaşadığın olumlu bir şey
Coldplay hoşgeldin aramıza
dementia canım adını söylemiş miydin unuttum ama neyse konuya döneyim, onlar nasıl arkadaş öyleben olsaydım ağızlarının payını bi güzel verirdim. içten içe insan kendini kötü hisseder ama en yakın arkadaşın da olsa senin eşin olacak adam hakkında bu kadar da yorum yapma hakkı olamaz.. bayanları anlamak zor. nişanlın tatile seninle gelseydi bu seferde bak sana güvenmiyo daha şimdiden peşine takıldı diyeceklerdi eminim. hiç kulak asma ve gerekeni söyle bence.
bu arada nişan tepsimi özgeminkinden yaptırıcam buldum ahşap boyama yapan bi yer
canım adım demet
ayy nası iyi geldi söyledikleriniz anlatamam nerdeyse dolduruşa gelip nişanlıma patlayacaktım. ay ben de böyle kısıtma falan yapan bi insan değilim ama öyle bi konuşuyolarki aklına giriyolar resmen eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirtiyolar ya. boşu boşuna kavga edecektik. bide öyle kısıtlamaları falan sevmez onu kısıtlaman demek onu avucunun içinden kaçırman demek gibi bişey.. ağzınıza sağlık kızlar yüreğime su serptiniz vallaha
Kızlar size bir sorum var biz nişanlanalı 10 gün oldu. her sene tatile gittiğim arkadaşlarım bu haftasonu fethiyeye tatile çıkıyorlar ve nişanlımda benim gitmeme izin veriyo git hayatım tatilini yap diyor. kendiside yaz sonunda almanyada arkadaşı var oraya gidecek. ama bazı arkadaşlarım beni dolduruyor kendisi tatile gidebilmek için sana izin veriyo bak seninle gelmiyo bile neden başkalarıyla tatil yapmak istiyo başka işler peşinde falan gibi.. bu laflara takılmıyım diyorum ama ister istemez aklıma düşüyo fikirlerinizi alabilirmiyimm
Merhaba canım,Ben de aranıza yeni katıldım:) Uzun nişanlı kalanlardansınız.Maşallah size.Sizden öğreneceğim ço kşey var gibi?Sevgi eksiliyor mu?Tabi bu biraz da iki tarafın hareketleriyle alakalı.Sorun hiç çıkmıyor mu?Kavgalarınız falan olmuyor mu?Aynı şehirde misiniz?Bu uzun süreç nasıl geçiyor? Çok soru sordum biliyorum.Ama yapım böyle maalesef.Bazen kızıyorum kendime neden güzel düşünmüyorum ,pozitif olmuyorum neden evhamlıyım ?gibisinden.Karakterimle alakalı daha çok.Off böyle bir karakterle de ömür geçer mi?(kendimden bahsediyorum)
Mis kokulu gelinciklerim tünaydınnnnn
tünaydın canım,
gelmiyomusun silivriye ?
teşekkür ederim canımmm... tekrar tekrar hosgeldin
Sevgi asla eksilmiyor neden eksilsin ki o hala senin asık oldugun adam sen de onun asık oldugun kadınsın... aranıza ne girebilir sizden baska? siz izin vermedigniz surece sorunlar sevgiyi eksiltmez sadece onune bir perde ceker belki... o perdeyi orda bırakıp kacmak ya da cekip acmak sizin elinizde, olası sorunlar dugun hazırlıkları ya da aileler yuzunden cıkıyor genelde, aileleri cok karıstırmamaya bakın, kendinizle alakalı olan seylerde de eger tartıstıysanız uzerine gitmeyin olayların biraz geri cekilin sabah tartıstıysanız aksamına sinirler yatısınca sakince konusun anlamaya calısın birbirinizi... ortak bir noktaya varmaya calısın hersey mukemmel hersey dört dörtlük olsun isteriz ama yapabilceklerimiz bir kenarda durur hayaller bir kenarda...
birinin sınırları var diğerinin yok... bu ikisinin ayrımını iyi yapmak hayallerin sınırsızlıgına kapılıp mutsuz olmamak lazım.. seni mutlu eden ne? 10 milyarlık bir gelinlik mi yoksa omur boyu elini tutacak olan adam mı... bunu her seferinde her olay da kendine sorup cevabına gore hareket edebilirsin... askının onune hiçbişeyi koymamaya calıs bunun yaparken de cok fedekar ol demiyorum fedakarlık yapacaksınız elbette ama karsılıklı olacak... ikinizde ogreneceksiniz zaten bir süre sonra nişanlılık birlikte bi hayatı paylasmaya alısma sureci... bu surecte onceliklerini iyi belirlemen evlilik hayatı boyunca sana ve ona cok yardımcı olacak...
dedigim gibi sorun cıkacak kavga edeceksin sakın ama cıkarsa diye korkma... sorunlardan korkam unutma her sorun aslında bir cozumdur... sorun cıktıkca cozersin karsındakini o da seni, bir yumagı acmak gibi bu tek tek anlayısla sabırla ve sevgiyle acacaksın dugumlerini
aynı sehirdeyiz ama o isi dolayısıyla hafta ici benden uzakta baska yerde sadece haftasonlarımız var... bazen o da yok... ama gun icinde her bos vakitte birbirimizin sesini duyarız mesajlasırız... bazen arkadaslarım bana takılıyor aman cagla bıkmadınız mı aynı seyleri yazmaktan konusmaktan her gun diye... hayır bıkmadık diyorum insan sevdigne seni seviyorum demekten bıkabilir mi? nasıl da icimin yagları eriyor o ole deyince bana aynı seyleri onunda hissettigini biliyorum
milyon kez de olsa aynı hayalleri kuruyoruz... ve sıkılmıyoruz içinde aşk olan hersey yeni bir baslangıc gibi aslında kilit nokta askı korumak galiba bu uzun süreçte herseye ragmen sıkı sıkıya aska sahip cıkmak...
ve kulakları tıkamak... sadece kalbinizin sesini duyun dısarıyı bosverin, sizin ne yasadıgınızı en iyi orası biliyor...
kalbiniz hata yapmaz mı? bence yapmaz... o an icin üzülseniz bile ilerde iyi ki dinlemişim diyosunuz cunku size hata yaptırsa bile mutlaka bir geri donusu oluyo aa bu hatayı yapmasam simdi bu kadar mutlu olmazdım diosunuz
insanların en büyük kaybı hata yapmaktan korkmak diyodu bi yazar hatırlamıorum adını... bu bogulmamak icin cırpınmak gibi birşey... bogulmayı cabuklaştırıyor sadece, cozumlere değil sorunlara odaklıyor bizi.... kavga edersek naparım diye dusunme... o kavgadan ne ogrenirim de ilişkimizi bir adım ileriye tasırım diye dusun
bu saydıklarımın hepsini yapabilior muyum? hayır ama en azından yapmaya calısıorum ben de, öğrenmeye calısıyorum.... bebek gibi sevdigimin adamın askı icimde... özenle bakıp buyutmeye calısıyorum
uzun mu oldu ne... umarım cevaplayabilmişimdir canım kendimce
yağmuuuurrr hoşgeldin canımMis kokulu gelinciklerim tünaydınnnnn
ooyyy okudum enerji topladım :)
Sevgi asla eksilmiyor neden eksilsin ki o hala senin asık oldugun adam sen de onun asık oldugun kadınsın... aranıza ne girebilir sizden baska? siz izin vermedigniz surece sorunlar sevgiyi eksiltmez sadece onune bir perde ceker belki... o perdeyi orda bırakıp kacmak ya da cekip acmak sizin elinizde, olası sorunlar dugun hazırlıkları ya da aileler yuzunden cıkıyor genelde, aileleri cok karıstırmamaya bakın, kendinizle alakalı olan seylerde de eger tartıstıysanız uzerine gitmeyin olayların biraz geri cekilin sabah tartıstıysanız aksamına sinirler yatısınca sakince konusun anlamaya calısın birbirinizi... ortak bir noktaya varmaya calısın hersey mukemmel hersey dört dörtlük olsun isteriz ama yapabilceklerimiz bir kenarda durur hayaller bir kenarda...
birinin sınırları var diğerinin yok... bu ikisinin ayrımını iyi yapmak hayallerin sınırsızlıgına kapılıp mutsuz olmamak lazım.. seni mutlu eden ne? 10 milyarlık bir gelinlik mi yoksa omur boyu elini tutacak olan adam mı... bunu her seferinde her olay da kendine sorup cevabına gore hareket edebilirsin... askının onune hiçbişeyi koymamaya calıs bunun yaparken de cok fedekar ol demiyorum fedakarlık yapacaksınız elbette ama karsılıklı olacak... ikinizde ogreneceksiniz zaten bir süre sonra nişanlılık birlikte bi hayatı paylasmaya alısma sureci... bu surecte onceliklerini iyi belirlemen evlilik hayatı boyunca sana ve ona cok yardımcı olacak...
dedigim gibi sorun cıkacak kavga edeceksin sakın ama cıkarsa diye korkma... sorunlardan korkam unutma her sorun aslında bir cozumdur... sorun cıktıkca cozersin karsındakini o da seni, bir yumagı acmak gibi bu tek tek anlayısla sabırla ve sevgiyle acacaksın dugumlerini
aynı sehirdeyiz ama o isi dolayısıyla hafta ici benden uzakta baska yerde sadece haftasonlarımız var... bazen o da yok... ama gun icinde her bos vakitte birbirimizin sesini duyarız mesajlasırız... bazen arkadaslarım bana takılıyor aman cagla bıkmadınız mı aynı seyleri yazmaktan konusmaktan her gun diye... hayır bıkmadık diyorum insan sevdigne seni seviyorum demekten bıkabilir mi? nasıl da icimin yagları eriyor o ole deyince bana aynı seyleri onunda hissettigini biliyorum
milyon kez de olsa aynı hayalleri kuruyoruz... ve sıkılmıyoruz içinde aşk olan hersey yeni bir baslangıc gibi aslında kilit nokta askı korumak galiba bu uzun süreçte herseye ragmen sıkı sıkıya aska sahip cıkmak...
ve kulakları tıkamak... sadece kalbinizin sesini duyun dısarıyı bosverin, sizin ne yasadıgınızı en iyi orası biliyor...
kalbiniz hata yapmaz mı? bence yapmaz... o an icin üzülseniz bile ilerde iyi ki dinlemişim diyosunuz cunku size hata yaptırsa bile mutlaka bir geri donusu oluyo aa bu hatayı yapmasam simdi bu kadar mutlu olmazdım diosunuz
insanların en büyük kaybı hata yapmaktan korkmak diyodu bi yazar hatırlamıorum adını... bu bogulmamak icin cırpınmak gibi birşey... bogulmayı cabuklaştırıyor sadece, cozumlere değil sorunlara odaklıyor bizi.... kavga edersek naparım diye dusunme... o kavgadan ne ogrenirim de ilişkimizi bir adım ileriye tasırım diye dusun
bu saydıklarımın hepsini yapabilior muyum? hayır ama en azından yapmaya calısıorum ben de, öğrenmeye calısıyorum.... bebek gibi sevdigimin adamın askı icimde... özenle bakıp buyutmeye calısıyorum
Parmaklarına sağlık canım ne kadar da güzel yazmışsın.41 kere maşallah sizeMüstakbel eşin de çok şanslı.Senin(bu arada senli benli yazıyorum sakıncaı yok umarım) gibi mantıklı,akıllı,sevgi dolu bir eşe sahip olacak inşAllah..Allah hep daim etsin hepimizinkini.Aşk ve sevgi kat kat artsın.Aşk olmasada sevgi hiç bitmesin,saygı,sadakat baki kalsın.En önemlileri de bunlar.Dediklerini yapmaya çalışacağım,fevri davranmamaya uğraşacağım.Umarım becerebilirim.Allah'ım inşAllah gönlümdekini hakkımda hayırlı eyler ve onu nasip eder.Belki size saçma gelecek ama,senin ve nişanlının burcu nedir?Aslında hepinizinkini merak etmiyor değilim :))
Günaydın herkese
e geldim yaa canım mailde yazışmıştık ya senin nişan ertesi bir dahada sanırım bayram ertesi geleceğim
bi ayağım artıkın orada
hmm ben haftasonları hep geliceksin sandım. bak olurda gelirsen beni bul mutlaka. kipa alışveriş merkezinin içinde greyder&jump mağazası var oraya git beni sor orda yoksam bile personele arattır. oturur bi çay içer iki lafın belini kırarız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?