'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Allah cezanı vermesin yaaaaaaa canım ya e Kipaya girdim ya 1saat ordaydım o gün ben greyderin önünde durdum bakındım

aaaa ama benim nişandan sonraki gün ben ancak akşamüzeri gidebildim oraya,beğendin mi mağazayı,ürünleri? neyse bidahaki gelişinde mutlaka sor beni.

aaaa ama benim nişandan sonraki gün ben ancak akşamüzeri gidebildim oraya,beğendin mi mağazayı,ürünleri? neyse bidahaki gelişinde mutlaka sor beni.

alıcı gözüyle bakmadım ki cano yaa şaftım sıcaktan kaymıştı yahu alışveriş yaptık biraz markette falan eneee ne kadan güzel oldu denize girerik bayramdan sonra inş. denk gelirse
güzel olan deniz tarafında götürürsün cahil arkadaşını

kızlar bu arada ben 6. caddeden kahvaltı takımı aldım ama çok kötü yorumlar var korktum şimdi
siz ordan alıyomusunuz bişey?

online alışverişte üsütme yoktur canım ama 6.caddeyi hep gezerim fakat henüz alışverişim olmadı. kötü yorumlar derken ürün kötümü diyorlar yoksa gönderide mi problem var?

Kurabiyem ne kadar güzel yazmışsın yaaaa.

İlaç gibi geldi inan,maşallah size.

teşekkür ederim kuzucummm size de maşallah Allah ellerinizi ayırmasın hiç

yerim ben seni yaaaa.... unutmayacağız unutturmayacagız her gun günde üç yüz kere seni seviyorum kampanyası baslatalım

tesekkurler ay canım ilahi tabiki sen de nolcak resmi bi topik sayılmayız amin cümlemiz için aminnnnnn

bazen o da diyo ben galiba cok sanslıyım diye bazen de askım cadıya bagladın omrumu yedin diyo ortaya karısık gidiyoruz işte yuvarlanıoruz bir şekilde

ben de cok fevriyimdir ama ogreniorum yavas yavas işte daha sakin olmayı.. o an tepki versem de asla ÖZÜR dilemeyi ihmal etmiorum sonrasında... o da öyle aynı sekilde hatası varsa özrünü diler affettirir kendini hooop yeni dogmus giibi oluruz

ben koç o kova canım.... ama kendisi kovanın özelliklerini hic tasımıyor sadece zekasını almıs o kadar kesinlikle kova erkegi gibi değildir...

sizinkiler ne?

yaa özgeeeemm teşekkür ederimmm kusum benimmm sizler de oylesiniz ki... hatalarımız da olsa hepimiz bir yerde telafi etmeye calısan mantıklı akıllı kızlarız

daha önce de demiştim bu 2013 ün damatları topyekün cok sanslı diye... yineliyorummm

aminnn inşallah canım öle olcana eminim zaten ben

çağlam canım nede doğru söylemişsin aşk sevgi böyle anlattığın gibi olmalı kendimce yapmaya çalışıyorum benimde sorunum oluyor ama empati en büyük ilaç

demet canım hoşgeldin daha önce bohça topiğinden ve buraya uğramalarından hatırlıyorum

konuya gelincede bence senin tatile çıkman çok güzel ben mesela çıkamıyorum canım benim sevgilim kıskanç kendiside bende gitmiyoruz beraber gidiyoruz sen bence çok şanslısın ben şunu göryorum ki ne olursa memnun olamıyoruz senin arkadaşların kızdırdı beni sakın onlardan etkilenme özelinede sokma bu yorum yapmaları gereksiz kiii sende sevgiline izin vermişsin oda sende gidicekmişsiniz bu daha ne kadar farklı olabilir ki burda eşitlik var

sakın öyle bir düşünceye kapılma sizde evlenince gidersiniz senle gelmiyor bile ne kadar ayıp bir laf yaa bunu yapan arkadaşına bu ladı sen desen
bence sen nişanlına sıkı sıkı sarıl birinizin değerini bilin saygılısnız alanlarınıza

benim sevgilimin izin vermemsi hiç sorun değil beni götüryor gitmseydikte sorun olmazdı 5 senedir hayatımda ve ben arkdşlarmla 5 senedir tatile çıkmıyorum annemde diyor bende babanı sevdiğim anda herşeyden vazgeçtim diye anneme çekmişim sevgilimsiz isteiğim yok biryere o çevreye o manzaraya güneşin doğusuna onun gözleriyle bakmak istiyorum

herkes aynı olcak değil kimi kıskanç kimi kıskanç değil bence herşey ayrı güzel herşey eşit olsun

Son düzenleme:

olur tabi tatlım kumsalda güneşlenirken buraya yorumlar atarız karşılıklı bayramdan sonra bekliyorum ozaman mail at yada gelmeden önce telefonlaşırız

olur tabi tatlım kumsalda güneşlenirken buraya yorumlar atarız karşılıklı bayramdan sonra bekliyorum ozaman mail at yada gelmeden önce telefonlaşırız

heee oldu valla çok sefdim ben bu işi bayrama yada sonrası oradayım ki hemde bikaç gün olabülüüüüüüüüüüüüü
bekle beni demetimmmmmmmm
tamam canım

online alışverişte üsütme yoktur canım ama 6.caddeyi hep gezerim fakat henüz alışverişim olmadı. kötü yorumlar derken ürün kötümü diyorlar yoksa gönderide mi problem var?

valla canım yanlış ürün yollamışlar ve iade ile çok uğraştırmışlar
kimseye ulaşamamış bi arkadaş falan
en son mahkemeye vercem diyince iade etmişler galiba
böyle şeylerden de hiç haz etmem pöffff
umarım benimki düzgün gelir

özge kuzum ben hiç porselenlere cesaret edemedim altıncıcaddedende çay makinesi aldım elektirikli cesaret ettim alışveriş yapıp sinir harbi yaşayanlar var o siteden kuzum

bende altıncıcadde hakkında iyi şeylerr duymadımmm ama pelinyoşş ordan alışveriş yapmıştıı sanırımmm :26:

Evet canım nişan öncesi sık sık katılıyordum sorularımla aranıza, tabii nişan yoğunluğundan bi süre giremedim ama şimdi yine buradayım, arkadaşlığınız dostluğunuz inanılmaz güzel, yardımseverliğiniz birliğiniz paylaşımınız harika, iyiki kk'yı bulmuşum sizinle dertleşme fırsatıım olmuş. ağzına sağlık canım fikirlerin beni çok mutlu etti...

canım tek verebilceğim tavsiye dışarda kıskanç insanlar var ve arkadaşlarında farkında olmadan kıskanıyor olabilirler inan burda yazsam aynı şeler banada oluyor ama etki altında kalmıyorum onlar birşey sölerse aşkını koy görsünler yani senin dik durman lazım illa öyle çekemeyen ama arkadaş dediğimiz insanlar olcak sen kulak tıka kendi mutluluğuna bak kendi kendine problemin varsa çöz ki hiç problem yok canım rahat ol

sende iyiki varsın burda iyi şekilde paylaşıyoruz tabi yanlışlamızda sölicez genelde hemen hemen dertlermz aynı oluyor güzel paylaşımlar yapıyoruz

çaaaalaaamm ne güzel şeyler yazmışsın sen yaaa bende çok amaa çokk korkuyorumm süremiz uzadıkçaa hele birbirimizi kaybekten korkuyorum çok uyumlu bi çiftiz aslındaa kolay kolay kavga bile etmiyoruz ama aileleri falanda idare etmek zor gerçekten.süreyi hiç uzatmak istemiyorum 2-3 ay arayla yapmak istiyodum nişan-düğün vs ama nasip olmadı 9 aydır sözlüyüz saçma geliyo yani ve böleyken evdekilerle yaşamak zorunda kalmamm en çok zoruma giden şey

canım online alışveriş piyasası çok büyüdü bir sürü yeni firmalar açıldı tabii hepsine güvenilemiyor. o yüzden alışveriş yapmadan önce bi araştırın. bende az çok işin içinde sayılırım. markafoni,limango,clubboon fln dükkan açıyoruz oralarda. sormak istediğin olursa yardımcı olurum ama araştırmadan ödeme yapmayın sakın. inşallah problem yaşamazsın

Kızlar eşiniz, sevgiliniz, nişanlınız yada yeni tanıştığınız biri doğulu olsaydı napardınız.. Bu sorumu neden sorduğumu eve gidince yazıcam size...

korkma kusummm olmıcak bişey.... ama sana cok iş dusuyo, meslegi ve bulundugu yer geregi cok stres baskı altında olcak e senden de uzak... sen daha fazla fedakarlık yapıcaksın yeri gelicek onu rahatlatıcaksın... dik durucaksın karsısında... şimdi giderken aglıosun ya zamanla aglamıcaksın bile o giderken biriniz otobüsten biriniz dışarıdan birbirnize sebeklik yapıcaksınız güle güle ugurlıcaksın onu...

dik durucaksın hep... mutlu gorunceksin, telefonda sesin özlem dolu ama neseli olcak yine de baska turlu akılları daha cok bizde kalıyo cunku... onu orada rahat ettirmeye bak sabret gececek bu gunler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…