- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Nurayım,hoşbuldum nasılsın sözlü bayanım?
Speedy,hoşgeldin
Günaydıın :) :)
Allah cezanı vermesin yaaaaaaa canım ya e Kipaya girdim ya 1saat ordaydım o gün ben greyderin önünde durdum bakındım
aaaa ama benim nişandan sonraki gün ben ancak akşamüzeri gidebildim oraya,beğendin mi mağazayı,ürünleri? neyse bidahaki gelişinde mutlaka sor beni.
kızlar bu arada ben 6. caddeden kahvaltı takımı aldım ama çok kötü yorumlar var korktum şimdi
siz ordan alıyomusunuz bişey?
Kurabiyem ne kadar güzel yazmışsın yaaaa.
İlaç gibi geldi inan,maşallah size.
yağmuuuurrr hoşgeldin canım
ooyyy okudum enerji topladım :)
çağlam çok haklısın 'beni 10 milyarlık gelinlik mi mutlu eder yoksa bir ömür o adamın elini tutmak mı'
nişanlılık sürecinde ki acaba aşk bitiyor mu düşüncesi bence düğün telaşından, oyumda olsun buyumda olsun çabasından, sevgiliyken kurulan o hayalleri kurmayı bırakmaktan, evin eşyanın derdine düşmekten 'seni seviyorum' demeyi unutmaktan ileri geliyor...
Parmaklarına sağlık canım ne kadar da güzel yazmışsın.41 kere maşallah sizeMüstakbel eşin de çok şanslı.Senin(bu arada senli benli yazıyorum sakıncaı yok umarım) gibi mantıklı,akıllı,sevgi dolu bir eşe sahip olacak inşAllah..Allah hep daim etsin hepimizinkini.Aşk ve sevgi kat kat artsın.Aşk olmasada sevgi hiç bitmesin,saygı,sadakat baki kalsın.En önemlileri de bunlar.Dediklerini yapmaya çalışacağım,fevri davranmamaya uğraşacağım.Umarım becerebilirim.Allah'ım inşAllah gönlümdekini hakkımda hayırlı eyler ve onu nasip eder.Belki size saçma gelecek ama,senin ve nişanlının burcu nedir?Aslında hepinizinkini merak etmiyor değilim :))
çağlamm çağlammm çağlammmm
bayılıyorum senin yazdıklarına, keyifle okuyorum hepsini
sen ne harika, ne mantıklı, ne düşünceli bi kızsın yahuuu
Allah hepimizin aşkını korusun, kurduğumuz hayallerimizi gerçekleştirsin bir bir
alıcı gözüyle bakmadım ki cano yaa şaftım sıcaktan kaymıştı yahu alışveriş yaptık biraz markette falan eneee ne kadan güzel oldu denize girerik bayramdan sonra inş. denk gelirse
güzel olan deniz tarafında götürürsün cahil arkadaşını
olur tabi tatlım kumsalda güneşlenirken buraya yorumlar atarız karşılıklıbayramdan sonra bekliyorum ozaman mail at yada gelmeden önce telefonlaşırız
online alışverişte üsütme yoktur canım ama 6.caddeyi hep gezerim fakat henüz alışverişim olmadı. kötü yorumlar derken ürün kötümü diyorlar yoksa gönderide mi problem var?
çağlam canım nede doğru söylemişsin aşk sevgi böyle anlattığın gibi olmalı kendimce yapmaya çalışıyorum benimde sorunum oluyor ama empati en büyük ilaç
demet canım hoşgeldin daha önce bohça topiğinden ve buraya uğramalarından hatırlıyorum
konuya gelincede bence senin tatile çıkman çok güzel ben mesela çıkamıyorum canım benim sevgilim kıskanç kendiside bende gitmiyoruz beraber gidiyoruz sen bence çok şanslısın ben şunu göryorum ki ne olursa memnun olamıyoruz senin arkadaşların kızdırdı beni sakın onlardan etkilenme özelinede sokma bu yorum yapmaları gereksiz kiii sende sevgiline izin vermişsin oda sende gidicekmişsiniz bu daha ne kadar farklı olabilir ki burda eşitlik var
sakın öyle bir düşünceye kapılma sizde evlenince gidersiniz senle gelmiyor bile ne kadar ayıp bir laf yaa bunu yapan arkadaşına bu ladı sen desen
bence sen nişanlına sıkı sıkı sarıl birinizin değerini bilin saygılısnız alanlarınıza
benim sevgilimin izin vermemsi hiç sorun değil beni götüryor gitmseydikte sorun olmazdı 5 senedir hayatımda ve ben arkdşlarmla 5 senedir tatile çıkmıyorum annemde diyor bende babanı sevdiğim anda herşeyden vazgeçtim diye anneme çekmişim sevgilimsiz isteiğim yok biryere o çevreye o manzaraya güneşin doğusuna onun gözleriyle bakmak istiyorum
herkes aynı olcak değil kimi kıskanç kimi kıskanç değil bence herşey ayrı güzel herşey eşit olsun
Evet canım nişan öncesi sık sık katılıyordum sorularımla aranıza, tabii nişan yoğunluğundan bi süre giremedim ama şimdi yine buradayım, arkadaşlığınız dostluğunuz inanılmaz güzel, yardımseverliğiniz birliğiniz paylaşımınız harika, iyiki kk'yı bulmuşum sizinle dertleşme fırsatıım olmuş. ağzına sağlık canım fikirlerin beni çok mutlu etti...
valla canım yanlış ürün yollamışlar ve iade ile çok uğraştırmışlar
kimseye ulaşamamış bi arkadaş falan
en son mahkemeye vercem diyince iade etmişler galiba
böyle şeylerden de hiç haz etmem pöffff
umarım benimki düzgün gelir
çaaaalaaamm ne güzel şeyler yazmışsın sen yaaa bende çok amaa çokk korkuyorumm süremiz uzadıkçaa hele birbirimizi kaybekten korkuyorum çok uyumlu bi çiftiz aslındaa kolay kolay kavga bile etmiyoruz ama aileleri falanda idare etmek zor gerçekten.süreyi hiç uzatmak istemiyorum 2-3 ay arayla yapmak istiyodum nişan-düğün vs ama nasip olmadı 9 aydır sözlüyüz saçma geliyo yani ve böleyken evdekilerle yaşamak zorunda kalmamm en çok zoruma giden şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?