Kızlar eşiniz, sevgiliniz, nişanlınız yada yeni tanıştığınız biri doğulu olsaydı napardınız.. Bu sorumu neden sorduğumu eve gidince yazıcam size...
Kızlar eşiniz, sevgiliniz, nişanlınız yada yeni tanıştığınız biri doğulu olsaydı napardınız.. Bu sorumu neden sorduğumu eve gidince yazıcam size...
korkma kusummm olmıcak bişey.... ama sana cok iş dusuyo, meslegi ve bulundugu yer geregi cok stres baskı altında olcak e senden de uzak... sen daha fazla fedakarlık yapıcaksın yeri gelicek onu rahatlatıcaksın... dik durucaksın karsısında... şimdi giderken aglıosun ya zamanla aglamıcaksın bile o giderken biriniz otobüsten biriniz dışarıdan birbirnize sebeklik yapıcaksınız güle güle ugurlıcaksın onu...
dik durucaksın hep... mutlu gorunceksin, telefonda sesin özlem dolu ama neseli olcak yine de baska turlu akılları daha cok bizde kalıyo cunku... onu orada rahat ettirmeye bak sabret gececek bu gunler canım
iyiyim tatlıcım. sen nasılsıııınnNurayım,hoşbuldum nasılsın sözlü bayanım?
Speedy,hoşgeldin
hayatım ne demek bu ayrım ben çok yadırgadım.. karadenizli olsaydı farklı doğulu olsaydı farklı mı olacaktı?Kızlar eşiniz, sevgiliniz, nişanlınız yada yeni tanıştığınız biri doğulu olsaydı napardınız.. Bu sorumu neden sorduğumu eve gidince yazıcam size...
adam gibi adam mı? o zaman sorun yok kusummm
gizom yaa umarım arada kaynamaz gorursunnnn elbiseyi naptın sennnn meraklandımmm
tek ayrımm yapann benimm sanırım
düşüncemizi sormuşş kübracımmm bende bu şekilde düşünüyorum yaşadığımm gördüğümm durumlardan dolayı önyargılıyım yani k bakmayınn
iyiyim tatlıcım. sen nasılsıııınn
hayatım ne demek bu ayrım ben çok yadırgadım.. karadenizli olsaydı farklı doğulu olsaydı farklı mı olacaktı?
kişiyi ilk hal ve hareketleriyle tanırız dimi? alnında memleketi yazmıyo.
sen sadece sormuşsun bunu bu lafım sana değil ama ayrım yapan insanlar bizim ülkemizi bu hale getirenler değil mi zaten.
çok ayıp çooook. herkesi allah yaratmadı mı?
iyi valla trakyalılara çingene, doğululara kıro, karadenizlilere aklı kıt diyelim.
tekrar düzelteyim kübram sen sadece sormuşsun ama ben bu konudaki düşüncelerimi yazdım bunların senin sorunla ilgisi yok kuşum. sen zaten açıklamayı eve gidince yapıcam demişsin.
bu arada nazlimuuu benim de anne tarafım kastamonuluuu, ay hemşeri mi olduk biiizz
sibelcim kötü bi anın varsa korktuğun için ön yargılı olabilirsin. hani tanımadan önce doğulu olduğunu bilirsen uzak durabilirsin.. fakat tanıştığın herkesi de memleketini öğrendikten sonra aa kusura bakma senle işim olmaz demiyosundur heralde. önemli olan insanlığı.
aynı şekilde her yerin iyisi kötüsü vardır.
ben de antepli birinden nefret ediyorum, antepli herkes mi kötü onlarla hiç mi ahbaplık etmeyeceğim. yok böyle bişey yani.
ben o adamı sevdiysem bi kere ve oda adam gibi adamsa din,dil,ırk ayrımı gözetmem gözettirmem.
Benim annem artvinli babam mardinli. ikiside memur biri karadenizin biri doğunun bağrından kopmuş görev için zonguldağa gelmişler. annem köyün ebesi babamda köyün öğretmeniymiş. yaşlı bir dede ikisinin arasında mektup götürüp getirirkene sevmişler birbirlerini. annem dedeme telgraf çekmiş birini sevdim istemeye gelecekler mardinli diye. dedem ben doğuya kız vermem diye cevap göndermiş. onlarda el ele tutuşup mardine gidip orada evlenmişler. daha sonra dedemin yanına artvine gitmişler dedem tüfekle kovmuş.. ne oldu yani izin vermedin de ne oldu önyargılardan sıyrılmak gerek o doğulu olunca kürt zannediyor babamlar araplar. daha sonralarda barışmışlar tabii hatta rahmetli dedem babamı çoook sevmiş... önemli olan sevgi saygı anlayış ve bunların ömür boyu devam edebilmesi bence...
ben o adamı sevdiysem bi kere ve oda adam gibi adamsa din,dil,ırk ayrımı gözetmem gözettirmem.
Benim annem artvinli babam mardinli. ikiside memur biri karadenizin biri doğunun bağrından kopmuş görev için zonguldağa gelmişler. annem köyün ebesi babamda köyün öğretmeniymiş. yaşlı bir dede ikisinin arasında mektup götürüp getirirkene sevmişler birbirlerini. annem dedeme telgraf çekmiş birini sevdim istemeye gelecekler mardinli diye. dedem ben doğuya kız vermem diye cevap göndermiş. onlarda el ele tutuşup mardine gidip orada evlenmişler. daha sonra dedemin yanına artvine gitmişler dedem tüfekle kovmuş.. ne oldu yani izin vermedin de ne oldu önyargılardan sıyrılmak gerek o doğulu olunca kürt zannediyor babamlar araplar. daha sonralarda barışmışlar tabii hatta rahmetli dedem babamı çoook sevmiş... önemli olan sevgi saygı anlayış ve bunların ömür boyu devam edebilmesi bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?