'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nazoooooooo inanmıyoreeee dede annenin babası köçek demi ooo yoooooo aman allahım ben korkuyore köçeklerden

benimkinin aileside köydeler hattaha haftasonu bile gidiyor sevgilicikte köye ölüyor bitiyor hatta 1 tatilde akdeniz bir tatilde onun köy bir tatilde bizim yaylalar die söylüyor şimdiden napcam ben yahuuuu

aynı senaryo bana olcakta ben korkuyorum kesinlikle istemiyorm bana şirketteki karabkller takılıyor bana ters nazlım hitap etmiyor napcammm bennn:18::18::18::18:

Kızlar eşiniz, sevgiliniz, nişanlınız yada yeni tanıştığınız biri doğulu olsaydı napardınız.. Bu sorumu neden sorduğumu eve gidince yazıcam size...

hmmm napardım:44:

karadenizliyiz biz..bizim oraların genel bir bakış açısı vardır..üstelik gürcülük var..daha tutucu bir kesimdir..
örnek vereyim, teyzem yıllardır iki kızını evlendirmem de evlendirmem dedi doğulu biriyle..biri 41 biri 33 yaşında..
ben tam tersine bu düşünceler bağımsız olarak karşımdaki adamın kişiliğine bakarım..yaşam tarzım,aile yapım,
kültürel boyuttan ziyade aynı şeylere sevinip üzülmek ,ortak paydalarda buluşmak mümkün mü, inancım uyuşuyor mu...

tüm bunları irdelerim..çıkan sonuç beni memnun ediyorsa ne ala..kii başka bir örnek vermem gerekirse, adanalılardan hiz haz
etmezdim.akdeniz insanı ama genelde öyle bir kanı vardır..bunun bende yer etmesine sebepse eski iş arkadaşım..çok tartışır
kavga ederdik..neyse..işte buna rağmen şuan adanalı biriyle birlikteyim ben canım.. ve tam tersineee başta kendisi
olmak üzere,ailesini ve adalıları çok seviyorumm

ön yargılar kötü gerçekten,yıkmak için şans vermek çaba sarfetmek lazım...

abana canım. kastamonu abana :)

nazlı pastaaammmm az önce konustum arkadasımla... aynı seyi biz de cok dusunduk dedi ama hiçbir sorun olmuyomus dedigim gibi... onlar evlenip ertesi gün cıktılar yurtdısına...

online kayıtlardan goruyolarmıs zaten... sonucta herkes bu durumda oluyo binlerce insan var bu durumda olan bişeycik olmuyo dedi

4-5 tane de ülke gezdi onlar bir de... merak etme kuzucummmmmmmm

hahaha valla gizim bende korkuorum 5. sınıfta benı koye goturduler dedemden korkmustum gıtmemıstım yanınaa bizim irem hele görse ağlaar o dere korkuyo bende ıstemem yaa arnavut dugunu olsun ıstıoruumm ben köçekte nerden cıkcak hele hepınız korkuonuzz kımse kalmıcak dugunumde olay cıkarırım vallaa ama seneye ege turumuzdan sonra bıkerede karadenız turu yapalım kuzucuummm yaylalar harıkaaa oluyoooooo

Nazlimuuuuuuuu siz hangi ülkeyi düşünüyosunuz?

pastaaaammmm cok cok tesekkkurr ederımmm lokumum paris istiyorum 3 gunluk bi tur ordanda argosa gecerız 3 gunde ole kalırız 1 gunde bıze kalır işte bide dun ırem dedıkı evlılık ıznı yasal olarak 3 gün ben hangı ara dugunumu yapıp hangı ara balayına gıdıcem yaa

canım hemşerimsin benimde babam artvinli çok severim artivini gittinmi oralara

zonguldak oradamı yaşadınız biz aşkımla zonguldakta okurken tanıştık ahhh zonguldak ahhhhhh

ben doğmadan taşınmışlar zonguldaktan. artvine en son 6 yıl önce gitmiştim ama bayılırım oralara, tatil fikri güzel geliyo deniz kum güneş falan o yüzden gidemedim bayadır ama bu sene istiyorum kısmetse, belki bu hafta sonu arkadaşlarla tatilden vazgeçip bi karadeniz yolculuğu yapabilirim..

rica ederim kusummm

evet oleymiş yasal izin az önce burda da o muhabbet dondu kızlar arasında....

yasal iznimi de verirse 18 gün iznim olcak ... ama ancak nanik yapar benim patron bana izin diye

merhaba arkadaslar bende tahmini olarak 2013 geliniyim bi sürü sey bakmaya basladım bende gelinlikti damatlıktı kınalıktı vs kararsızım hala napıcam hic bilmiorum

benım daha yılım dolmamıs olucaaak kuzuumm evlenırkeenn ben 3 gunmu yapcam yanıı :/

pastam benim de yılım dolmadı ama 1 hafta izne cıktım... 6 ayın dolmus olcak... 6 ay dolunca bir hafta, 1 yıl dolunca 2 hafta izin....

bir hafta iznin var yani söke söke alırsın alamazsan gelir basarım orayı hem evleniosun yani illaki verirler kuzucummm

elem hosgeldin... hepimizin derdi aynı

zor demeyin kızlar. neden zor olsun?
zevkli şeyler bunlar.
nasıl dersek öyle olur biliyorsunuz.
daha 1 sene var nerdeyse. hepsi olur birer birer.
ben hiç düşünmüyorum.

zor demeyin kızlar. neden zor olsun?
zevkli şeyler bunlar.
nasıl dersek öyle olur biliyorsunuz.
daha 1 sene var nerdeyse. hepsi olur birer birer.
ben hiç düşünmüyorum.

heheheh pastaam yaa yerım senı bızım hatun pek sorun bı tıpe benzemıo zaten hatta o dedı bana ımkanınız varsa cok geçe bırakmayın dugunuu falan dıyee cok kafa bı hatunn ev olayını bıle hepberaber hallederız canını sıkma falan dedı ıns hep bolede devam eder ozaman 1 hafta yıllıktan 3 gunde evlılık ıznınden alırımm 10 gun olur evlılık ıznıde kınaya dugune gıder 1 hafta balayıı nolsaa, yazında 1 hfta ege turu vuhuuuwww kendımde bi gizemlikk gördüm planı programı ayarladımmmm huyundan suyundan bulastııır banaa giiiiiiiiiiiiizzzziiiiiiiiiiiimmmm

merhaba arkadaslar bende tahmini olarak 2013 geliniyim bi sürü sey bakmaya basladım bende gelinlikti damatlıktı kınalıktı vs kararsızım hala napıcam hic bilmiorum

hoşgeldinn..
kendinden bahsetsene :) nişanlı mısın neden bekliyosunuz vs.

hoşgeldinn..
kendinden bahsetsene :) nişanlı mısın neden bekliyosunuz vs.

nisanlıyım gecen yıl temmuz 27 de nisanlandık 1 yıl oldu olacak ev almayı bekliyoruz maddi yönden sıkıntılarımız var birazda o yüzden herkes maddiyatla ilgilenio bu aralar nisanlım da dahil bende oturmus pc basında gelinlik bakıyorum kendi kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…