tünaydııın yaaağğmuurr
giziiimm benım rahmetlı dedemde köçekmiş biloomusunnanne tarafım ıstemezler kesınlıkle ama kurbıkın baba tarafının tarzını henuz cozemedım koylerıne hala gıdıp gelıyolar adetlerıne baglılarsa bı bakmısın ben köcekle karsılıklı göbek attırıyorum ayy Allah korusuuu nn yaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kızlar eşiniz, sevgiliniz, nişanlınız yada yeni tanıştığınız biri doğulu olsaydı napardınız.. Bu sorumu neden sorduğumu eve gidince yazıcam size...
kesınlıkle en az senın kadar kızıyorum bu ayrımı yapanlara lokumumm ama maleseff insanlarımız cok garip ben makedonum dediğimde bile yanii müslümaaan değilmisiiiinn? sorusunu bıle duydumm artık sasırmıyoruuummm halkımıza , ön yargılarınaa... Ayşe diye bi arkadasım var suan gorusmuyoruz ama emın olun basıma bişi gelmıs olsa (Allah korusun) gecenın 3ünde bile gitsem evini acar bana hemde 2 3 gunlugune degıl he ıstersem aylarca kalim.. Allah razı olsun onlardan, tüm mahalledekiler onları ayırırken bizde hep onlarla beraber olduk düğününde oynamak için kardeşinden şemmami ogrenmıstım dugunde halaya katıldıgımda herkes sok olmustukimse sakın kulaktan laflara ınanıpta onyargılı davranmasın her yerın ıyısı kotusu var...
evett lokumummm bizz hemşoyuuuuzzneresındensınız pekilaaa
nazoooooooo inanmıyoreeee dede annenin babası köçek demi ooo yoooooo aman allahım ben korkuyore köçeklerden
benimkinin aileside köydeler hattaha haftasonu bile gidiyor sevgilicikte köye ölüyor bitiyor hatta 1 tatilde akdeniz bir tatilde onun köy bir tatilde bizim yaylalar die söylüyor şimdiden napcam ben yahuuuu
aynı senaryo bana olcakta ben korkuyorum kesinlikle istemiyorm bana şirketteki karabkller takılıyor bana ters nazlım hitap etmiyor napcammm bennn:18::18::18::18:
nazlı pastaaammmm az önce konustum arkadasımla... aynı seyi biz de cok dusunduk dedi ama hiçbir sorun olmuyomus dedigim gibi... onlar evlenip ertesi gün cıktılar yurtdısına...
online kayıtlardan goruyolarmıs zaten... sonucta herkes bu durumda oluyo binlerce insan var bu durumda olan bişeycik olmuyo dedi
4-5 tane de ülke gezdi onlar bir de... merak etme kuzucummmmmmmm
canım hemşerimsin benimde babam artvinli çok severim artivini gittinmi oralara
zonguldak oradamı yaşadınız biz aşkımla zonguldakta okurken tanıştık ahhh zonguldak ahhhhhh
pastaaaammmm cok cok tesekkkurr ederımmmlokumum paris istiyorum 3 gunluk bi tur ordanda argosa gecerız 3 gunde ole kalırız 1 gunde bıze kalır işte bide dun ırem dedıkı evlılık ıznı yasal olarak 3 gün ben hangı ara dugunumu yapıp hangı ara balayına gıdıcem yaa
merhaba arkadaslar bende tahmini olarak 2013 geliniyimbi sürü sey bakmaya basladım bende gelinlikti damatlıktı kınalıktı vs kararsızım hala napıcam hic bilmiorum
benım daha yılım dolmamıs olucaaak kuzuumm evlenırkeenn ben 3 gunmu yapcam yanıı :/
Aynı dert bende de var çok zor gerçekten :)
merhaba arkadaslar bende tahmini olarak 2013 geliniyimbi sürü sey bakmaya basladım bende gelinlikti damatlıktı kınalıktı vs kararsızım hala napıcam hic bilmiorum
elem hosgeldin... hepimizin derdi aynı
hoşgeldinn..
kendinden bahsetsene :) nişanlı mısın neden bekliyosunuz vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?