nisanlıyım gecen yıl temmuz 27 de nisanlandık 1 yıl oldu olacak ev almayı bekliyoruzmaddi yönden sıkıntılarımız var birazda o yüzden herkes maddiyatla ilgilenio bu aralar nisanlım da dahil bende oturmus pc basında gelinlik bakıyorum kendi kendime
nazlım çağla hemen sölimiş 6 ay bitince 1 hafta hakkın oluyor
o değilde bizim şirket 3 gün taşınma 1 haftada evlilik izni veriyor hatta çocuk doğunca kocayada 1 hafta izin veriyor eşe destek olsun die
nazlım planlı olmak b c planların olmasıda güzel ayrıntıolara takılmıyosun hiç prüz olmuyor hayatında kuzum
köçekkkkk istemiyoree kurtulmayı düşünüyoree inşallah olmaz inşalllahhh ege ve karadeniz süper olur bende likya ve karya turu istiyorum kültürlencemmm
nisanlıyım gecen yıl temmuz 27 de nisanlandık 1 yıl oldu olacak ev almayı bekliyoruzmaddi yönden sıkıntılarımız var birazda o yüzden herkes maddiyatla ilgilenio bu aralar nisanlım da dahil bende oturmus pc basında gelinlik bakıyorum kendi kendime
Kızlar eşiniz, sevgiliniz, nişanlınız yada yeni tanıştığınız biri doğulu olsaydı napardınız.. Bu sorumu neden sorduğumu eve gidince yazıcam size...
canım ınan bana bızımde cevremızde herkes bızle beraber gelınlık derdımıze ortak olmuyo bız burda hepberaber begenıyoruz paylasıyoruz acık bi sekılde yorum yapıyoruz yanı sırf senın gonlun olsun dıye kotu olan bı gelınlıge yada nısanlıga guzel demıyoruz hepımız açıgız yaniisımdı senı fızıkende hıc tanımadıgımız ıcın prenses gelınlık, balık gelınlık yakısır dıye yorum yapamıyorum cogumuz bırbırımızı en azından fotolardada olsa gorduk yuzyuze gorustugumuz ınsanlarda var o yuzden yorumlarımız daha kesın oluyo.. sen bıze kendı fızıgın hakkında falanda bılgı verırsen bız sana yardım etmek ıcıın elımızden gelenı yaparızz maddı konuya gelıncee malesef dugun oncesı durumu en ıyı olanda bıle bu sıkıntı oluyo canım kolay degıl yuva kurmak ve bı sekılde bı yerden kısmakta gerekıyo, elbet uygun bısıler buluruz canını hiiiiçç sıkma seen nerede oturuyosunn gelınlık pıyasası nasıl sızın oralar fıyat olarak?
ya aslında biz ev almak istiyoruz (Allahın izniyle) dügün sonra olacak da herkes evle ugrasırken ben gelinlik bakıyorum falan kimse yardımcı olmuyo
bende aynı durumdayım canım.
nişanlımdan yana maddi sıkıntı var.
yeniden iş açmaya çalışıcak v.s
o yüzden ne çeyiz ne gelinlik ne düğün yeri hiçbişeyle ilgilenemiyoruz.
ben de artık eskisi gibi takmıyorum. alıştım herhalde artık.
offf offf ne zaman biter bu sıkıntılar yahu
sabır dicez canım başka yapılıcak bişey yok zaten.
eğer gerçekten sevgi varsa umutla bekliyceksin.
nişanlın düğün tarihi için ne diyor?
pelmiiim hoşgeldin aşkkusuuumm kayıtlar ne zamana kdr devamm edıyoo kurbaada gırmek ıstıyoduuuu:/
Elemciim nasıl rahat edersen tatlımmm , ıstanbuldaysan eger fıyat secenegın coook fazla en azdan en fazlaya kadar secenek dolu bazı kucuk yerlerde ole bı sansta yok tek 1 yer oluyo oda bu fırsatı ıyı degerlendırıp kazık fıyatlar verıyoosen begendıgın gelınlık modellerinide paylas bak bız balayına kadar nerdeyse karar verdık
henüz belli bi tarih yok ben tahmini olarak seneye olabilecegini düsünüyorum ama kesin degil o da tabiiki ben bekliyorum zaten de cevremde benden sonra nisanlanıp evlenenleri gördügümde cok moralim bozuluyo yüzüm asılıyo aglayacak gibi oluyorum sorarsa cevap da veremiyorum
pelmiiim hoşgeldin aşkkusuuumm kayıtlar ne zamana kdr devamm edıyoo kurbaada gırmek ıstıyoduuuu:/
Elemciim nasıl rahat edersen tatlımmm , ıstanbuldaysan eger fıyat secenegın coook fazla en azdan en fazlaya kadar secenek dolu bazı kucuk yerlerde ole bı sansta yok tek 1 yer oluyo oda bu fırsatı ıyı degerlendırıp kazık fıyatlar verıyoosen begendıgın gelınlık modellerinide paylas bak bız balayına kadar nerdeyse karar verdık
henüz belli bi tarih yok ben tahmini olarak seneye olabilecegini düsünüyorum ama kesin degil o da tabiiki ben bekliyorum zaten de cevremde benden sonra nisanlanıp evlenenleri gördügümde cok moralim bozuluyo yüzüm asılıyo aglayacak gibi oluyorum sorarsa cevap da veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?