'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben çıkıyorum bebiklerim.
öğle yemeğimi yiyim sonra da annemle çarşıyaaa
beğendiğim elbise onun da içine siner de alır geliriz inşallah..

canım bizler de öyle gelinlikti, balayıydı her ayrıntıyla bol bol ilgileniyoruz .. zaten burda olmamızın amacı da bu, birlikte hazırlık sürecine girmek birbirimize destek olmak.
maddi sıkıntılarınızı bir an önce aşarsınız inşallah.. allah yuva kurana yardım eder, bi şekilde olur herşey.

nazlım çağla hemen sölimiş 6 ay bitince 1 hafta hakkın oluyor

o değilde bizim şirket 3 gün taşınma 1 haftada evlilik izni veriyor hatta çocuk doğunca kocayada 1 hafta izin veriyor eşe destek olsun die

nazlım planlı olmak b c planların olmasıda güzel ayrıntıolara takılmıyosun hiç prüz olmuyor hayatında kuzum

köçekkkkk istemiyoree kurtulmayı düşünüyoree inşallah olmaz inşalllahhh ege ve karadeniz süper olur bende likya ve karya turu istiyorum kültürlencemmm

gizommm şirketinize editör falan aramıyo musunuz yaa... transfer olasım var

pastam bu durumlarda plancı olmak işe cok yarıyo ben de dusunup duruyorum... 2 hafta almam sart cunku ben evimizde de vakit gecirmek istiyorum balayına 5 gun yeter

nurayımmmm kolay gelsinnnn en cici elbiseyi all

canım ınan bana bızımde cevremızde herkes bızle beraber gelınlık derdımıze ortak olmuyo bız burda hepberaber begenıyoruz paylasıyoruz acık bi sekılde yorum yapıyoruz yanı sırf senın gonlun olsun dıye kotu olan bı gelınlıge yada nısanlıga guzel demıyoruz hepımız açıgız yanii sımdı senı fızıkende hıc tanımadıgımız ıcın prenses gelınlık, balık gelınlık yakısır dıye yorum yapamıyorum cogumuz bırbırımızı en azından fotolardada olsa gorduk yuzyuze gorustugumuz ınsanlarda var o yuzden yorumlarımız daha kesın oluyo.. sen bıze kendı fızıgın hakkında falanda bılgı verırsen bız sana yardım etmek ıcıın elımızden gelenı yaparızz maddı konuya gelıncee malesef dugun oncesı durumu en ıyı olanda bıle bu sıkıntı oluyo canım kolay degıl yuva kurmak ve bı sekılde bı yerden kısmakta gerekıyo, elbet uygun bısıler buluruz canını hiiiiçç sıkma seen nerede oturuyosunn gelınlık pıyasası nasıl sızın oralar fıyat olarak?

Ben geldimm kızlaaar ne çokk konuşmuşsunuz oku oku bitmedi ya huu KPSS başvurumu yaptımm bu sabahh izinliydim uyudum 10a kadar ohh miiisss Akşam ziraat bankasına para yatırırken lisans kpss ye giren bi arkadaşım nasılsa çalıncak sorular kızlar kıymayın paranıza dedi koptukk

napalımm hiç girmemiştim kpss ye sınav fobisi olan biriyim zatenn elimi kolumu sallaya sallaya giderim, hiç değilse girmedim demem

Kızlar eşiniz, sevgiliniz, nişanlınız yada yeni tanıştığınız biri doğulu olsaydı napardınız.. Bu sorumu neden sorduğumu eve gidince yazıcam size...

Kübracım pek çok arkadaş yorum yapmış zaten. Ben de onlardan farklı düşünmüyorum ki bu ayrımı yapan zihniyetleri sevmiyorum. Bu soruyu sormana şaşırmadım da değil açıkçası nedenini merak ettim. Daha önce de milyon kez söyledim... Hümanist bir yapım var. Ailem beni böyle yetiştirdi çünkü. Kürt, Türk, Laz, Çerkez hiçbir zaman ayırmadım. Üniversitedeki en yakın 3 arkadaşım da Ardahan'lıydı. Can ciğer insanlardı. Ama "insan"lardı. İşte tüm sorun burda adam gibi adam ve insan olabilmekte. Evren'de Sivaslı. Evet oranın kültüründe yetişmemiş biri, Edirne'de doğmuş büyümüş. Aslını inkar etmez fakat Sivaslıyım da demez. Mezhebimiz de ayrı. Ama biz beraber oruç tuttuk. Bu insanlar arasındaki saygıya bağlı. Tabiki herkes bir olmak zorunda değil. Ama her Doğulu da bir değil. Tanımadan insanları sınıf ayrımı yapmak benim kitabımda yok canım...

ben istanbul / kasımpasada oturuyorum burda gelinlik fiyatları degisiyor belli bisiy yok zaten sadece internetten bakma sansım oluyo öyle gidip gezelim de giyip bakalımda fiyat soralım diye bisiy olmadı henüz fiziksel görüntümü anlatmamı mı istersin yoksa üyelere özel alanda foto paylassam daha mı ise yarar sence ? ben karar veremedim de :) ozaman yardımlarınız icin simdiden tesekkür ederim

bende aynı durumdayım canım.
nişanlımdan yana maddi sıkıntı var.
yeniden iş açmaya çalışıcak v.s
o yüzden ne çeyiz ne gelinlik ne düğün yeri hiçbişeyle ilgilenemiyoruz.
ben de artık eskisi gibi takmıyorum. alıştım herhalde artık.

giziiimm evet evet plancı bı bebık olma yolunda emın adımlarla ılerlıyorm pastaaamm yaa gidelim giziiinn işyerine girelim

offf offf ne zaman biter bu sıkıntılar yahu

pelmiiim hoşgeldin aşkkusuuumm kayıtlar ne zamana kdr devamm edıyoo kurbaada gırmek ıstıyoduuuu:/

Elemciim nasıl rahat edersen tatlımmm , ıstanbuldaysan eger fıyat secenegın coook fazla en azdan en fazlaya kadar secenek dolu bazı kucuk yerlerde ole bı sansta yok tek 1 yer oluyo oda bu fırsatı ıyı degerlendırıp kazık fıyatlar verıyoo sen begendıgın gelınlık modellerinide paylas bak bız balayına kadar nerdeyse karar verdık

sabır dicez canım başka yapılıcak bişey yok zaten.
eğer gerçekten sevgi varsa umutla bekliyceksin.
nişanlın düğün tarihi için ne diyor?

henüz belli bi tarih yok ben tahmini olarak seneye olabilecegini düsünüyorum ama kesin degil o da tabiiki ben bekliyorum zaten de cevremde benden sonra nisanlanıp evlenenleri gördügümde cok moralim bozuluyo yüzüm asılıyo aglayacak gibi oluyorum sorarsa cevap da veremiyorum

tamamdır yardımın icin cok tesekkür ederim

tünaydın cicişler :) kadıköyde bir sürü moda evleri var oradan bakabilirsiniz gelinlik. bu arada bi arkadaş doğulu meselesine değinmiş. birkaç tanıdığım oldu çok haz etmedim. kişiye bağlıdır ama bende önyargılıyım doğrusu. kendini yetiştiren geliştiren insanlar var ama yine de bir yerden maalesef ki çatlak verebiliyor birkaç yakınımda gördüm onu. insan insandır tabii ama yine de sevemiyorum

haklısın canım. öyle hissediyorsundur eminim.
her şerde bir hayır vardır diye düşün. belki böylesi daha hayırlıdır canım.

nazlıcımmm bugün son canım başvuru süresi ve kesinlikle uzamıcakmış bugün akşam 5 e kadar yolu var ynai yapabilirse yapsın

cnm sabret nihayetinde maddi olanaksızlardan oluyor başka bir şeyden değil... ama nişanlılık süresinin uzaması pek iyi değildir derler. sağlık yerinde olduktan sonra her şey halledilir. siz de düğün yapmazsınız da nikah yaparsınız yemek takımı almazsınız da oturma grubu alırsınız sadece bu tür masrafları en aza indirirseniz daha çabuk olabilir her şey. hem bu durumu nişanlınla konuş tek başına bu yük ağır gelir sana sonra daha kötü olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…