nazlıcımmm bugün son canım başvuru süresi ve kesinlikle uzamıcakmış bugün akşam 5 e kadar yolu var ynai yapabilirse yapsın
cnm sabret nihayetinde maddi olanaksızlardan oluyor başka bir şeyden değil... ama nişanlılık süresinin uzaması pek iyi değildir derler. sağlık yerinde olduktan sonra her şey halledilir. siz de düğün yapmazsınız da nikah yaparsınız yemek takımı almazsınız da oturma grubu alırsınız sadece bu tür masrafları en aza indirirseniz daha çabuk olabilir her şey. hem bu durumu nişanlınla konuş tek başına bu yük ağır gelir sana sonra daha kötü olur
hadi yaaaa tüüüh.. şuan popisinde pireler uçuşuyodur kuzum gececi calsıtıgı ıcın gunduzlerı uyuyooseneye dener şansını artık napalımm
hadi yaaaa tüüüh.. şuan popisinde pireler uçuşuyodur kuzum gececi calsıtıgı ıcın gunduzlerı uyuyooseneye dener şansını artık napalımm
pelmiiim hoşgeldin aşkkusuuumm kayıtlar ne zamana kdr devamm edıyoo kurbaada gırmek ıstıyoduuuu:/
Elemciim nasıl rahat edersen tatlımmm , ıstanbuldaysan eger fıyat secenegın coook fazla en azdan en fazlaya kadar secenek dolu bazı kucuk yerlerde ole bı sansta yok tek 1 yer oluyo oda bu fırsatı ıyı degerlendırıp kazık fıyatlar verıyoosen begendıgın gelınlık modellerinide paylas bak bız balayına kadar nerdeyse karar verdık
kuşumm biz gamzoşlaa gün sayıyoruzz kayıtlar yapılmaya başladığından beri çok geniştikksonra dün gamze bi aradı benii yarın son gunn unuttuk gun sayarken dedi bizz direk tutuştukk bugunn gittik yaptırdık bi de sıra bekledikkk işlemi yapan adam bi de ufak kızını almış yanına masaya oturtmus ole laubali bi ortam vardı kiii sinirlerimm tepeme cıktıı kız orda bilgisayarn ustunde tepinio adam işlem yapmaya calısıo falan.. sıcaktan bunalmışımm fıttırıcaktımm Allahım boyleee insanlar memurr oluo yaa ne diyimm...
kuşumm biz gamzoşlaa gün sayıyoruzz kayıtlar yapılmaya başladığından beri çok geniştikksonra dün gamze bi aradı benii yarın son gunn unuttuk gun sayarken dedi bizz direk tutuştukk bugunn gittik yaptırdık bi de sıra bekledikkk işlemi yapan adam bi de ufak kızını almış yanına masaya oturtmus ole laubali bi ortam vardı kiii sinirlerimm tepeme cıktıı kız orda bilgisayarn ustunde tepinio adam işlem yapmaya calısıo falan.. sıcaktan bunalmışımm fıttırıcaktımm Allahım boyleee insanlar memurr oluo yaa ne diyimm...
Allah izin verirse ben de 2013 gelini olabilirim.Nisanda nişanlandım.Ve açıkcası nişanlılık süresini uzun tutmanın dezavantajlarını görüyorum ya da görecekmişim gibiUzun süre nişanlı kalmayın diyenleri şimdi daha iyi anlıyorum.Neyse hakkımızda herşeyin en hayırlısı olsun.Allah bilir,takdir ettiyse olur inşallah :)
çaaaalaaamm ne güzel şeyler yazmışsın sen yaaa bende çok amaa çokk korkuyorumm süremiz uzadıkçaa hele birbirimizi kaybekten korkuyorum çok uyumlu bi çiftiz aslındaa kolay kolay kavga bile etmiyoruz ama aileleri falanda idare etmek zor gerçekten.süreyi hiç uzatmak istemiyorum 2-3 ay arayla yapmak istiyodum nişan-düğün vs ama nasip olmadı 9 aydır sözlüyüz saçma geliyo yani ve böleyken evdekilerle yaşamak zorunda kalmamm en çok zoruma giden şey
neler neler konuşulmuş 15 sayfa okudum ayolherkese merhabalarr diyorum, yeni gelen arkadaşlarımıza da hoşgeldiniz..
rüyamda argosu gördüm sanırım
inanmıoruuuummm çok fenasııınn seennn
kusum kurbik bana sordu nezmandı son kayıt dıye bende nedense 8 temmuz dıye hatırlıyoruum gectı ozaman dedı yanı resmen gelecegını baltaladım sevgılıcımınay sıra ve sıcak deme banaaa aşkımm dunku halımı bılıosun bugunde cesaret edıp cıkamadım yarın sabahın korunde gıdıceemm oglen sıcagında kalmak ıstemıyoruuummm fetoyla dalga gectım resmen ayaklarım babet seklınde yandı yaa
Sorma yaaaa.Benim başvuru yaptığım yerde de biri oğlunu getirmiş,müdür yardımcısının da ağzında bir sakız. Patlata patlata çiğniyordu.
aynen canımmm önlisans sa 2014 e kalır artık bebeğimm
bu arada sen işe giricektn sanırım noldu canım girdinmi ?
yanıyorummmm çok sıcak yaaa
başım da ağrıyo uykum da var zaten reglim diye heyheyler tepemde
çabuk bitsin şu günlerrrrr
cuma gelsinnnnn
hosbulduk tesekkür ederimya bisiy sormak istiyorum kendi resimlerinizi paylastıgınız foruma üyelerine özel bi bölüm varmı ? ben bulamadımda yardımcı olursanız cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?