'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nazlıcımmm bugün son canım başvuru süresi ve kesinlikle uzamıcakmış bugün akşam 5 e kadar yolu var ynai yapabilirse yapsın

hadi yaaaa tüüüh.. şuan popisinde pireler uçuşuyodur kuzum gececi calsıtıgı ıcın gunduzlerı uyuyoo seneye dener şansını artık napalımm

orası öyle tabiiki bilmiyorum suan dedigim gibi beklemedeyim bakalım nasıl olacak

hadi yaaaa tüüüh.. şuan popisinde pireler uçuşuyodur kuzum gececi calsıtıgı ıcın gunduzlerı uyuyoo seneye dener şansını artık napalımm

kuşumm biz gamzoşlaa gün sayıyoruzz kayıtlar yapılmaya başladığından beri çok geniştikk sonra dün gamze bi aradı benii yarın son gunn unuttuk gun sayarken dedi bizz direk tutuştukk bugunn gittik yaptırdık bi de sıra bekledikkk işlemi yapan adam bi de ufak kızını almış yanına masaya oturtmus ole laubali bi ortam vardı kiii sinirlerimm tepeme cıktıı kız orda bilgisayarn ustunde tepinio adam işlem yapmaya calısıo falan.. sıcaktan bunalmışımm fıttırıcaktımm Allahım boyleee insanlar memurr oluo yaa ne diyimm...

bu kpss olayına ne kdr ılgısız oldugumu bıkere daha anladım o zaman avcunu yesiin girmesin sınavaa zaten ölesine giricekti

kusum kurbik bana sordu nezmandı son kayıt dıye bende nedense 8 temmuz dıye hatırlıyoruum gectı ozaman dedı yanı resmen gelecegını baltaladım sevgılıcımın ay sıra ve sıcak deme banaaa aşkımm dunku halımı bılıosun bugunde cesaret edıp cıkamadım yarın sabahın korunde gıdıceemm oglen sıcagında kalmak ıstemıyoruuummm fetoyla dalga gectım resmen ayaklarım babet seklınde yandı yaa

Sorma yaaaa.Benim başvuru yaptığım yerde de biri oğlunu getirmiş,müdür yardımcısının da ağzında bir sakız. Patlata patlata çiğniyordu.

merhaba hoşgeldinn, bende nişanlılık süresini uzun istemiyorum herşeyi gelecek yıl yapmak istiyoruz o yüzden. aileler işin içine giriyor sıkıntılı oluyor kuzenimde öyle oldu. hakkımızda hayırlısı dediğin gibi..

inşallah uzamaz canımm, bundan bende çok çekiniyorum.. aileleri idare etmek arayı bulmak bir yandan kendi isteklerim telaşların Allah kolaylık versin hepimize..

neler neler konuşulmuş 15 sayfa okudum ayol herkese merhabalarr diyorum, yeni gelen arkadaşlarımıza da hoşgeldiniz..

rüyamda argosu gördüm sanırım

yanıyorummmm çok sıcak yaaa
başım da ağrıyo uykum da var zaten reglim diye heyheyler tepemde
çabuk bitsin şu günlerrrrr
cuma gelsinnnnn

aynen canımmm önlisans sa 2014 e kalır artık bebeğimm
bu arada sen işe giricektn sanırım noldu canım girdinmi ?

Son düzenleme:
hosbulduk tesekkür ederim ya bisiy sormak istiyorum kendi resimlerinizi paylastıgınız foruma üyelerine özel bi bölüm varmı ? ben bulamadımda yardımcı olursanız cok sevinirim

Son düzenleme:
inanmıoruuuummm çok fenasııınn seennn bliormmm aşkicannnn aman yaa bu sıcaktaa klimalı ortamdan dısarı ckmakk kabuss gibi vallaaa sbaha cıkıver kuşummm oğle sıcağınaa kalmaaa ahahah fethoyu konusalımm bi araa senleee halen segopanınkiyle mi takılıoo meraklardayım kuşooo ikinci el kız yaaaaa
Sorma yaaaa.Benim başvuru yaptığım yerde de biri oğlunu getirmiş,müdür yardımcısının da ağzında bir sakız. Patlata patlata çiğniyordu.

Ayy demekki her yerde aynı bu tipler.. Çok laubali ortamlar yaa cidden isyean edesim geldi ne biçim karakter bunlar. Görev başında bu ne cıvıklık...

aynen canımmm önlisans sa 2014 e kalır artık bebeğimm
bu arada sen işe giricektn sanırım noldu canım girdinmi ?

evettt tatlııımmm gırdım cok sukurr onumuzdekı hafta baslıcam sımdı sıgorta ıcın evraklarımı hazırlıyorum

pelmiim yaaa ınan bana gorusmuyorum cok komık bı hal aldı cunku facebooku ılk actıgımda sankı hıc sorun falan yokmus gıbı yazdı bana neler neler sanırım hala onunlaaa ya saka gıbııııııı segopada gorusmuoo.. feto lafta yenı arkadası cananla takılıodur hahahahahaha

yanıyorummmm çok sıcak yaaa
başım da ağrıyo uykum da var zaten reglim diye heyheyler tepemde
çabuk bitsin şu günlerrrrr
cuma gelsinnnnn

al benden de o kadar. reglim, hava da çok sıcak, üstüne pazartesi , implant yaptırdım ağrı kesicilerle antibiyotiklerle buz torbalarıyla dolanıyorum. cuma olsa ağrılarım geçerdi. pazartesi de dikişlerim alınacak.

hosbulduk tesekkür ederim ya bisiy sormak istiyorum kendi resimlerinizi paylastıgınız foruma üyelerine özel bi bölüm varmı ? ben bulamadımda yardımcı olursanız cok sevinirim

öyle bir bölüm yok bildiğim kadarıyla, herkes birbiriyle arkadaş, özel albüm paylaşılıyor sadece arkadaşların görebildiği albüm.

cuma gelsinnnnnnnnn cumaaa özgeme katılıyorummmmm

aşk krizim tuttu cok fenaaaaaaaaa kollarımı yesin gıkımı bile cıkarmıcam söz cok özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…