öyle bir bölüm yok bildiğim kadarıyla, herkes birbiriyle arkadaş, özel albüm paylaşılıyor sadece arkadaşların görebildiği albüm.
evettt tatlııımmm gırdım cok sukurronumuzdekı hafta baslıcam sımdı sıgorta ıcın evraklarımı hazırlıyorum
pelmiim yaaa ınan bana gorusmuyorum cok komık bı hal aldı cunku facebooku ılk actıgımda sankı hıc sorun falan yokmus gıbı yazdı bana neler nelersanırım hala onunlaaa ya saka gıbııııııı segopada gorusmuoo.. feto lafta yenı arkadası cananla takılıodur hahahahahaha
cumartesi gelsin ve yolculuk başlasın.. sonunda tatilim belli oldu fethiyeye gidiyoruuummm..
kızlar bu arada düğün mekanlarıyla ilgili araştırdığım yerleri anlatan topik açtım
fikir isteyen fikir veren buyursun
http://www.kadinlarkulubu.com/dugun...ini-anlatiyorum-umarim-size-fikir-olur-2.html
anormal hatun yaaaa cidden kırık mı neya işin kötü yanı seninle tanıstıgım gun onunla da tanıstım yani ne kadar kaçarsam kaçayım anılarımda yer alcak kendisi yeni arkadaşı cananla tatile de gitmişler mi miiiniiimmmm onu da yapmıştır eminimmm herşeyi cananla yapıo ne de olsa kimse bu canan artııkkk
hahahaha hayalii kahramaaannnnagustostaa gidicekler sanırım kusumm ah bıde benı dusun tum gecmısımde varr annemlerle karsılasmıs bıkere yolda bısıler solemıss annem tam anlamadım tam dınlemedım falan dedı
evettt tatlııımmm gırdım cok sukurronumuzdekı hafta baslıcam sımdı sıgorta ıcın evraklarımı hazırlıyorum
pelmiim yaaa ınan bana gorusmuyorum cok komık bı hal aldı cunku facebooku ılk actıgımda sankı hıc sorun falan yokmus gıbı yazdı bana neler nelersanırım hala onunlaaa ya saka gıbııııııı segopada gorusmuoo.. feto lafta yenı arkadası cananla takılıodur hahahahahaha
cuma gelsinnnnnnnnn cumaaa özgeme katılıyorummmmm
aşk krizim tuttu cok fenaaaaaaaaakollarımı yesin gıkımı bile cıkarmıcam söz cok özledim
22 temmuzzzz gelsinn aşklaa beraberr o günn bikeree dahaa doğıyımmm yenidenn dünyayaa geliymmmm
kim o canan meraklandım beni de tanıstırın
az kaldı kusummmm annecigimin de doom gunusu o gun
ivettttt çookk az kaldııı anneciğini yirimmm aynı günn doğmuşuzzramazana denk gelio ya ayrıca
vee çok amaa çook üzülüyodumm yanımda olamıcaktıı kaç gündürr uçuyorumm sevinçtenn yaa beraber ilkk dooom günücümm çünkü benimm
İTÜ VAKIFTEPE Sosyal tesisi ´inde davet düzenlemek için İTÜ mezun veya mensubu olmak gerekir.
2- İTÜ mezunu veya mensubu bir yakınına referans verecekse davete bizzat katılmalıdır.ayrıca kişi başı 105 tl + kdv 200 kişi sınırı var haftasonları hafta içi 100 kişi
vaaay cok ozel olcak o zamaaaaaaaaaaaaaan yasasınn
eeevet annişimle aynı gun dogmussunuz kuzummm ramazana geldi bu sene kutlama yapmayız heralde ben de saclarımı yakmam
askım ole dio askım bu sene sacların guvende en azından diye
105 artı KDV mi yuuuuuuuuuuhhhh yuh yuhhh bu ne yaaa soyguncular
nazımmm vakıftepe harikaymış ekledim hemen ne güzel biryer
bu arada romantika turingin işletmesi tavsiye ederim düş bahçesi gibi biryer kesinlikle orasıda olabilir ben iskelenin üstünde turing cafede çalışıyordum adada sonra romantikaya gitmiştim görüşmeye yaz için ama adada kaldım turing harika bir işletme şikayet olmaması lazım
bide kardeşcağmzn sünneti orda olmuştu babam vakıf kurucularını tanır ama şimdi ne durumda araları bilmiyorum torpil felan girermi devreye diye düşündüm ama onlarda değişiyorlar sürekli çelik gülersoydan sonra herşey kötü oldu
çoook pahalı kusuumm yaaa kokteyl 80 tl + kdv o kadar vermek ıstemıyorummm fuzulii gelıyo o kadarı banaa :/ ya deliricem mekanlar yuzundenn ıcıme sınenler hep pahalı, uygun olanlar ıcıme sınmıyoo !! camlara boğaz resmı koyucam bole gıderse ıcıme sınsın dıyee
yerim ben seni...
kuzum öle dusunme sonucta bikaç saatlik bişey o gunden sonra butun bogazlar senin al sevgilini cocuklarını git hergün kahvaltı yap eglen... önemli olan süreç değil sonuc bu kadar takılma bence dedigin gibi fuzuli... oraya dokecegin parayla daha kalıcı seylere yatırım yapabilirsin... ya da sevgilinle gecircegin dinlenip huzur depolayabilcegin bi balayına
dugun=stres demek bir de üstüne tonla para dokuyoruz... ki sen zaten kınanı güzel bi yerde düğün gibi yapıcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?