'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

anormal hatun yaaaa cidden kırık mı ne ya işin kötü yanı seninle tanıstıgım gun onunla da tanıstım yani ne kadar kaçarsam kaçayım anılarımda yer alcak kendisi yeni arkadaşı cananla tatile de gitmişler mi miiiniiimmmm onu da yapmıştır eminimmm herşeyi cananla yapıo ne de olsa kimse bu canan artııkkk

hahahaha hayalii kahramaaannnn agustostaa gidicekler sanırım kusumm ah bıde benı dusun tum gecmısımde varr annemlerle karsılasmıs bıkere yolda bısıler solemıss annem tam anlamadım tam dınlemedım falan dedı

sözde ağustos kuşummm
canan da onun gibi biriyseeeee istanbul onlara dar pilott olmuş uçuodurr bence o annenleri gordugunde kuşummm

Demetcimm iyi tatiller canımm.. Bol yüz, bol gez, bol gül :)

Yeni gelincikler hoşgeldi bu aradaa kpss derdinden bi hoşgeldin diyemedim

aaa yeni görüorummm ben yinee canımmm hayırlııı olsunnnnnn
ne üzerine bi iş canımm ? geçmişi bazen okumamanın dezavantajlarıı fransız kaldimm yinee

Pelmiğiim yaaa turkıye dar onlara arka mahalleye gıdıp maldıvlerdeyız dıye etıketlerler kendılerını

kim o canan meraklandım beni de tanıstırın

hayalet casper gibi bişi paastaam adı var kendı yoook öle biri

bu arada kızlaaaaaaaaarrrr çevrenizde vakıftepee sosyal tesislerinde düğün yapan eden varmı yaaa ölebilirim suanda orayaa asık oldum kapalı yerı hakkında bılgınız varmıı

sibelım balım cok tesekkur ederımmm grup sırketler kusum , trafik müşavirliği, otel, laundry firması, okul var bıde dernek varmıs cok detaylı anlatmadı fiilen basladıgımda anlatıcak ben önetici asistanı olarak baslıyorum laundry kısmında cok daha faalıyet gosterıcem o yuzden hadımkoyde baslıorum işe fabrıkada olucakmıs odam falan, bide yanlızca sezonluk model cıkartan 2 3 fırma varmıs onlara kışın yazlık , yazında kışlık model kalıbı cıkarıcam modelistlikte ek işim olucak yani

az kaldı kusummmm annecigimin de doom gunusu o gun

ivettttt çookk az kaldııı anneciğini yirimmm aynı günn doğmuşuzz ramazana denk gelio ya ayrıca
vee çok amaa çook üzülüyodumm yanımda olamıcaktıı kaç gündürr uçuyorumm sevinçtenn yaa beraber ilkk dooom günücümm çünkü benimm

İTÜ VAKIFTEPE Sosyal tesisi ´inde davet düzenlemek için İTÜ mezun veya mensubu olmak gerekir.

2- İTÜ mezunu veya mensubu bir yakınına referans verecekse davete bizzat katılmalıdır. ayrıca kişi başı 105 tl + kdv 200 kişi sınırı var haftasonları hafta içi 100 kişi

vaaay cok ozel olcak o zamaaaaaaaaaaaaaan yasasınn

eeevet annişimle aynı gun dogmussunuz kuzummm ramazana geldi bu sene kutlama yapmayız heralde ben de saclarımı yakmam

askım ole dio askım bu sene sacların guvende en azından diye

105 artı KDV mi yuuuuuuuuuuhhhh yuh yuhhh bu ne yaaa soyguncular

veeee bu 2012 fiyatıııııııııııııııııııı ay sınırlerım bozuldu yaaaaa fenerbahce romantıkaya baktım ama olumsuz yazılar var yoksa orasınıda severız bız asklaa

nazımmm vakıftepe harikaymış ekledim hemen ne güzel biryer

bu arada romantika turingin işletmesi tavsiye ederim düş bahçesi gibi biryer kesinlikle orasıda olabilir ben iskelenin üstünde turing cafede çalışıyordum adada sonra romantikaya gitmiştim görüşmeye yaz için ama adada kaldım turing harika bir işletme şikayet olmaması lazım

bide kardeşcağmzn sünneti orda olmuştu babam vakıf kurucularını tanır ama şimdi ne durumda araları bilmiyorum torpil felan girermi devreye diye düşündüm ama onlarda değişiyorlar sürekli çelik gülersoydan sonra herşey kötü oldu

çoook pahalı kusuumm yaaa kokteyl 80 tl + kdv o kadar vermek ıstemıyorummm fuzulii gelıyo o kadarı banaa :/ ya deliricem mekanlar yuzundenn ıcıme sınenler hep pahalı, uygun olanlar ıcıme sınmıyoo !! camlara boğaz resmı koyucam bole gıderse ıcıme sınsın dıyee

yerim ben seni...

kuzum öle dusunme sonucta bikaç saatlik bişey o gunden sonra butun bogazlar senin al sevgilini cocuklarını git hergün kahvaltı yap eglen... önemli olan süreç değil sonuc bu kadar takılma bence dedigin gibi fuzuli... oraya dokecegin parayla daha kalıcı seylere yatırım yapabilirsin... ya da sevgilinle gecircegin dinlenip huzur depolayabilcegin bi balayına

dugun=stres demek bir de üstüne tonla para dokuyoruz... ki sen zaten kınanı güzel bi yerde düğün gibi yapıcaksın

benii öyle bi strese sokuyoki düğünde düğüünnnn öff yaa al kendin ara bul diyesim geliyoooo daha sımdıden daraldımmmm beenn

nazlım öyle biryere vallada billada gerek yok bakk cidden yok bende çağlada istiyorduk ben erken vazgeçtim çağlada düşündü vee ben böyle bizdeki gelişmelere hayret ediyorum cidden verdiğimz akıllar çok mantıklı o yüzden lütfen sende öyle biryeri unut kişi başı 80 de 70 te pahalı hayatım 200 kişide 100 kişide olsa pahalı cidden bir mekana 3 saatlik için değmez alll onla maldive git

ben derim ki en güzeliii balayııı olur canım en özel ve güzel balayına harcarsnz düğün zamanı 5 kuruşkalmıyormuş nazım iyi düşünmek lazım ben mümkünse düğünsüz isterken çağlamın gittiği salonun maltepedeki yerini görünce hoşlaştım 8000 de olsa vercem yani 30000 vermekten iyidir ki ben çeyizlerimi halledip düğün zamanını borçsuz atlatma niyetindeyim balllım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…