'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

işte geldim buradayım :)

eylül 2013 te düğünüm var.. eskiden başka bi nickle buradaydım.bu yeni nickim , yine de kendimi hatrlatayım yani kısaca tanıtayım :)

ingilizce işletme okuyorum.4 yıl bitti bu sene son sınıfa geçicem inşallah..23 yaşındayım.Antalyada yaşıyorum.Bu ağustosta 2 yıllık nişanlı olacağız inşallah.

dersler filan derken bir türlü yazamıyordum buraya artık buradayım kızlar :) tekrar geldim :)

gizoma katılıyorumm bebeğimmmm biz biribimize akıl vere vere dogru yolu bulduk valla ... zaten o an önemli olan o mekanda yasıcan mutluluk oluyo bebegim sekli bu kadar mı önemli.. bence değil

seni hatırladımmve tanıdımmmm kar gibi bi gelinimizsin sen değil miii antalyalı ve 2 yıllık nişanlı baska kimse yoktu

evet oyum aman aramızda kalsın deşifre olmamak için değiştim nicki burada söylemeyelim o x nicki DD

ya ben şu an deli gibi tefalin ürünlerine sarmış durumdayım hepsinden almak istiyorum ya normal miyim kızlar bi el atın D

çeyiz askı bu canım gayet normal bence

yeni nickinle aramıza bikez daha hosgeldin ozaman

bebegım ben bunları düşünerek düğünden vazgeceli zateen 4-5 ay oldu ama ılla düğün diye tutturaaannn Enişteniz!! düğün sayfalarında gezerken ablamların otele rastladım çok güzel orasıda , aşkı memnuyu ızleyenler varsa behlule suprız dogum gunu partısını otelın teras katında yapmıslardı gene nıhalın kınasıda orda yapılmıstı . Ablam ve mudurler yardımcı olursa ıyı bı ındırım olur dıye dusunuorumm bakalımm balayı suiti varmıs gene yıldonumunde kalıomussun fln gelın hamamı varmıs gelıne ucretsızmıs

kızlar bu arada biz nişan yüzüğü bakmaya model seçmeye başladık. aramızda sözlü nişanlı çok var. nasıl modeller kullanıyorsunuz. ben beyaz altın pek düşünmüyorum. klasik modeller çok hoşuma gidiyor ama sanki parmağıma da yakışmadı gibi tamtur yüzükler kullanışlı değilmiş mesela beğendiğiniz modeller varsa paylaşabilir misiniz? parmakalrım bu arada ince nasıl modeller seçmeliyim acaba?
bu modeli Klasik Alyanslar klasik alyans (5)
bide bu modeli beğendim http://www.orguhobi.com/wp-content/uploads/2012/05/sarı-altın-alyans.jpg

gizoma katılıyorumm bebeğimmmm biz biribimize akıl vere vere dogru yolu bulduk valla ... zaten o an önemli olan o mekanda yasıcan mutluluk oluyo bebegim sekli bu kadar mı önemli.. bence değil

tabiiki değil zaten bende bunu anlatmaya calısıyoorum pastammm ben sırf fazladan masraf olmasın dıyee ekstra stresler cekmeyelım dıyee aylar öncesinden düğünnden vazgectım bunu bılıyosunuzz ki bi genc kızın en buyuk hevesıdır bu , ılla dugun isteyen kurba ve yer fıyatlarıda ortadaa! istesem tabıkı yaparlar ama bi enayii ben mi kaldım dunyada 20 30 mılyar bayılalım bi düğünee bikaç saatee. Benim için önemli olan düğünden sonrası ben huzuruma kavuşayım yeter banaa sizden farklı düşündüğüm bişi yok yaniii illa oralarda olsun diye sinirlenmiyorum bu sömürücülüğe sinirleniyorum ben

kızlar bu arada biz nişan yüzüğü bakmaya model seçmeye başladık. aramızda sözlü nişanlı çok var. nasıl modeller kullanıyorsunuz. ben beyaz altın pek düşünmüyorum. klasik modeller çok hoşuma gidiyor ama sanki parmağıma da yakışmadı gibi tamtur yüzükler kullanışlı değilmiş mesela beğendiğiniz modeller varsa paylaşabilir misiniz? parmakalrım bu arada ince nasıl modeller seçmeliyim acaba?
bide bu modeli beğendim http://www.orguhobi.com/wp-content/uploads/2012/05/sarı-altın-alyans.jpg

kızlar bu arada biz nişan yüzüğü bakmaya model seçmeye başladık. aramızda sözlü nişanlı çok var. nasıl modeller kullanıyorsunuz. ben beyaz altın pek düşünmüyorum. klasik modeller çok hoşuma gidiyor ama sanki parmağıma da yakışmadı gibi, tamtur yüzükler kullanışlı değilmiş mesela beğendiğiniz modeller varsa paylaşabilir misiniz? parmakalrım bu arada ince nasıl modeller seçmeliyim acaba?
aynı msjdan 500tane gitmiş

Son düzenleme:

tabiiki değil zaten bende bunu anlatmaya calısıyoorum pastammm ben sırf fazladan masraf olmasın dıyee ekstra stresler cekmeyelım dıyee aylar öncesinden düğünnden vazgectım bunu bılıyosunuzz ki bi genc kızın en buyuk hevesıdır bu , ılla dugun isteyen kurba ve yer fıyatlarıda ortadaa! istesem tabıkı yaparlar ama bi enayii ben mi kaldım dunyada 20 30 mılyar bayılalım bi düğünee bikaç saatee. Benim için önemli olan düğünden sonrası ben huzuruma kavuşayım yeter banaa sizden farklı düşündüğüm bişi yok yaniii illa oralarda olsun diye sinirlenmiyorum bu sömürücülüğe sinirleniyorum ben

canım yüzükler güzel ve bu sayfada kendi beğendklermi paylaşmıştım bakabilirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...buraya-gel-gel-cekinme-1018.html#post25341495

nazlım eniştemizi ikna et zaten varya hep erkekler yüzünden bu hallere geliyoruz mecburuz onlarda bizim isteklermze müdahale etmiyor ama mantıklı bir şekilde anlatcaz vazgeçircez ben düğün istemyorm oda istemyor ama mecbur olcakmış olmazsa olmazmış benim ailem yemekli nişan yaparise onlarda yaparmış sanki yarışıyoruz ailesi ne der bilmyorm ben benmkleri vazgeçircem isteklerinden daha şimdidden bu stresi yaşıyoruz nazlım

sende binlerce kez olsa bile tatlı dilinle karşına alıp çok çok konşssan bile eniştemiz anlar ki her konştğnzzz oluyor canım herşeyde siz orta yolu buluyorsunuz maşallah bunuda halledersiniz bide sen araştryorsun sen göryorsun ortada oldğnu söylyorsun ahhh ahhh görcek oda vazgeçicekkk

meleğimmm biliorum ben seni... aynı sekilde ben de cok sinirlendim burda... cunku resmen ve gercekten somuruyolar inan bana o dugunler onlara o kadara patlamıyo uzerine korkunc bir kar koyuluyo aklın hayalin durur...

en mantıklısı bizim dusundumuz senin kokteyl istemende cok mantıklıydı... ki benim uye oldugum yurtdısı forumlarında da kızlar hep kokteyl yapıolar dugun sonu hatta cogu kendi evinde yapıo evini susleyip... bizim milletimiz gibi dugun sevdalısı millet cok az var sanırım

burcucum benim alyansım bu tamtur ama, şiimdilik sorun yasamadım ben yalnız daraltma acma yapılmıo sonradan ole sorunları var...

cok seviorum ben alyansımı tek tasla cok uyumlu oluyo

burcucum benim alyansım bu tamtur ama, şiimdilik sorun yasamadım ben yalnız daraltma acma yapılmıo sonradan ole sorunları var...

[/QUOTE]

ayyy bu da çok güzelmişşş çok zevklisin cnm nereden aldınız bu modeli?

kocaman tek sıra altınbaş yazıyormuşş

ablamların otelde kokteyl tarzında yapoo kusum 100 kişilik yerlerıde varmıs bızımde aşaa yukarı okdr olsun gelenımız fazla kımseyı ıstemıorum zatenn bıde orası bıraz sanat oteli bole vur patlasın cal oynasında olmaaz bende genee bı strese gırmem hoş bı uyansın kurbaadaa gene ıstemedımıı söliimmm çok kasılıyorum ben böleee

giziim sorun aslında ben bunları soledıgımde kabul edıp daha sonra ıyıde dugun yapmadan olurmu diye geri dönmesi once ben mantıklı anlatınca kabul edıyoo ama sonra kendı kendıne dusununce dugunsuz olmaz dıyo ben fıyatları soyluyorum ee zaten okadar verılır dıyoo burcu akrep olucanaa cebinde akrep olaymıs az cimri olaymıss keskeee su cocukkk beni kanser etmeden atlatalım su dönemii

ayyy bu da çok güzelmişşş çok zevklisin cnm nereden aldınız bu modeli?[/QUOTE]

tesekkur ederim canım evet altınbas

pastaam agzını yüzünü sevdiiiimmmm... seninki daha hamama girmedi terlemeyi bilmio... ev almak ev kurmak nası bişey henuz haberi yok sanırım bi hamama girsin de terleyince ole vermek kolay mı değil mi anlar zaten sıkıntı yapma kendine...

benimki de konusuyodu askım yaparız hallederiz e zaten olcak o kdar vıdıvıdııvııdıd seklinde... evi alıp da her ay kredi odemeye baslayınca guzelim arabasını satınca anladı davulun sesinin uzaktan hos geldigini

gerci simdi de esya konusunda yapıo aynı seyi... gidip 4 milyarlık buzdolabı begeniyo beyfendi.. mobilyaların ne kadar tutcandan haberi yok yine atıyo bol keseden hele bi mobilya bakalım o zaman yine gorcem eee aşkım seeey demeye baslar

giziim sorun aslında ben bunları soledıgımde kabul edıp daha sonra ıyıde dugun yapmadan olurmu diye geri dönmesi once ben mantıklı anlatınca kabul edıyoo ama sonra kendı kendıne dusununce dugunsuz olmaz dıyo ben fıyatları soyluyorum ee zaten okadar verılır dıyoo burcu akrep olucanaa cebinde akrep olaymıs az cimri olaymıss keskeee su cocukkk beni kanser etmeden atlatalım su dönemii
[/B][/QUOTE]

benimki de akrepp burcu cimri değil ama hesabını çok iyi bilir valla :))) hemen ne kadar ne kadar diye sorar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…