işte geldim buradayım :)
eylül 2013 te düğünüm var.. eskiden başka bi nickle buradaydım.bu yeni nickim , yine de kendimi hatrlatayım yani kısaca tanıtayım :)
ingilizce işletme okuyorum.4 yıl bitti bu sene son sınıfa geçicem inşallah..23 yaşındayım.Antalyada yaşıyorum.Bu ağustosta 2 yıllık nişanlı olacağız inşallah.
dersler filan derken bir türlü yazamıyordum buraya artık buradayım kızlar :) tekrar geldim :)
gizoma katılıyorumm bebeğimmmm biz biribimize akıl vere vere dogru yolu bulduk valla ... zaten o an önemli olan o mekanda yasıcan mutluluk oluyo bebegim sekli bu kadar mı önemli.. bence değil
seni hatırladımmve tanıdımmmmkar gibi bi gelinimizsin sen değil miii antalyalı ve 2 yıllık nişanlı baska kimse yoktu
evet oyumaman aramızda kalsın deşifre olmamak için değiştim nicki burada söylemeyelim o x nicki DD
ya ben şu an deli gibi tefalin ürünlerine sarmış durumdayım hepsinden almak istiyorum yanormal miyim kızlar bi el atın D
çeyiz askı bu canım gayet normal bence
yeni nickinle aramıza bikez daha hosgeldin ozaman
nazlım öyle biryere vallada billada gerek yok bakk cidden yok bende çağlada istiyorduk ben erken vazgeçtim çağlada düşündü vee ben böyle bizdeki gelişmelere hayret ediyorum cidden verdiğimz akıllar çok mantıklı o yüzden lütfen sende öyle biryeri unut kişi başı 80 de 70 te pahalı hayatım 200 kişide 100 kişide olsa pahalı cidden bir mekana 3 saatlik için değmez alll onla maldive git
ben derim ki en güzeliii balayııı olur canım en özel ve güzel balayına harcarsnz düğün zamanı 5 kuruşkalmıyormuş nazım iyi düşünmek lazım ben mümkünse düğünsüz isterken çağlamın gittiği salonun maltepedeki yerini görünce hoşlaştım 8000 de olsa vercem yani 30000 vermekten iyidir ki ben çeyizlerimi halledip düğün zamanını borçsuz atlatma niyetindeyim balllım
gizoma katılıyorumm bebeğimmmm biz biribimize akıl vere vere dogru yolu bulduk valla ... zaten o an önemli olan o mekanda yasıcan mutluluk oluyo bebegim sekli bu kadar mı önemli.. bence değil
kızlar bu arada biz nişan yüzüğü bakmaya model seçmeye başladık. aramızda sözlü nişanlı çok var. nasıl modeller kullanıyorsunuz. ben beyaz altın pek düşünmüyorum. klasik modeller çok hoşuma gidiyor ama sanki parmağıma da yakışmadı gibi, tamtur yüzükler kullanışlı değilmiş mesela beğendiğiniz modeller varsa paylaşabilir misiniz? parmakalrım bu arada ince nasıl modeller seçmeliyim acaba?
bu modeli Klasik Alyanslar klasik alyans (5)
bide bu modeli beğendim http://www.orguhobi.com/wp-content/uploads/2012/05/sarı-altın-alyans.jpg
aynı msjdan 500tane gitmiş
tabiiki değil zaten bende bunu anlatmaya calısıyoorum pastammm ben sırf fazladan masraf olmasın dıyee ekstra stresler cekmeyelım dıyee aylar öncesinden düğünnden vazgectım bunu bılıyosunuzz ki bi genc kızın en buyuk hevesıdır bu , ılla dugun isteyen kurba ve yer fıyatlarıda ortadaa! istesem tabıkı yaparlar ama bi enayii ben mi kaldım dunyada 20 30 mılyar bayılalım bi düğünee bikaç saatee. Benim için önemli olan düğünden sonrası ben huzuruma kavuşayım yeter banaa sizden farklı düşündüğüm bişi yok yaniii illa oralarda olsun diye sinirlenmiyorum bu sömürücülüğe sinirleniyorum ben
canım yüzükler güzel ve bu sayfada kendi beğendklermi paylaşmıştım bakabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...buraya-gel-gel-cekinme-1018.html#post25341495
kocaman tek sıra altınbaş yazıyormuşş
meleğimmm biliorum ben seni... aynı sekilde ben de cok sinirlendim burda... cunku resmen ve gercekten somuruyolar inan bana o dugunler onlara o kadara patlamıyo uzerine korkunc bir kar koyuluyo aklın hayalin durur...
en mantıklısı bizim dusundumuz senin kokteyl istemende cok mantıklıydı... ki benim uye oldugum yurtdısı forumlarında da kızlar hep kokteyl yapıolar dugun sonu hatta cogu kendi evinde yapıo evini susleyip... bizim milletimiz gibi dugun sevdalısı millet cok az var sanırım
burcucum benim alyansım bu tamtur ama, şiimdilik sorun yasamadım ben yalnız daraltma acma yapılmıo sonradan ole sorunları var...
cok seviorum ben alyansımı tek tasla cok uyumlu oluyo
meleğimmm biliorum ben seni... aynı sekilde ben de cok sinirlendim burda... cunku resmen ve gercekten somuruyolar inan bana o dugunler onlara o kadara patlamıyo uzerine korkunc bir kar koyuluyo aklın hayalin durur...
en mantıklısı bizim dusundumuz senin kokteyl istemende cok mantıklıydı... ki benim uye oldugum yurtdısı forumlarında da kızlar hep kokteyl yapıolar dugun sonu hatta cogu kendi evinde yapıo evini susleyip... bizim milletimiz gibi dugun sevdalısı millet cok az var sanırım
burcucum benim alyansım bu tamtur ama, şiimdilik sorun yasamadım ben yalnız daraltma acma yapılmıo sonradan ole sorunları var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?