'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ahh pastam ahh gene eyvallah der maddı olarak anne tarafıda baba tarafıda ıyı anne tarafının ılk torunu, baba tarafının en sevılen torunu, bizimkilerdede ben malumunuzz, aslında herkes el atıcaa ıcın tek yerden cıkmıcaandan maddi olarak cok fazla sarsılmadan atlatılır bu donem amaa ben neden okdr para verım yaaaa, kendimi ciddenn enayi gibi hissederim yanii arkamdan neden millet nasılda kazıkladık diye düşünsün

Son düzenleme:
benimki de akrepp burcu cimri değil ama hesabını çok iyi bilir valla :))) hemen ne kadar ne kadar diye sorar :)))

yok valla benımkıı pek eli açık akreplerden kendi parasını kazanınca belki düzelir dedim ama ı ıhhhhhhhhhh onun yönünden düşünüyorum benım mutlu olmam için çabalıyo her ne kadar ıstemıyorum desemde içimde kalıcanı düşünüyo belki bin kere sormustur eminmisin düğün istemediğine pişman olursan tekrarıda yok diye belkide kendi içinde bunları düşünerek düğün diye tutturuo bilmiyorum tek bildiğim cok fazla harcamak ıstemıyorumm ıstemıyoorummm ıstemıyoorummm

Selam kızlar.. Mesaimi bitirdim geldim evime...

Ve yaptığınız yorumların hepsini okudum teşekkür ederim..

Bu soruyu sormamın nedeni, ablamın iş yerinde bi arkadaşı uzun süredir ablamı takip ediyomuş..

Dün mesaj attı konuşabilirmiyiz diye.. Bugünde konuşmuşlar... İşte anlatmış ben uzun süredir senden hoşlanıyorum ama sana açılamadım hatta bi kere aramıştım aylar önce evet aradı ama ablam sapık sanıp azarlayıp kapatmıştı...

İşte anlatmış ben eğer anlaşırsak ciddi düşünüyorum falan diye.. Van'lıymış ve ilerde orda yaşamak memleketine gitmek orda yaşamak istiyomuş...

Ablam iş yerinden beni aradı yaa işte bugün konuştuk vanlıymış ve orda yaşamak istiyomuş falan dedi.. ( Ki ablam bana bu soruyu sorduysa elektrik almış demektir yoksa hayır der kestirip atardı)

Ben kesinlikle doğulu batılı diye ayırt etmem, ama iş yerinden bi arkadaşımın kız kardeşi doğuda görev yapıyodu ordan biriyle tanışıp anlaşmış işte babasına söylemiş babası gelsin bi tanışalım bile dememiş.. Hayır asla olmaz o iş demiş... Ki bunlar 3 yıl boyunca konuştular ama babası hayır diyince artık kızda bi yere kadar devam ettirdi sonra ayrılık kararı aldılar...

Ben kızın babasını da tanıyodum vee o kadar nazik kibar bi insan ki.. Acaba niye böyle düşünüyo neden bi kere bile tanıma fırsatı vermiyo sırf doğulu olduğu için neden böyle yapıyo diye cevap bulamıyodum görüşüne fikirlerina saygı duyduğum bi insanın bu kadar katı düşüncesi beni çok etkiledi.....

Neysee şimdi aynı zamanda ablamlada konuşuyoruz... O çok kararsız.. İleriyide düşünüyo Vanda yaşarsam annemin senin yanına kim bilir ne zaman gelirim çok az görüşürüz falan diyo ( Biz üçümüz bugüne kadar hiç ayrılmadık da) ...Bende ona bi akıl veremiyorum.. O yüzden sordum sizin fikrinizi...

Son düzenleme:
pastam oyle ya da böle atlatıcaz gecicek merak etme... kokteyllerin de dugun gibi guzel gectigini kurtlarını zaten kınada dokcegini anlatabilirsin kurbişine içinde kalmıcana emin olur belki

kübracımmm hakkında hayırlısı olsun ablanın inşallah... iyi biriyse ve elektrik aldıysa neden olmasın ki bence ailen nasıl bakar bilemem tabi ama

benim de mesai bitti simdi işin yoksa bu sıcakta bu trafikte eve gitmeye calıs... bezdim vallaaa

hayatcııımm ablacıgın dusunmeye basladıysa bencede elektrk almış, pekı cocuk kesın vandamı yaşıcaz dıyo

hayatcııımm ablacıgın dusunmeye basladıysa bencede elektrk almış, pekı cocuk kesın vandamı yaşıcaz dıyo

Şimdi aynı iş yerinde farklı birimlerde çalışıyolar... Ama bugün öyle söylemiş eğer şirketten vekalet çıkarsa Van'da çalışmak istiyorum ben demiş.... Bizim aileden de çok karışan olur olumlu olumsuz bir sürü laf ederler ablamda bunları düşünerek sanırım hayır diyecek...

bence ıyıce bı dusunsun hemen hayır demesın cocuga orda kalmak ıstedıgınıı soylesın cocuk eger uzun zamandır sevıyosa bence vana gıtmekten vazgecebılır ablan için

bence ıyıce bı dusunsun hemen hayır demesın cocuga orda kalmak ıstedıgınıı soylesın cocuk eger uzun zamandır sevıyosa bence vana gıtmekten vazgecebılır ablan için

Bakalım yarın tekrar konuşacaklar... Yarın ola hayrola artık... Ben onu çok seviyorum yaa o nasıl mutlu olacaksa Rabbim öylesini versin inşALLAH...-

Kübrammm ablan için hayırlısını diliormmm kuzucummm nur yüzlüümmm

Canlarımm ben cıkıorummm bu gecee jazz konserindee kuzenm veee arkidişlerimleeee coşuorummmm sizi dee çok seviorummmmm

kübracım ablan hakkında hayırlısı olsun
sanırım İstanbul'da yaşıyorsunuz..eğer öyleyse Van a alışması zor olur ablanın
ama bi konuşsunlar bakalım
belki çok aşık olcak ve gözü hiçbişey görmücek

herkese merabaa
geçmişe biraz baktım sanırım herkes iyi ( öle de olsun)
taze gelincikler gelmiş hepsine hoşgeldiniz diyorummm

sayfalarda gezinirken ezgiyi pek görmedim kızlar haberiniz varmı gözdenmi kçırdım??
umarım iyidir

@cookie_dough

Canım benimki de kova hem de tipik bir kova ama asıl şooook benim burcumu öğrendikten sonra yaşanıyor.Benimki de yengeç (
Kimse kovayla yengece şans evrmiyor,kimse derken tabi astrologları kastediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…