evet kıymetcim yaaa aynen öle valla 34 bile değil artık 32!!!!!
siboşumun da dediği gibi biz 0 beden bile değiliz... -1 olduk artık... tamamen buhar olup ucmadan bişeyler yapmamız gerek
bu kadar zayıf olmak isteme bence bilmem cok zayıflık hiç iyi bişey değil bir bayan için yine allahtan sibelin de benim de yüzlerimiz toplu... ordan kurtarıyoruz yuzumuzde gocuk olsa zaten yanmıstık..... cok sukur yani... ama alt kısma geldi mi inan bişey olmuyo yakısmıyo deli oluyosun...
cok kiloyu ben de sevmem kesinlikle... zayıflıgı seviorum ama belli bi sınırı var... asıırı olunca olmuyo senin yine boyun var been tam miniğim... zayıf da olunca iyice teenage gibi geziorum ortada kimseye evlencek yasta olduma inanmıyo
evet kıymetcim yaaa aynen öle valla 34 bile değil artık 32!!!!!
siboşumun da dediği gibi biz 0 beden bile değiliz... -1 olduk artık... tamamen buhar olup ucmadan bişeyler yapmamız gerek
bu kadar zayıf olmak isteme bence bilmem cok zayıflık hiç iyi bişey değil bir bayan için yine allahtan sibelin de benim de yüzlerimiz toplu... ordan kurtarıyoruz yuzumuzde gocuk olsa zaten yanmıstık..... cok sukur yani... ama alt kısma geldi mi inan bişey olmuyo yakısmıyo deli oluyosun...
cok kiloyu ben de sevmem kesinlikle... zayıflıgı seviorum ama belli bi sınırı var... asıırı olunca olmuyo senin yine boyun var been tam miniğim... zayıf da olunca iyice teenage gibi geziorum ortada kimseye evlencek yasta olduma inanmıyo
ben de 2 kilo aldım onu isteyene verebilirim
51 kilo olmayı seviyorum ben de boyum 1.65
şuan 53 oldum ve hiç hoşnut değilim yaa kollarım tombul tombul olduuuu
ama yemeyi azaltamıyom işte
zaten sevdicek 1 yılda 10 kilo aldı sayemderesmen yaradım adama
teşbihte hata olmaz, bodur tavuk her dem taze demişlerbende bir topuklu giysem iri durabiliyorum, kendim seviyorum ama insanlar garipsiyor. inşallah kilo alabilirsin. et ürünleri yiyor musun belki ondan almıyorsundur ? karbonhidrat değil de protein ağırlıklı beslenmek gerekir kanımca.
kıymetcim 1.70 boy var daha ne bizde oda yok kilocukda yok valla ama alacağuuuzz şuruptan sonra yemeğimi yedim şuan şortumun düğmesi açık oturyorum valla patlıcak gibiyimki benimki son zamanlarda şikayete başlamıştı sana dokunduğumda elime kemik geliyo falan diyodu bende git şişko birini bul dedim ama sen gelene kadarda kilo alcam görürsünn bak dedim ama alamadım kiiiiiiii
ne zayıf ne kilolu ortası olsak yeter yaa
yaaa benimki de aksne bayılıo bu halime... manyak mıdır nedir.. adam buhar olup uccam manyak mısın diorum... yooo askım bence cok iisin ama saglık icin gerekiosa aldırcaz kilo napalım dio
anaaaaa ciddii seviomu zayıffşaşırdım çaaalaam
genelde erkeklerr yemeğinn salçalısı kadının kalçalısı derler yaaa
güzel kızlarıııım benimmmmhepinize teşekkür ederim ve elbisemi beğendiğiniz için de mutlu olduum ki, tepsimi de sanırım pzt alıcam ama kadın daha erken biterse ararım ben sizi dedi.. iyiki varsınız sizlerden fikir ala ala hallediyorum herşeyimi.. nişan yüzüklerimizin kurdalesini de elbisemin renginde alıcam.
pelimikim abinin mezun olmasına çok sevindim.
nazlım düğün mekanı konusunda karar almanız çok güzel, fiyatta uygun daha da düşer iyi bi pazarlıkla...
oh maşallah herkeslere
biri daha 25 ağustosta nişanlanıyomuuuşşşaynı gün iki nişan olacak topikte desenize..
ezgim yağmurum sizden de mutlu mutlu haberler duyalım en eeennnn kısa vakitte.
gizemim elbisenin fiyatını ve detayları sana mesaj attım.
çağlamla sibelim 32 beden miyok olcaksınız yakında annem. allah sağlık sıhat versin de kilocuklarınızı da alın..
ben dün gelinlik denedimelbisemin modelinin aynısının gelinliğini giydim. çook değişik bi duyguydu yaaaa
onceki seyleri okuyamadım malum yeniyim ben25 agustosta baska kim nişanlanıo sen misin yoksa canım?
27 agustosta konusacak cok seyimiz var desenize
ben şimdiden endişeliyim yavv sacımı nasıl yaptırsam yuzuk nasıl olsa?hele elbiseye hiç karar veremedim:18:
çağlam masamda tepinip duruyorum inan gerildim ay ne olduğunun tarifi yok kime haber vericem ne haber vericem bilemedim ölece kaldım dedim kk ya gir kızlarla paylaş yağmur hey Allah ım ya başın dönüo sankii bi anda beklemezken uhhhhhhhhhh
çağlam masamda tepinip duruyorum inan gerildim ay ne olduğunun tarifi yok kime haber vericem ne haber vericem bilemedim ölece kaldım dedim kk ya gir kızlarla paylaş yağmur hey Allah ım ya başın dönüo sankii bi anda beklemezken uhhhhhhhhhh
kıymetcim 1.70 boy var daha ne bizde oda yok kilocukda yok valla ama alacağuuuzz şuruptan sonra yemeğimi yedim şuan şortumun düğmesi açık oturyorum valla patlıcak gibiyimki benimki son zamanlarda şikayete başlamıştı sana dokunduğumda elime kemik geliyo falan diyodu bende git şişko birini bul dedim ama sen gelene kadarda kilo alcam görürsünn bak dedim ama alamadım kiiiiiiii
ne zayıf ne kilolu ortası olsak yeter yaa
maşallah yaaa benimki de ole habire o alıyo ben veriorum anlamadım bu işi
bence kilon iyi kuzum ya
et yerim ama işte cok sevmem zaten diyetim protein agırlıklı... ama zor ya sabah yumurta ya da salam bilmem ne yiceksin dio nası yiyim sabah sabah sut icceksin dio ıyyyy hayatta... zaten midem agzımda uyanıorum...
gun icinde faln da hep et ohh yani nerden bulım durmadan eti... hele simdi yaz geldi iş yerinde hiç yapılmıo sabah ben yiyemiorum et sut yumurta bi aksam işte annecigim yapıo saolsun o da yetmiodur haliyle
hihihi böle tazelik olmaz ossunnn yawww
yaaa benimki de aksne bayılıo bu halime... manyak mıdır nedir.. adam buhar olup uccam manyak mısın diorum... yooo askım bence cok iisin ama saglık icin gerekiosa aldırcaz kilo napalım dio
oy hoşbulduk balım.nurayım gelmiş hosgelmiiiiiiiiiiişşşinşallah alıcaz yaaa bakalım tombiş gelinler olcaz :123:
yagmurcummm gecer gecer ohoooo bu daha ne kiii yeni basladınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?