'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben de 2 kilo aldım onu isteyene verebilirim
51 kilo olmayı seviyorum ben de boyum 1.65
şuan 53 oldum ve hiç hoşnut değilim yaa kollarım tombul tombul olduuuu
ama yemeyi azaltamıyom işte
zaten sevdicek 1 yılda 10 kilo aldı sayemde resmen yaradım adama

teşbihte hata olmaz, bodur tavuk her dem taze demişler bende bir topuklu giysem iri durabiliyorum, kendim seviyorum ama insanlar garipsiyor. inşallah kilo alabilirsin. et ürünleri yiyor musun belki ondan almıyorsundur ? karbonhidrat değil de protein ağırlıklı beslenmek gerekir kanımca.

Son düzenleme:

kıymetcim 1.70 boy var daha ne bizde oda yok kilocukda yok valla ama alacağuuuzz şuruptan sonra yemeğimi yedim şuan şortumun düğmesi açık oturyorum valla patlıcak gibiyim ki benimki son zamanlarda şikayete başlamıştı sana dokunduğumda elime kemik geliyo falan diyodu bende git şişko birini bul dedim ama sen gelene kadarda kilo alcam görürsünn bak dedim ama alamadım kiiiiiiii
ne zayıf ne kilolu ortası olsak yeter yaa

maşallah yaaa benimki de ole habire o alıyo ben veriorum anlamadım bu işi

bence kilon iyi kuzum ya

et yerim ama işte cok sevmem zaten diyetim protein agırlıklı... ama zor ya sabah yumurta ya da salam bilmem ne yiceksin dio nası yiyim sabah sabah sut icceksin dio ıyyyy hayatta... zaten midem agzımda uyanıorum...

gun icinde faln da hep et ohh yani nerden bulım durmadan eti... hele simdi yaz geldi iş yerinde hiç yapılmıo sabah ben yiyemiorum et sut yumurta bi aksam işte annecigim yapıo saolsun o da yetmiodur haliyle

hihihi böle tazelik olmaz ossunnn yawww

yaaa benimki de aksne bayılıo bu halime... manyak mıdır nedir.. adam buhar olup uccam manyak mısın diorum... yooo askım bence cok iisin ama saglık icin gerekiosa aldırcaz kilo napalım dio

Ya he Allah ım sanki beyin damarlarım bi genişliyor bi sıkışıyor acayip bişiler oluyor bana yaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlar yetişin gariiiiiiiii bana bişiler oliyyyyyyyyy:83:
Enişteniz aradı veeeee dün ailemle konuştum bayram ertesi müsaitseniz gelmek isteriz,tanışmaya dedi ağzını mıncırdığımının herifi

yaaa benimki de aksne bayılıo bu halime... manyak mıdır nedir.. adam buhar olup uccam manyak mısın diorum... yooo askım bence cok iisin ama saglık icin gerekiosa aldırcaz kilo napalım dio

anaaaaa ciddii seviomu zayıff şaşırdım çaaalaam
genelde erkeklerr yemeğinn salçalısı kadının kalçalısı derler yaaa

slm herkese sayfalar koşarak ilerliyo desem yeridir görünce böle oldum aman maaşallah nazar degmesin topikimize:13:
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar hepinizi ayrı ayrı öper yanaklarınızı mıncırırımm
çok şükür bugün herkes daha iyi sevdicegin arkadaşı dün biraz korkuttu bizi ameliyat oldugu için enfeksiyon kapmış tekrar yogun bakıma girme riski vardı ama atlattı çok şükür herşey daha iyi olcak inanıyorum ben sizde duanızı esirgemeyin onlarda evlilik hazırlıgı yapan bi çift

güzel kızlarıııım benimmmm hepinize teşekkür ederim ve elbisemi beğendiğiniz için de mutlu olduum ki, tepsimi de sanırım pzt alıcam ama kadın daha erken biterse ararım ben sizi dedi.. iyiki varsınız sizlerden fikir ala ala hallediyorum herşeyimi.. nişan yüzüklerimizin kurdalesini de elbisemin renginde alıcam.

pelimikim abinin mezun olmasına çok sevindim.

nazlım düğün mekanı konusunda karar almanız çok güzel, fiyatta uygun daha da düşer iyi bi pazarlıkla...

oh maşallah herkeslere

biri daha 25 ağustosta nişanlanıyomuuuşşş aynı gün iki nişan olacak topikte desenize..
ezgim yağmurum sizden de mutlu mutlu haberler duyalım en eeennnn kısa vakitte.

gizemim elbisenin fiyatını ve detayları sana mesaj attım.

çağlamla sibelim 32 beden mi yok olcaksınız yakında annem. allah sağlık sıhat versin de kilocuklarınızı da alın..
ben dün gelinlik denedim elbisemin modelinin aynısının gelinliğini giydim. çook değişik bi duyguydu yaaaa

anaaaaa ciddii seviomu zayıff şaşırdım çaaalaam
genelde erkeklerr yemeğinn salçalısı kadının kalçalısı derler yaaa

evet kuzum bayılıyo hatta... zayıf takıntısı var onda... iri yapılı uzun boylu balık etli falan kızlardan haz etmez... halbuki kendisi de dev gibi ama ne tezat anlamadım

zamanında beyimize cok yazan olmus ama hep reddetmiş boyu uzun die, kilolu die iri die... miniş miniş kızlardan hoslanıo japon kızları gibi

zaten beni ilk gordugunde böle kalıp eli ayagına birbirine girdiyse sebebi böle ufak tefek olmam yani

yagmurcum cok sevindim adına masallah diorum

çağlam masamda tepinip duruyorum inan gerildim ay ne olduğunun tarifi yok kime haber vericem ne haber vericem bilemedim ölece kaldım dedim kk ya gir kızlarla paylaş yağmur hey Allah ım ya başın dönüo sankii bi anda beklemezken uhhhhhhhhhh

yagmurcum tebrikler canım inşallah tanışma çok çok güzel geçer
el ayak titremeleri baş dönmesi tansiyon çıkması vs. normaldir daha çok olcak bunlar

nurayım gelmiş hosgelmiiiiiiiiiiişşş inşallah alıcaz yaaa bakalım tombiş gelinler olcaz :123:

yagmurcummm gecer gecer ohoooo bu daha ne kiii yeni basladınız

yaa ne oldu. ben kaçırdım

valla beni istemeye geldiklerinde hayırlı olsun dendi ve ben ailemi opmeyi unutmusum yani gerisini siz dusunun:) yagmurcum sen iki kere dusun

aynen ne zayıf nede kilolu. zaten ilerki yaşlarda metabolizma yavaşlıyor illa ki kilo alınıyor. o zamana kadar ne kadar fit olursak o kadar iyi..

doğru çok haklısın, bunu diyen benim ama bende de aşırı kansızlık var, doktor et ye başka türlü yükselmez senin değerlerin diyor, bende pek sevmiyorum. düğüne kadar alırsın inşallah

çok güzel bir haber

yagmur_only evet tickerımdan da anlaşılacağı gibi 25 ağustosta nişanlanan diğer talihli benim
hoşgeldin sen de aramıza..
elbiseni aldın mı? nişan nerde olacak? bunlara göre saçına karar verirsin , bide bide yüzük için de bir kaç kuyumcu dolaşırsan fikir edinirsin

nurayım gelmiş hosgelmiiiiiiiiiiişşş inşallah alıcaz yaaa bakalım tombiş gelinler olcaz :123:

yagmurcummm gecer gecer ohoooo bu daha ne kiii yeni basladınız
oy hoşbulduk balım.
yağmuşkoya nolduu ya geçmişte yazıyo mu ben geçmişe gidiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…