valla beni istemeye geldiklerinde hayırlı olsun dendi ve ben ailemi opmeyi unutmusum yani gerisini siz dusunun:) yagmurcum sen iki kere dusun
yagmur_only evet tickerımdan da anlaşılacağı gibi 25 ağustosta nişanlanan diğer talihli benim
hoşgeldin sen de aramıza..
elbiseni aldın mı? nişan nerde olacak? bunlara göre saçına karar verirsin , bide bide yüzük için de bir kaç kuyumcu dolaşırsan fikir edinirsin
oy hoşbulduk balım.
yağmuşkoya nolduu ya geçmişte yazıyo mu ben geçmişe gidiyim
Ya he Allah ım sanki beyin damarlarım bi genişliyor bi sıkışıyor acayip bişiler oluyor bana yaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlar yetişin gariiiiiiiii bana bişiler oliyyyyyyyyy:83:
Enişteniz aradı veeeee dün ailemle konuştum bayram ertesi müsaitseniz gelmek isteriz,tanışmaya dedi ağzını mıncırdığımının herifi
yagmur_only evet tickerımdan da anlaşılacağı gibi 25 ağustosta nişanlanan diğer talihli benim
hoşgeldin sen de aramıza..
elbiseni aldın mı? nişan nerde olacak? bunlara göre saçına karar verirsin , bide bide yüzük için de bir kaç kuyumcu dolaşırsan fikir edinirsin
oy hoşbulduk balım.
yağmuşkoya nolduu ya geçmişte yazıyo mu ben geçmişe gidiyim
valla beni istemeye geldiklerinde hayırlı olsun dendi ve ben ailemi opmeyi unutmusum yani gerisini siz dusunun:) yagmurcum sen iki kere dusun
insanın eli ayagına dolanıyo kiiiama bizim olay cok komikti:) sırf ben ve teyzem duymadık diye eniştem salona girdi kız duymamıs bi kere daha isteyin siz dedi beni de oturttular ve tekrar istediler duymadım diye sinir olmustum mutfakta
yagmurcum tebrikler canım inşallah tanışma çok çok güzel geçer
el ayak titremeleri baş dönmesi tansiyon çıkması vs. normaldir daha çok olcak bunlar
nurayım gelmiş hosgelmiiiiiiiiiiişşşinşallah alıcaz yaaa bakalım tombiş gelinler olcaz :123:
yagmurcummm gecer gecer ohoooo bu daha ne kiii yeni basladınız
aynen ne zayıf nede kilolu. zaten ilerki yaşlarda metabolizma yavaşlıyor illa ki kilo alınıyor. o zamana kadar ne kadar fit olursak o kadar iyi..
doğru çok haklısın, bunu diyen benim ama bende de aşırı kansızlık var, doktor et ye başka türlü yükselmez senin değerlerin diyor, bende pek sevmiyorum. düğüne kadar alırsın inşallah
çok güzel bir haber
bulduuuum onuuuuuuuuuuuuuu
aay çok güzeel bi haber buuu
hissettiklerini anlayabiliyoruum yağmurum. insan o an yok olmak istiyo
hadi hayırlı olsun, gözün aydın ya çok sevindiiiimmmmmmmmmm
ayyyy yağmurum çok sevindim kuzum yaaa demek enişte sonunda ailesi olayını çözdüüü
sıra geldi senin babişe anlatmayaa çok heyecanlıııı
bizdede ortam bi ara gerildi isteyen zatı muhterem kişilik uzun uzun konuştu ama Allahın emri ile demeyi unuttu büyük söz sırası bize gelincede büyük amcam usulüne göre yapın cevabımızı öle veririz dedi müslüman insanlarız hayırla başlamak lazım hayırlı işe dedi herkes dondu sonra tatlıya baglandı mesele
yağmuurrrr ççoook sevindimmm canımm yaaaa bak daha 1 saat önce ne konuşuyorduk ne oldu:)))) ne güzel sırayla mutlu haberler uçuyor topikteesizlerin mutluluğu banada mutluluk katıyor gelinciklerimm
Yağmurcummm gözün aydın canım benim çok sevindimmmmm
huhuuu yağmuşummmm ne kadannn güzelll yaaa
annen anlatır canım babanaa nolcak kasma sen kendini
ya hiçbişiden habersiz dimi konuşuyorduk mailde burdada dedim sıra bize geliyor beni düşün benim daha baba ve abi bilmiyor diğer herkes biliyor ayyyyy ezgim başım dönüo olacakalrdan korkuyorum aileler uyuşamaz anlaşamaz die yaa farklı bişi bu ya:44:
inş.hepimiz çok mutlu olucaz yaa hey Allahım
bi su içip sakinleşmeye çalış yağmurummm..
kızlar teşekkr ederim inanın bana biişiler oluo kafama ağrı attı elim titreyoooo hala kimseyi arıyamadım ağıyorum şuan nasıl olcak ne olucak ayy bişi bilmiyorum uhhh
ben babama asla anlatamam asla
gözüm aydın inşallah devamı da aydınlık olur kiii:44:
şuan hiçbişi bilmiyorum sanki ya regl olamadım hala etkisidde var aaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
yağmuurrrr ççoook sevindimmm canımm yaaaa bak daha 1 saat önce ne konuşuyorduk ne oldu:)))) ne güzel sırayla mutlu haberler uçuyor topikteesizlerin mutluluğu banada mutluluk katıyor gelinciklerimm
kızlar teşekkr ederim inanın bana biişiler oluo kafama ağrı attı elim titreyoooo hala kimseyi arıyamadım ağıyorum şuan nasıl olcak ne olucak ayy bişi bilmiyorum uhhh
ben babama asla anlatamam asla
gözüm aydın inşallah devamı da aydınlık olur kiii:44:
şuan hiçbişi bilmiyorum sanki ya regl olamadım hala etkisidde var aaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
bi su içip sakinleşmeye çalış yağmurummm..
mutluluktan böyle bi telaşın olması ne güzell..
babacığına da annen açıklar durumu.
hakkınızda hayırlısı olsun. allahım hep mutluluk telaşları versin
ayağımı sürüdüm ezgiimhadi sıra sendeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?