'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

2sayfa geride kaldı mutlu haber, bi anda herkes heyecan yaptı galiba sayfalar doldu

bulduuuum onuuuuuuuuuuuuuu
aay çok güzeel bi haber buuu
hissettiklerini anlayabiliyoruum yağmurum. insan o an yok olmak istiyo
hadi hayırlı olsun, gözün aydın ya çok sevindiiiimmmmmmmmmm

ayyyy yağmurum çok sevindim kuzum yaaa demek enişte sonunda ailesi olayını çözdüüü
sıra geldi senin babişe anlatmayaa çok heyecanlıııı

insanın eli ayagına dolanıyo kiiiama bizim olay cok komikti:) sırf ben ve teyzem duymadık diye eniştem salona girdi kız duymamıs bi kere daha isteyin siz dedi beni de oturttular ve tekrar istediler duymadım diye sinir olmustum mutfakta

Kıymetcim unutkanlık ve eklem agrısı da yapıo et yememek yemek lazım işte ama bir de yiyebilsek inşallah alırımm

kusum tanısma gunu kesinleşmiş haberi geldi ona sevinioruz

ya ben de kahve verirken v el öperken sırayı karıstırdım buyukleri sna bıraktım... millet ee ööö falan demeye basladı, neyse olur öle seyler heyecanlı o şimdi gelin oluyo kolay mı dedi kayınvalidem hatta

oluyo illaki o gun bisey

valla beni istemeye geldiklerinde hayırlı olsun dendi ve ben ailemi opmeyi unutmusum yani gerisini siz dusunun:) yagmurcum sen iki kere dusun

aynenn :) dedem hayırlı olsun dedi, baktım bizimki kalkmış el öpmeye başladı ben oturuyorum hala. annem kaş göz yapıyo öyle anladım
olsun olsun tatlı şapşallıklar bunlar

Son düzenleme:

bizdede ortam bi ara gerildi isteyen zatı muhterem kişilik uzun uzun konuştu ama Allahın emri ile demeyi unuttu büyük söz sırası bize gelincede büyük amcam usulüne göre yapın cevabımızı öle veririz dedi müslüman insanlarız hayırla başlamak lazım hayırlı işe dedi herkes dondu sonra tatlıya baglandı mesele

yagmurcum tebrikler canım inşallah tanışma çok çok güzel geçer
el ayak titremeleri baş dönmesi tansiyon çıkması vs. normaldir daha çok olcak bunlar

nurayım gelmiş hosgelmiiiiiiiiiiişşş inşallah alıcaz yaaa bakalım tombiş gelinler olcaz :123:

yagmurcummm gecer gecer ohoooo bu daha ne kiii yeni basladınız

bulduuuum onuuuuuuuuuuuuuu
aay çok güzeel bi haber buuu
hissettiklerini anlayabiliyoruum yağmurum. insan o an yok olmak istiyo
hadi hayırlı olsun, gözün aydın ya çok sevindiiiimmmmmmmmmm

ayyyy yağmurum çok sevindim kuzum yaaa demek enişte sonunda ailesi olayını çözdüüü
sıra geldi senin babişe anlatmayaa çok heyecanlıııı

kızlar teşekkr ederim inanın bana biişiler oluo kafama ağrı attı elim titreyoooo hala kimseyi arıyamadım ağıyorum şuan nasıl olcak ne olucak ayy bişi bilmiyorum uhhh
ben babama asla anlatamam asla
gözüm aydın inşallah devamı da aydınlık olur kiii:44:
şuan hiçbişi bilmiyorum sanki ya regl olamadım hala etkisidde var aaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

yağmuurrrr ççoook sevindimmm canımm yaaaa bak daha 1 saat önce ne konuşuyorduk ne oldu:)))) ne güzel sırayla mutlu haberler uçuyor topiktee sizlerin mutluluğu banada mutluluk katıyor gelinciklerimm

ay canım ya heyecandan neler oluyoo...
biz de de babası istedi sonra bi sessizlik oldu .. ben nasıl korkuyorum niye cevap vermiyo kimse nolcak şimdi diye. meğer dedem dua okuyomuş. herkes amin yapınca anladım :26: sonra konuşmaya başladı

yağmuurrrr ççoook sevindimmm canımm yaaaa bak daha 1 saat önce ne konuşuyorduk ne oldu:)))) ne güzel sırayla mutlu haberler uçuyor topiktee sizlerin mutluluğu banada mutluluk katıyor gelinciklerimm

ya hiçbişiden habersiz dimi konuşuyorduk mailde burdada dedim sıra bize geliyor beni düşün benim daha baba ve abi bilmiyor diğer herkes biliyor ayyyyy ezgim başım dönüo olacakalrdan korkuyorum aileler uyuşamaz anlaşamaz die yaa farklı bişi bu ya:44:
inş.hepimiz çok mutlu olucaz yaa hey Allahım

huhuuu yağmuşummmm ne kadannn güzelll yaaa
annen anlatır canım babanaa nolcak kasma sen kendini

Yağmurcummm gözün aydın canım benim çok sevindimmmmm

huhuuu yağmuşummmm ne kadannn güzelll yaaa
annen anlatır canım babanaa nolcak kasma sen kendini

kızlaaaaaaar gözüm aydı mı kaydı mı bilemedim ben ya hepinizi öpüyorum ya akşam buluşalım biraz dedi yarabbim nasıl izin alcam ayyhh çatlıcam zaman geçmez

sen annenlerle tanıştırarak adım atmıştın zaten gerisi hallolur kuşum merak etmee. su gibi berrrak sorunsuz geçsin bundan sonrası inşallah

bi su içip sakinleşmeye çalış yağmurummm..
mutluluktan böyle bi telaşın olması ne güzell..
babacığına da annen açıklar durumu.
hakkınızda hayırlısı olsun. allahım hep mutluluk telaşları versin

ayağımı sürüdüm ezgiim hadi sıra sendeee

canım stres yapma eninde sonunda olcak bişey bu.babanla durumunuzu bilemiyorum ama illaki guzel kızı bir gun evden ucacak dimi alısması lazım artıkın

aynen öyle olduu nurayımm.hadi inşallahhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…