ya hiçbişiden habersiz dimi konuşuyorduk mailde burdada dedim sıra bize geliyor beni düşün benim daha baba ve abi bilmiyor diğer herkes biliyor ayyyyy ezgim başım dönüo olacakalrdan korkuyorum aileler uyuşamaz anlaşamaz die yaa farklı bişi bu ya:44:
inş.hepimiz çok mutlu olucaz yaa hey Allahım
ohhhhhhh hadi bakalımmmm sıra ezgimdee
sözsüz nişansız kimse kalmasınnnn
ay canım ya heyecandan neler oluyoo...
biz de de babası istedi sonra bi sessizlik oldu .. ben nasıl korkuyorum niye cevap vermiyo kimse nolcak şimdi diye. meğer dedem dua okuyomuş. herkes amin yapınca anladım :26: sonra konuşmaya başladı
sen annenlerle tanıştırarak adım atmıştın zaten gerisi hallolur kuşum merak etmee. su gibi berrrak sorunsuz geçsin bundan sonrası inşallah
canım stres yapma eninde sonunda olcak bişey bu.babanla durumunuzu bilemiyorum ama illaki guzel kızı bir gun evden ucacak dimialısması lazım artıkın
yağmurcummmmm hayırlı olsun hayatımmmmmmm :) allah utandırmasın her şey çok güzel olacakk.sakin ol anneyi ara hemen
sayfalar ilerlemiş öğlen yine alışverişe gidip ciciler aldım doyamıyorum
yağmur canım inşallah hayırlısı olur sakin olup annenle konuş annen babana anlatır canım çekincelerin varsa
yağmur only senin nişanda 25 ağustosta demek benim doğum günüm mubarek gün gibi oldu be senecanım senin nişan hazırlıkları ne durumdaaa
gizoooooom ne aldın yineee... ben de dün tam 500 lira harcadım... ortada bişey yok... Narsın pudra ve allıklarını kaldırdım makyaj fırcaları falan sacma sapan...
onla ne ceyizler alırdım... tamamen can sıkıntısından oldu... neyse cumartesi dugun var orda degerlendirirm diorum artık
tatlıturta, amma cok geziosun hiç değişmemişsin bıraktımız gibsin
gizoooooom ne aldın yineee... ben de dün tam 500 lira harcadım... ortada bişey yok... Narsın pudra ve allıklarını kaldırdım makyaj fırcaları falan sacma sapan...
onla ne ceyizler alırdım... tamamen can sıkıntısından oldu... neyse cumartesi dugun var orda degerlendirirm diorum artık
tatlıturta, amma cok geziosun hiç değişmemişsin bıraktımız gibsin
yarın akşamdan itibaren benim sevdicekle 3 gün geçircem
ama iş yerinden bi kızla konuşmuş o da aa biz de gelelim, ben bi bakayım şu otele falan demiş
moralim bozuldu valla..istemiyodum çevrede tanıdık manıdık..nişanlımla aramda kimsenin olmadığı bi kaçamak hayal etmiştim
pöffff diyorum
Tekrar hosgeldın aramıza canımMerhaba Gelinciklerim :)
Moralim biraz bozuk bugünlerde 1 yıldır nişanlı olan arkadaşım düğüne 1 hafta kala nişanı attı
Çocuğun ailesi yüzünden bitti herşey
Kız okadar güçlüki.. sadece yarım saat ağladım kendimi parçaladım dedi.. şimdi hiçbirşey düşünemiyorum dedi.. gelinliğini almaya gidememiş.. ev düzmüşler eşyalarını alamamışdünyanın masrafı olmuş.. düğün salonu düğün sözleşmesini fesh etmemiş.. Ben yaşayamadım o gelinliği giyemedim Allah sana yaşatsın birbirinize sahip çıkın aileler değil ikinizin mutluluğu önemli dedi (( Çok üzüldüm ya
Bu durumlarda ne denir ne yapılır bilmediğimden kızla konuşunca öyle kala kalıyorum.Ne desem bilmiyorum((
Bu arada Cumartesi günü başka bi arkadaşımın düğünü var ben kiloluyum.siyah pantolon beyaz gömlek içe siyah atlet saçlar at kuyruğu düşünüyorum. bir de kahve tonlarda makyaj :) umarım güzel olur :)
Pazar günü izmir-manisa-konya-ankara-eskişehir turuna katılacağım.Ramazana kadar son tatillerimRamazana kadar yokum yani :)
argostan vazgeçtim bende. tamam çok güzel ama bir gece için çok fazla. herşeyin bir ederi var bana göre, o kadar para edecek hiçbir otel odası olamaz benim mantığımda. ama gidenlere bişey diyemem.
çağlam kotondan ciciler aldım arkdaşımın doğum günü içinde ona gömlek aldım konumu iyi biryerde ve bana herşeyi alır bende ona alayım dedim gözleri doldu kabul bile etmedi ne eşşeksn diede kızdı bana para harcatmıyorlar ne garipler
ama ama 500 tl çok çokkkkkkkkkkkkk aman alllahım kuzum naptın sen narsa birden gittin dimiii ben bi defa 300 tl kozmatiğe vermiştim oda kumbaram vardı ordan almıştımkozmatiğe dökülen paralarla yüklenlenler ne çeyizler ne çeyizler balım
gelinciklerim sağolsun düzeltti moralimii iyiym canım meraklanmaezgiiii canım nasılsın dün canın sıkkındı baya inşallah düzelmiştir herşey:18:
çağlam kotondan ciciler aldım arkdaşımın doğum günü içinde ona gömlek aldım konumu iyi biryerde ve bana herşeyi alır bende ona alayım dedim gözleri doldu kabul bile etmedi ne eşşeksn diede kızdı bana para harcatmıyorlar ne garipler
ama ama 500 tl çok çokkkkkkkkkkkkk aman alllahım kuzum naptın sen narsa birden gittin dimiii ben bi defa 300 tl kozmatiğe vermiştim oda kumbaram vardı ordan almıştımkozmatiğe dökülen paralarla yüklenlenler ne çeyizler ne çeyizler balım
ezgim yakın bir gelecekte bende babama anlatcam ama korkuyore, benim sevgilim alınıyor galiba babamla tanışmak istiyor oda bize gelsin ben haftaosnu yada haftaiçi gidiyorum davetlerine
yağmur kıymam annene ama babana söle benim kardeşim biliyor ve kızıyor babamada söle diyor yıllardır ki kardeşim 2 yıldır çektrmyor öncesinde baya baya sinrlermi bozmuştu o benm kardeşm bide abim olsaydı bana tehlikeli olurdu yine üstümde söz sahibi ama abi dahada söz sahibi olur o yüzden vakit kaybetme söle bence
yarın akşamdan itibaren benim sevdicekle 3 gün geçircem
ama iş yerinden bi kızla konuşmuş o da aa biz de gelelim, ben bi bakayım şu otele falan demiş
moralim bozuldu valla..istemiyodum çevrede tanıdık manıdık..nişanlımla aramda kimsenin olmadığı bi kaçamak hayal etmiştim
pöffff diyorum
çağğğlaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 500 müüüüüüüoooh sefan olsun
ben de nişan alışverişinde nars ve mac bakıyım diyodum ama yazık olacak erkek tarafına.
neler aldın kuzum bu 500 tl ye. (neler geliyo az çok fikrim olur :))
yerim yaaaa ne güzel düşüncelisin kuzucummm... ben bu ara kıyafet almıorum cok gecen askla mango ve poloya gitmiştik indirim var diye... orda bile o zorla aldırdı işte
kilo alcam ben yaao yüzden simdi alsam olmıcak sonra kucuk gelcek o yuzden almıyoreee pek bişey ama kozmetik alısverişi ne zamandır yapmıodum birden yapınca böle oldu
gratisten de bi koku aldım... vanilyalı kek kokusu cok datlu bişi yaaa vanilyalı mumm gibi kokuyo tende azcık ilk basta ama olsun bi de pek kalıcı değil tazelemek gerekio ama herseye ragmen parfumu yiyesim var dusun ole guzel tam yemelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?