'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yağmurcummmmm hayırlı olsun hayatımmmmmmm :) allah utandırmasın her şey çok güzel olacakk.sakin ol anneyi ara hemen

Merhaba Gelinciklerim :)

Moralim biraz bozuk bugünlerde 1 yıldır nişanlı olan arkadaşım düğüne 1 hafta kala nişanı attı

Çocuğun ailesi yüzünden bitti herşey

Kız okadar güçlüki.. sadece yarım saat ağladım kendimi parçaladım dedi.. şimdi hiçbirşey düşünemiyorum dedi.. gelinliğini almaya gidememiş.. ev düzmüşler eşyalarını alamamış dünyanın masrafı olmuş.. düğün salonu düğün sözleşmesini fesh etmemiş.. Ben yaşayamadım o gelinliği giyemedim Allah sana yaşatsın birbirinize sahip çıkın aileler değil ikinizin mutluluğu önemli dedi (( Çok üzüldüm ya
Bu durumlarda ne denir ne yapılır bilmediğimden kızla konuşunca öyle kala kalıyorum.Ne desem bilmiyorum ((

Bu arada Cumartesi günü başka bi arkadaşımın düğünü var ben kiloluyum.siyah pantolon beyaz gömlek içe siyah atlet saçlar at kuyruğu düşünüyorum. bir de kahve tonlarda makyaj :) umarım güzel olur :)

Pazar günü izmir-manisa-konya-ankara-eskişehir turuna katılacağım.Ramazana kadar son tatillerim Ramazana kadar yokum yani :)

sayfalar ilerlemiş öğlen yine alışverişe gidip ciciler aldım doyamıyorum

yağmur canım inşallah hayırlısı olur sakin olup annenle konuş annen babana anlatır canım çekincelerin varsa

yağmur only senin nişanda 25 ağustosta demek benim doğum günüm mubarek gün gibi oldu be senecanım senin nişan hazırlıkları ne durumdaaa

demekki bana özel degilmiş çok üzülmüştüm öle olunca ama sonra düzeldi çok şükür
hepimiz bi pot kırıyoruz demekki isteme telaşında ben en çok ya ayagım falan takılır kahveyi birinin üzerine dökersem diye korkmuştum ama sakarlık yapmadım başarıyla atlattım

ezgiiii canım nasılsın dün canın sıkkındı baya inşallah düzelmiştir herşey:18:

gizoooooom ne aldın yineee... ben de dün tam 500 lira harcadım... ortada bişey yok... Narsın pudra ve allıklarını kaldırdım makyaj fırcaları falan sacma sapan...

onla ne ceyizler alırdım ... tamamen can sıkıntısından oldu... neyse cumartesi dugun var orda degerlendirirm diorum artık

tatlıturta, amma cok geziosun hiç değişmemişsin bıraktımız gibsin

sen annenlerle tanıştırarak adım atmıştın zaten gerisi hallolur kuşum merak etmee. su gibi berrrak sorunsuz geçsin bundan sonrası inşallah

canım stres yapma eninde sonunda olcak bişey bu.babanla durumunuzu bilemiyorum ama illaki guzel kızı bir gun evden ucacak dimi alısması lazım artıkın

yağmurcummmmm hayırlı olsun hayatımmmmmmm :) allah utandırmasın her şey çok güzel olacakk.sakin ol anneyi ara hemen

aminnnnnn. Kızlar annemi aradım olabiliri bunu konuşuruz dedi:44:
ananemi aradım ağladı veee abinle babana söyleyin artık kızım ne zaman söliceksiniz patadanak olmaz dedi :18::18:

ayyyyyy gizemcim diğer kızlar sağolun yaaa çaycı abla sırtımı başımı ovdu alnımdan öptü hakediyorsun mutlulupu prensesim dedi yaa

çağlam kotondan ciciler aldım arkdaşımın doğum günü içinde ona gömlek aldım konumu iyi biryerde ve bana herşeyi alır bende ona alayım dedim gözleri doldu kabul bile etmedi ne eşşeksn diede kızdı bana para harcatmıyorlar ne garipler

ama ama 500 tl çok çokkkkkkkkkkkkk aman alllahım kuzum naptın sen narsa birden gittin dimiii ben bi defa 300 tl kozmatiğe vermiştim oda kumbaram vardı ordan almıştım kozmatiğe dökülen paralarla yüklenlenler ne çeyizler ne çeyizler balım

ezgim yakın bir gelecekte bende babama anlatcam ama korkuyore, benim sevgilim alınıyor galiba babamla tanışmak istiyor oda bize gelsin ben haftaosnu yada haftaiçi gidiyorum davetlerine

yağmur kıymam annene ama babana söle benim kardeşim biliyor ve kızıyor babamada söle diyor yıllardır ki kardeşim 2 yıldır çektrmyor öncesinde baya baya sinrlermi bozmuştu o benm kardeşm bide abim olsaydı bana tehlikeli olurdu yine üstümde söz sahibi ama abi dahada söz sahibi olur o yüzden vakit kaybetme söle bence

yarın akşamdan itibaren benim sevdicekle 3 gün geçircem
ama iş yerinden bi kızla konuşmuş o da aa biz de gelelim, ben bi bakayım şu otele falan demiş
moralim bozuldu valla..istemiyodum çevrede tanıdık manıdık..nişanlımla aramda kimsenin olmadığı bi kaçamak hayal etmiştim
pöffff diyorum

çağğğlaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 500 müüüüüüü oooh sefan olsun
ben de nişan alışverişinde nars ve mac bakıyım diyodum ama yazık olacak erkek tarafına.
neler aldın kuzum bu 500 tl ye. (neler geliyo az çok fikrim olur :))

özgem inşallah gelmez o kız, yer yoktur :)
mis gibi bi 3 gün geçirin aşkla

resmen ısyanlardayım kaydım bulunmadı aıle hekımım beylıkduzunde ama beylıkduzunu arıoruz ordada degıl bıton ekşın yasadım halllettımmm gibi herseyı bıtek kımlıgımı degıstırmem kaldı lanet olsunkı resmımın ustunde damga bellı olmuomus resımdeki sacımmı kulammı ne bozmusmu anlamadım muhtarlıktan ayrı bı form ve aıleden baskasının kımlıgınıde ıstıolar bu arada bellı edebılmek ıcın var olan kımlıgımınde ıcıne ettı kadınn tel zımbalarla tutturduk bu sefer dıger yerlerde sorun cıktı heeepp kanser oluodum az dahaa yaa

hakkınızda hayırlısı olsun yagmur, nurayım lokumummmm ayanıı sürüdüünn valla bebeğiiiimm

Tekrar hosgeldın aramıza canım malesef aynı olayı arkadasımda yasadı attılar yuzugu aıleler yuzunden ama ısın garıbı 1 bucuk sene sonra gene evlendıler Kaderde varsa Allah'tan baska kımse mani olamıyo işte sımdı hamıle kızı olucak Allah nasıp ederse inş arkadasın ıcınde en hayırlısı olur

argostan vazgeçtim bende. tamam çok güzel ama bir gece için çok fazla. herşeyin bir ederi var bana göre, o kadar para edecek hiçbir otel odası olamaz benim mantığımda. ama gidenlere bişey diyemem.

yok kusum vazgecmedım beeen vazgecememmm aramızda aşk var o odayla 3 gun parıs 3 gun argos ıstıyorum balayınııı

yerim yaaaa ne güzel düşüncelisin kuzucummm... ben bu ara kıyafet almıorum cok gecen askla mango ve poloya gitmiştik indirim var diye... orda bile o zorla aldırdı işte

kilo alcam ben yaa o yüzden simdi alsam olmıcak sonra kucuk gelcek o yuzden almıyoreee pek bişey ama kozmetik alısverişi ne zamandır yapmıodum birden yapınca böle oldu

gratisten de bi koku aldım... vanilyalı kek kokusu cok datlu bişi yaaa vanilyalı mumm gibi kokuyo tende azcık ilk basta ama olsun bi de pek kalıcı değil tazelemek gerekio ama herseye ragmen parfumu yiyesim var dusun ole guzel tam yemelik

ezgiiii canım nasılsın dün canın sıkkındı baya inşallah düzelmiştir herşey:18:
gelinciklerim sağolsun düzeltti moralimii iyiym canım meraklanma

benim sevdicekte çok baskı yapıyor bana adamın sabrı kalmadı artık e haklıda...gizim sen ilk kez mi tanışıyorsun müstakbel kayınanniş ve kayınbabişle?

özgemmm inşallah gelmezlerr ama gelselerde sallaaaaa boşver senin aşkının kollarında olcan ya yeter sana

canım saçma olmuş ama olsun sevgilinle geçircen keyfini bozma psikolojini iyi yap ve dua edeyim onlar gelmesin moralinin bozulmasını anlıyorum ama gelmemme ihtimalinide düşün gelseler bile siz beraber vakit geçirmiceksnz sonçta kuzum

canım en çok sevdiğim markalar makyajda

nişan bohçası yapcaksan

fondoten alllık pudra al kullanmasan bile yüzüne uyanları al

rimel göz kalemi ruj

tabi bunların nemlendiricileride oluyor ondanda shesido yu tavsiye ederim

ama çağlam kozmatikte çok şey biliyor bende ilerleyen zamanda ondan bilgi alcam hattaha bir haftasonu sevgilicği gittiğinde kapısını tıklatmayı düşünüyorum çağlam biz galiba bizimkileri yollayınca kavuşcaz gibi görüşme talebim varrrr

body shopun vanilya kokusu da cok kalıcı ve çok güzelll :) 35 tl filan ama küçücükk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…