'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nazlım balllım kuzum isyanlarda olma kuzum hallolur herbişiyyyy

ayyyy benimde tanıdığım düğün günü nikahlarına gitmediler kına gecelerinde ayrıldılar ama 1 sene sonra nikahla evlendiler evleri herşeyleri hazır onları beklyordu maşallah çok mutlular ayrılıklar olablyor kavuşmalarda oluyor ammmaaa

giziim pelmik güzel bı teklıfte bulundu , kurbaayla bana iş bulcakmıs kesana gelın herseyı yarım satte halledıomussun yaaa valla biz gidiyooozzz sevgılıcımlee hahahaha kanser oldum giziiiimm kanseeerr bide herkeste bi afralar tafralaar bırı yukarı cık dıo bırı asaa en sonunda bı çingan cıkardımkı işimi hallettıler ya hahahaha ohh canıma degsın

kilo muhabbeti yapılmış maalesef bende zayıf kişiliklerden biriyim
ama asıl merak ettigim kızlar kemik yogunlugunuzu ölçtürdünüzmü hiç benimki normale göre düşük çıkıyo doktor zayıf kişilerde olabilen bi durum oldugunu söyledi ama yinede korktum bu yaşta kemik erimesi riski kötü ne de olsa aranızda varmı bilgisi olan???

canım yaa elim ayagıma dolanmıs vaziyetteyimnişanlım istanbulda oldugundan(ben ankara) hazırlıklar son surat ilerleyemiyor haliyle.hiç bişeye karar veremedim:18: elbise sac makyaj:18: streslerdeyim

canım bu sıcakta iyi halletmişsin varlla ben iş görüşmesine gitmedim sıcak diye zaten karşıya geçmek eziyet hiç uğraşamazdım sana geçmiş olsun diyelim

nuraycımm bendende bi fondoten önerisi gelsinn sanaa. şu yaşıma kadar hayatımda hiç kullanmadım kendilerini ama 4ay kadar önce gaza gelerek aldığım young blood fondoten harika birşeyy.ben çok beyaz ve hassas alerjik bi tene sahibim öyle herşeyi kullanıp süremem ama bu hiç alerji falan yapmadı zaten yüzde sadece renk farkı oluyor düzgün görünüyor cildin kimse anlamıyor fondoten sürdüğünü.krem sürmüş gibi aynı.ağırlık falan hissetmiyorsun yüzünde nefes alıyor çünkü cildin.bu mineralli bir ürün aynı zamanda cildi besliyorda.indirimliydi 88tl vermiştim ama fırçasına 40 tl verdim kendime çok kızdım bir fırçaya verilir mi diye ama harika bir fırça okşuyor resmen yüzümü böyle sorunlu ultra hassas bir cildim olduğu için herşeye dikkat etmem gerekiyor malesef

nurayımmmm bebeim kusur kusura aklımda deiller kabataslak hatırladıklarımı geciyim...

Narsın fondoten-pudrasını aldım kusum 110 lira

Narsın bi allıgını aldım adı neydi hatırlamıorum - 70 lira mı ne

The Balm'ın allıgı- 35 ya da 40 tı

Pudra ve allık fırcaları Body Shop- 40 ar liraydı sanırım

La roche 50+ Güneş kremi ve yeşil bi diş macunu eczaneden 63 lira gibi bişey bunlara verdim

Max factor dramatic look maskara- sanırım 50 falandı

Gratis vanilyalı kek parfumu -15 lira gibi bişi

Calvin Klein rujlar- iki tane 60 lira

sanırım bu kadardı

nereye gidolar kusummmmm

kime kavusuosun ay bişe anlamadım

canım beni herkes biliyor ama ben senelerdir ilk günden beri direttim canım gitmedim burda evlenen ablallırmda izin vermedi çoğu zaman benden daha büyükler ve bilgililer bende merak ettirdim kısacası beni acaip merak ediyorlar bide ezgim doğru zamanı kolladım hep sevgilimede söledm utanıyorum çekiniyorum belki oyaladm ama hazır değildim 2011 temmuz cunda tatili dönüm noktam oldu ağustostda çeyize başladım belkide büyüdüm bilmiyorum ama akrışık duygularım var benim yahuu

bide şu var arkadaşım yaşadı aileler 3 senedir biliyolardı görüşlyorlardı okuyolardı ama kız çok yıprandı çocğn ailesinde bir merak bir incelik yoktu ilk seneler yapılan incelikler bitmişti belki evlennce böyle olcak ama ben sözlü ve nişanlı oldğmda bir gizemim olsun dedim :))))))))))) hattaha istediğim tam olarak çağlannınki gibi olmaktı kararında ne çok az ne çok fazla inşalllah olur öyle benimde

ezgim benimkinin ağırına gidiyor babamla tanışmayı çok istiyor annem sevdi babamda sevecektir ama ben babama nasıl açılcam nasıl anlatcam

gizimm bence en dogru olanı yapmışsın herşey için mutlaka dogru bi zaman vardır
mesela bizde evlilik krarı alana kadar birbirimizin ailesiyle tanışmadık aşkımın ailesi özellikle annesi tanışmayı çok istemesin ragmen kabul edemedim çünkü zamanı geldiğinde aileme ben zaten onları tanıyorum diyemezdim babam üzülürdü anneme haksızlık gibi olurdu ben tanışamayacagım içinde sevgilimide annemle tanıştırmadım nedense ona haksızlık olurmuş gibi hissediyodum
ilk onlar tanışmaya geldiginde gördük birbirimizin ailesini ve böyle olması daha çok içime sindi diyebilirim
uzun oldu ama yardımcı olmak istedim

fondoten-pudra yazmısım kuzum ama ikisi ayrı ayrı değil... pudra sadece ama fondoten gibi yogunmus guya ondan oleymiş...

ben fırcayla hoppidik die bi geciorum yazın su sıcak gunlerinde gunes kremi yuzumu cok parlatıo onu alsın die kullanıcam... yogun istedigim zaman sunheriyle kullanırım ozel gunlerde didim

canım bu sıcakta iyi halletmişsin varlla ben iş görüşmesine gitmedim sıcak diye zaten karşıya geçmek eziyet hiç uğraşamazdım sana geçmiş olsun diyelim

ah tatlım valla benden ben gıttı ama hallettımm cok sıcaak cıdden gıtmeden dus almıstım eve gelınce hemen dusa daldım buz gıbı suyun altına gırdım ama kafama buz gıbı ınen su ayama kadar kaynıyo zaten beynım yanmıs resmeeenn, sen avrupa yakasındamısın canım

canım yaa elim ayagıma dolanmıs vaziyetteyimnişanlım istanbulda oldugundan(ben ankara) hazırlıklar son surat ilerleyemiyor haliyle.hiç bişeye karar veremedim:18: elbise sac makyaj:18: streslerdeyim

ayyy canım halledersinizz ya haftasonları görşsenize

aldıkların çok iyi olmuş belli süre idare ederler canım seni

sana görüşme talebim var senlede kavuşalımmmm sen seninkini 5 ay göndercen benmkde ağustosta gidiyor bir haftasonu beklyorm yada ben gelcem senden de makyaj önerileri isticem birde

neeeeeeeeeee pelimik yavaş bulunsun onu alcam buraya huh hayırrr gitmeee gitmee anadolu gelini olcaz bizzzz yakın muhitlerde oturcaktıkk hani haniii haniiiiiiii istnblda olcağdıkkk gitmek yokkkkk

haha o zaman yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

birbirimize aglasırız artık gizommmmm

ya ben onceden cok pis kozmetik tutkunuydum... tam temkil makyajsız evden cıkmazdım yurtdısından getirtirtim burda bulamadıklarımı dusun...

yurtdısındaki kızlardan gorup gorup ama son 2 yıldır bıraktım haa bu yuzume gunes kreminden baska bişicik surmuyorum... bir de rimel kalem işte

şimdi yine bi heves geldi... arada süslencemmm böle salmıyım kendimi yeter dedim

birikimlerimi seve seve aktarırım... guerlain dan chanel a dior dan clinique e her markayı denedim.... mineral markalarını da hatta turkiyede hiç adı duyulmayanları bile

sapıtık gibiydim yani... belli bi birikimim oldu

canım farklı sehirlerdeyiz oyle her hafta gorusemiyoruz o da calısıyor ben de bizimki hooop alınacak hooop yapılacak gibi gorunuyor yani oldu bittiye gelicek sanırım..tabii elbiseyi ben onceden bakıcam o ayrı

dogrudur yaa biz evde kaynıyoruz dışarısı vahşettir iyiki gitmemişim diyorum ozaman köprü trafiğini çekemezdim
anadolu yakasındayım canım ben sen avrupa anladıgım kadarıyla

gizim aslında dogru olanı yaptın sen enıste zonguldaktayken bıle ugramak zorunda kalıcaktın eger onceden tanıssaydın cunku ıster ıstemez bı beklentı oluyo karsı tarafta.. ben babasıyla yemın torenındeyken tanıstım ayakustu oda, kayınannım zaten pek onun yanına gıtmemı ıstemedı bıkac kerede ızınden donuste falan beraber bıraktık otogara , bıkerede kurbamın yanına gıderken benıde goturmek ıstedı ama kayınannım pek istemedi bende gıtmedım o yuzden cok fazla gorusmuslugum yok ama her kandılde bayramda ararım hatta gecende cocuklarımdan daha cok arıyosun benı cok duygulandırıyosun dıye tesekkur ettı bana sımdı askerden once tam zamanı aılesıyle aranda farklı bı bag olusucak ınan bana bızı kayınannimle anne-kız, abla-kardes yapan olaylardan bırıde askerlıktır

Son düzenleme:

canım inan bende evde aile ortamında tanışma niyetndeydim benimki babasına söledi babası çağırdı arkadaşını görelim diye ama biz babasının böyle yapcağnı hiç düşünemedk en korktğmz kişiler benm annem onun babasıydı ama garip bir şeklde onlar istiyorlar
canım sevgilimi geçiştirme sürecim zor oldu çok zorlandım inşallah kolay olur herşey artık oda üzüldü bende olur tanışalm dedim babası konusundada benim planlarımda yoktu dedğm gibi o hemen herşey olsun ister yani en korktğm özelliği bu sanki herşeyi o ayarlıcak ne doğru yapmışım dimi diycek gibi hissetim elim ayağma dolaşmasın dahada bişi istemiyorum herhalde

erkekler bu konuda biraz daha yüzeysel bakıyolar sanırım biraz da sahiplenme duygusu gibi ailemle tanışırsa tamamdır mantıgı var hepsinde
eger gerçekten tanışmayı istiyosan tanış tabiki gizemcim babası teklif ettiyse geri çevirmekde zor haliyle
ama mesela (tam olarak ayrıntıları bilmedigim için söylüyorum) evlerine gitmek yerine dışarıda bi kşam yemegi yemek yada kahvaltı yapmak sana daha rahat hissettirebilir

dogrudur yaa biz evde kaynıyoruz dışarısı vahşettir iyiki gitmemişim diyorum ozaman köprü trafiğini çekemezdim
anadolu yakasındayım canım ben sen avrupa anladıgım kadarıyla

evett canımm ama anadoluyaa geliciiiimm bak gizimde yollamıyo benii başka yere hepimiz anadolu yakası gelinii oliciiiizz pelmiğimizide aliciiizz butarafa

ismin neydı bu arada ben arada kacırdım sanırım ısmını :26:

evet hep ağlarız hem güleriz ki onları yollayıp gezelimmmmm ezgiyide adaya bekledğmi sölemştm bir haftasonu plan yapalım nazlım haftasonları iznin olcakmıdır senin

çağlam birde şu kozmatik işini pek bilmiyorum bir ara blogları takip edip deniyordum aldığım yerlerdeki ışıklar başka güneş ışığı başka olduğu için o kadar para ver sonra hediye et mantığı vardı hiçbirşeym kalmadı bana nişanda bohça yapılırsa eğer senden birkaç marka isterim bende mac ve nars favorim şu sıraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…