evett canımm ama anadoluyaa geliciiiimm bak gizimde yollamıyo benii başka yere hepimiz anadolu yakası gelinii oliciiiizzpelmiğimizide aliciiizz butarafa
ismin neydı bu arada ben arada kacırdım sanırım ısmını :26:
evet hep ağlarız hem güleriz ki onları yollayıp gezelimmmmm ezgiyide adaya bekledğmi sölemştm bir haftasonu plan yapalım nazlım haftasonları iznin olcakmıdır senin
çağlam birde şu kozmatik işini pek bilmiyorum bir ara blogları takip edip deniyordum aldığım yerlerdeki ışıklar başka güneş ışığı başka olduğu için o kadar para ver sonra hediye et mantığı vardı hiçbirşeym kalmadı bana nişanda bohça yapılırsa eğer senden birkaç marka isterim bende mac ve nars favorim şu sıraa
erkekler bu konuda biraz daha yüzeysel bakıyolar sanırım biraz da sahiplenme duygusu gibi ailemle tanışırsa tamamdır mantıgı var hepsinde
eger gerçekten tanışmayı istiyosan tanış tabiki gizemcim babası teklif ettiyse geri çevirmekde zor haliyle
ama mesela (tam olarak ayrıntıları bilmedigim için söylüyorum) evlerine gitmek yerine dışarıda bi kşam yemegi yemek yada kahvaltı yapmak sana daha rahat hissettirebilir
canım farklı sehirlerdeyiz oyle her hafta gorusemiyoruz o da calısıyor ben debizimki hooop alınacak hooop yapılacak gibi gorunuyor yani oldu bittiye gelicek sanırım..tabii elbiseyi ben onceden bakıcam o ayrı
gizim aslında dogru olanı yaptın sen enıste zonguldaktayken bıle ugramak zorunda kalıcaktın eger onceden tanıssaydın cunku ıster ıstemez bı beklentı oluyo karsı tarafta.. ben babasıyla yemın torenındeyken tanıstım ayakustu oda, kayınannım zaten pek onun yanına gıtmemı ıstemedı bıkac kerede ızınden donuste falan beraber bıraktık otogara , bıkerede kurbamın yanına gıderken benıde goturmek ıstedı ama kayınannım pek istemedi bende gıtmedım o yuzdencok fazla gorusmuslugum yok ama her kandılde bayramda ararım hatta gecende cocuklarımdan daha cok arıyosun benı cok duygulandırıyosun dıye tesekkur ettı bana sımdı askerden once tam zamanı aılesıyle aranda farklı bı bag olusucak ınan bana bızı kayınannimle anne-kız, abla-kardes yapan olaylardan bırıde askerlıktır
su ceviriyi atayım yakamdan kusum bana her yol Paris... az kaldı bitiooo
adaya gelmeyi cok istiorum zateeeennnyaaaaaa cok heycanlandımmmmmmmm gizomun enerjilerinden enerji begenirim kiiiiiiiiiiiiiii
Nars... tek gecerim Mac'i solladı bana gore artık Mac'e burun kıvırıyorum...
Nars'ın sahibi tek tek ürünleri ile ilgilenen bir adam... onun gibi makyöz falan olup da marka olan cok kişi var ama hiçbiri onun gibi tek tek ürünleri elden gecirmiyor... basında durmuyor marka mı marka baskalarının ellerine bırakıolar ama Francois im canımmmm yeteneklimmmm biz kadınların ne istedigni cozmus valla
memnun kalmadıgım tek bi ürünü yok... Fondoteni allıkları ve simdide pudrası var bende... ohhhh hele o allıklar yerimmm yerimmm
canım inan böyle şeyleri beceremicem arıyamıcam kasamıcam die unuttum hatta özel günleri unutablrm die düşündüm nazlım o yüzden yapamadım evleri şirkete 5 dakka yürüme birde çok yakınız nazlım yani biliyorm akşamda beklerlerdi zonguldaktan gelince gezmeyn evde oturunda derlerdi o yüzden hep korkmştm inşallah dediğin gibi annesyle farklı bir bağ kurarım ablasını çok sevdm hep görşesm var çok çok iyi nazlım analtamam öyle içtendi ki sevgilemede söledm sen soğuksn ablan sıcak nasıl farklısınız diye
canım çok çok doğru söylüyorsun
canım tanışmayı istiyorum istemesemde babası sölemiş geri çeviremicem gibi, birde demiş ki dışarda olmasın zaten sen sevdiğim insandır ailemle tanıştırıyorum diyorsan evlenceğin kızdır dışarısına lüzüm yok fazlada uzatmayın tanışalım eve bekleriz demiş
ben dışarda rahat hissdrdm sevgilemede söledim ama boynunu büktü babasına dese üzülür die düşündü galibaa ahhh ahh yüzeysel ve rahatlık o fazla rahat veeee tanışırsa tamamdır mantığı içinde böyle düşünüyor biraz rahat canım
canım o zaman herşeyi beğenip bir anda aldırcaksın önceden beğen alınıcağı zamandada hızlıca alsınlar
canım inan böyle şeyleri beceremicem arıyamıcam kasamıcam die unuttum hatta özel günleri unutablrm die düşündüm nazlım o yüzden yapamadım evleri şirkete 5 dakka yürüme birde çok yakınız nazlım yani biliyorm akşamda beklerlerdi zonguldaktan gelince gezmeyn evde oturunda derlerdi o yüzden hep korkmştm inşallah dediğin gibi annesyle farklı bir bağ kurarım ablasını çok sevdm hep görşesm var çok çok iyi nazlım analtamam öyle içtendi ki sevgilemede söledm sen soğuksn ablan sıcak nasıl farklısınız diye
canım beni herkes biliyor ama ben senelerdir ilk günden beri direttim canım gitmedim burda evlenen ablallırmda izin vermedi çoğu zaman benden daha büyükler ve bilgililer bende merak ettirdim kısacası beni acaip merak ediyorlar bide ezgim doğru zamanı kolladım hep sevgilimede söledm utanıyorum çekiniyorum belki oyaladm ama hazır değildim 2011 temmuz cunda tatili dönüm noktam oldu ağustostda çeyize başladım belkide büyüdüm bilmiyorum ama akrışık duygularım var benim yahuu
bide şu var arkadaşım yaşadı aileler 3 senedir biliyolardı görüşlyorlardı okuyolardı ama kız çok yıprandı çocğn ailesinde bir merak bir incelik yoktu ilk seneler yapılan incelikler bitmişti belki evlennce böyle olcak ama ben sözlü ve nişanlı oldğmda bir gizemim olsun dedim :))))))))))) hattaha istediğim tam olarak çağlannınki gibi olmaktı kararında ne çok az ne çok fazla inşalllah olur öyle benimde
ezgim benimkinin ağırına gidiyor babamla tanışmayı çok istiyor annem sevdi babamda sevecektir ama ben babama nasıl açılcam nasıl anlatcam
canım yaa sende cok sıcakksınnn hıc suphe olmasın ıcınde ama bak sunu sakın unutma nasılsan ole devam et bastan cok fazla arayıp edıp sonra 1 gun unutsan yadırganıyosun mesela ben gecen bayramda 2. gun yuzyuze gorusucez zaten dıye kayınannımı annaneyı falan aramamıstım merak etmısler neden aramadım dıye ertesı gun gıttıgımde soledıler nazlı arardı noldu acaba dedık falan dedıler bastan nasıl alıstırıyosan hep beklıyolar o yuzden sen eli cok acık bi ınsansın sana bişi tembih etmek bana düşmez asla tavsıye olarak algıla nolurcok fazla hedıye falan alıp gıtme cunku hep bekler hale gelıyolar, ablamda mesela hep kuru pastalar kekler fln gotururdu mısafır deılsın artık kızım alma falan demısler oda bıdahı gıttıınde almamıs aaa almadınmı ben alırsın dıye cay koymustum falan demsıler
bütün kapılar kapanmış çıkış tek sana gizimşaka ypıyorum tabiki
mantıklı kızsın konuşmlarından yorumlarından belli ediyosun bizim burada yaptıgımız sadece sna tavsiye vermek
eminimki sen dogru kararı verceksin kendini nasıl rhat hissediyosan öle yap bence
canım yaa sende cok sıcakksınnn hıc suphe olmasın ıcınde ama bak sunu sakın unutma nasılsan ole devam et bastan cok fazla arayıp edıp sonra 1 gun unutsan yadırganıyosun mesela ben gecen bayramda 2. gun yuzyuze gorusucez zaten dıye kayınannımı annaneyı falan aramamıstım merak etmısler neden aramadım dıye ertesı gun gıttıgımde soledıler nazlı arardı noldu acaba dedık falan dedıler bastan nasıl alıstırıyosan hep beklıyolar o yuzden sen eli cok acık bi ınsansın sana bişi tembih etmek bana düşmez asla tavsıye olarak algıla nolurcok fazla hedıye falan alıp gıtme cunku hep bekler hale gelıyolar, ablamda mesela hep kuru pastalar kekler fln gotururdu mısafır deılsın artık kızım alma falan demısler oda bıdahı gıttıınde almamıs aaa almadınmı ben alırsın dıye cay koymustum falan demsıler
mantıklı kızsın konuşmlarından yorumlarından belli ediyosun bizim burada yaptıgımız sadece sna tavsiye vermek
eminimki sen dogru kararı verceksin kendini nasıl rhat hissediyosan öle yap bence
gizim artık zamanı gelmiş tanışmanın.hem isteme olayları olmadan tanışman iyi olur daha net fikirlerin olur.ben ilk zamanlar tanıştırmıştım annemle sevdiceğimi.çünkü ben annemle hep arkadaş gibiydim saklaymazdım. Öğrenince haliyle tanışmak görmek istedi oda.sonra bende sevdiceğin ailesiyle tanıştım. Ama tam olarak ne zamandı inan hatırlamıyorum.biz aynı yerde oturduğumz için ister istemez yolda karşılaşıyorduk o şekilde tanıştık yani.ama ilk günden beri güzel bir iletişim oldu aramızda.kızları gibi bağırlarına bastılar sağolsunlar.çok yakındık ama laubali olmadık hiç çok şükür.birde ben geçen yaza kadar çoğu zaman bursadaydım sık sık görüşme şansımızda olmuyordu onunda etkisi olmuştur. Diyeceğim o ki illa sorunlar olacak, incelikler yok olacak değil böylesi güzelliklerde olabiliyor. Mesela annemin arkadaşının kızı evleniyor bu akşam kınası cumartesi düğün var. Şansa bakın erkek tarafıda bizimkilerin yakın dostlarıymış onlarda aynı düğünde olacak. Hatta cumartesi ben çalışıyorum 3e kadar. Düğünde 1 ile 6 arası gündüz düğünü. Annem sevdiceğin annesiyle gitcek düğüne çıkışımdada sevdicek beni alıcak bizde beraber geçicez. Aynı çevrede olmanın güzel avanatajlarınıda yaşıyoruz çoğu zaman.
buaradaa gelicem inşallah adayaa yanınaaa ayrıca pendik pazarıda yapıcazz bigün unutma bakk
yarın akşamdan itibaren benim sevdicekle 3 gün geçircem
ama iş yerinden bi kızla konuşmuş o da aa biz de gelelim, ben bi bakayım şu otele falan demiş
moralim bozuldu valla..istemiyodum çevrede tanıdık manıdık..nişanlımla aramda kimsenin olmadığı bi kaçamak hayal etmiştim
pöffff diyorum
canımmm sen bana tavsieye verebilirsin kiii çünkü vermelisinde bunları hiçbilmiyorum kimse sölemedii malesef o yüzden ablan gibi yapcaktım bunu benimkinede söledim oda saçmalama bir alırsın bir almazsın hep durumunmu olcak giz dedi kızdı gerek yok dedi demekki senin gibi bunu kastetmş beklerler demekki canım benim ne olur bana tavsiye ver ilerleyen zamanlardada nazlım yaşamadan görlmyor dimi
bayram mevsudua çok şirinmiş seni çok seviyorlar balım işte bak sevgine muhtaç insanlar resmen kurbik enişteyi deli gibi seviyorlar onu sevdkleri için senide seviyorlar ve ilgilenmeni istiyorlar ne hoş yaaa maşalllah
inşalllah kendim için en doğru kararı vericem canım tavsiyeler büyük teşekkürler o zaman
hemde ne miss ne misss çok süper olucak inşallahhh:)) buarada çağlam ziganayı mı tuttun sen düğn için soramadım ya..onlarında maltepede de yeri varmış ben orayada bakıcam baan daha yakın çünküsüben de öle bi dostlumuz olcagına inanıyorum gizikommmmm ... yakında oturcaz inşallah , pastam nurayım ezgimmm hep bu tarafta olcaklarrr
ailecek gorusurz oh misss diyorummm bu işeeee
evet canım inan çok haklısın zamanı galibaa
ezgim bende babamla arkadaş gibiyimdir annemden daha çok hemde garip bir bağ var kıramadm çizgi koyamadım ama çekiniyorm babamdan buda tuaf
ayyy ne güzel yaaa düğün tesadüf olmuş anneleriniz ne kadar iyiler canım yaa bence herkes el ele verip babanı yenebilir gibime geliyor sankiii
hemde ne miss ne misss çok süper olucak inşallahhh:)) buarada çağlam ziganayı mı tuttun sen düğn için soramadım ya..onlarında maltepede de yeri varmış ben orayada bakıcam baan daha yakın çünküsü
iviiiiiiiiiiiiiiiittt kuşuuuuuuuuummm orayı tuttum.. gidip gorunce cok sevdim resimlerinden çok daha guzel bir mekan
bikaç ayrıntı var gelin masası vb gibi.. onlar için de ben istedigim cicekleri falan getirebiliomusum dısardan onları prova zamanı konuscam...
hayırlısıylan tuttuk iştemaltepede var diye gecio evet sitesinde ama oranın resmi yok... neresi ve nasıl bi yer hiç bilmiorum gizikomun gosterdigi yer olabilir... orayada bakabilirsin kuşucanımm
büşraaa aydonumunuz kutlu olsun o zamann
iviiiiiiiiiiiiiiiittt kuşuuuuuuuuummm orayı tuttum.. gidip gorunce cok sevdim resimlerinden çok daha guzel bir mekan
bikaç ayrıntı var gelin masası vb gibi.. onlar için de ben istedigim cicekleri falan getirebiliomusum dısardan onları prova zamanı konuscam...
hayırlısıylan tuttuk iştemaltepede var diye gecio evet sitesinde ama oranın resmi yok... neresi ve nasıl bi yer hiç bilmiorum gizikomun gosterdigi yer olabilir... orayada bakabilirsin kuşucanımm
büşraaa aydonumunuz kutlu olsun o zamann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?