'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

oohh içine sindiyse ne güzeeellbende mekan ararken oraları gezicemm taşkın davet mekanın adı.bir kaç foto var sadece. kınayı nerede yapcan belli mi kuzum?
nice güzel aylarınız olsun büşracım

gizikom paylastı kuzum evet.... biliorum orası da güzel, adamlar salon konsepti dısında mekanlar yapmıs helal olsun diorum gına gelmişti artık su ruhsuz salonlardan

sadece zigananın atakent subesindeki 600 kişilik salonu öle klasik gibi...

gizikomun baktıgı ve benim tuttugumu farklı yapmıslar, sanırım Taşkın davet ortagının yeri kuzum ya da onceki ortagı ayrılmıs da olabilirler

eski kartlarında mehmet taskın yazıomus cunku simdi eve gidince bize verilen bilgilendirme kartına baktım da baska birinin adı yazıo üzerine kendi kartını koymus... ya ayrılmıslar ya da hala ortaklar bilemiorum... sahibi mehmet bey oranın buyuk ihtimal bizimkininki mustafa beydi

kına için otantik bi mekan arıyorum yaklasık 50 kişi olcak ya da daha az sadece arkadaslarım ve 1. dereceden akrabalar... ama bulamadım öle bi yer...

bulursanız haber verin anadolu yakasında baktım ama hiç bulamadım gonlume gore yaaa....

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım. el birliğiyle buluruz kına mekanınıda meraklanma sen kuzum
ay bende çıkıcam birazdan eve gidip biraz dinlenip hazırlanıcam kınaya gideceğük annecik ve müstakbel kayınanneciklen her kınada olduğu gibi bundada ağlarız kesin annişimlenn kıyamam ben onaaa yaaa.bugünde doğum günüsüü meleğiminnn çiçek gönderdik işyerine sevdiceklen mutlu olmuş bebeğim benimmm

ezgiiiimm anneciğiiin doğum günüsü kutlu olsuuunn ben anadolu gelını olucam ama kınayıda dugunude avrupa tarafında yapıcaz sanırım yaa otobusle alırız sızı artık

büşracım nice ay dönümlerine canım maşallah size

nazomm sağolasınn sen yeter kii istee her türlü geliriz biiizzzzz ben özellikle kınamda yanımda olmanızı çok istiyorum. düğünde bişe anlamam telaştan ama kına daha güzel olur gibime geliyor

nazomm sağolasınn sen yeter kii istee her türlü geliriz biiizzzzz ben özellikle kınamda yanımda olmanızı çok istiyorum. düğünde bişe anlamam telaştan ama kına daha güzel olur gibime geliyor

nazomm sağolasınn sen yeter kii istee her türlü geliriz biiizzzzz ben özellikle kınamda yanımda olmanızı çok istiyorum. düğünde bişe anlamam telaştan ama kına daha güzel olur gibime geliyor:

rica ederim bebegimmm annişin iiki dogmuuusss

el birligiyle kına mekanı da buluruz biz... taskın davet kına icin cok guzel geldi bana aslında cok otantik ama uzaaakk karsıdan gelcek olanlar var bir de haftaici yapabilirim olursa hayatta yetişemezler işte

daha çoook mekanalr buluruz bebişim.annecik adına teşekkür ederimmm
ben çıkıyorum canlar.yanımda olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim.seviyorum sizlerii çoookk

Son düzenleme:
nazomm sağolasınn sen yeter kii istee her türlü geliriz biiizzzzz ben özellikle kınamda yanımda olmanızı çok istiyorum. düğünde bişe anlamam telaştan ama kına daha güzel olur gibime geliyor:

istemezmiiyiiimm hiiiiçç herseyımızde fikir olarak bile olsa emeğimiz var birbirimizin evet kına daha samımıı oluyo dökiciiizz kurtlarımızıı

Yaa hayır mı değil mi kendi hüsnü kuruntum mu bilmiyorum ama içim bi hoş.... :114:

hayataa tekrardan hoşgeldiiin hayatıııımmm bu kalbinin iyileştiğinin bi göstergesi işte yavas yavas dahada iyi olucaksın hüsnü kuruntun bile olsa senin için çok güzel bi gelişme bu

kızlar yardım ediiiiiiiiiiiin cumrtesi heybeliada da toplantı var akşamına yemek sonrası konaklama fakat ben pek bişi alamadım evde yeni giyilmemiş şeyler vardı baksanıza bi ya olurmu böle fikir verin çanta ayakkabı bişi yok daha ya off
bu elbise dün aldım annem çok yakıştırdı akşam yemekte giycem ama altına ne giycem koluma ne takıcam sizce???

buda toplantıda yeni almıştım havuç pant.sizce üstüne bu mango'dan aldıgım bluz gdermiii???

Son düzenleme:
Bakalım salı günü belli olacak işin aslı... İş yerinde bi abi var bana böyle ara sıra gelir, şimdi senin var mı bi konuştuğun falan diye sorar... Tabi bunu söylerken bu kalbimi bi tuhaf eden insanda oluyodu yanında .. Bende artık defalarca bunu sormasından sıkldım vee abi var tamam mı sorma artık şunu sanane benim hayatımdan diye tersledim... Yine iş yerinde benim ve o kalbimi bi acayp eden kişinin yakın olduğu kız arkadaşım var.. Çok ama çok severim kendisini o da iki gün önce geldi şöyle bi baktı bana gülümsedi vee kuzum senin gönlünde biri var mı dedi... Onun sormasından rahatsız olmadım ve yok bitanem hiç kimse dedim... Bugün telime günaydın yazan bi msj aldım tanımadığım bi nodan çok üstünde durmadım... Kız arkadaşım sürekli yanında o varken benim odama gelir oldu.. Ve bugün dedi ki salı günü yemeğe çıkıyoruz ona göre dedi.. Noldu hayırdır ne yemeği kimler geliyo falan dedim ya işte senin tanımadığın bi kaç arkadaş işte o kişi sen ve ablan dedi... Bende ablam gelmez kimseyi tanımıyorum ben napiyim der dedim.. Yok olmaz ben onunla konuşurum illa o da gelecek dedi... Sonra bana dedi ki haa sende çok şık giyin gel dedi.. Tabi ben noluyo yaa niye çok şık oluyomuşum falan dedim... Yok ya öylesine dedi güldü.. Bugün öğlen birlikte yemeğe çıktık ben kırmızı biberi masaya döktüm hayırdır kuzum aşıkmısın dedi bana bende yok allah korusun dedim.. Yaa niye öyle söylüyosun bence aşk sana çok yakın deme öyle falan dedi...

Yaa çok karışık anlattım kızlar farkındayım ama ben çok tuhafım gerçekten..

Kendi kendime mi gelin güvey oluyorum siz söyleyin diye size anlattım...

ben bılee şüphelendiim hayatımm inş tahmin ettiğin kişidirr hakediyosun sen tüm güzellikleriiii

yagmur toplantı diyince daha resmi bi kombin geliyo aklıma elbise ve tsort cok spor , havuc pantolonun ustune şifon bişiler giyebilirsin minik topuklu ve el cantasıyla guzel olur

toplantı iptalmiş nazlım şefim şimdi aradı insanlar eğlensin gelince burda yaparız dimiş
öğlen sence üstüne o olmazmı pant.gezcek vakit yok çünkü
bende mantar topuklu terlik yada ayakkabılar varyaşu tarz ama bu kadar yüksek değil sence?ve renkte beyaz düşünüyorum 2si il de sence uyum sğlarmı?oof beyaz çantam yok ama

hiç hazırlanamdım
canım yemekte çalğılı çengili ağır yemek değil ondan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…