oohh içine sindiyse ne güzeeellbende mekan ararken oraları gezicemm taşkın davet mekanın adı.bir kaç foto var sadece. kınayı nerede yapcan belli mi kuzum?
nice güzel aylarınız olsun büşracım
gizikom paylastı kuzum evet.... biliorum orası da güzel, adamlar salon konsepti dısında mekanlar yapmıs helal olsun diorum gına gelmişti artık su ruhsuz salonlardan
sadece zigananın atakent subesindeki 600 kişilik salonu öle klasik gibi...
gizikomun baktıgı ve benim tuttugumu farklı yapmıslar, sanırım Taşkın davet ortagının yeri kuzum ya da onceki ortagı ayrılmıs da olabilirler
eski kartlarında mehmet taskın yazıomus cunku simdi eve gidince bize verilen bilgilendirme kartına baktım da baska birinin adı yazıo üzerine kendi kartını koymus... ya ayrılmıslar ya da hala ortaklar bilemiorum... sahibi mehmet bey oranın buyuk ihtimal bizimkininki mustafa beydi
kına için otantik bi mekan arıyorum yaklasık 50 kişi olcak ya da daha az sadece arkadaslarım ve 1. dereceden akrabalar... ama bulamadım öle bi yer...
bulursanız haber verin anadolu yakasında baktım ama hiç bulamadım gonlume gore yaaa....
ezgiiiimm anneciğiiin doğum günüsü kutlu olsuuunnben anadolu gelını olucam ama kınayıda dugunude avrupa tarafında yapıcaz sanırım yaa otobusle alırız sızı artık
büşracım nice ay dönümlerine canım maşallah size
ezgiiiimm anneciğiiin doğum günüsü kutlu olsuuunnben anadolu gelını olucam ama kınayıda dugunude avrupa tarafında yapıcaz sanırım yaa otobusle alırız sızı artık
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım. el birliğiyle buluruz kına mekanınıda meraklanma sen kuzum
ay bende çıkıcam birazdan eve gidip biraz dinlenip hazırlanıcam kınaya gideceğük annecik ve müstakbel kayınanneciklenher kınada olduğu gibi bundada ağlarız kesin annişimlenn kıyamam ben onaaa yaaa.bugünde doğum günüsüü meleğiminnn çiçek gönderdik işyerine sevdiceklen mutlu olmuş bebeğim benimmm
rica ederim bebegimmm annişin iiki dogmuuusss
el birligiyle kına mekanı da buluruz biz... taskın davet kına icin cok guzel geldi bana aslında cok otantik ama uzaaakk karsıdan gelcek olanlar var bir de haftaici yapabilirim olursa hayatta yetişemezler işte
nazomm sağolasınnsen yeter kii istee her türlü geliriz biiizzzzz ben özellikle kınamda yanımda olmanızı çok istiyorum. düğünde bişe anlamam telaştan ama kına daha güzel olur gibime geliyor:
Kalbime bişeyler oluyooooo
Yaa hayır mı değil mi kendi hüsnü kuruntum mu bilmiyorum ama içim bi hoş.... :114:
ben bılee şüphelendiim hayatımm inş tahmin ettiğin kişidirr hakediyosun sen tüm güzellikleriiii
yagmur toplantı diyince daha resmi bi kombin geliyo aklıma elbise ve tsort cok spor , havuc pantolonun ustune şifon bişiler giyebilirsin minik topuklu ve el cantasıyla guzel olur
Minimmm bilmiyorum ki yaaa...
Yağmurcum bende minna katılıyorum daha sade tek renk falan olabilir mesela...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?