toplantı iptalmiş nazlım şefim şimdi aradı insanlar eğlensin gelince burda yaparız dimiş
öğlen sence üstüne o olmazmı pant.gezcek vakit yok çünkü
bende mantar topuklu terlik yada ayakkabılar varyaşu tarz ama bu kadar yüksek değil sence?ve renkte beyaz düşünüyorum 2si il de sence uyum sğlarmı?oof beyaz çantam yok ama
Eki Görüntüle 463512
hiç hazırlanamdım
canım yemekte çalğılı çengili ağır yemek değil ondan
bilmiyorum benim gözüme pek hoş gelmedi ama içine siniyosa giy bide ebn pek dolgu topuk severlerden degılım rahat dıyolar ama annem ayak rahatsızlıgından dolayı sadece dolgu topuk gıydıgınden hep bende anne ayakkabısı izlenimi var dolgu topuklarda. gezmeye gıdılıosa topukluya falan gerek yok adada topuklu zor olur kanımca, giy elbiseni parmak arası terliğini yada sandaletini daha rahat edersin
oohh içine sindiyse ne güzeeellbende mekan ararken oraları gezicemm taşkın davet mekanın adı.bir kaç foto var sadece. kınayı nerede yapcan belli mi kuzum?
nice güzel aylarınız olsun büşracım
Bakalım salı günü belli olacak işin aslı... İş yerinde bi abi var bana böyle ara sıra gelir, şimdi senin var mı bi konuştuğun falan diye sorar... Tabi bunu söylerken bu kalbimi bi tuhaf eden insanda oluyodu yanında .. Bende artık defalarca bunu sormasından sıkldım vee abi var tamam mı sorma artık şunu sanane benim hayatımdan diye tersledim... Yine iş yerinde benim ve o kalbimi bi acayp eden kişinin yakın olduğu kız arkadaşım var.. Çok ama çok severim kendisini o da iki gün önce geldi şöyle bi baktı bana gülümsedi vee kuzum senin gönlünde biri var mı dedi... Onun sormasından rahatsız olmadım ve yok bitanem hiç kimse dedim... Bugün telime günaydın yazan bi msj aldım tanımadığım bi nodan çok üstünde durmadım... Kız arkadaşım sürekli yanında o varken benim odama gelir oldu.. Ve bugün dedi ki salı günü yemeğe çıkıyoruz ona göre dedi.. Noldu hayırdır ne yemeği kimler geliyo falan dedim ya işte senin tanımadığın bi kaç arkadaş işte o kişi sen ve ablan dedi... Bende ablam gelmez kimseyi tanımıyorum ben napiyim der dedim.. Yok olmaz ben onunla konuşurum illa o da gelecek dedi... Sonra bana dedi ki haa sende çok şık giyin gel dedi.. Tabi ben noluyo yaa niye çok şık oluyomuşum falan dedim... Yok ya öylesine dedi güldü.. Bugün öğlen birlikte yemeğe çıktık ben kırmızı biberi masaya döktüm hayırdır kuzum aşıkmısın dedi bana bende yok allah korusun dedim.. Yaa niye öyle söylüyosun bence aşk sana çok yakın deme öyle falan dedi...
Yaa çok karışık anlattım kızlar farkındayım ama ben çok tuhafım gerçekten..
Kendi kendime mi gelin güvey oluyorum siz söyleyin diye size anlattım...
Valla bilmem ki gizommm ... Ne olur ne olacak kafam durmuş vaziyette....ezgim öncelikle annişin doğum günüsü kutlu olsun
sonrada taşkına bende göz kırpıyorum hattaha çok beğendim canım orasıda benm listemde
kübraaa bende şüpheyle yaklaşırdım enerji topikimizdeki dilekler enerjiler işe yaramaya başladımı o zaman inşalllah çok mutlu olcaksın canım
bu ne sıcakkktırr kiii
Canım kırılmanı istemem ama birkaç bir şey söyleyeceğim.
Henüz 21 yaşındasın,ve kalbini toparlaman gerekiyor.
Bana çok acele ediyorsun gibi geliyor.:102:
kübracım bence bir erkeği unutmak için 6 ay süre gereklidir karşılklı acı varsa unutulmaz ama sen tek taraflı yaşadın ve 6 ayı geçti bildiğim kadrıyla aylar geçti o yüzden sen bunu başardın birine şans verip vermemen sana kalmış ama kalbini tekrar kırmalarına asla izin verme sen yinede güçlü davrandın canım
büşraaaa canım görmemişim 63. ay kutlu olsun canım kavuşursunuz gelecek aylarda inşallah
uzun zaman oldu buraya uğramayalı.
hayatım yoğundu vaktim yoktu derken.
ve son iki haftadır kötü giden her şeye rağmen
bittiği yerde burdayım, bilmeniz gerektiğini düşünerek.
artık bu sayfaya ait olamayacağım, boş bir umut gibi her şey.
uzun zaman oldu buraya uğramayalı.
hayatım yoğundu vaktim yoktu derken.
ve son iki haftadır kötü giden her şeye rağmen
bittiği yerde burdayım, bilmeniz gerektiğini düşünerek.
artık bu sayfaya ait olamayacağım, boş bir umut gibi her şey.
Günaydınnnn
Pelincim amin inş.darısı başınıza
Elbisemi senin beğeneceğini tahmin etmiştim ama çok tatlı dimi renk uyumları giyildiğinde daha güzel duruyor hemde sağol cnmpantalonumu beyaz badiylede giyebilirim madem toplantı yokmuş gezerken gömlek olmaz dimi yırttım ordanda
Orkide ne oldu anlatırmısın cnm ya öyle söyleyip çekip gittin olmaz sıkıntını anlat dertleşelim,paylaşalım hepimiz o dönemlerden geçtik yada geçiyoruz kendini iyi hissettiğinde gel bura dostluk topiğimiz herşeyden önce neler neler paylaştık,neler atlattık özellikle biz eskilerbak yenii gelincikler de geldi,hepimiz bir umut..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?