'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bilmiyorum benim gözüme pek hoş gelmedi ama içine siniyosa giy bide ebn pek dolgu topuk severlerden degılım rahat dıyolar ama annem ayak rahatsızlıgından dolayı sadece dolgu topuk gıydıgınden hep bende anne ayakkabısı izlenimi var dolgu topuklarda. gezmeye gıdılıosa topukluya falan gerek yok adada topuklu zor olur kanımca, giy elbiseni parmak arası terliğini yada sandaletini daha rahat edersin

bende hiç giymedim öle topukki:44:
hiç bölede ortada kalmamıştım ama yarın bakarım buldum buldum olmadı eski giydikleirmi giymek istemiyorum neyse fkrin için saol canm

oohh içine sindiyse ne güzeeellbende mekan ararken oraları gezicemm taşkın davet mekanın adı.bir kaç foto var sadece. kınayı nerede yapcan belli mi kuzum?
nice güzel aylarınız olsun büşracım

ezgim öncelikle annişin doğum günüsü kutlu olsun

sonrada taşkına bende göz kırpıyorum hattaha çok beğendim canım orasıda benm listemde

kübraaa bende şüpheyle yaklaşırdım enerji topikimizdeki dilekler enerjiler işe yaramaya başladımı o zaman inşalllah çok mutlu olcaksın canım

bu ne sıcakkktırr kiii

Canım kırılmanı istemem ama birkaç bir şey söyleyeceğim.

Henüz 21 yaşındasın,ve kalbini toparlaman gerekiyor.

Bana çok acele ediyorsun gibi geliyor.:102:

Valla bilmem ki gizommm ... Ne olur ne olacak kafam durmuş vaziyette....
Canım kırılmanı istemem ama birkaç bir şey söyleyeceğim.

Henüz 21 yaşındasın,ve kalbini toparlaman gerekiyor.

Bana çok acele ediyorsun gibi geliyor.:102:

Canım kırılmam yanlış anlamam ama, ben o kadar zor günler geçirdim o kadar gözyaşı döktüm ki ama çok şükür topladım...

Sadece olanları aradaki diyalogları yazdım belki ben yanlış anlamış olabilirim diye anlattım burdada...

kübracım bence bir erkeği unutmak için 6 ay süre gereklidir karşılklı acı varsa unutulmaz ama sen tek taraflı yaşadın ve 6 ayı geçti bildiğim kadrıyla aylar geçti o yüzden sen bunu başardın birine şans verip vermemen sana kalmış ama kalbini tekrar kırmalarına asla izin verme sen yinede güçlü davrandın canım

büşraaaa canım görmemişim 63. ay kutlu olsun canım kavuşursunuz gelecek aylarda inşallah

Evet gizim nerdeyse bi sene oldu... Ben işte diyorum ya çok tuhafım diye napıcamı bilmiyorum.. Bi yanım hayır yapamam bi daha bi erkeğe güvenemem derken bi yanım da başka işte... Bu anlattığım şeylerde benim şüphelenmem normal mi yani, yoksa ben mi kurdum kafamda

yok yok bizde bi bedeviiliik var kesinlikleee ablamların oteldeki yeri sezenaksu arka planda durarak biriyle ortak devralmış ve düğünlük bi koseptleri yok ne güzel bir haber değiiill mii?

gizimm bende gözüme kestirdimm orayı beraberce araştırırz artık. annecik adınada çok teşekkür ederim canımm
kübracım hayırlısı olsun.böyle şeyler gerçekten kısmet.ben aşkımı bulduğum bitik bir haldeydim ama noldu hooop yıldırım aşkıııı.eros oklarını attı bizee ve 4 yıldır birlikteyiz şükürler olsun kii
nazomm daha nice yerlere gönlünü kaptırırsın kuzişim yaa biri gider biri gelirrr
kızlarımm kızlarımmm kötü geçen günüm süpperrr bittii kınaya gitcektik yaa gitmeden 1 saat önce aşkıcımlan anneciği bize geldii burdan gittikk.kayınannişle elbise seçtik kınada giymem için sonracığımaa kınada düşman çatlatırcasına karşılıklı göbekk attıkk oh ohhh sefam olsunn
bol bol oynadımm stres attım.kayınannişe diyorum ki ben kendi düğünümde de oturmam diyorum oturma tabi diyor sen böyle ol diyor.dedim ama demesinler sonra ne oynak gelin bu diyee
öyle işte canlar çok şükür ki güzel kapatıyorum günümü sizlerin o güzel enerji ve dualarıylaaa.Rabbim hepimize güzel yazılar yazsın inşallah

Been geldiimm ama kimse kalmamış haliyleee

kızlarr buz gibi duş alıorum ama cıktıgım gibi buhar oluorumm sanki bu nası bi sıcaktır Allahım affetsinn amaa isyan gibi oluyorr yaaa

Hayatcımmmm sen mutluluğu hakediosnn balımm hep soledimmm her şeyin en güzelini yaşaaa büyük bi yıkıntıdann cıktın, darbe aldın ama toparladın! çok güçlüsün canım! herşeeey çoook güzel olucaaakk

miniiiimmmm aşkıımmmm milupaamm sana kıyamamm neden demedn banaa( çok üzüldümm şuann.. şansa baakk yaa ama en kısa zamanda tatlımmm daha güzelini bulursunuz kiiiii kurbik eniştem vee senn nerde olursanız olunnn her yer güzel kii

Büşracıımmm çok düşünceli sevgilicinn tebrikk ediorum ve maşallahımı eksik etmiorm canımm nicee 63. aylaraaa

Yağmurr tebrik ederim bu arada hayırlısı olsun hakkınızda inşallahh... Elbiseni çok beğendim ben, pantalon kombini hakkında bebeklerime katılıorum havuç pantalonunun uzerine tek renk ki ben en çok beyazın yakıscagnı dusunuorm daha hoş olur..

uzun zaman oldu buraya uğramayalı.
hayatım yoğundu vaktim yoktu derken.
ve son iki haftadır kötü giden her şeye rağmen
bittiği yerde burdayım, bilmeniz gerektiğini düşünerek.
artık bu sayfaya ait olamayacağım, boş bir umut gibi her şey.

Son düzenleme:
Günaydınnn...

Orkideemmmm nolduuuu (( Bizi bu sayfaya bağlayan sadece 2013 gelini olmak değil ki dostluğumuz, sıcaklığımız.. böyle düşünme lütfen canım... Hakkınızda hayırlısını diliyorum ama engeliniz kalmamıştı, atanmıştı... şimdi neden böyle oldu

kızlar günaydınlar

kübra canım herşey olacağına varcak inşallah seninde çektiğin acıla mutluluğna dönüşcek

ezgicim ne güzel bir gün ve gece geçirmişsiniz canım yaa maşallah sizeee

orkiide kuzum çok merak ettim ne oldu canım

canım ne olduuu

Günaydınnnn
Pelincim amin inş.darısı başınıza
Elbisemi senin beğeneceğini tahmin etmiştim ama çok tatlı dimi renk uyumları giyildiğinde daha güzel duruyor hemde sağol cnm pantalonumu beyaz badiylede giyebilirim madem toplantı yokmuş gezerken gömlek olmaz dimi yırttım ordanda

Orkide ne oldu anlatırmısın cnm ya öyle söyleyip çekip gittin olmaz sıkıntını anlat dertleşelim,paylaşalım hepimiz o dönemlerden geçtik yada geçiyoruz kendini iyi hissettiğinde gel bura dostluk topiğimiz herşeyden önce neler neler paylaştık,neler atlattık özellikle biz eskiler bak yenii gelincikler de geldi,hepimiz bir umut..

yazın eriten sıcağından herkese günaydııııııııııııınnn

orikdeme ne oldu yaaa :26: kuzummm lütfen üzme kendini ve bizle de paylas

siboooşşşşşş gelir gelmez gör mesajı... surupla aran nasıl uyutuyo mu??? uyku yapıo mu????

Evet renk uyumları çok hoşmuş hangi mağazadan aldın? Adil Işık ürünlerine benziyor aslında. Pantolonunu toplantı için şifon bi gömlekle tamamlayabilirsin eğer düşünürsen fikir olsun:

bunun japona kollu ve şifon olanlarından tercih edersen çok şık durucağını düşünüyorum.

Günlük hayatta da o pantalonu beyaz salaş ve bol bir tişörtle kombinleyebilirsin.

Bunlar benim fikrim tabi.

Pelincim toplantı iptal o yüzden badiyle giyicem ya bu tarz ama japone yada biraz kolu düşük yarım kollu şeklinde baktım bulamadım gömlek ya 2 gündür bugünüm kaldı oda akşam nereye bakıcam ki arayınca bulunmuyor:S

bizim evin oradan obje diye bir mağazadan aldım canım 85 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…