Pelincim toplantı iptal o yüzden badiyle giyicem ya bu tarz ama japone yada biraz kolu düşük yarım kollu şeklinde baktım bulamadım gömlek ya 2 gündür bugünüm kaldı oda akşam nereye bakıcam ki arayınca bulunmuyor:S
bizim evin oradan obje diye bir mağazadan aldım canım 85 tl
Günaydınnn...
Orkideemmmm nolduuuu(( Bizi bu sayfaya bağlayan sadece 2013 gelini olmak değil ki dostluğumuz, sıcaklığımız.. böyle düşünme lütfen canım... Hakkınızda hayırlısını diliyorum ama engeliniz kalmamıştı, atanmıştı... şimdi neden böyle oldu
kızlar günaydınlar
kübra canım herşey olacağına varcak inşallah seninde çektiğin acıla mutluluğna dönüşcek
ezgicim ne güzel bir gün ve gece geçirmişsiniz canım yaa maşallah sizeee
orkiide kuzum çok merak ettim ne oldu canım
canım ne olduuu
Günaydınnnn
Pelincim amin inş.darısı başınıza
Elbisemi senin beğeneceğini tahmin etmiştim ama çok tatlı dimi renk uyumları giyildiğinde daha güzel duruyor hemde sağol cnmpantalonumu beyaz badiylede giyebilirim madem toplantı yokmuş gezerken gömlek olmaz dimi yırttım ordanda
Orkide ne oldu anlatırmısın cnm ya öyle söyleyip çekip gittin olmaz sıkıntını anlat dertleşelim,paylaşalım hepimiz o dönemlerden geçtik yada geçiyoruz kendini iyi hissettiğinde gel bura dostluk topiğimiz herşeyden önce neler neler paylaştık,neler atlattık özellikle biz eskilerbak yenii gelincikler de geldi,hepimiz bir umut..
uzun zaman oldu buraya uğramayalı.
hayatım yoğundu vaktim yoktu derken.
ve son iki haftadır kötü giden her şeye rağmen
bittiği yerde burdayım, bilmeniz gerektiğini düşünerek.
artık bu sayfaya ait olamayacağım, boş bir umut gibi her şey.
inanın ne olduğuna ben de anlam veremedim.
dün gece de melankolik bi havadaydım bunları yazarken.
ben 15 gün önce İstanbul'a geldim. gelmeden önce beyefendiyle aramız gayet normaldi.
bu yıl bizim için çok zor bir yıldı, ve öylesine yoğun çalışırdı ki ben azıcık azıcık görürdüm onu.
ben geldikten sonra o da tatile girdi, bundan sorası muğlak benm için.
görüşmelerimiz azaldı ama öyle sinsiice ki anlatamam, ben moralinde bi bozukluk seziyorum ama üstüne gitmiyordum.
zor bir yılın ardından aniden tatil olunca boşluğa düştü, biriken yorgunluklarının acısı çıktı diye düşündüm.
bana ben çok iyi değilim, eeskisi gibi olamıyorum dedi, ben de destek olurum atlatırız dedim.
en son dün mesajlarıma cevap vermedi, ben de gece bana attığı mesajda 'aşkolsun benle ilgilenmiyorsun' dedim.
o da bana eskisi gibi olamıyorum dedi.
sonra da biraz ara verelim,kendimi dinlemek istiyorum dedi.
neye uğradığımı şaşırdım.
biz çok zor zamanlar atlattık, çok daha mutsuz olduğumuz günleri bilirim ama hiçbir zaman bana olan ilgisini,sevgisini kaybetmemişlti.
ağlamadım, çünkü ağlarsam hiç susamayabilirim.
bu ara ne zaman biter, geri dönünce ben onunlatekrar yapabilir miyim hiçbirini bilmiyorum.
sadece somut bir sorununun olmadığını, sadece bezmiş ve mutsuz olduğunu söylüyor.
bana kalırsa safi bencillik yaptığı.
benden ayrılmk istiyorsan bu kadar hafifletmeye çalışma söyle dedim yok diyor.
ama bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaksa 'biz' denen şey bitmiş demektir.
güvenmemem, kendimi bırakmamam lazımmış, her seferinden aynı hatayı yapıyorum.
bundan sonra ne olur inanın ben de bilmiyorum.
inanın ne olduğuna ben de anlam veremedim.
dün gece de melankolik bi havadaydım bunları yazarken.
ben 15 gün önce İstanbul'a geldim. gelmeden önce beyefendiyle aramız gayet normaldi.
bu yıl bizim için çok zor bir yıldı, ve öylesine yoğun çalışırdı ki ben azıcık azıcık görürdüm onu.
ben geldikten sonra o da tatile girdi, bundan sorası muğlak benm için.
görüşmelerimiz azaldı ama öyle sinsiice ki anlatamam, ben moralinde bi bozukluk seziyorum ama üstüne gitmiyordum.
zor bir yılın ardından aniden tatil olunca boşluğa düştü, biriken yorgunluklarının acısı çıktı diye düşündüm.
bana ben çok iyi değilim, eeskisi gibi olamıyorum dedi, ben de destek olurum atlatırız dedim.
en son dün mesajlarıma cevap vermedi, ben de gece bana attığı mesajda 'aşkolsun benle ilgilenmiyorsun' dedim.
o da bana eskisi gibi olamıyorum dedi.
sonra da biraz ara verelim,kendimi dinlemek istiyorum dedi.
neye uğradığımı şaşırdım.
biz çok zor zamanlar atlattık, çok daha mutsuz olduğumuz günleri bilirim ama hiçbir zaman bana olan ilgisini,sevgisini kaybetmemişlti.
ağlamadım, çünkü ağlarsam hiç susamayabilirim.
bu ara ne zaman biter, geri dönünce ben onunlatekrar yapabilir miyim hiçbirini bilmiyorum.
sadece somut bir sorununun olmadığını, sadece bezmiş ve mutsuz olduğunu söylüyor.
bana kalırsa safi bencillik yaptığı.
benden ayrılmk istiyorsan bu kadar hafifletmeye çalışma söyle dedim yok diyor.
ama bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaksa 'biz' denen şey bitmiş demektir.
güvenmemem, kendimi bırakmamam lazımmış, her seferinden aynı hatayı yapıyorum.
bundan sonra ne olur inanın ben de bilmiyorum.
yazın eriten sıcağından herkese günaydııııııııııııınnn
orikdeme ne oldu yaaa :26: kuzummm lütfen üzme kendini ve bizle de paylas
siboooşşşşşş gelir gelmez gör mesajı... surupla aran nasıl uyutuyo mu??? uyku yapıo mu????
orkidem...canım benim
bak kendin de diyosun çok zor bi sene atlattık, muhtemelen boşluğa düştü diye
ve diyosun ki bana olan ilgisi sevgisi hiç azalmadı..
eminim çok kırılmışsındır, hangimiz olsak kırılırdık ara verilmesi teklifine ama sen yine de hemen umutsuzluğa kapılma
bi kendi haline bırak bakalım..kafasını toplasın bi..sorunlarını çözmeye çalışsın
inşallah herşey eskisinden daha da güzel olur canım benim
orkidem,aylar önce bizimki de böle bişiler yaşamıştı boşluk hala tam çıkmış olmasada arada pürüz çıkarsada şükür eskisi kadar değil bir ara ben ne ağladım bu adam o adam değil die batırıyordu konuşmalarıyla yada nebiliyim ay anlatamıcam ama kötü seni çok iyi anlıyorum bırak biraz kendi haline sende arama bakalım ne olucak ara vermek ne derece doğrudur bilinmez ama sen o gözle bakma canım biraz mesafe koyun görüşmeyin özleyince dayanamaz zaten bikaç güne arar aramazsa sen ararsın oturup bir konusursunuz ama şimdi değil 1ay idare et ramazan sonrası konuşun canm zor geçicek biliyorum ama güçlü ol yanındayızara vermek bana göre saçmalık olsada çok kızıyorum şu lafa ama neyse...
herkesin ilişkisi birgün bu noktaya geliyor yani herkes olmasa bile çoğunluk mutlaka ki bu zamanlardan geçiyor bunu çok gördüm etrafımda bunu bilir söylerim....ama ara verelim demek ayrılığın habercisi gibi ooff erkekler sıkışınca işte kaçmaya yer arıyorlar ya.............
evet canım senin de bunları yaşadığını,nasıl acı çektiğibi,üzüldüğünü gayet iyi biliyorum.
zaten uzaklardayım bol bol kendi halinde kalsın ben de böylece o olmadan nasıl yaşayacağıma hazırlarım kendimi.
zamanında ilk buluşmamızdan ondan önceki ilişkimde neler yaşadğımı, tekrar bunları yaşamaktan nasıl korktuğumu söylemiştim.
demek ki bir şey ifade etmemiş.
bir daha paramparça olmamak için ben de durumumuza ayrılık gözüyle bakarak toparlanmak istiyorum.
aksi bir durum olur da geri dönerse güzel bir sürpriz olur en azından.
ailem istanbula taşındıcanım benim ben İstanbul'dayım, o da tatil olunca Ankara'ya gitti.
orkidem canım seni çok çok iyi anlıyorum üzülmen kırılman muallakta olman herşeyini anlıyorum sabır diliyorum sana kuzum açıkçasını söylimmi
canım bu yaşadğının azcık daha benzerini yaşadım çok ilgili çok alakalı ama giz gece 11 lere kadar mesaide ve koşturyor dönüp baktım hiçbişi yok ilgi sevmeyen ben öyle geç farketmiştim ki böyle durgunlaştığımızı 2010 şubat gerçekten çok şey kazandırdır kaybettirdi hattaha ben ona deli gibi güvenirken güvenimi kırdı aldatmak değil ama bu şekilde gitti
ben naptım sustum bunun yiğeini oldu ismi gizem oldu aradı söyledi bişey olmamış gibi devam ettim sustum durdum ilk gece ağladım ama sonra burda anlatmıştım makinemi aldım fotoğrafçılık kursuna yazıldım bunlar ilk 1 hafta ve msjlar aramalar devam ediyor içim acıyordu acımasına ama ben çok kolay toplarım kendimi zorluklarıda severim yollarıda yinede tadsızda geçiyordu hayat alışmışım aşığım seviyorum ama zorr ben dahada geri dönmem dedim çünkü ortada sebep yokken bitti yaralandım
çıktı geldi çünkü normal bir kız düşer peşine savaşır ne oldu çözelim der dimi ben herkesin yapcağı birşeyi yapmadım blöfte yapmadım riskede atmadım sadece olağan onsuz hayatım nasılsa devam ettim gece yarılarına kadar çalıştım ayda 120 saat fazla mesai yaptım bizim ayrılığmız 3 hafta sürdü geldi geldiği gibi şok gözlerimde karamsarlık sertlik garip bir bakımlı imaj tanıyamadı çökmüş birini beklerken o çöktü sıra ondaydı yalvardı af diledi ben seviyordum ama olmaz dedim hazır dğeilim eskisi gibi güvenemyorm ya tekrar gidersen hayatın garantisi yok ama hayat merkezimde sen yoksun hayatımda sana göre yaşayamıcam bunuda sen kabul edemezsin dedim o sarılmaya kalktı bende gerek yok çünkü kalbimdeki senle çok savaştım sarılsan öpsen koklasan faydasız dedim o uğraştı uğraştı barıştım gerçekten seviyordum sözler kalbimden gelmediii
şimdi ben seni kötü etkilemek istemem canım ama ben böyle yaptım içimden bu geçiyordu herkes hakketiğini yaşıyor derler ben kimseyi üzmemiştim o beni üzdü ve uzun bir süre benim girdiğim 3 haftalıkk melankoli pahalıya patladııı
nasıl uzakalrdasın cnm sen nerde o nerde?
aynen öyle yap canım güçlü ol.
günaydınnnn canlarrııımmmm
çağlammm alırken eczacıda demişti uyku yapıyo diye yapmaz ya dedim amaa dün 2 kere içtim kafamı zor tuttum cidden yapıyo
kapıları kapatımm uyudumm üst katta iş yerinde eve gittim dokuz buçukta uyunurmu yaa uyuya kalmışım soluksuz sabah bi uyandım 8 bucuk işe falan geç geldim yaakilomu aldırcaksa yapsın ama razıyımm amaa fena yapıyo cideen ya
anlayamıyorum çağlacığım kavga etsek-ki biz ciddi tek bir kavga bile etmezdik- hemen barışalım, uzatmayalım bu basit şeyleri diyen adam.
ben 1-2 saat mesaj atmayınca ilgi isteyen, çoğu zaman hep arayan kendisi olan, bnden kopamayan adam birdenbire buz gibi oldu.
artık belki de başkasına aşık oldu diye düşünmeye bile başlamıştım, ta ki ona o kadar da uzak olmadığımı düşününce vazgeçene kadar.
benim için ara diye bir şey olamazdı, muğlaklıkları sevmedim, net olmalı insan dedim ama benim de başıma geldi.
acaba evli olsak ne olacaktı? Ben kendimi dinleyeceğim deyip gidecek miydi yine?
ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım, bi tarafım eskisi gibi olursa yine seversin diyor, bi tarafım artık hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak diyor.
ne güzel güçlü bir konumda durmuşsun, ben de başımı eğmemek, dağılmamak için savaşıyorum.
biliyorum çünkü dibe vurmak nasıl bir şey, bir daha dibe gitmek istemiyorum.
sadece onu ciddiye alıp bağlandığım için öylesine pişmanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?