'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Her ihtimale karşı toplantı için de fikir söyliyim dedim. Aynen kolu düşük kayık yaka ya da hafif V şeklinde gelen salaş tişört hoş olurdu. İnşallah bulabilirsin.

Güle güle giy Yağmurcum.

orkideye nolmuş yaa inşalalh çözülemeyecek bir sorunu yoktur...
yağmurrr annecikle konştunuzmu akşam var mı gelişme?

canım ne olduuu

inanın ne olduğuna ben de anlam veremedim.
dün gece de melankolik bi havadaydım bunları yazarken.
ben 15 gün önce İstanbul'a geldim. gelmeden önce beyefendiyle aramız gayet normaldi.
bu yıl bizim için çok zor bir yıldı, ve öylesine yoğun çalışırdı ki ben azıcık azıcık görürdüm onu.
ben geldikten sonra o da tatile girdi, bundan sorası muğlak benm için.
görüşmelerimiz azaldı ama öyle sinsiice ki anlatamam, ben moralinde bi bozukluk seziyorum ama üstüne gitmiyordum.
zor bir yılın ardından aniden tatil olunca boşluğa düştü, biriken yorgunluklarının acısı çıktı diye düşündüm.
bana ben çok iyi değilim, eeskisi gibi olamıyorum dedi, ben de destek olurum atlatırız dedim.
en son dün mesajlarıma cevap vermedi, ben de gece bana attığı mesajda 'aşkolsun benle ilgilenmiyorsun' dedim.
o da bana eskisi gibi olamıyorum dedi.
sonra da biraz ara verelim,kendimi dinlemek istiyorum dedi.
neye uğradığımı şaşırdım.
biz çok zor zamanlar atlattık, çok daha mutsuz olduğumuz günleri bilirim ama hiçbir zaman bana olan ilgisini,sevgisini kaybetmemişlti.
ağlamadım, çünkü ağlarsam hiç susamayabilirim.
bu ara ne zaman biter, geri dönünce ben onunlatekrar yapabilir miyim hiçbirini bilmiyorum.
sadece somut bir sorununun olmadığını, sadece bezmiş ve mutsuz olduğunu söylüyor.
bana kalırsa safi bencillik yaptığı.
benden ayrılmk istiyorsan bu kadar hafifletmeye çalışma söyle dedim yok diyor.
ama bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaksa 'biz' denen şey bitmiş demektir.
güvenmemem, kendimi bırakmamam lazımmış, her seferinden aynı hatayı yapıyorum.
bundan sonra ne olur inanın ben de bilmiyorum.

orkidecim ne diyeceğimi bilemedim...kalbim çarpa çarpa okudum inan resmen üzüntünü hissettim kalbimde. bu ara belki bişeylerin sonu olur belkide daha güçlü başlangıcı.sana düşen kafanı toparlayıp en doğru yolu bulmaya çalışmak. ve sonuç ne olursa olsun hep tutunacak bir dal bulabilmelisin, iyi ki böyle oldu diyebilmelisin.bizlerde sana yardımcı oluruz elimizden geldiğince kararın ne olursa olsun hep yanında oluruz

orkidem...canım benim
bak kendin de diyosun çok zor bi sene atlattık, muhtemelen boşluğa düştü diye
ve diyosun ki bana olan ilgisi sevgisi hiç azalmadı..
eminim çok kırılmışsındır, hangimiz olsak kırılırdık ara verilmesi teklifine ama sen yine de hemen umutsuzluğa kapılma
bi kendi haline bırak bakalım..kafasını toplasın bi..sorunlarını çözmeye çalışsın
inşallah herşey eskisinden daha da güzel olur canım benim

ara verelim eskisi gibi olamıyorum sacmalıgı.... bitirmek de istememeler...

kuzum hiç üzülme, yani belki farklı olan vardır ama kendi gördüklerim bu ara sacmalıgının bir ilişkideki en büyük saygısızlık oldugu... ve bir ilişkiyi herseyden cok yıprattıgı

o gun aksam yatagınıza bile küs gitmemeniz gerekirken verilen kocaman araların hiçbr yarayı saracagına inanmıyorum hatta biçok kişi bunu bakim onsuz yapabilcekmiyim acaba gibi bir ayrılık provası olarak görüyor... ne biliyim cok üzüldüm gercekten herseye ragmen kotu gunleri berabeer atlattıgınız birinin boyle konusması beni cok üzdü

öte yandan da atlattıgınız seyleri dusunuyorum hani sevgiliini normal bir erkek kategorisinde degerlendiremem, depremi yasadı işsel sıkıntıları oldu badireler atlattı.. belki gercekten ihtiyacı var toplanmaya ama sen de atlattın... bir erkek olarak en az senin kadar guclu olmalıydı...

yaksıtıramadım... yine de hakkınızda hayırlısı neyse o olsun diyorum üzülme dicem ama demek kolay biliorum üzülüyorsun

ne olursa olsun gececek ama iyi ya da kötü sakın kaybetme metanetini gel içini dök rahatla biz hep burdayız

orkidem,aylar önce bizimki de böle bişiler yaşamıştı boşluk hala tam çıkmış olmasada arada pürüz çıkarsada şükür eskisi kadar değil bir ara ben ne ağladım bu adam o adam değil die batırıyordu konuşmalarıyla yada nebiliyim ay anlatamıcam ama kötü seni çok iyi anlıyorum bırak biraz kendi haline sende arama bakalım ne olucak ara vermek ne derece doğrudur bilinmez ama sen o gözle bakma canım biraz mesafe koyun görüşmeyin özleyince dayanamaz zaten bikaç güne arar aramazsa sen ararsın oturup bir konusursunuz ama şimdi değil 1ay idare et ramazan sonrası konuşun canm zor geçicek biliyorum ama güçlü ol yanındayız ara vermek bana göre saçmalık olsada çok kızıyorum şu lafa ama neyse...
herkesin ilişkisi birgün bu noktaya geliyor yani herkes olmasa bile çoğunluk mutlaka ki bu zamanlardan geçiyor bunu çok gördüm etrafımda bunu bilir söylerim....ama ara verelim demek ayrılığın habercisi gibi ooff erkekler sıkışınca işte kaçmaya yer arıyorlar ya.............

Son düzenleme:

günaydınnnn canlarrııımmmm
çağlammm alırken eczacıda demişti uyku yapıyo diye yapmaz ya dedim amaa dün 2 kere içtim kafamı zor tuttum cidden yapıyo
kapıları kapatımm uyudumm üst katta iş yerinde eve gittim dokuz buçukta uyunurmu yaa uyuya kalmışım soluksuz sabah bi uyandım 8 bucuk işe falan geç geldim yaa kilomu aldırcaksa yapsın ama razıyımm amaa fena yapıyo cideen ya

anlayamıyorum çağlacığım kavga etsek-ki biz ciddi tek bir kavga bile etmezdik- hemen barışalım, uzatmayalım bu basit şeyleri diyen adam.
ben 1-2 saat mesaj atmayınca ilgi isteyen, çoğu zaman hep arayan kendisi olan, bnden kopamayan adam birdenbire buz gibi oldu.
artık belki de başkasına aşık oldu diye düşünmeye bile başlamıştım, ta ki ona o kadar da uzak olmadığımı düşününce vazgeçene kadar.
benim için ara diye bir şey olamazdı, muğlaklıkları sevmedim, net olmalı insan dedim ama benim de başıma geldi.
acaba evli olsak ne olacaktı? Ben kendimi dinleyeceğim deyip gidecek miydi yine?
ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım, bi tarafım eskisi gibi olursa yine seversin diyor, bi tarafım artık hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak diyor.

orkidem canım seni çok çok iyi anlıyorum üzülmen kırılman muallakta olman herşeyini anlıyorum sabır diliyorum sana kuzum açıkçasını söylimmi

canım bu yaşadğının azcık daha benzerini yaşadım çok ilgili çok alakalı ama giz gece 11 lere kadar mesaide ve koşturyor dönüp baktım hiçbişi yok ilgi sevmeyen ben öyle geç farketmiştim ki böyle durgunlaştığımızı 2010 şubat gerçekten çok şey kazandırdır kaybettirdi hattaha ben ona deli gibi güvenirken güvenimi kırdı aldatmak değil ama bu şekilde gitti

ben naptım sustum bunun yiğeini oldu ismi gizem oldu aradı söyledi bişey olmamış gibi devam ettim sustum durdum ilk gece ağladım ama sonra burda anlatmıştım makinemi aldım fotoğrafçılık kursuna yazıldım bunlar ilk 1 hafta ve msjlar aramalar devam ediyor içim acıyordu acımasına ama ben çok kolay toplarım kendimi zorluklarıda severim yollarıda yinede tadsızda geçiyordu hayat alışmışım aşığım seviyorum ama zorr ben dahada geri dönmem dedim çünkü ortada sebep yokken bitti yaralandım

çıktı geldi çünkü normal bir kız düşer peşine savaşır ne oldu çözelim der dimi ben herkesin yapcağı birşeyi yapmadım blöfte yapmadım riskede atmadım sadece olağan onsuz hayatım nasılsa devam ettim gece yarılarına kadar çalıştım ayda 120 saat fazla mesai yaptım bizim ayrılığmız 3 hafta sürdü geldi geldiği gibi şok gözlerimde karamsarlık sertlik garip bir bakımlı imaj tanıyamadı çökmüş birini beklerken o çöktü sıra ondaydı yalvardı af diledi ben seviyordum ama olmaz dedim hazır dğeilim eskisi gibi güvenemyorm ya tekrar gidersen hayatın garantisi yok ama hayat merkezimde sen yoksun hayatımda sana göre yaşayamıcam bunuda sen kabul edemezsin dedim o sarılmaya kalktı bende gerek yok çünkü kalbimdeki senle çok savaştım sarılsan öpsen koklasan faydasız dedim o uğraştı uğraştı barıştım gerçekten seviyordum sözler kalbimden gelmediii

şimdi ben seni kötü etkilemek istemem canım ama ben böyle yaptım içimden bu geçiyordu herkes hakketiğini yaşıyor derler ben kimseyi üzmemiştim o beni üzdü ve uzun bir süre benim girdiğim 3 haftalıkk melankoli pahalıya patladııı

Son düzenleme:

kendi haline bıraktım evet üstüne gitmeyeceğim özgecim.
ama onun belki de toparlandığı bu günler benim her gün daha çok dağıldığım günler olacak.

evet canım senin de bunları yaşadığını,nasıl acı çektiğibi,üzüldüğünü gayet iyi biliyorum.
zaten uzaklardayım bol bol kendi halinde kalsın ben de böylece o olmadan nasıl yaşayacağıma hazırlarım kendimi.
zamanında ilk buluşmamızdan ondan önceki ilişkimde neler yaşadğımı, tekrar bunları yaşamaktan nasıl korktuğumu söylemiştim.
demek ki bir şey ifade etmemiş.
bir daha paramparça olmamak için ben de durumumuza ayrılık gözüyle bakarak toparlanmak istiyorum.
aksi bir durum olur da geri dönerse güzel bir sürpriz olur en azından.

nasıl uzakalrdasın cnm sen nerde o nerde?
aynen öyle yap canım güçlü ol.

ne güzel güçlü bir konumda durmuşsun, ben de başımı eğmemek, dağılmamak için savaşıyorum.

biliyorum çünkü dibe vurmak nasıl bir şey, bir daha dibe gitmek istemiyorum.

sadece onu ciddiye alıp bağlandığım için öylesine pişmanım.

ahh hadi kuzummmm yaaa uyutmasa tam süper olcak sırf o yuzden kullanamıorum iş yapamam yksa burda

tatlım geri dondugunde kararı kalbin verecek elbette ama zaman uzarsa araya sogukluk da giriyor... geri donse de dedigin gibi hiçbir sey eskisi gibi olamıyor...

bazen bazı seyler kırıldı mı yerine yapıstırmak güc... tamiri yok malesef, insanın aklında yüreginde hep bir acaba kalıyor...

inşallah ikiniz için de en güzeli olur... barısırsanız da bir daha asla yasamazsınız atabilirsin içinden ve eskisi gibi olur kuzummm

bence asla pişman olma ciddiye alıncak şeyleri hissetmişsin oda öyle davranmış bu pişmanlık oluyor üzgünsün diye, ama o anda o anı yaşıyorsun ve güzel birşey oluyor kim olsa ciddiye alır

ama şuda bir gerçek ki böyle gitmeler ara vermeler saçma sebepsiz bitiş sonra barışıyorsun ama kalbin bin parçayken o toplarken sen dağılıyorsun ben kendimi iş ve hobiye verdim topladım güçlü durdum çok etkilendi

sil at ayrıl demesemde bekle sesizce bekle normal hayatını yaşa o yokken nasıl oluyorsan öyle onada izin ver sensiz kalsın bakalım ne zaman aklı başına gelcek

sana bu tavsiyeyi veriyorum ama emin ol sen bunu karşındakine desen erkek aklı gider gerçekten dönmezde hattaha ara verelimmi lafını kaldıramazda biz diyemiyoruz yani kadın hep fedakar

o yüzden ağzım 1 kez yandı bana şu zamanda gelip bunu yapsa cidden arkama bakmam kim ne derse desin herşeyle beraber biter bana evlilik hayalini kurdurdu ikna etti ve gelip bunu yapsa ne malum evlennce olmucağı neler duyuyoruz o yüzden kalbimi taşa çevirrim 1 kez yaşadım ve birdaha yaşamam acı içinde geçer günlerim ama dönmem

Ezgicim arada kaynamışssın kuzum yeni gördüm annemle bişey konuşamadık ya abim eve geldiğinde esip gürledi çok sinirliydi gıkımız çıkmadı ya:S

Ezgicim arada kaynamışssın kuzum yeni gördüm annemle bişey konuşamadık ya abim eve geldiğinde esip gürledi çok sinirliydi gıkımız çıkmadı ya:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…