'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evet ben de böyle düşünüyorum, o benim kıymetimi bilmemişse ben neden kıymetimi bilmeyen için hırpalanayım.
iyi ki de burdayım, akrabalarımla ailemleyim böylesi atlatmak için daha kolay olacak.
paramparça olmayacağım, kararlıyım.

evet ben de böyle düşünüyorum, o benim kıymetimi bilmemişse ben neden kıymetimi bilmeyen için hırpalanayım.
iyi ki de burdayım, akrabalarımla ailemleyim böylesi atlatmak için daha kolay olacak.

İstanbul'da olmak çok iyi gerçekten canım..yalnız kalmayacaksın kafanı oyalayacak şeylerin olacak
eğer fırsatın varsa git güzel bi tatil yap
akşamları film izle (dram, romantik olmasın ama )
kitap oku..bi şekilde oyala kendini çok düşünmemeye çalış
buraya da daha sık uğra olur muuu

eksik olma canım benim.
her gün havuza iniyorum zaten, elimde sezonu birikmiş dizilerim var, filmlerim var.
zaten kitap da okuyorum her zamanki gibi.
Ramazanda da oruç başıma vuruyor onla geçer gider.
belki böylece daha kolay alışırım.
ağlamayacağım kararlı olduğum tek şey bu.

Orkidem inan ne diyeceğimi bilmiyorum... Çok şey atlattınız.. Zor günler geçirdiniz canım şimdi sebepsiz yere bu hale gelmenize inan çok üzüldüm. Ama ağlamayacağım demişsin. Ağlamak güzeldir canım. Gülmek gibi. Sıkma kendini içindekileri o şekilde atabilirsin. Ağlamak rahatlatır çoğu zaman.
Çok mutlu ol tatlım benim. Biz ne yaparsak yapalım herşey olacağına varıyor...

kendi haline bıraktım evet üstüne gitmeyeceğim özgecim.
ama onun belki de toparlandığı bu günler benim her gün daha çok dağıldığım günler olacak.

.....
geçmişe göz atarken adını gördüm birden sevindim, uzun zamandır haber alamıyoduk orkidem gelmiş dedim..
bir kaç saniye sonra keşke hiç haber alamasaydıkta o hep mutlu kalsaydı diye düşündüm..
canım benim ya.
allahım o güzel kalbinin tekrar kırılmasına izin vermesin. gerçekten seni bir ömür mutlu edecek adam o adamsa en kısa zamanda hatasını anlayıp geri dönsün.

Ben de yaşıyorum ara ara hepimiz yaşıyoruz sanırım.Eskisi gibi değilsin artık cümlesini son günlerde daha çok kullanmaya başladım.Sabrını zorluyorum resmen.Tabi sabır taşı da olsa çatlar en sonunda.Ama korkuyorum onu kaybetmekten,çok seviyorum çünkü,ondan gelecek küçük bir şeyde canım yanıyor,inciniyorum.Bakalım nasip olursa yarın geliyor İstanbul'dan.Umarım güzel bir haftasonu geçiririz.Umarım kuruntularım sadece aradaki kilometrelerden dolayıdır.Allah'ım ne olur öyle olsun :)

orkideemm... malesef en sevmediğim sekilde bi sürece girmişşin , kim sever bu süreci bilemiyorum ama bazen melankoli isteyen çiftler ilişkisi heycanlansın diye bile arada böyle seyler yapabiliyo.. Hepimizin basından en az bi kere gecmiştir bu durum eski ilişkisinde, suanki ilişkisinde.. bende eski 5 yıllık ilişşkimde yasamıstım ama ben gerı dondugunde affetmeme ragmen o donemın izini asla silememiştim hep kakmıştım kafasına zaten sağlam bi ilişkimiz yoktu çıkmaza dogru dahada bi sürüklenmiştik.. Sizin ilişkiniz bildiğim kadarıyla sağlam bi ilişki cogu zorlugu beraber atlatmanıza ragmen su anda acılarınızıda birlikte sarıp bu guzel zamanlarınızın tadını cıkarmanızı dilerdim erkek aklına akıl sır ermiyo neyi düşünerek böyle bi karar aldı bilemıyorum ama umarım yaptıgı hatadan bian evel döner, sen daha fazla üzülmeden , soğumadan, kopmadan.. Çünkü sonrası daha zor oluyo..

Herkese günaydın bu arada kızlar

Son düzenleme:

günaydın kusummm

sölemeden gecemiciimmm ben de yaşadım malesef bu aptallığı o yuzden kızıorum belkide... daha onceki 3 yıllık iilişkimde hem de 2-3 kere falan...

her seferinde affettim... ama ne oldu? hiç... koca bir hiç saygı azaldı gittikçe sevgi azaldı sonunda bi baktım ortada hiçbişey kalmamıs

yazık oluyo güzel şeylere... ortada bir sorun varsa beraber asılmalı ne biliyim kacmak cozum olmuyor bence hiçbir zaman da olmadı... kafa dinlemek isteyebilir taraflar ama bunu yaparken ara verme adı altında tamamen iletişimi kesmek ne kadar dogru bilemiorum senin de dedigin gibi çıkmaza sürüklüyor gidişatı baska birsey değil

ben artık 3. barısmamda onla gorusmeye giderken en yakın arkadasım onume gecip kolumdan tutmustu hiç unutmam... gitmiceksin çağla yine üzülceksin yine aglıcaksın görmek istemiyorum artık üzüldüğünü o adamın yanına gitmiceksin! demişti...

ben de biliyorum yine sonu yok belki bir yıl belki bir ay bir gün bitecek bu iş ama şimdi gitmem gerek yaşayarak öğrenenlerdenim, şimdi gitmezsem her zaman o sansı versemiydim acaba diye düşüncem dedim...

ve dedigim gibi 1 yıl sonra bitti, zamanı o zamandı cunku hala tuketmemiz gereken seler vardı... pişman değilim elbette ama neden?

dogru insanlar olmayabilirler ama simdi hatırladımızda şeytan görsün yüzünü, demeseydik keske... güzelliklerle baslayanlar güzelliklerle bitebilseydi...

ya evlenmeden önceki üniversitedeki son senemde doya doya gezeyim istiyorum kuzum ya :)

canım bunların olayında çocuk kıza annenle asla görüşmeyeceksin benim aileme kendini kabul ettireceksin anca öyle bi araya gelebiliriz gibisinden bişey demiş..kızın anne baba ayrı zaten annenin kızdan başka kimsesi yok.kadın yuvaları kurulsun diye kızının gelinlik parasını bile ödedi okadar düzgün bi kadın damadını yedirdi içirdi.. hani kötü bi kadın olsa da böyle dese bi nebze ama yazık kadına..kız asla olmaz hiçbişey hissetmiyorum şu anda ona okadar soğuttu kendini filan dedi.. akrabaları kızı dövmeye kalkmış çocuk kılını bile kıpırtdatmadan izlemiş sadece

orkide , bu olayı az önce okudum.. bazı insanlar cidden ne kadar şans verilirse verilsin düzelmiyorlar.. benim arkadaşımda 4 yıl sürdürdü ilişkisini bu şekilde ama şimdi başkasıyla evli 3 yıldır ve çok mutlu acı yok keder yok aldatılma aileden dışlanma yok.. dış görünüşü aşağılama yok.. mutlu mesut yaşıyor.. ömür boyu mutsuz olmaktansa böylesi belkide daha iyi.. Allah daha hayırlı inanlar çıkarsın karşına inşallah çok mutlu olursun..

Bir de gelin makyajı-kozmetik vb önerileri olanlar varsa bilenler bilir eskiden makyaj bloğu yazıyordum..bakım üzerine olan başka bir forumda da yazarım hala.. ayrıca hem uzmandan tek başıma hem de mac ten günübirlik makyaj eğitimi almışlığım var :) öneri isteyenler yazabilir elimden geldiğince yardımcı olurum :)

Son düzenleme:
her yaşadığımız olumsuzluk, bugün ki doğru kararlarımızın temelini oluşturuyor bence..
sanırım dün söylemiştin çağlam, kalbinin sesini dinlersen asla pişman olmazsın diye.. öyle doğru ki bu.. bazen sanki o an için pişman olduğumuzu düşünsekte, ileride iyiki o hatayı yapmışım ki bugün daha doğru adımlar atabiliyorum diyoruz.

tatliturta hoşgeldiiiinnnnnnnn.. ben de okuyorum yazdıklarını diyorum bi yerden hatırlıyorum bu o mu ama nicki farklı..
hatırladım şimdi kim olduğunu..
çok sevindim döndüğüne

ve hemen kozmetik ürünleri için tavsiyeler istiyoruuz .. marka öner bize :)

hoşbulduk canım :) evet x kişiyim o geçmişteki

Marka olarak değil de her ürün baka marka da güzel bir de cilt tipinizi kaş göz renginizi bilmem lazım..
Abartı makyaj mı istersiniz,doğal mı,renksiz mi,renkli ama doğal mı nasıl makyaja nasıl ürünler istersiniz :) sen söyle ona göre listeleyim :)
Bu arada çok büyük 2 makyöz arkadaşım var eğitmenler ikiside onlardanda tavsiye alabilirim yetersiz kalırsam :)

aaaaaaaaa
canım canııımm hemen başlıyorum.
beyaz tenliyim, göz rengim kahve.
eskiden sivilce problemi yaşamıştım. ergenlik döneminde değil de daha sonra allık sürdüğüm yerlerde çıkmaya başladı. sonradan başedemedim. ilaç kullandım. aknetrend.
şimdi hiç bi sorun yok cildimde çok şükür
mineral markaları tercih ettim daha sonra. id.bare minerals ve lorealin true match ürünlerini.
çok abartılı makyajı sevmiyorum. doğal ama hafif renkli canlı bi yüz olsa çok iyi olur :)

tatlım ben ağlayınca her şey daha zor oluyor ve hüznümde boğuluyorum.
daha önceki ilişkim bittiğinde arkadaşım ağla rahatlarsın dedi ve öyle bir ağladım ki susamadım, sinir krizi geçirdim zor hastaneye götürdüler.
o yüzden biliyorum ağlamak çözüm olmayacak.
yaramı da iyileştirmeyecek.

ben ürün değil de makyöz tavsiyesi isticem... düğünüm için arkadasların istanbulda işini iyi yapan makyözler tanıyodur belki... fiyatları da cok ucuk olmamalı elbette...

Romantik bir gelin makyajı istiyorum... Tahminen Kryolan ürünleriyle olabilir... aklında bulunsun canımcımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…