ahh hadi kuzummmm yaaa uyutmasa tam süper olcak sırf o yuzden kullanamıorum iş yapamam yksa burda
tatlım geri dondugunde kararı kalbin verecek elbette ama zaman uzarsa araya sogukluk da giriyor... geri donse de dedigin gibi hiçbir sey eskisi gibi olamıyor...
bazen bazı seyler kırıldı mı yerine yapıstırmak güc... tamiri yok malesef, insanın aklında yüreginde hep bir acaba kalıyor...
inşallah ikiniz için de en güzeli olur... barısırsanız da bir daha asla yasamazsınız atabilirsin içinden ve eskisi gibi olur kuzummm
bence asla pişman olma ciddiye alıncak şeyleri hissetmişsin oda öyle davranmış bu pişmanlık oluyor üzgünsün diye, ama o anda o anı yaşıyorsun ve güzel birşey oluyor kim olsa ciddiye alır
ama şuda bir gerçek ki böyle gitmeler ara vermeler saçma sebepsiz bitiş sonra barışıyorsun ama kalbin bin parçayken o toplarken sen dağılıyorsun ben kendimi iş ve hobiye verdim topladım güçlü durdum çok etkilendi
sil at ayrıl demesemde bekle sesizce bekle normal hayatını yaşa o yokken nasıl oluyorsan öyle onada izin ver sensiz kalsın bakalım ne zaman aklı başına gelcek
sana bu tavsiyeyi veriyorum ama emin ol sen bunu karşındakine desen erkek aklı gider gerçekten dönmezde hattaha ara verelimmi lafını kaldıramazda biz diyemiyoruz yani kadın hep fedakar
o yüzden ağzım 1 kez yandı bana şu zamanda gelip bunu yapsa cidden arkama bakmam kim ne derse desin herşeyle beraber biter bana evlilik hayalini kurdurdu ikna etti ve gelip bunu yapsa ne malum evlennce olmucağı neler duyuyoruz o yüzden kalbimi taşa çevirrim 1 kez yaşadım ve birdaha yaşamam acı içinde geçer günlerim ama dönmem
ahh hadi kuzummmm yaaa uyutmasa tam süper olcak sırf o yuzden kullanamıorum iş yapamam yksa burda
tatlım geri dondugunde kararı kalbin verecek elbette ama zaman uzarsa araya sogukluk da giriyor... geri donse de dedigin gibi hiçbir sey eskisi gibi olamıyor...
bazen bazı seyler kırıldı mı yerine yapıstırmak güc... tamiri yok malesef, insanın aklında yüreginde hep bir acaba kalıyor...
inşallah ikiniz için de en güzeli olur... barısırsanız da bir daha asla yasamazsınız atabilirsin içinden ve eskisi gibi olur kuzummm
bence asla pişman olma ciddiye alıncak şeyleri hissetmişsin oda öyle davranmış bu pişmanlık oluyor üzgünsün diye, ama o anda o anı yaşıyorsun ve güzel birşey oluyor kim olsa ciddiye alır
ama şuda bir gerçek ki böyle gitmeler ara vermeler saçma sebepsiz bitiş sonra barışıyorsun ama kalbin bin parçayken o toplarken sen dağılıyorsun ben kendimi iş ve hobiye verdim topladım güçlü durdum çok etkilendi
sil at ayrıl demesemde bekle sesizce bekle normal hayatını yaşa o yokken nasıl oluyorsan öyle onada izin ver sensiz kalsın bakalım ne zaman aklı başına gelcek
sana bu tavsiyeyi veriyorum ama emin ol sen bunu karşındakine desen erkek aklı gider gerçekten dönmezde hattaha ara verelimmi lafını kaldıramazda biz diyemiyoruz yani kadın hep fedakar
o yüzden ağzım 1 kez yandı bana şu zamanda gelip bunu yapsa cidden arkama bakmam kim ne derse desin herşeyle beraber biter bana evlilik hayalini kurdurdu ikna etti ve gelip bunu yapsa ne malum evlennce olmucağı neler duyuyoruz o yüzden kalbimi taşa çevirrim 1 kez yaşadım ve birdaha yaşamam acı içinde geçer günlerim ama dönmem
İstanbul'da olmak çok iyi gerçekten canım..yalnız kalmayacaksın kafanı oyalayacak şeylerin olacak
eğer fırsatın varsa git güzel bi tatil yap
akşamları film izle (dram, romantik olmasın ama )
kitap oku..bi şekilde oyala kendini çok düşünmemeye çalış
buraya da daha sık uğra olur muuu
uzun zaman oldu buraya uğramayalı.
hayatım yoğundu vaktim yoktu derken.
ve son iki haftadır kötü giden her şeye rağmen
bittiği yerde burdayım, bilmeniz gerektiğini düşünerek.
artık bu sayfaya ait olamayacağım, boş bir umut gibi her şey.
inanın ne olduğuna ben de anlam veremedim.
dün gece de melankolik bi havadaydım bunları yazarken.
ben 15 gün önce İstanbul'a geldim. gelmeden önce beyefendiyle aramız gayet normaldi.
bu yıl bizim için çok zor bir yıldı, ve öylesine yoğun çalışırdı ki ben azıcık azıcık görürdüm onu.
ben geldikten sonra o da tatile girdi, bundan sorası muğlak benm için.
görüşmelerimiz azaldı ama öyle sinsiice ki anlatamam, ben moralinde bi bozukluk seziyorum ama üstüne gitmiyordum.
zor bir yılın ardından aniden tatil olunca boşluğa düştü, biriken yorgunluklarının acısı çıktı diye düşündüm.
bana ben çok iyi değilim, eeskisi gibi olamıyorum dedi, ben de destek olurum atlatırız dedim.
en son dün mesajlarıma cevap vermedi, ben de gece bana attığı mesajda 'aşkolsun benle ilgilenmiyorsun' dedim.
o da bana eskisi gibi olamıyorum dedi.
sonra da biraz ara verelim,kendimi dinlemek istiyorum dedi.
neye uğradığımı şaşırdım.
biz çok zor zamanlar atlattık, çok daha mutsuz olduğumuz günleri bilirim ama hiçbir zaman bana olan ilgisini,sevgisini kaybetmemişlti.
ağlamadım, çünkü ağlarsam hiç susamayabilirim.
bu ara ne zaman biter, geri dönünce ben onunlatekrar yapabilir miyim hiçbirini bilmiyorum.
sadece somut bir sorununun olmadığını, sadece bezmiş ve mutsuz olduğunu söylüyor.
bana kalırsa safi bencillik yaptığı.
benden ayrılmk istiyorsan bu kadar hafifletmeye çalışma söyle dedim yok diyor.
ama bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaksa 'biz' denen şey bitmiş demektir.
güvenmemem, kendimi bırakmamam lazımmış, her seferinden aynı hatayı yapıyorum.
bundan sonra ne olur inanın ben de bilmiyorum.
anlayamıyorum çağlacığım kavga etsek-ki biz ciddi tek bir kavga bile etmezdik- hemen barışalım, uzatmayalım bu basit şeyleri diyen adam.
ben 1-2 saat mesaj atmayınca ilgi isteyen, çoğu zaman hep arayan kendisi olan, bnden kopamayan adam birdenbire buz gibi oldu.
artık belki de başkasına aşık oldu diye düşünmeye bile başlamıştım, ta ki ona o kadar da uzak olmadığımı düşününce vazgeçene kadar.
benim için ara diye bir şey olamazdı, muğlaklıkları sevmedim, net olmalı insan dedim ama benim de başıma geldi.
acaba evli olsak ne olacaktı? Ben kendimi dinleyeceğim deyip gidecek miydi yine?
ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım, bi tarafım eskisi gibi olursa yine seversin diyor, bi tarafım artık hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak diyor.
kendi haline bıraktım evet üstüne gitmeyeceğim özgecim.
ama onun belki de toparlandığı bu günler benim her gün daha çok dağıldığım günler olacak.
evet canım senin de bunları yaşadığını,nasıl acı çektiğibi,üzüldüğünü gayet iyi biliyorum.
zaten uzaklardayım bol bol kendi halinde kalsın ben de böylece o olmadan nasıl yaşayacağıma hazırlarım kendimi.
zamanında ilk buluşmamızdan ondan önceki ilişkimde neler yaşadğımı, tekrar bunları yaşamaktan nasıl korktuğumu söylemiştim.
demek ki bir şey ifade etmemiş.
bir daha paramparça olmamak için ben de durumumuza ayrılık gözüyle bakarak toparlanmak istiyorum.
aksi bir durum olur da geri dönerse güzel bir sürpriz olur en azından.
eksik olma canım benim.
her gün havuza iniyorum zaten, elimde sezonu birikmiş dizilerim var, filmlerim var.
zaten kitap da okuyorum her zamanki gibi.
Ramazanda da oruç başıma vuruyor onla geçer gider.
belki böylece daha kolay alışırım.
ağlamayacağım kararlı olduğum tek şey bu.
orkidem,aylar önce bizimki de böle bişiler yaşamıştı boşluk hala tam çıkmış olmasada arada pürüz çıkarsada şükür eskisi kadar değil bir ara ben ne ağladım bu adam o adam değil die batırıyordu konuşmalarıyla yada nebiliyim ay anlatamıcam ama kötü seni çok iyi anlıyorum bırak biraz kendi haline sende arama bakalım ne olucak ara vermek ne derece doğrudur bilinmez ama sen o gözle bakma canım biraz mesafe koyun görüşmeyin özleyince dayanamaz zaten bikaç güne arar aramazsa sen ararsın oturup bir konusursunuz ama şimdi değil 1ay idare et ramazan sonrası konuşun canm zor geçicek biliyorum ama güçlü ol yanındayızara vermek bana göre saçmalık olsada çok kızıyorum şu lafa ama neyse...
herkesin ilişkisi birgün bu noktaya geliyor yani herkes olmasa bile çoğunluk mutlaka ki bu zamanlardan geçiyor bunu çok gördüm etrafımda bunu bilir söylerim....ama ara verelim demek ayrılığın habercisi gibi ooff erkekler sıkışınca işte kaçmaya yer arıyorlar ya.............
Ezgicim arada kaynamışssın kuzum yeni gördüm annemle bişey konuşamadık ya abim eve geldiğinde esip gürledi çok sinirliydi gıkımız çıkmadı ya:S
orkideemm... malesef en sevmediğim sekilde bi sürece girmişşin , kim sever bu süreci bilemiyorum ama bazen melankoli isteyen çiftler ilişkisi heycanlansın diye bile arada böyle seyler yapabiliyo.. Hepimizin basından en az bi kere gecmiştir bu durum eski ilişkisinde, suanki ilişkisinde.. bende eski 5 yıllık ilişşkimde yasamıstım ama ben gerı dondugunde affetmeme ragmen o donemın izini asla silememiştim hep kakmıştım kafasına zaten sağlam bi ilişkimiz yoktu çıkmaza dogru dahada bi sürüklenmiştik.. Sizin ilişkiniz bildiğim kadarıyla sağlam bi ilişki cogu zorlugu beraber atlatmanıza ragmen su anda acılarınızıda birlikte sarıp bu guzel zamanlarınızın tadını cıkarmanızı dilerdim erkek aklına akıl sır ermiyo neyi düşünerek böyle bi karar aldı bilemıyorum ama umarım yaptıgı hatadan bian evel döner, sen daha fazla üzülmeden , soğumadan, kopmadan.. Çünkü sonrası daha zor oluyo..
Herkese günaydın bu arada kızlar
gizoooooom ne aldın yineee... ben de dün tam 500 lira harcadım... ortada bişey yok... Narsın pudra ve allıklarını kaldırdım makyaj fırcaları falan sacma sapan...
onla ne ceyizler alırdım... tamamen can sıkıntısından oldu... neyse cumartesi dugun var orda degerlendirirm diorum artık
tatlıturta, amma cok geziosun hiç değişmemişsin bıraktımız gibsin
resmen ısyanlardayım kaydım bulunmadı aıle hekımım beylıkduzunde ama beylıkduzunu arıoruz ordada degıl bıton ekşın yasadım halllettımmm gibi herseyı bıtek kımlıgımı degıstırmem kaldı lanet olsunkı resmımın ustunde damga bellı olmuomus resımdeki sacımmı kulammı ne bozmusmu anlamadım muhtarlıktan ayrı bı form ve aıleden baskasının kımlıgınıde ıstıolar bu arada bellı edebılmek ıcın var olan kımlıgımınde ıcıne ettı kadınn tel zımbalarla tutturduk bu sefer dıger yerlerde sorun cıktı heeepp kanser oluodum az dahaa yaa
hakkınızda hayırlısı olsun yagmur, nurayım lokumummmm ayanıı sürüdüünn valla bebeğiiiimm
Tekrar hosgeldın aramıza canımmalesef aynı olayı arkadasımda yasadı attılar yuzugu aıleler yuzunden ama ısın garıbı 1 bucuk sene sonra gene evlendıler Kaderde varsa Allah'tan baska kımse mani olamıyo işte sımdı hamıle kızı olucak Allah nasıp ederse inş arkadasın ıcınde en hayırlısı olur
yok kusum vazgecmedım beeen vazgecememmm aramızda aşk var o odayla3 gun parıs 3 gun argos ıstıyorum balayınııı
günaydın kusummm
sölemeden gecemiciimmm ben de yaşadım malesef bu aptallığı o yuzden kızıorum belkide... daha onceki 3 yıllık iilişkimde hem de 2-3 kere falan...
her seferinde affettim... ama ne oldu? hiç... koca bir hiç saygı azaldı gittikçe sevgi azaldı sonunda bi baktım ortada hiçbişey kalmamıs
yazık oluyo güzel şeylere... ortada bir sorun varsa beraber asılmalı ne biliyim kacmak cozum olmuyor bence hiçbir zaman da olmadı... kafa dinlemek isteyebilir taraflar ama bunu yaparken ara verme adı altında tamamen iletişimi kesmek ne kadar dogru bilemiorum senin de dedigin gibi çıkmaza sürüklüyor gidişatı baska birsey değil
ben artık 3. barısmamda onla gorusmeye giderken en yakın arkadasım onume gecip kolumdan tutmustu hiç unutmam... gitmiceksin çağla yine üzülceksin yine aglıcaksın görmek istemiyorum artık üzüldüğünü o adamın yanına gitmiceksin! demişti...
ben de biliyorum yine sonu yok belki bir yıl belki bir ay bir gün bitecek bu iş ama şimdi gitmem gerek yaşayarak öğrenenlerdenim, şimdi gitmezsem her zaman o sansı versemiydim acaba diye düşüncem dedim...
ve dedigim gibi 1 yıl sonra bitti, zamanı o zamandı cunku hala tuketmemiz gereken seler vardı... pişman değilim elbette ama neden?
dogru insanlar olmayabilirler ama simdi hatırladımızda şeytan görsün yüzünü, demeseydik keske... güzelliklerle baslayanlar güzelliklerle bitebilseydi...
tatliturta hoşgeldiiiinnnnnnnn.. ben de okuyorum yazdıklarını diyorum bi yerden hatırlıyorum bu o mu ama nicki farklı..
hatırladım şimdi kim olduğunu..
çok sevindim döndüğüne
ve hemen kozmetik ürünleri için tavsiyeler istiyoruuz .. marka öner bize :)
hoşbulduk canım :) evet x kişiyim o geçmişteki
Marka olarak değil de her ürün baka marka da güzel bir de cilt tipinizi kaş göz renginizi bilmem lazım..
Abartı makyaj mı istersiniz,doğal mı,renksiz mi,renkli ama doğal mı nasıl makyaja nasıl ürünler istersiniz :) sen söyle ona göre listeleyim :)
Bu arada çok büyük 2 makyöz arkadaşım var eğitmenler ikiside onlardanda tavsiye alabilirim yetersiz kalırsam :)
Orkidem inan ne diyeceğimi bilmiyorum... Çok şey atlattınız.. Zor günler geçirdiniz canım şimdi sebepsiz yere bu hale gelmenize inan çok üzüldüm.Ama ağlamayacağım demişsin. Ağlamak güzeldir canım. Gülmek gibi. Sıkma kendini içindekileri o şekilde atabilirsin. Ağlamak rahatlatır çoğu zaman.
Çok mutlu ol tatlım benim. Biz ne yaparsak yapalım herşey olacağına varıyor...
hoşbulduk canım :) evet x kişiyim o geçmişteki
Marka olarak değil de her ürün baka marka da güzel bir de cilt tipinizi kaş göz renginizi bilmem lazım..
Abartı makyaj mı istersiniz,doğal mı,renksiz mi,renkli ama doğal mı nasıl makyaja nasıl ürünler istersiniz :) sen söyle ona göre listeleyim :)
Bu arada çok büyük 2 makyöz arkadaşım var eğitmenler ikiside onlardanda tavsiye alabilirim yetersiz kalırsam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?