- 16 Nisan 2010
- 2.316
- 868
- 163
merhabalar gelincikler :)))
canım seni tebrik ediyorum çok güçlü birisin gerçekten seni alan yaşadı. bu örnek bi davranış. erkekler ayrıldığında arkasında güçlü kadın görmeye dayanamayıp geri dönüyorlar. bensiz nasıl mutlu olur gibi bir mantıkları var bence. onlara muhtaç olmadığımızı gösterdiğimizde geri geliyorlar. ben bunu çok yaşadım. ayrılalım dedi eski erkek arkadaşım hiç önemsemedim tamam dedim. o zaman üniversitedeydim ev arkadaşıma dedim ki bak şahitsin 15 gün veriyorum geri dönücek. 1 hafta sürdü ben seni özledim affet özür dilerim diyerek geri geldi. işte o aşamada affetmemeliydim onu ama bir şans vericem dedim, sonra ara verme olayını da yaşadım bir hafta hiç konuşmadık ve benim en zor zamanımda üniden mezun olucağım sınavlarımın olduğu haftada yaptı bana bunu. bende git ama geri döndüğünde hiçbirşey aynı olmıcak bu davranışlarına devam edersen ben bu ilişkiyi sürdürmicem dedim ve öyle oldu o haftanın sonunda ayrıldım ondan. ona kalsa daha zaman istedi benden. bende niye vericekmişim ki diye düşündüm. beni en zor zamanımda destek olacağı zaman yalnız bırakandan hayır gelmez dedim. haklıyım bence. iyi ki de öyle yapmışım. şimdi ne kadar yanlış şeyler yaşamışım diyorum.
diyeceğim o ki kadınlar olarak erkeklerden çok daha güçlüyüz ve akıllıyız. duygularımıza yenik düşüyoruz zaman zaman.
orkidecim ben seni tanımıyorum önceden tanışmadık, şuan en çok kendini düşün kendin için yap herşeyi ve üzülme.. hee bir de senden haber almasın merak etsin, geri geleceğini düşünüyorum. o zamanda eğer seni hakettiğini düşünüyorsan affedersin, hakkında herşeyin hayırlısı olsun..
orkidem canım seni çok çok iyi anlıyorum üzülmen kırılman muallakta olman herşeyini anlıyorum sabır diliyorum sana kuzum açıkçasını söylimmi
canım bu yaşadğının azcık daha benzerini yaşadım çok ilgili çok alakalı ama giz gece 11 lere kadar mesaide ve koşturyor dönüp baktım hiçbişi yok ilgi sevmeyen ben öyle geç farketmiştim ki böyle durgunlaştığımızı 2010 şubat gerçekten çok şey kazandırdır kaybettirdi hattaha ben ona deli gibi güvenirken güvenimi kırdı aldatmak değil ama bu şekilde gitti
ben naptım sustum bunun yiğeini oldu ismi gizem oldu aradı söyledi bişey olmamış gibi devam ettim sustum durdum ilk gece ağladım ama sonra burda anlatmıştım makinemi aldım fotoğrafçılık kursuna yazıldım bunlar ilk 1 hafta ve msjlar aramalar devam ediyor içim acıyordu acımasına ama ben çok kolay toplarım kendimi zorluklarıda severim yollarıda yinede tadsızda geçiyordu hayat alışmışım aşığım seviyorum ama zorr ben dahada geri dönmem dedim çünkü ortada sebep yokken bitti yaralandım
çıktı geldi çünkü normal bir kız düşer peşine savaşır ne oldu çözelim der dimi ben herkesin yapcağı birşeyi yapmadım blöfte yapmadım riskede atmadım sadece olağan onsuz hayatım nasılsa devam ettim gece yarılarına kadar çalıştım ayda 120 saat fazla mesai yaptım bizim ayrılığmız 3 hafta sürdü geldi geldiği gibi şok gözlerimde karamsarlık sertlik garip bir bakımlı imaj tanıyamadı çökmüş birini beklerken o çöktü sıra ondaydı yalvardı af diledi ben seviyordum ama olmaz dedim hazır dğeilim eskisi gibi güvenemyorm ya tekrar gidersen hayatın garantisi yok ama hayat merkezimde sen yoksun hayatımda sana göre yaşayamıcam bunuda sen kabul edemezsin dedim o sarılmaya kalktı bende gerek yok çünkü kalbimdeki senle çok savaştım sarılsan öpsen koklasan faydasız dedim o uğraştı uğraştı barıştım gerçekten seviyordum sözler kalbimden gelmediii
şimdi ben seni kötü etkilemek istemem canım ama ben böyle yaptım içimden bu geçiyordu herkes hakketiğini yaşıyor derler ben kimseyi üzmemiştim o beni üzdü ve uzun bir süre benim girdiğim 3 haftalıkk melankoli pahalıya patladııı
bence asla pişman olma ciddiye alıncak şeyleri hissetmişsin oda öyle davranmış bu pişmanlık oluyor üzgünsün diye, ama o anda o anı yaşıyorsun ve güzel birşey oluyor kim olsa ciddiye alır
ama şuda bir gerçek ki böyle gitmeler ara vermeler saçma sebepsiz bitiş sonra barışıyorsun ama kalbin bin parçayken o toplarken sen dağılıyorsun ben kendimi iş ve hobiye verdim topladım güçlü durdum çok etkilendi
sil at ayrıl demesemde bekle sesizce bekle normal hayatını yaşa o yokken nasıl oluyorsan öyle onada izin ver sensiz kalsın bakalım ne zaman aklı başına gelcek
sana bu tavsiyeyi veriyorum ama emin ol sen bunu karşındakine desen erkek aklı gider gerçekten dönmezde hattaha ara verelimmi lafını kaldıramazda biz diyemiyoruz yani kadın hep fedakar
o yüzden ağzım 1 kez yandı bana şu zamanda gelip bunu yapsa cidden arkama bakmam kim ne derse desin herşeyle beraber biter bana evlilik hayalini kurdurdu ikna etti ve gelip bunu yapsa ne malum evlennce olmucağı neler duyuyoruz o yüzden kalbimi taşa çevirrim 1 kez yaşadım ve birdaha yaşamam acı içinde geçer günlerim ama dönmem
canım seni tebrik ediyorum çok güçlü birisin gerçekten seni alan yaşadı. bu örnek bi davranış. erkekler ayrıldığında arkasında güçlü kadın görmeye dayanamayıp geri dönüyorlar. bensiz nasıl mutlu olur gibi bir mantıkları var bence. onlara muhtaç olmadığımızı gösterdiğimizde geri geliyorlar. ben bunu çok yaşadım. ayrılalım dedi eski erkek arkadaşım hiç önemsemedim tamam dedim. o zaman üniversitedeydim ev arkadaşıma dedim ki bak şahitsin 15 gün veriyorum geri dönücek. 1 hafta sürdü ben seni özledim affet özür dilerim diyerek geri geldi. işte o aşamada affetmemeliydim onu ama bir şans vericem dedim, sonra ara verme olayını da yaşadım bir hafta hiç konuşmadık ve benim en zor zamanımda üniden mezun olucağım sınavlarımın olduğu haftada yaptı bana bunu. bende git ama geri döndüğünde hiçbirşey aynı olmıcak bu davranışlarına devam edersen ben bu ilişkiyi sürdürmicem dedim ve öyle oldu o haftanın sonunda ayrıldım ondan. ona kalsa daha zaman istedi benden. bende niye vericekmişim ki diye düşündüm. beni en zor zamanımda destek olacağı zaman yalnız bırakandan hayır gelmez dedim. haklıyım bence. iyi ki de öyle yapmışım. şimdi ne kadar yanlış şeyler yaşamışım diyorum.
diyeceğim o ki kadınlar olarak erkeklerden çok daha güçlüyüz ve akıllıyız. duygularımıza yenik düşüyoruz zaman zaman.
orkidecim ben seni tanımıyorum önceden tanışmadık, şuan en çok kendini düşün kendin için yap herşeyi ve üzülme.. hee bir de senden haber almasın merak etsin, geri geleceğini düşünüyorum. o zamanda eğer seni hakettiğini düşünüyorsan affedersin, hakkında herşeyin hayırlısı olsun..
Son düzenleme: