'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

merhabalar gelincikler :)))

canım seni tebrik ediyorum çok güçlü birisin gerçekten seni alan yaşadı. bu örnek bi davranış. erkekler ayrıldığında arkasında güçlü kadın görmeye dayanamayıp geri dönüyorlar. bensiz nasıl mutlu olur gibi bir mantıkları var bence. onlara muhtaç olmadığımızı gösterdiğimizde geri geliyorlar. ben bunu çok yaşadım. ayrılalım dedi eski erkek arkadaşım hiç önemsemedim tamam dedim. o zaman üniversitedeydim ev arkadaşıma dedim ki bak şahitsin 15 gün veriyorum geri dönücek. 1 hafta sürdü ben seni özledim affet özür dilerim diyerek geri geldi. işte o aşamada affetmemeliydim onu ama bir şans vericem dedim, sonra ara verme olayını da yaşadım bir hafta hiç konuşmadık ve benim en zor zamanımda üniden mezun olucağım sınavlarımın olduğu haftada yaptı bana bunu. bende git ama geri döndüğünde hiçbirşey aynı olmıcak bu davranışlarına devam edersen ben bu ilişkiyi sürdürmicem dedim ve öyle oldu o haftanın sonunda ayrıldım ondan. ona kalsa daha zaman istedi benden. bende niye vericekmişim ki diye düşündüm. beni en zor zamanımda destek olacağı zaman yalnız bırakandan hayır gelmez dedim. haklıyım bence. iyi ki de öyle yapmışım. şimdi ne kadar yanlış şeyler yaşamışım diyorum.

diyeceğim o ki kadınlar olarak erkeklerden çok daha güçlüyüz ve akıllıyız. duygularımıza yenik düşüyoruz zaman zaman.
orkidecim ben seni tanımıyorum önceden tanışmadık, şuan en çok kendini düşün kendin için yap herşeyi ve üzülme.. hee bir de senden haber almasın merak etsin, geri geleceğini düşünüyorum. o zamanda eğer seni hakettiğini düşünüyorsan affedersin, hakkında herşeyin hayırlısı olsun..

Son düzenleme:
bugün cuma, cuma vakti de oldu, ben gidiyim duaya öptüm hepinizi canlar

hoş bulduk. sizde mi adaysınız yoksa nişanlı mı?

yok nişanlı değilim, adayım :)) ben nişan düğün arası pek vakit geçsin istemiyorum o sürecin sıkıntılı olduğunu düşünüyorum o yüzden seneye nisan mayıs gibi nişan eylülde de nikah düşünüyorum, inşallah gönlüme göre olur :)) bi de ablam var o da evlenecek sanırım, o benden önce gitsin istiyorum. 2 tane ablam var biri gitsin en azından, ablaları dururken atak yaptı demesinler sen nişanlı mısın ?

Eylül ayında aileler tanışacak.
Ekim gibi nişan yapmayı planlıyoruz.
2013 Mayısda nikah yapmayı planlıyor.
Ben 2014 Mayıs gibi olmasını istiyorum çünkü çok hızlı gelişiyor ve benim korkularım var açıkcası

Beynelcim hayırlı olsun canım... Beni hatırladın dimi ölümüne geyikten..

İç güveysinden halliceyim işte...

Sen çok iyisin anladığım kadarıyla...
:123:

evet canım söylediğiniz oldu. İlk defa bir erkeği beyeniyorum ve onun ilgisi beni gıcık etmiyor.Hala bende şaşkınım nasıl oldu diye. Sanırım gerçekten insanın ağzı dili bağlanıyor ((; Lakin korkularım hat safada bu yüzden defalarca ayrılmayı düşündüm ve söyledim onada

Herşeyin bi vakti varmış ve o vakit gelmiş işte kuzumm..

Nezamandır birliktesiniz ?

Herşeyin bi vakti varmış ve o vakit gelmiş işte kuzumm..

Nezamandır birliktesiniz ?

Sorduğun sorunun cevabı biraz karışık.
Ben 19 mayısdan 2012'den beri onunlayım. Oysa 2008 şubat ayından beri beni takip ediyormuş. 8 Mayısda teklif etti 18 mayısda kabul ettim.19 Mayısda buluştuk.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…