'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Alemsin yaaa.... Merak etme onda bu sabır verken daha uzun süre bekler seni...

napim erkek çocuğu gibi yetişmişim. onun korkusu aynı evde yaşayınca nasıl olacak. artık yavaş yavaş alışmam gerektiğini söylüyor. delirteceğim ben bu adamı ya da evlenince fena fatura edecek bana bunları. arada evlenince görüşürüz falan diyor.

hoşgeldin beynelminellll

günün bitmesine az kaldı sayılır... saat 6 olsunnnn yaa Aşk'ın kokusuna uçmalıyımmm

Canım Allah dermansız dert vermesin yeterki. Hepsi gelip geçiyor aslında. Sana dayanma gücü diliyorum... Umarım ağlamazsın ve aynı sancıları tekrar yaşamazsın. Güçlüsün, bunu hissediyorum...
Hakkınızda hayırlısı olsun tatlım benim. İlişkiniz hakkındaki en doğru kararı vericeğinize inanıyorum ben...

canım saolasın aslında gaddar olmak hiç istemem kasmıyorumda gittiyse zorlamam diyorum ki o zaman acı çektim ama çekmemiş gibi yaptım makine alıp gezdim kursa gittim kendimde değişiklikler yaptım 2 gün ağlamışmdır belkide

evet erkeklerden daha güçlüyüz ama sevmiyorlar güçlü kadın benim sevgilim hep herşeyi bilme ayda herşeyi en iyisini ben bilceksin değil azcık dur der yani benimki ona muhtaç olmammı istiyor bu tezi amerikada dizilerde bile işlediler erkekler muhtaç olsun korksun şu olsun bu olsun bana sarılsın derdinde

ayrılıklardada nasıl olsa kız beni seviyor ve bekliyor der ama karşısında kaya gibi birini bulunca şok olur benimki o huyumu hiç sevemedi benim ilk çıktığım insan daha öncesi olmadığı için kendimi herşeyden korudum o yüzden böyle oldum tek tecrübem bu davrnşmın bende benim sevgilimde başarılı oldğnu gösterdi sadece acı çekmemek için yaptım

çağlammmm az kaldııı az kaldıııı hadi bugünü gönderelimmm gitsin bugünnnn

orchidea geçecek inşallah. Benim de arkadaşım düğün günü ayrılmıştı ama şimdi bebek bekliyor. Onu hak etmeyen öküz için gözyaşı dökerken gerçek aşkı buldu. Sende mutlu olursun inşallah

şimdi zamanda geçmek bilmezki akşam bende müstakbel nişanlımın yanına gideceğim. Yalnız acayip heyecanlıyım.:18:

aynen gecmek bilmiyor valla gözüm saatte... aşktan agzını burnunu dagıtasım var onun özlem patlaması yasıyorum

hiç bitmesin bu heyecanlar ya ne guzel seninkinin özel bir nedeni var mı yoksa gorucem diye mi canım

panteracımm ismini unuttum kusura bakmaa ama eğer supradin içiyorsan gece yatmadan 1 saat önce içmen lazım cnm sabah zor kaldırıyor ama sölim

40/45 gün görüşemeyeceğiz ondan dolayı birde çok özledim ama söylemiyorum ona

ayy Allah kolaylık versin yaaa hemencik gecer inşallah canım günlr sizin için

niye söylemiyorsun ayol kızdırdı mı yoksa seniii

gizikoooommm gizikooommm gitsin eveeeettt hem buyuk gune bi gün daha yaklasmıs olcaazzzz

yatağımı sectim bu arada... tam aynısının resmi nette bulamadım ama su iki resmi buldum

Bunun yatak bası desensiz olanı, desen olmıcak ve rengi ucuk lila olcak

ya da yine lila olcak sekilde alttaki yatak bası da olabilir

Eklentiler

• $White-Elegant-Bedroom-5.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 14
Kavga ettik. İlk kavgamızdı ve biraz sert oldu ondan herhalde. İnşallah canım zaman hızlı geçer de nasıl geçecek bilmiyorum.

ben bu ikinci yatağa bayıldımmmmmmmmmmm aşık oldum bittim eridimmm resmennn :)

geldim çok sukur bebeklerım bugunude katil olmadan atlatıp tum evraklarımı halletmıs bulunuyorum

pastaaamm 2.sini coook begendiiiimmmmm

Son düzenleme:

beynelminelcim hoşl geldinn ben burcu bu arada senin ismin ne?

ikinciyi ben de begeniorum ama aynısını aynı sekilde bulamam yapabilirlerse artık bakalım

pastoşumm hadi gozun aydın

panteracımm ismini unuttum kusura bakmaa ama eğer supradin içiyorsan gece yatmadan 1 saat önce içmen lazım cnm sabah zor kaldırıyor ama sölim

sibel canım ben
alırken eczacı yemeklerden yarım saat önce içiceksin dedi supradin değil benim aldığım sipraktin tatlım şuan bile mayışık haldeyim cidden mahvetti beni 2 günde sanki taş taşıdım sırtımda o derece yorgunluk halsizlik var bende
sabahda yazdım dün gündüz uyudum iş yerinde ayrıca dayanılcak gbi değildi çünkü. eve gittim dokuz buçuktada uyuya kalmışım ya sabahda zor kalktım gerçekten.kilo alana kadar devam edicem mecbur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…