Alemsin yaaa....Merak etme onda bu sabır verken daha uzun süre bekler seni...
İnşallah çok mutlu olursun..Ama biraz yık o tabularını..
hoşgeldin beynelminellll
günün bitmesine az kaldı sayılır... saat 6 olsunnnn yaa Aşk'ın kokusuna uçmalıyımmm
Cookie hoş bulduk. Kimin yanına gidiyorsun?
nişanlımııııııııııınn hayat ışığımın yanınaaaaaaa inşallah canımm
akşam görüşcezz de
tatlım ben ağlayınca her şey daha zor oluyor ve hüznümde boğuluyorum.
daha önceki ilişkim bittiğinde arkadaşım ağla rahatlarsın dedi ve öyle bir ağladım ki susamadım, sinir krizi geçirdim zor hastaneye götürdüler.
o yüzden biliyorum ağlamak çözüm olmayacak.
yaramı da iyileştirmeyecek.
merhabalar gelincikler :)))
canım seni tebrik ediyorum çok güçlü birisin gerçekten seni alan yaşadı. bu örnek bi davranış. erkekler ayrıldığında arkasında güçlü kadın görmeye dayanamayıp geri dönüyorlar. bensiz nasıl mutlu olur gibi bir mantıkları var bence. onlara muhtaç olmadığımızı gösterdiğimizde geri geliyorlar. ben bunu çok yaşadım. ayrılalım dedi eski erkek arkadaşım hiç önemsemedim tamam dedim. o zaman üniversitedeydim ev arkadaşıma dedim ki bak şahitsin 15 gün veriyorum geri dönücek. 1 hafta sürdü ben seni özledim affet özür dilerim diyerek geri geldi. işte o aşamada affetmemeliydim onu ama bir şans vericem dedim, sonra ara verme olayını da yaşadım bir hafta hiç konuşmadık ve benim en zor zamanımda üniden mezun olucağım sınavlarımın olduğu haftada yaptı bana bunu. bende git ama geri döndüğünde hiçbirşey aynı olmıcak bu davranışlarına devam edersen ben bu ilişkiyi sürdürmicem dedim ve öyle oldu o haftanın sonunda ayrıldım ondan. ona kalsa daha zaman istedi benden. bende niye vericekmişim ki diye düşündüm. beni en zor zamanımda destek olacağı zaman yalnız bırakandan hayır gelmez dedim. haklıyım bence. iyi ki de öyle yapmışım. şimdi ne kadar yanlış şeyler yaşamışım diyorum.
diyeceğim o ki kadınlar olarak erkeklerden çok daha güçlüyüz ve akıllıyız. duygularımıza yenik düşüyoruz zaman zaman.
orkidecim ben seni tanımıyorum önceden tanışmadık, şuan en çok kendini düşün kendin için yap herşeyi ve üzülme.. hee bir de senden haber almasın merak etsin, geri geleceğini düşünüyorum. o zamanda eğer seni hakettiğini düşünüyorsan affedersin, hakkında herşeyin hayırlısı olsun..
şimdi zamanda geçmek bilmezki akşam bende müstakbel nişanlımın yanına gideceğim. Yalnız acayip heyecanlıyım.:18:
aynen gecmek bilmiyor valla gözüm saatte... aşktan agzını burnunu dagıtasım var onun özlem patlaması yasıyorum
hiç bitmesin bu heyecanlar ya ne guzelseninkinin özel bir nedeni var mı yoksa gorucem diye mi canım
bu arada şimdi çıkıyorum canlarım. döndüğümde okuyacağım
günaydınnnn canlarrııımmmm
çağlammm alırken eczacıda demişti uyku yapıyo diye yapmaz ya dedim amaa dün 2 kere içtim kafamı zor tuttum cidden yapıyo
kapıları kapatımm uyudumm üst katta iş yerinde eve gittim dokuz buçukta uyunurmu yaa uyuya kalmışım soluksuz sabah bi uyandım 8 bucuk işe falan geç geldim yaakilomu aldırcaksa yapsın ama razıyımm amaa fena yapıyo cideen ya
40/45 gün görüşemeyeceğiz ondan dolayı birde çok özledim ama söylemiyorum ona
Kavga ettik. İlk kavgamızdı ve biraz sert oldu ondan herhalde. İnşallah canım zaman hızlı geçer de nasıl geçecek bilmiyorum.ayy Allah kolaylık versin yaaahemencik gecer inşallah canım günlr sizin için
niye söylemiyorsun ayolkızdırdı mı yoksa seniii
gizikoooommm gizikooommm gitsin eveeeettt hem buyuk gune bi gün daha yaklasmıs olcaazzzz
yatağımı sectim bu arada... tam aynısının resmi nette bulamadım ama su iki resmi buldum
Bunun yatak bası desensiz olanı, desen olmıcak ve rengi ucuk lila olcak
ya da yine lila olcak sekilde alttaki yatak bası da olabilir
ayy Allah kolaylık versin yaaahemencik gecer inşallah canım günlr sizin için
gizikoooommm gizikooommm gitsin eveeeettt hem buyuk gune bi gün daha yaklasmıs olcaazzzz
yatağımı sectim bu arada... tam aynısının resmi nette bulamadım ama su iki resmi buldum
ayy Allah kolaylık versin yaaahemencik gecer inşallah canım günlr sizin için
orchidea geçecek inşallah. Benim de arkadaşım düğün günü ayrılmıştı ama şimdi bebek bekliyor. Onu hak etmeyen öküz için gözyaşı dökerken gerçek aşkı buldu. Sende mutlu olursun inşallah
panteracımm ismini unuttum kusura bakmaa ama eğer supradin içiyorsan gece yatmadan 1 saat önce içmen lazım cnm sabah zor kaldırıyor ama sölim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?