'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aman kilo alalım da isterseler 20 saat bile uyurum kalan 4 saatte de sevdiceğimle olayım yeterrr :)

saol pastam bitti gitti şükürrr inş bulabilirrsiiinnnn pastam cok ciciiikkk

inşallah pastammmmm bakalım bi gezelim de enişteceğin gitmeden esya olayını halledicez inş.

sen yaptırıyor musun cnm bu yatakları?

yaptırcam buyuuk ihtimal kuzum...

once bi gezip bakıcaz, bulursak fiyatlarına falan bakıcaz güvenebilcemiz uyguna yapan biyer bulursak malzemelerini secip yaptırcaz ole dusunuyoruz

kizlar müdürümle konustumm şimdi evrakları hallettim diyee pazartesi miniğinizz iş başı yapeyyyooooooo artık tam anlamıyla iş bebeğiyiiim ya dualarınız ıcın bınlerce kere tesekkur ederım sızlere bebeklerımmm

Cildin şu an yağlı mı kuru mu? Bir de hala en ufak şeye reaksiyon gösterecek kadar hassas mı?
Bi de pembe alt ton mu sarı alt ton mu yoksa nötr altonlu mu beyaz tenlisin?
pembe alttonluysan damarların mor,sarı isen yeşildir..nötr alt tonda fondötenler ya pembe ya da sarı durmazlar bayağı açık ten rengi dururlar..Sen bunları yaz fondöten pudra ve kapatıcı önerisini ona göre yapayım :)
allıklara gelince doğal hafif renkli allık için nars dolce vita olabilir ama hafif ve fırçayla uygulanması lazım..Nars zaten kalıcı allıkta dünya birincisi :)
göz farı için çok çok uçuk markalara dünya para verme derim..eğer biliyosan L'oreal in krem-toz infallible farları ve Maybelline krem farlar color tatto olarak geçiyor.. Loreal de altın-kahve ışıltılı olanları,maybelline de bronz ve top rengini öneririm..bronz olan ışıltılı..ama ben bunları istemem mat olsun dersen farda dünyanın en iyi farlarını üreten inglot derim tabi ki :)
eyeliner akmayan bir eyeliner olmalı eğer gözlerin benimki gibi küçükse inglot jel eyeliner-mac jel eyeliner ya da bobbi brown jel eyeliner öneririm ama bence en iyisi ve zamk gibi durup akmayı bobbi brown :)
rimel olarak kirpik yapını öğrenince öneride bulunayım :)
makyaj altı bazı olarak ben too faced-the body shop ve inglot kullandım.içlerinden en iyisi inglottu zamk gibi tutmuştu makyajımı :) ama too faced te oil free yani yağsız bazlar var onlarda çok hafif ve güzeller :)
far bazı olarak kesinlikle too faced eye primer zamk gibi yapışan göz makyajı için ideal :)
dudaklarına eğer hiç akmasın bulaşmasın hafif parlak olsun gibilerinden bir ürün istiyorsan ysl lip stain lerden önereceğim.Ben yemek yedim pasta yedim hala rengi duruyordu hafif glosumsu asla yağış yapış olmayan mucize üründür kendileri :)
son olarak makyajın hepsini sabitlemek amaçlı mac ten transparan pudra öneririm.parlamayı önler makyajı sabitler :)
kontör yaparak yüzünü küçük göstermek istersen benefit hoola bronzer ı öneriyorum :)
aydınlatıcı olarak gratis mary lou aydınlatıcı olabilir..nars albatros olabilir..ya da hem altın ışıltılı hem de allık olan narsın orgasm allıklarını kullanabilirsin :)
böylece içinde çok fazla silikon barındırmayan ürünlerle sağlıklı makyaj yapmış olursun :)
yine merak ettiklerin veya vermek istediğin bilgiler olursa yaz canım.bir de şöyle ki , cilt bakımında çok önemli bi unsur..düğünden önceki haftalarda maskeni,bakı jelini,tonik ve nemlendiricini varsa serumunu düzenli ve özenli kullan derim :)
bir de düğünde asla asla spf içeren mineral ürünler kullanma yoksa fotoğraflarda yüzün parıl parıl parlar aman deyim :)

Kryolan cilt ürünleri çok fazla silikon içeriyor Bizler hiçbir makyajda kullanmıyoruz evet çok kalıcılar akmıyorlar ama cilde inanılmaz zarar veriyorlar benden söylemesi..
istanbulda iki arkadaşım var özelden yazarsan iletişim adreslerini verebilirim makyaj yaparlar mı bilmiyorum ama.. birisi mua olarak çalışıyor ama vakti hiç olmuyor. diğeri hobi olarak yapıyor bu işi ama elinden çıkan makyajlar inanılmaz plastik makyaja kadar yapıyor kadın :)

Merhaba kızlar sanırım bende 2013 gelini oluyorum.

hoşgeldin canım :)

bende ilk yatağı sevdim aslında komple odayı sevdim

Kavga ettik. İlk kavgamızdı ve biraz sert oldu ondan herhalde. İnşallah canım zaman hızlı geçer de nasıl geçecek bilmiyorum.

canım evde bile anne baba kardeşle illaki kavga edilir.. hani kavga etmiyoruz biz hiç diyen çift yalan söyler sık sık olmasa da arada kavgalar olacaktır.. o yüzden kendinizi yıpratmayın birbirinize sahip çıkın derim ama yine de ipleri eline verme tabi ki :

Cildin şu an yağlı mı kuru mu? Bir de hala en ufak şeye reaksiyon gösterecek kadar hassas mı?
Bi de pembe alt ton mu sarı alt ton mu yoksa nötr altonlu mu beyaz tenlisin?
pembe alttonluysan damarların mor,sarı isen yeşildir..nötr alt tonda fondötenler ya pembe ya da sarı durmazlar bayağı açık ten rengi dururlar..Sen bunları yaz fondöten pudra ve kapatıcı önerisini ona göre yapayım :)
allıklara gelince doğal hafif renkli allık için nars dolce vita olabilir ama hafif ve fırçayla uygulanması lazım..Nars zaten kalıcı allıkta dünya birincisi :)
göz farı için çok çok uçuk markalara dünya para verme derim..eğer biliyosan L'oreal in krem-toz infallible farları ve Maybelline krem farlar color tatto olarak geçiyor.. Loreal de altın-kahve ışıltılı olanları,maybelline de bronz ve top rengini öneririm..bronz olan ışıltılı..ama ben bunları istemem mat olsun dersen farda dünyanın en iyi farlarını üreten inglot derim tabi ki :)
eyeliner akmayan bir eyeliner olmalı eğer gözlerin benimki gibi küçükse inglot jel eyeliner-mac jel eyeliner ya da bobbi brown jel eyeliner öneririm ama bence en iyisi ve zamk gibi durup akmayı bobbi brown :)
rimel olarak kirpik yapını öğrenince öneride bulunayım :)
makyaj altı bazı olarak ben too faced-the body shop ve inglot kullandım.içlerinden en iyisi inglottu zamk gibi tutmuştu makyajımı :) ama too faced te oil free yani yağsız bazlar var onlarda çok hafif ve güzeller :)
far bazı olarak kesinlikle too faced eye primer zamk gibi yapışan göz makyajı için ideal :)
dudaklarına eğer hiç akmasın bulaşmasın hafif parlak olsun gibilerinden bir ürün istiyorsan ysl lip stain lerden önereceğim.Ben yemek yedim pasta yedim hala rengi duruyordu hafif glosumsu asla yağış yapış olmayan mucize üründür kendileri :)
son olarak makyajın hepsini sabitlemek amaçlı mac ten transparan pudra öneririm.parlamayı önler makyajı sabitler :)
kontör yaparak yüzünü küçük göstermek istersen benefit hoola bronzer ı öneriyorum :)
aydınlatıcı olarak gratis mary lou aydınlatıcı olabilir..nars albatros olabilir..ya da hem altın ışıltılı hem de allık olan narsın orgasm allıklarını kullanabilirsin :)
böylece içinde çok fazla silikon barındırmayan ürünlerle sağlıklı makyaj yapmış olursun :)
yine merak ettiklerin veya vermek istediğin bilgiler olursa yaz canım.bir de şöyle ki , cilt bakımında çok önemli bi unsur..düğünden önceki haftalarda maskeni,bakı jelini,tonik ve nemlendiricini varsa serumunu düzenli ve özenli kullan derim :)
bir de düğünde asla asla spf içeren mineral ürünler kullanma yoksa fotoğraflarda yüzün parıl parıl parlar aman deyim :)

Kryolan cilt ürünleri çok fazla silikon içeriyor Bizler hiçbir makyajda kullanmıyoruz evet çok kalıcılar akmıyorlar ama cilde inanılmaz zarar veriyorlar benden söylemesi..
istanbulda iki arkadaşım var özelden yazarsan iletişim adreslerini verebilirim makyaj yaparlar mı bilmiyorum ama.. birisi mua olarak çalışıyor ama vakti hiç olmuyor. diğeri hobi olarak yapıyor bu işi ama elinden çıkan makyajlar inanılmaz plastik makyaja kadar yapıyor kadın :)

Merhaba kızlar sanırım bende 2013 gelini oluyorum.

hoşgeldin canım :)

bende ilk yatağı sevdim aslında komple odayı sevdim

Kavga ettik. İlk kavgamızdı ve biraz sert oldu ondan herhalde. İnşallah canım zaman hızlı geçer de nasıl geçecek bilmiyorum.

canım evde bile anne baba kardeşle illaki kavga edilir.. hani kavga etmiyoruz biz hiç diyen çift yalan söyler sık sık olmasa da arada kavgalar olacaktır.. o yüzden kendinizi yıpratmayın birbirinize sahip çıkın derim ama yine de ipleri eline verme tabi ki :

tatlıturtacım... kryolan her zaman kullancagım bir ürün değil... günlük makyajımda zaten nars mac kullanıorum... düğün makyajı için bir günlük farklı olsun ve en onemlisi dayansın istiorum

dayanınıklılıgı skindinavia'nın spreyleri ile de saglayabilirim aslında ama onlar da cildimde reaksiyona yol acıyo... birkez daha kullanmaya cesaret edemiyorum ... sanırım bir gün için birşey olmaz çok özel bir gün sonucta

ben zaman yaklasınca bir daha hatırlatırım sana o zaman... belki onların tanıdkları falan cıkar... makyaj konusunda guvenebilcegim biri olmalı mutlaka

beynelminel... canım kavgasız ilişki olmaz, benim cok sevdigim buyukbabam gibi gordugum bir albay dedem var, eşiyle 13 yasında tanısmıs suan kac yıllık evliler kimbilir 50 belki daha fazla... askları dillere destandır... sevgilimi ilk duydugunda bana kavga ediyomusunuz arada demişti, ben de bazen oluyo illa ki demiştim heh tamam o zaman asıksınız dedi..

yani bu ufak tefekler askın tuzu biberi... onlar olmadan olmuyor...

yagmur sac cok guzelmiş... o tac yerine basına elbisenin renginden çiçeklerden yapılmış bi tac da takabilirsin harika

Hoş bulduk tatlı turta

Eki Görüntüle 464284
yaa kızlar yardım edin nişan için su sac modeli nasıl? not:saclarım cok uzun oldugu için topuz yapılmada zorlanılıyor
:yağmur yapacağın saç modelini terlemek, sıcak, ve insanlar sana sarılırken bozulacağını düşünerek seçmelisin bence

Canım gereksiz kıskançlığı beni boğuyor. Söyledim daha anlayışlı ve sakin olacağını söyledi bakalım. Erkek arkadaş sayım kızlardan fazla olduğu için komple akadaş çevrem onu kudurtuyor.

canım benimm begenmen cok mutlu etti beniii:) bende asla o tacı takmayı dusunmuyorum..henuz elbiseye de karar veremediğim için gecenlerde nete bakıyordum bu sac cıktı karsıma bayıldım hatta bayıldık arkadasımlaben de elbisem bi belli olsun ona gore kucuk kucuk taslı tokalardan alıcam..tacını sevmedim ben de..

canım biliyorum sıcak falan filan olcak ama ne yapıyım ki...tumden toplanmıs bir topuz istemiyorum..yuzum yuvarlak oldugundan gereginden tombul gosterio yuzumu bir de boyle hafiften acık olması daha cok yakısıyormus bana cevremin soylediğine gore..bir de nişanlım da tumden toplanmıs bi sac istemiomus beyfendi ayy ne bilim cok karısıgım daha hiç bişey belli degil ve ben olecem stresten heyecandan..beyfendi rahat valla

Kıyafetimden başladı olay arkadaşlarıma kadar indi.girdik birbirimize. Konuşmalar sertleşince baktım kavganın sonu gelmiyor. bende 2 gün konuşmadım. telefonlara, mesajlara cevap vermedim. 3. günü geldi sensiz yapamıyorum dedi barıştık. sanırım ben onun gözlerine bakınca hemen eriyorum. öylede kavgamızdan anladığım şey olayı bitiremiyoruz uzadıkça uzuyor sakız gibi evlenince aynı evde böyle olmasından korkuyorum.

Su dalgasıyla yan tarafa toplanmış saç çok güzel duruyor. Benim saçlarımda uzun oldukça oradan biliyorum. Valla bizim saç, makyaj , kıyafet onların traş giyin çık oh ne ala memleket

canım senin dedigin model de sıcak da terletir :S hani yana toplatsam bozulma ihtimali daha fazla degilmi sarılmalardan dolayı

kuzum sen bilrsn o zaman.skindinavia güzel üründür aslında üzüldüm reaksiyon vermesine cildin hassas demekki.. bir gün için istersen kullan tabi ama yapısı da ağır daha önce kullandın mı hiç ?
mac ve nars ta günlük kullanım için ağır aslında (cilt makyajını kasdediyorum) umarım çok güzel bi gelincik olursun... olar iyi bi makyöz bulurlar canım. ben olsam beraber yapardık aslında güzel olurdu :)))

canım nişan-söz dönemleri zaten bişeylerin oturduğu dönemler. sen yine de ipleri eline verme ama önerilerine kulak ver belkide senin için doğru olan şeylerden bahsediyordur..
kıyafet konusunda ben çok katıyım o yüzden hiç girmeyim oraya çok deliriyorum kıyafete karışan adama bir yerlerini çok çok fazla açmadıkça kadın istediğini giymelidir bence.. :)
bunlar zamanla olan şeyler.. gözlerine bakınca erimek güzel tabi ki allah bozmasın ama 4 yıllık ilşkisi 2 yıllık nişanı olan biri olarak tavsiyem sürdürmeyin ve kavgalarınızı olumlu bi şekilde çözüp konuyu kapatın yoksa sürekli sürekli önünüze çıkar çözülmeyen sorunlar

kızlarr bu öğlende alışveriş bombaardımanı yaptım yoğun okuyorum ama yazamıyorum

yağmurcum saç konusunda yardım olurmu bilmiyorum ama foto yüklemeye üşendim vakti zamanında düğün hayallerimi yazmıştım orda 4 tane felan saç modeli var bilgin olsun linki kopyalıyorum eklediğin model benim en sevdiğim ki o sayfadada var

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...illardan-cikmasinquot-diyenler-buraya-10.html

canım senin dedigin model de sıcak da terletir :S hani yana toplatsam bozulma ihtimali daha fazla degilmi sarılmalardan dolayı

Bilmiyorum ben ilk defa bir erkeğe karşı birşeyler hissediyorum. Bunca yıldır çok fazla evlilik teklifi, çıkma teklifi aldım hepsinde adamları önce kibarca sonra haşlayarak yolladım. Bu ise farklıydı. Şimdi beni kıskanması saçma geliyor. kıyafetim askılı uzun elbise üzerine bolero giymiş olmam onu kızıdrdı. Makyaja gerek yoktu. gögüs kısmın çok belirgin, çok güzel olduğun için dikkat çekiyorsun hoşlanmıyorum vs.diyor. Biliyor kendisinden başka bir adama bakmadığımı (arkadaşımdı uzun süre) ama hala kıskanıyor. Hemen evlenelim dediğinde zaman istediğim için yeterince sevmemekle suçluyor. Beklemek onun için çok zormuş insan sevdiğine hemen kavuşmak istemezmiymiş falan. Bende onu çok seviyorum ama bu evlilik sonuçta. iyice tanımadan aynı hayatı paylaşmak doğru gelmiyor bana. İleride pişman olmak istemiyorum bu yüzden bu süreci iyi değerlendirmek istiyorum.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…