'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hayır kullanmadım canım ama kalıcılık acısından methini cok duydum...

narsın pudrasını kullanıyorum o da sadece fırcayla gunes kreminin uzerinden geciyorum bi kere o kadar... cok hafif bi yapısı var zaten pudranın acıkcası nerdeyse butun markaları denedim mineraller de dahil olmak uzere hiçbiri bu kadar hosuma gitmedi... en azından kalitelerinden eminim...

özel günler icin de fondotenini kullanıorum ki bence günlük de kullanılır o da cok hafif yapılı cok kapatıcı da değil biraz ısıltı katıyo işte

skindinavia gözeneklerimi genişletti... ve kızarıklık yaptı 6 ayda zor toparladım cildimi... neden oldugunu bilmiorum her cilde her ürün yaramıyor işte

kuaförlere guvenmiorum makyaj konusunda da her urunu kabul etmeyen bir cildim var kaliteli ürünler olsun kullandıkları ve tekngi bilsin mesela ben romantik makyaj dedigimde yüzüme bön bön bakmasın

keşke olsaydın yaaaa niye anltalyadasın

yagmurcum evettt kucuk tokalar da cok tatlı olabilir... erkekleri bos verin hep öleler... dert tasa bizde... anlatmıstım burda da bizim isteme günü beyfendi beni kuaforden almaya geldiginde üzerinde hala sortu vardı şok gecirmiştim adam adam bu ne hal diye, ki saat olmus aksamın kacı gec kalmıstık misafirler eve gelmeye baslamıstı bile

Eki Görüntüle 464284
yaa kızlar yardım edin nişan için su sac modeli nasıl? not:saclarım cok uzun oldugu için topuz yapılmada zorlanılıyor

yağmuur tatlımmm model çok güzel ama nişanda dans edicen halay cekicen öpen cok olacak çabuk bozulmaz mı bu saç?

cnm bence kıskanması çok normal.sana tam anlamıyla sahip olmadan böyle kıskanmaya devam edecektir.hepimiz aynı kıskançlık sorunlarını yaşıyoruz. mesela benim sevgilim ofiste erkeklerin içinde çalıştığım için oje bile sürdüğümde ne gerek vardı diyor...eğer seviyorsan zamanla bunlar göze batmıyor bazen de tak edebiliyor.yoğun hisler duyduğun belli ama bence zamana bırak biraz kendiliğinden aşılacaktır. o konuların uzaması var yaa birebirrrrr yaşıyoruz inan siz ne kadardır birliktesiniz?

yazılanlara göz attımdaa gizimmm paylaştıkların harikaaa.ve gelinlik modellerii hep benim baktığım modeller gelinlik zevkimiz tarzımız aynı.sanırım benzer gelincikler oluciizz:))

yazılanlara göz attımdaa gizimmm paylaştıkların harikaaa.ve gelinlik modellerii hep benim baktığım modeller gelinlik zevkimiz tarzımız aynı.sanırım benzer gelincikler oluciizz:))

canım inşallah gönlümüze göre giyiniriz ben bu tarz seviyorum sade olsun benim olsun şu sıra prenseslerin giydiği gelinliklere taktım

bu gelinliğin pudrasından nişanlılık istiyorum nedense taktım bunaa

Monaco Prensesi Charlene | tomtomella.blog

bu prensesleride beğeniyorum prenses dediğin böyle olur ne akdar duru sadeler

Danimarka Prensesi Marie | tomtomella.blog
http://blog.tomtomella.com/prenses-tatiana-blatnik-yunanistan.html

vee katenin geliniliği annişiminkide üstüde altıda böyle bende hayranım bu gelinilğe o sebepten

Kate Middleton- Cambridge Düşesi | tomtomella.blog

Son düzenleme:

canım yaa ben de cok begendim..ya benim saclar uzun topuz zorlanıyor yapılırken..kestirmek de istemiyorum kıyamıyorum
ama cok harika bir model degil mi:) ben cok sevdim..ama kızların da dedigi gibi bozulma ihtimalini de dusunmek lazım..bozulmaz yaaaboxzulmaz degil mi

inşallah canım. umarım giydiğimizdede hayalimizdeki gibi yakışırlar.bende böyle dantel ağırlıklı sade ve asil gelinliklere bayılıyorummm ve kate inkide favorimmm :)) dur bende paylaşıyım ama şuan pek uygun değilim en kısa zamanda paylaşıcımm:)

kızlar ben çıkıyorum beğendiniz ne varsa paylaşayın ben bunlara bağlı kalmak istemiyorum kısacası tarzım bu allah herkesin gönlüne göre versin ben çok isterim böyle giymek sade olsun herşey inşallah böyle şeyler giyinp saçlarm mekanlar hep böyle olur

yağmurcum topuzda paylaştığın modelde çok yakışır sana o zaman

ezgim paylaş muhakak balım

çağlammm enişteye kaçıyosunnnnn

bende aşkımaa kaçıyorum yine ama hava çok sıcakkkkkk herkesi öperim

gizim de aşklanıyomus oh ne güzel...

yalnız tam aska kavusmaya az kala basıma bir agrı girdi yaaaa böle olmasından nefret ediorum... ilaç aldımm gecer umarım hava da cok sıcak off

anaamm herkess mi aşkınaa giidiyoo yaa
bi ben kaldım sanırımm benim aşkımda yarında gelebilirmişkiiiiiiii (inş) diyorum böle hevesleniyorum hep sonradan gelemiyo
çıkcam bende birazdan ama çok sıcaakk yaaa

herkes aşkına koşmuş sanırsaaaammm
ben de yaklaşık 1 saat sonra aşklancam hemi de pazartesi akşamına kadar
çok heyecanlıyım vallaaaaaaaaaaaaa
ben gelemem bu süre zarfında buraya kızlar, hepinizi öperimmmmm
dikkat edin kendinize, sizi seviyommmmmm

Ne güzeeeel.

Maşallah.Tadını çıkarın.

bende pazar sabahııı aşklanııcaaammm inşşş çok özledüüm yaruumiii p.tesi gördüm en soonn güzel bi kahvaltıyı hakettiikk önerisi olan varmı üsküdarda yada kadıköydee

özgeeemm iyi tatiller balımmm tadını cıkarın bigüzeel

Son düzenleme:

bende 2014 mayıs olabilir aslında demiştim hazırlıklarımız herşeyimiz tam olur sıkışmayalım diye ama aşkım istemiyor sıkışalım biraz ama kavuşalım diyor ufak tefek sorunlar oluyor canım bazen onları beraber çözdükçe daha da aşık oluyorum ben ona. hepsi öğretici birer olay benim için. sende öyle düşün. ama çözün mutlaka anında biriktirip patlamayın.

hayırlı uğurlu olsun canımcım, darısı başıma :)) topiğin tek çalışmayanı ben kaldım galiba (

hayırlı uğurlu olsun canımcım, darısı başıma :)) topiğin tek çalışmayanı ben kaldım galiba (

çoook teskkur ederim canımm, en hayırlısı olsun ıns bende isyanlardaydım işş işşş diyee bılıyosun çok sukur duydu dualarımızı Allah'ım senın ıcınde boool boool dua edıcemm

inşallah tatlım ben de ne düşüneceğimi bilmiyorum.
Öyle inanmışım ki kaderimin o olduğuna aslında o olmayabileceğini daha yeni yeni anlıyorum.
bundan sonra ne olur artık göreceğim,göreceğiz.

tatlıturtacım kim olduğunu ben çıkaramadım ne yalan söyleyeyim:)
ama eğer tanıyorsan beni bilirsin, erkek arkadaşım hiçbir zaman sebepsiz kısıtlamalar, anlamsız kıskançlıklar içine giren biri değil.
her zaman destek olan, anlayışlı biridir.
tek bi lafına kırılmadım, küçük atışmalar dışında hiç kavga etmedik.
yani beni varlığıyla boğan, sıkan,usandıran biri değil.
olumsuz özelliği yoktu, öylesine aniden olan bi durum ki sebebi bile yok.
anlam veremiyorum olanlara...

miniğim çok sevindim öyle artık eskisi gibi gece oturmaları yok erken yatıp erken kalkıp işe marşmarş kuzum kapitelist düzen seni çağrıyor

çağlammmm 2. yatak odasıııı açılmamıştı şirkette ama şu anda gördüm ve aramızda aşk başladııı vuhu nereden buluyosun sen bunları ben bunu isterim kiiiiii çok ciciiiiii

beynelminel yeni gelinimiz hoşgelmişssin daha çok yeni bir ilişkin var bence tadını çıkarıp tanımalısın canım yaşınız kaç sizin

özgem iyi tatilller canım benim

bende aşklandım yoldayım dnüyorum yarın sabahın körü vakti buluşcazzzzzzz bugün bu kadar yeter dedik çok yorgunum ve gbitkin sıcak felaket

Orkidemm uzun bi aradan sdonra hoşgeldin topiğe...

Keşke güzel haberlerle gelsydin.. Ama daha dur bakalım...

Belki yine herşey eskisi gibi olur ne belli... Sen sadece hayırlısı neyse o olsun de...

Ben kendimden örnek vereyim ayrılığın ardından 8 ay geçti ben daha yeni yeni diyorum iyiki onunla olmamış diye...

Yaradan bişeyi yaşatıyosa sebepsiz yere değil inan...

Sen sadece kendinle ilgilen.. Hep güzel şeyler hayal et ( ama ben gibi çok fazla hayalperest olma )...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…