kuzum sen bilrsn o zaman.skindinavia güzel üründür aslında üzüldüm reaksiyon vermesinecildin hassas demekki.. bir gün için istersen kullan tabi ama yapısı da ağır daha önce kullandın mı hiç ?
mac ve nars ta günlük kullanım için ağır aslında (cilt makyajını kasdediyorum) umarım çok güzel bi gelincik olursun... olar iyi bi makyöz bulurlar canım. ben olsam beraber yapardık aslında güzel olurdu :)))
(
kızlarr bu öğlende alışveriş bombaardımanı yaptım yoğun okuyorum ama yazamıyorum
cnmm neler aldın yine
yağmurcum saç konusunda yardım olurmu bilmiyorum ama foto yüklemeye üşendim vakti zamanında düğün hayallerimi yazmıştım orda 4 tane felan saç modeli var bilgin olsun linki kopyalıyorum eklediğin model benim en sevdiğim ki o sayfadada var
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...illardan-cikmasinquot-diyenler-buraya-10.html
Eki Görüntüle 464284
yaa kızlar yardım edin nişan için su sac modeli nasıl? not:saclarım cok uzun oldugu için topuz yapılmada zorlanılıyor
Bilmiyorum ben ilk defa bir erkeğe karşı birşeyler hissediyorum. Bunca yıldır çok fazla evlilik teklifi, çıkma teklifi aldım hepsinde adamları önce kibarca sonra haşlayarak yolladım. Bu ise farklıydı. Şimdi beni kıskanması saçma geliyor. kıyafetim askılı uzun elbise üzerine bolero giymiş olmam onu kızıdrdı. Makyaja gerek yoktu. gögüs kısmın çok belirgin, çok güzel olduğun için dikkat çekiyorsun hoşlanmıyorum vs.diyor. Biliyor kendisinden başka bir adama bakmadığımı (arkadaşımdı uzun süre) ama hala kıskanıyor. Hemen evlenelim dediğinde zaman istediğim için yeterince sevmemekle suçluyor. Beklemek onun için çok zormuş insan sevdiğine hemen kavuşmak istemezmiymiş falan. Bende onu çok seviyorum ama bu evlilik sonuçta. iyice tanımadan aynı hayatı paylaşmak doğru gelmiyor bana. İleride pişman olmak istemiyorum bu yüzden bu süreci iyi değerlendirmek istiyorum.:26:
kızlarr bu öğlende alışveriş bombaardımanı yaptım yoğun okuyorum ama yazamıyorum
yağmurcum saç konusunda yardım olurmu bilmiyorum ama foto yüklemeye üşendim vakti zamanında düğün hayallerimi yazmıştım orda 4 tane felan saç modeli var bilgin olsun linki kopyalıyorum eklediğin model benim en sevdiğim ki o sayfadada var
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...illardan-cikmasinquot-diyenler-buraya-10.html
yazılanlara göz attımdaa gizimmm paylaştıkların harikaaa.ve gelinlik modellerii hep benim baktığım modeller gelinlik zevkimiz tarzımız aynı.sanırım benzer gelincikler oluciizz:))
canım inşallah gönlümüze göre giyiniriz ben bu tarz seviyorum sade olsun benim olsun şu sıra prenseslerin giydiği gelinliklere taktım
bu gelinliğin pudrasından nişanlılık istiyorum nedense taktım bunaa
Monaco Prensesi Charlene | tomtomella.blog
bu prensesleride beğeniyorum prenses dediğin böyle olur ne akdar duru sadeler
Danimarka Prensesi Marie | tomtomella.blog
Prenses Tatiana Blatnik- Yunanistan | tomtomella.blog
vee katenin geliniliği annişiminkide üstüde altıda böyle bende hayranım bu gelinilğe o sebepten
Kate Middleton- Cambridge Düşesi | tomtomella.blog
herkes aşkına koşmuş sanırsaaaammm
ben de yaklaşık 1 saat sonra aşklancam hemi de pazartesi akşamına kadar
çok heyecanlıyım vallaaaaaaaaaaaaa
ben gelemem bu süre zarfında buraya kızlar, hepinizi öperimmmmm
dikkat edin kendinize, sizi seviyommmmmm
Eylül ayında aileler tanışacak.
Ekim gibi nişan yapmayı planlıyoruz.
2013 Mayısda nikah yapmayı planlıyor.
Ben 2014 Mayıs gibi olmasını istiyorum çünkü çok hızlı gelişiyor ve benim korkularım var açıkcası
kizlar müdürümle konustumm şimdi evrakları hallettim diyee pazartesi miniğinizz iş başı yapeyyyoooooooartık tam anlamıyla iş bebeğiyiiim ya dualarınız ıcın bınlerce kere tesekkur ederım sızlere bebeklerımmm
hayırlı uğurlu olsun canımcım, darısı başıma :)) topiğin tek çalışmayanı ben kaldım galiba(
.....
geçmişe göz atarken adını gördüm birden sevindim, uzun zamandır haber alamıyoduk orkidem gelmiş dedim..
bir kaç saniye sonra keşke hiç haber alamasaydıkta o hep mutlu kalsaydı diye düşündüm..
canım benim ya.
allahım o güzel kalbinin tekrar kırılmasına izin vermesin. gerçekten seni bir ömür mutlu edecek adam o adamsa en kısa zamanda hatasını anlayıp geri dönsün.
ya evlenmeden önceki üniversitedeki son senemde doya doya gezeyim istiyorum kuzum ya :)
canım bunların olayında çocuk kıza annenle asla görüşmeyeceksin benim aileme kendini kabul ettireceksin anca öyle bi araya gelebiliriz gibisinden bişey demiş..kızın anne baba ayrı zaten annenin kızdan başka kimsesi yok.kadın yuvaları kurulsun diye kızının gelinlik parasını bile ödedi okadar düzgün bi kadın damadını yedirdi içirdi.. hani kötü bi kadın olsa da böyle dese bi nebze ama yazık kadına..kız asla olmaz hiçbişey hissetmiyorum şu anda ona okadar soğuttu kendini filan dedi.. akrabaları kızı dövmeye kalkmış çocuk kılını bile kıpırtdatmadan izlemiş sadece
orkide , bu olayı az önce okudum.. bazı insanlar cidden ne kadar şans verilirse verilsin düzelmiyorlar.. benim arkadaşımda 4 yıl sürdürdü ilişkisini bu şekilde ama şimdi başkasıyla evli 3 yıldır ve çok mutlu acı yok keder yok aldatılma aileden dışlanma yok.. dış görünüşü aşağılama yok.. mutlu mesut yaşıyor.. ömür boyu mutsuz olmaktansa böylesi belkide daha iyi.. Allah daha hayırlı inanlar çıkarsın karşına inşallah çok mutlu olursun..
Bir de gelin makyajı-kozmetik vb önerileri olanlar varsa bilenler bilir eskiden makyaj bloğu yazıyordum..bakım üzerine olan başka bir forumda da yazarım hala.. ayrıca hem uzmandan tek başıma hem de mac ten günübirlik makyaj eğitimi almışlığım var :) öneri isteyenler yazabilir elimden geldiğince yardımcı olurum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?