- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
bendeeeeeeeeee 2013 gelini olucam :)
miniğim çok sevindim öyle artık eskisi gibi gece oturmaları yok erken yatıp erken kalkıp işe marşmarş kuzum kapitelist düzen seni çağrıyor
çağlammmm 2. yatak odasıııı açılmamıştı şirkette ama şu anda gördüm ve aramızda aşk başladııı vuhu nereden buluyosun sen bunları ben bunu isterim kiiiiii çok ciciiiiii
beynelminel yeni gelinimiz hoşgelmişssin daha çok yeni bir ilişkin var bence tadını çıkarıp tanımalısın canım yaşınız kaç sizin
özgem iyi tatilller canım benim
bende aşklandım yoldayım dnüyorum yarın sabahın körü vakti buluşcazzzzzzz bugün bu kadar yeter dedik çok yorgunum ve gbitkin sıcak felaket
iveeetttt bebiiimmm hemde baya erken kalkıcam 8de iş başı ama servis sanırım 7 civarı gelır buda demek oluyoorkii minnak 6da kalkmalıgiziiimm üsküdarda kahvaltı için yer biloomusuun acıkbüfee
burcum iyiyim canım. elbisemi sipariş verdik fotoğrafını koymuştum görmüşmüydün bilmiyorum.nuraycımmm cnm napıyosun hiç karşılaşamıyoruz burada göremiyorum seni hazırlıklar nasıl gidiyor
kuşuuuuummmm, tatlı lokumum çok sevindimkizlar müdürümle konustumm şimdi evrakları hallettim diyee pazartesi miniğinizz iş başı yapeyyyoooooooartık tam anlamıyla iş bebeğiyiiim ya dualarınız ıcın bınlerce kere tesekkur ederım sızlere bebeklerımmm
cildim normal. kuru da değil yağlıda değil. günlük temizlik ürünü olarak sebamed yüz yıkama jelini ve nemlendiricisini kullanıyorum. dışarı çıkaken de kış-yaz güneş kremini. ama güneş kreminden sorun yaşamaya başladım özellikle şu sıcaklarda yüzüme onu da sürünce alev alev yanıyorum :)Cildin şu an yağlı mı kuru mu? Bir de hala en ufak şeye reaksiyon gösterecek kadar hassas mı?
Bi de pembe alt ton mu sarı alt ton mu yoksa nötr altonlu mu beyaz tenlisin?
pembe alttonluysan damarların mor,sarı isen yeşildir..nötr alt tonda fondötenler ya pembe ya da sarı durmazlar bayağı açık ten rengi dururlar..Sen bunları yaz fondöten pudra ve kapatıcı önerisini ona göre yapayım :)
allıklara gelince doğal hafif renkli allık için nars dolce vita olabilir ama hafif ve fırçayla uygulanması lazım..Nars zaten kalıcı allıkta dünya birincisi :)
göz farı için çok çok uçuk markalara dünya para verme derim..eğer biliyosan L'oreal in krem-toz infallible farları ve Maybelline krem farlar color tatto olarak geçiyor.. Loreal de altın-kahve ışıltılı olanları,maybelline de bronz ve top rengini öneririm..bronz olan ışıltılı..ama ben bunları istemem mat olsun dersen farda dünyanın en iyi farlarını üreten inglot derim tabi ki :)
eyeliner akmayan bir eyeliner olmalı eğer gözlerin benimki gibi küçükse inglot jel eyeliner-mac jel eyeliner ya da bobbi brown jel eyeliner öneririm ama bence en iyisi ve zamk gibi durup akmayı bobbi brown :)
rimel olarak kirpik yapını öğrenince öneride bulunayım :)
makyaj altı bazı olarak ben too faced-the body shop ve inglot kullandım.içlerinden en iyisi inglottu zamk gibi tutmuştu makyajımı :) ama too faced te oil free yani yağsız bazlar var onlarda çok hafif ve güzeller :)
far bazı olarak kesinlikle too faced eye primer zamk gibi yapışan göz makyajı için ideal :)
dudaklarına eğer hiç akmasın bulaşmasın hafif parlak olsun gibilerinden bir ürün istiyorsan ysl lip stain lerden önereceğim.Ben yemek yedim pasta yedim hala rengi duruyordu hafif glosumsu asla yağış yapış olmayan mucize üründür kendileri :)
son olarak makyajın hepsini sabitlemek amaçlı mac ten transparan pudra öneririm.parlamayı önler makyajı sabitler :)
kontör yaparak yüzünü küçük göstermek istersen benefit hoola bronzer ı öneriyorum :)
aydınlatıcı olarak gratis mary lou aydınlatıcı olabilir..nars albatros olabilir..ya da hem altın ışıltılı hem de allık olan narsın orgasm allıklarını kullanabilirsin :)
böylece içinde çok fazla silikon barındırmayan ürünlerle sağlıklı makyaj yapmış olursun :)
yine merak ettiklerin veya vermek istediğin bilgiler olursa yaz canım.bir de şöyle ki , cilt bakımında çok önemli bi unsur..düğünden önceki haftalarda maskeni,bakı jelini,tonik ve nemlendiricini varsa serumunu düzenli ve özenli kullan derim :)
bir de düğünde asla asla spf içeren mineral ürünler kullanma yoksa fotoğraflarda yüzün parıl parıl parlar aman deyim :)
canııım iyi tatillerherkes aşkına koşmuş sanırsaaaammm
ben de yaklaşık 1 saat sonra aşklancam hemi de pazartesi akşamına kadar
çok heyecanlıyım vallaaaaaaaaaaaaa
ben gelemem bu süre zarfında buraya kızlar, hepinizi öperimmmmm
dikkat edin kendinize, sizi seviyommmmmm
ben de varım kıymetcim.. darısı başımıza diyimhayırlı uğurlu olsun canımcım, darısı başıma :)) topiğin tek çalışmayanı ben kaldım galiba(
canım üsküdarda kahvaltıya gitmedik yemeğe gittik ama restornlarn hepsi açık büfe yapıyor şu sıra 5.cadde rövaşta yakala co da kampanyaları varr çağla bu konuda aydınlatablr yada hafızamı biraz daha zorlucam
oooo yoooooo benden bile erken kalkcan yer nerdeydi balım sen nerden nereye gidiceksin
hadımköyde kuzucuuumm yer buyukcekmeceden sonra galba bende gıtmedım hiiç o yuzden ılk gun aksaraya gıdıcem benı patroncuk goturuceek aksamda servısle donucemkampanya içiinn kredi kartı lazım bebiiişş, kartım yok olmasındanda korkuyoorumm nedensee olmadı salacakta simit cay ıcerız ya ramazandan ve işten once son fırsatımızz buuu
Nurayımm amiin balım darısııııı basınaa
salacaktada cafeler var aslında kuzum açık büfe fırsatada gerek oyk ama biz bir defa cumrtesi küçükyalıda biryere gittik açıkbüfesi pazardı serpme yedik küçükyalı sahildede hemen hemen her restarant güzel ve kahvaltıları var
ayyy balım sorma bizde yarını iyi değerlendrmelyz bizimde son olcak bu birkaç kez iftar olur ama bilmiyorum yoğun olcaz zaten akşama düğünler var birde pazar 2 düğün birden zor olcak
kredi kartı aslında ilerleyen zamanlarda çıkarblrsn canım
nurayım darısı kıymetle senin başına her ikinizede güzelce dualarımı edicem sizde katılın bu kervana bide büşrada çalışmıyor sanırsam kızlar iş hayatı için duaları ediyorum sizlere
Orkidemm uzun bi aradan sdonra hoşgeldin topiğe...
Keşke güzel haberlerle gelsydin.. Ama daha dur bakalım...
Belki yine herşey eskisi gibi olur ne belli... Sen sadece hayırlısı neyse o olsun de...
Ben kendimden örnek vereyim ayrılığın ardından 8 ay geçti ben daha yeni yeni diyorum iyiki onunla olmamış diye...
Yaradan bişeyi yaşatıyosa sebepsiz yere değil inan...
Sen sadece kendinle ilgilen.. Hep güzel şeyler hayal et ( ama ben gibi çok fazla hayalperest olma)...
bilmem mi canım senin yasadiklarini ben de ne olacağını bilmiyorum.
Kısmetten öte yol yok.
yaşanacakları göreceğiz.
ama üzülmeye tahammülüm yok.
O kadar gözyaşı döktüm ki bu yaşıma kadar o kadağ ağladığımı hatırlamıyorum..
Vee beni böyle gören arkadaşlarım olsun annem ablam olsun bu kadar harab etme kendini... Delimisin sen ilerde pişman olursun bu akıttığın gözyaşlarına derdi...
Vee tabi ben sinir olurdum bu sözlere bekara karı boşaması kolay diye biz söz vardır yaa. Nerden bilecekler içimde ne fırtınalar koptuğunu öyle konuşuyolar işte derdim..
Ama bak şimdi onların sözüne geldim hakkaten yazık etmişim gözlerime ... Tamam üzülmek gayet normal üzülmemek anormal olurdu ama ben baya baya yedim bitirdim kendimi...
O zamanlarda da hiç isyan etmedim... Raporluydum evde ve çalışmıyo olunca yemeden içmeden ağlıyodum ama ezan okunduğu zaman kalkıp namazımı kılar Rabbime sığınır sonra geri dönerdim ağlamayaa...
Neyse işte sana kendimi niye anlatıyorum örnek olması için.. Sen şu an benim durumumda değilsin... Ki eğer sonu ayrılıkda olsa sakın üzme kendini diye anlatıyorum...
Dönülmez bi yol değil yani herkesin bi bunalım anı olur ya seninkininde öyle anlarından biridir...
çoook teskkur ederim canımm, en hayırlısı olsun ınsbende isyanlardaydım işş işşş diyee bılıyosun çok sukur duydu dualarımızı Allah'ım senın ıcınde boool boool dua edıcemm
pazartesi diş implantı yaptırmıştım ağzımda dikişler vardı pazartesi alınacaktı, açılmış sinir oldum. ilk defa yaptırmıyorum ilkinde yüzüm morarmıştı her konuda tecrübelendim diyordum şimdi de dikiş açıldı. moralim bozuldu durduk yere. şimdi yarın gidip bir daha anestezi ol, bidaha dikiş, bidaha dikiş alımı bir sürü zırvalık.
Ay Allah yardımcıııınnn olsunnn canımmm bende diş ve dişçi konusundaa çok talihsizlikler yasadım , halada tel kullanıyorum sorunlarım bıtmıs degıl maleseeff... cok bılmıs diişşçiimm kanal tedavısınde renklı cubuklardan bırını diş kökümü delerek (nası becerdi bilinemiyor) diş etime kadar ilerletmiş başagrılarım arttmıştı film cekildiğimde öğrendiik bunuda orda bi cubukcuk vardıdiş hastanelerine o yuzden guvenmıorum artık stajerlere verıyolar resmen biziiii onu kanalı cıkartarak alamadıkları ıcın diş etimden aldılar ve onlu arkalı dikişli olarak dolandım.. ben cok fazla gulen bı ınsanım Allah aglatmasın ama suratıma yapıstırılmıs bi tebessum var hep, en zorlu surectı benım ıcın ve gulerken dıkıslerım patladı senin gibi gene aynı surecı yasadık hatta son dıkısı aldırmadım ben tüğnüüğüü kaldı içerde tüğnüklü bi minnagım ben çok sukur sımdıkıı dişçiciimden cok memnunum abı kardes gıbı olduk 2 siylede
sağol canımmmm, acıya dayanıklıyım tamam da bütün aksilikler de beni buluyor. diş hastanesine gitmedim normal doktor muayenehanesine gidiyorum. bende aynen devamlı gülerim desem yeridir :))) Allah ağlatmasın canım ikimizi de hepimizi de hatta. benimki mecbur alınacak zaten üstüne diş takılacak. nasıl oldu nasıl açıldı dikişler bilmiyorum. işin kötüsü enfeksiyon kapmasından çekiniyorum.. pazartesi günü geldiğimde ağrı kesici almama rağmen öyle bir ağrıdı ki ağladımm kocaman kız:2: bir de evlencem diyorum ben
yarın gidiyim de diksin bari inşallah kapanır
hayır kullanmadım canım ama kalıcılık acısından methini cok duydum...
narsın pudrasını kullanıyorum o da sadece fırcayla gunes kreminin uzerinden geciyorum bi kere o kadar... cok hafif bi yapısı var zaten pudranın acıkcası nerdeyse butun markaları denedim mineraller de dahil olmak uzere hiçbiri bu kadar hosuma gitmedi... en azından kalitelerinden eminim...
özel günler icin de fondotenini kullanıorum ki bence günlük de kullanılır o da cok hafif yapılı cok kapatıcı da değil biraz ısıltı katıyo işte
skindinavia gözeneklerimi genişletti... ve kızarıklık yaptı 6 ayda zor toparladım cildimi... neden oldugunu bilmiorum her cilde her ürün yaramıyor işte
kuaförlere guvenmiorum makyaj konusunda da her urunu kabul etmeyen bir cildim var kaliteli ürünler olsun kullandıkları ve tekngi bilsin mesela ben romantik makyaj dedigimde yüzüme bön bön bakmasın
keşke olsaydın yaaaa niye anltalyadasın
yagmurcum evettt kucuk tokalar da cok tatlı olabilir... erkekleri bos verin hep öleler... dert tasa bizde... anlatmıstım burda da bizim isteme günü beyfendi beni kuaforden almaya geldiginde üzerinde hala sortu vardı şok gecirmiştim adam adam bu ne hal diye, ki saat olmus aksamın kacı gec kalmıstık misafirler eve gelmeye baslamıstı bile
tatlıturtacım kim olduğunu ben çıkaramadım ne yalan söyleyeyim:)
ama eğer tanıyorsan beni bilirsin, erkek arkadaşım hiçbir zaman sebepsiz kısıtlamalar, anlamsız kıskançlıklar içine giren biri değil.
her zaman destek olan, anlayışlı biridir.
tek bi lafına kırılmadım, küçük atışmalar dışında hiç kavga etmedik.
yani beni varlığıyla boğan, sıkan,usandıran biri değil.
olumsuz özelliği yoktu, öylesine aniden olan bi durum ki sebebi bile yok.
anlam veremiyorum olanlara...
bendeeeeeeeeee 2013 gelini olucam :)
burcum iyiyim canım. elbisemi sipariş verdik fotoğrafını koymuştum görmüşmüydün bilmiyorum.
onun dışında tepsimi verdik boyamaya, ahşap boyama olacak nişan tepsisi, özgenin tepsisini görmüş müydün bilmiyorum ama ona benzer. gelince fotoğrafını paylaşırım.
sonracığıma :) yüzük beğendim 3-4 model koçak golddan.
set beğendim çok zarif.
nişan alışverişinde alacaklarımın listesini yapıyorum
çarşıya falan çıktıkça fiyat araştırması yapıyorum
şimdilik bu kadar canım.
sevgili sevgilim de allahın izniyle 20 ağustosta geliyor
kuşuuuuummmm, tatlı lokumum çok sevindim
allahım bol kazançlı, huzur dolu bi çalışma ortamı versin sana
darısı da başıma :)
cildim normal. kuru da değil yağlıda değil. günlük temizlik ürünü olarak sebamed yüz yıkama jelini ve nemlendiricisini kullanıyorum. dışarı çıkaken de kış-yaz güneş kremini. ama güneş kreminden sorun yaşamaya başladım özellikle şu sıcaklarda yüzüme onu da sürünce alev alev yanıyorum :)
cilt alt tonum nötr.
verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederiiiim tatlı turtam,
sen bana mail adresini mesaj at canım. ben fotoğrafımı falan gönderiyim sana sorularımı sorarken :)
.
hoş geldin cnm hayırlı olsunbendeeeeeeeeee 2013 gelini olucam :)
cnm sahilde kahvaltı yapabileceğin bir sürü açık büfe yerler var.
iveeetttt bebiiimmm hemde baya erken kalkıcam 8de iş başı ama servis sanırım 7 civarı gelır buda demek oluyoorkii minnak 6da kalkmalıgiziiimm üsküdarda kahvaltı için yer biloomusuun acıkbüfee
tatlım çok sevindim hadi bakalımmm.elbiseni gördüm çoooooook beğendim, yüzük modellerini ve set modelini varsa nette paylaşır mısın hayatım? 20 ağustosa ne kaldı ki. alışveriş listeni de tabiiii her ne kadar babam soğuk dursa da ağustos sonu eylül başı sözümüz olacak bizimdeburcum iyiyim canım. elbisemi sipariş verdik fotoğrafını koymuştum görmüşmüydün bilmiyorum.
onun dışında tepsimi verdik boyamaya, ahşap boyama olacak nişan tepsisi, özgenin tepsisini görmüş müydün bilmiyorum ama ona benzer. gelince fotoğrafını paylaşırım.
sonracığıma :) yüzük beğendim 3-4 model koçak golddan.
set beğendim çok zarif.
nişan alışverişinde alacaklarımın listesini yapıyorum
çarşıya falan çıktıkça fiyat araştırması yapıyorum
şimdilik bu kadar canım.
sevgili sevgilim de allahın izniyle 20 ağustosta geliyor
tatlım çok sevindim hadi bakalımmm.elbiseni gördüm çoooooook beğendim, yüzük modellerini ve set modelini varsa nette paylaşır mısın hayatım? 20 ağustosa ne kaldı ki. alışveriş listeni de tabiiiiher ne kadar babam soğuk dursa da ağustos sonu eylül başı sözümüz olacak bizimde
kuşuuuuummmm, tatlı lokumum çok sevindim
allahım bol kazançlı, huzur dolu bi çalışma ortamı versin sana
darısı da başıma :)
cildim normal. kuru da değil yağlıda değil. günlük temizlik ürünü olarak sebamed yüz yıkama jelini ve nemlendiricisini kullanıyorum. dışarı çıkaken de kış-yaz güneş kremini. ama güneş kreminden sorun yaşamaya başladım özellikle şu sıcaklarda yüzüme onu da sürünce alev alev yanıyorum :)
cilt alt tonum nötr.
verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederiiiim tatlı turtam,
sen bana mail adresini mesaj at canım. ben fotoğrafımı falan gönderiyim sana sorularımı sorarken :)
canııım iyi tatiller
ben de varım kıymetcim.. darısı başımıza diyim
çağlam alıntı yapmayı unutmuşum ama yorumumu yapayım, yataklardan 1.sine bayıldım ben
gizemimmm 2010 şubatta yaşadıklarını şimdi okudum, gerçekten maşallah diyorum canım bu güçlü kişiliğinemutluluğu sonuna kadar hakediyorsun.
orkidem, inşallah çok geçmeden kafasına dank eder ve seni birdaha asla üzmemek üzere geri döner. hakkında hayırlı olan o ise eğer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?