'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

İki gündür doğru düzgün bişey yemiyorum.. İçimde bi yumruk var sanki canım su bile içmek istemiyo...

Şu yemek işi nerden çıktı yaa... Salıydı çarşambaya kaydırıldı...

iveeetttt bebiiimmm hemde baya erken kalkıcam 8de iş başı ama servis sanırım 7 civarı gelır buda demek oluyoorkii minnak 6da kalkmalı giziiimm üsküdarda kahvaltı için yer biloomusuun acıkbüfee

Son düzenleme:

iveeetttt bebiiimmm hemde baya erken kalkıcam 8de iş başı ama servis sanırım 7 civarı gelır buda demek oluyoorkii minnak 6da kalkmalı giziiimm üsküdarda kahvaltı için yer biloomusuun acıkbüfee

canım üsküdarda kahvaltıya gitmedik yemeğe gittik ama restornlarn hepsi açık büfe yapıyor şu sıra 5.cadde rövaşta yakala co da kampanyaları varr çağla bu konuda aydınlatablr yada hafızamı biraz daha zorlucam

oooo yoooooo benden bile erken kalkcan yer nerdeydi balım sen nerden nereye gidiceksin

nuraycımmm cnm napıyosun hiç karşılaşamıyoruz burada göremiyorum seni hazırlıklar nasıl gidiyor
burcum iyiyim canım. elbisemi sipariş verdik fotoğrafını koymuştum görmüşmüydün bilmiyorum.
onun dışında tepsimi verdik boyamaya, ahşap boyama olacak nişan tepsisi, özgenin tepsisini görmüş müydün bilmiyorum ama ona benzer. gelince fotoğrafını paylaşırım.
sonracığıma :) yüzük beğendim 3-4 model koçak golddan.
set beğendim çok zarif.
nişan alışverişinde alacaklarımın listesini yapıyorum
çarşıya falan çıktıkça fiyat araştırması yapıyorum
şimdilik bu kadar canım.
sevgili sevgilim de allahın izniyle 20 ağustosta geliyor

kuşuuuuummmm, tatlı lokumum çok sevindim
allahım bol kazançlı, huzur dolu bi çalışma ortamı versin sana
darısı da başıma :)

cildim normal. kuru da değil yağlıda değil. günlük temizlik ürünü olarak sebamed yüz yıkama jelini ve nemlendiricisini kullanıyorum. dışarı çıkaken de kış-yaz güneş kremini. ama güneş kreminden sorun yaşamaya başladım özellikle şu sıcaklarda yüzüme onu da sürünce alev alev yanıyorum :)
cilt alt tonum nötr.
verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederiiiim tatlı turtam,
sen bana mail adresini mesaj at canım. ben fotoğrafımı falan gönderiyim sana sorularımı sorarken :)

canııım iyi tatiller

hayırlı uğurlu olsun canımcım, darısı başıma :)) topiğin tek çalışmayanı ben kaldım galiba (
ben de varım kıymetcim.. darısı başımıza diyim

çağlam alıntı yapmayı unutmuşum ama yorumumu yapayım, yataklardan 1.sine bayıldım ben
gizemimmm 2010 şubatta yaşadıklarını şimdi okudum, gerçekten maşallah diyorum canım bu güçlü kişiliğine mutluluğu sonuna kadar hakediyorsun.
orkidem, inşallah çok geçmeden kafasına dank eder ve seni birdaha asla üzmemek üzere geri döner. hakkında hayırlı olan o ise eğer..

hadımköyde kuzucuuumm yer buyukcekmeceden sonra galba bende gıtmedım hiiç o yuzden ılk gun aksaraya gıdıcem benı patroncuk goturuceek aksamda servısle donucem kampanya içiinn kredi kartı lazım bebiiişş, kartım yok olmasındanda korkuyoorumm nedensee olmadı salacakta simit cay ıcerız ya ramazandan ve işten once son fırsatımızz buuu

Nurayımm amiin balım darısııııı basınaa

Son düzenleme:

salacaktada cafeler var aslında kuzum açık büfe fırsatada gerek oyk ama biz bir defa cumrtesi küçükyalıda biryere gittik açıkbüfesi pazardı serpme yedik küçükyalı sahildede hemen hemen her restarant güzel ve kahvaltıları var

ayyy balım sorma bizde yarını iyi değerlendrmelyz bizimde son olcak bu birkaç kez iftar olur ama bilmiyorum yoğun olcaz zaten akşama düğünler var birde pazar 2 düğün birden zor olcak

kredi kartı aslında ilerleyen zamanlarda çıkarblrsn canım

nurayım darısı kıymetle senin başına her ikinizede güzelce dualarımı edicem sizde katılın bu kervana bide büşrada çalışmıyor sanırsam kızlar iş hayatı için duaları ediyorum sizlere

gezının bolcana kusum hos bu havadaa gezınmekte cekılmıyoo ama olsun asklı mesklı gecer zaman kurbik bi uyansında bakalım onada söölim hem pazar aksamı gec gıtsın işe hem belkı bıldıgı yer vardır eylul gıbı cıkarırım belkı kredı kartını giziimm kendimden ürkmekteyim kredi kartını aldıgımı düşününce bile

bilmem mi canım senin yasadiklarini ben de ne olacağını bilmiyorum.
Kısmetten öte yol yok.
yaşanacakları göreceğiz.
ama üzülmeye tahammülüm yok.

bilmem mi canım senin yasadiklarini ben de ne olacağını bilmiyorum.
Kısmetten öte yol yok.
yaşanacakları göreceğiz.
ama üzülmeye tahammülüm yok.

O kadar gözyaşı döktüm ki bu yaşıma kadar o kadağ ağladığımı hatırlamıyorum..

Vee beni böyle gören arkadaşlarım olsun annem ablam olsun bu kadar harab etme kendini... Delimisin sen ilerde pişman olursun bu akıttığın gözyaşlarına derdi...

Vee tabi ben sinir olurdum bu sözlere bekara karı boşaması kolay diye biz söz vardır yaa. Nerden bilecekler içimde ne fırtınalar koptuğunu öyle konuşuyolar işte derdim..

Ama bak şimdi onların sözüne geldim hakkaten yazık etmişim gözlerime ... Tamam üzülmek gayet normal üzülmemek anormal olurdu ama ben baya baya yedim bitirdim kendimi...

O zamanlarda da hiç isyan etmedim... Raporluydum evde ve çalışmıyo olunca yemeden içmeden ağlıyodum ama ezan okunduğu zaman kalkıp namazımı kılar Rabbime sığınır sonra geri dönerdim ağlamayaa...

Neyse işte sana kendimi niye anlatıyorum örnek olması için.. Sen şu an benim durumumda değilsin... Ki eğer sonu ayrılıkda olsa sakın üzme kendini diye anlatıyorum...

Dönülmez bi yol değil yani herkesin bi bunalım anı olur ya seninkininde öyle anlarından biridir...

bilmez mıyım o cikmazlari,.. öyle kötü olduğumu bilirim aglamaktan yorulur öyle Uyurdum o zaman söz verdim kendime üzülmeyecegim böylesine. ve üzülmemek için bunca çabam.
ne haller yaşadım beni gören cektigim acıya dayanamaz benimle aglardı

çoook teskkur ederim canımm, en hayırlısı olsun ıns bende isyanlardaydım işş işşş diyee bılıyosun çok sukur duydu dualarımızı Allah'ım senın ıcınde boool boool dua edıcemm

sağol canım benimm Nuraycım inşallah gönlümüze göre işimiz olur ennn yakın zamanda Gizemcim çok sağol inşallah katılırız aranıza, 5aya yaklaştı artık çalışmadığım.

Son düzenleme:
pazartesi diş implantı yaptırmıştım ağzımda dikişler vardı pazartesi alınacaktı, açılmış sinir oldum. ilk defa yaptırmıyorum ilkinde yüzüm morarmıştı her konuda tecrübelendim diyordum şimdi de dikiş açıldı. moralim bozuldu durduk yere. şimdi yarın gidip bir daha anestezi ol, bidaha dikiş, bidaha dikiş alımı bir sürü zırvalık.

Ay Allah yardımcıııınnn olsunnn canımmm bende diş ve dişçi konusundaa çok talihsizlikler yasadım , halada tel kullanıyorum sorunlarım bıtmıs degıl maleseeff... cok bılmıs diişşçiimm kanal tedavısınde renklı cubuklardan bırını diş kökümü delerek (nası becerdi bilinemiyor) diş etime kadar ilerletmiş başagrılarım arttmıştı film cekildiğimde öğrendiik bunuda orda bi cubukcuk vardı diş hastanelerine o yuzden guvenmıorum artık stajerlere verıyolar resmen biziiii onu kanalı cıkartarak alamadıkları ıcın diş etimden aldılar ve onlu arkalı dikişli olarak dolandım.. ben cok fazla gulen bı ınsanım Allah aglatmasın ama suratıma yapıstırılmıs bi tebessum var hep, en zorlu surectı benım ıcın ve gulerken dıkıslerım patladı senin gibi gene aynı surecı yasadık hatta son dıkısı aldırmadım ben tüğnüüğüü kaldı içerde tüğnüklü bi minnagım ben çok sukur sımdıkıı dişçiciimden cok memnunum abı kardes gıbı olduk 2 siylede

Son düzenleme:

sağol canımmmm, acıya dayanıklıyım tamam da bütün aksilikler de beni buluyor. diş hastanesine gitmedim normal doktor muayenehanesine gidiyorum. bende aynen devamlı gülerim desem yeridir :))) Allah ağlatmasın canım ikimizi de hepimizi de hatta. benimki mecbur alınacak zaten üstüne diş takılacak. nasıl oldu nasıl açıldı dikişler bilmiyorum. işin kötüsü enfeksiyon kapmasından çekiniyorum.. pazartesi günü geldiğimde ağrı kesici almama rağmen öyle bir ağrıdı ki ağladımm kocaman kız:2: bir de evlencem diyorum ben
yarın gidiyim de diksin bari inşallah kapanır

kıyamamm sanaaa ihmaal etmee sakınn Allah korusuunn bişi olmasııınn, artık evlenincee beylerimizeee nazlanıcaazz dişiim ağrııyoo beeeeyyyy başım ağrıyoo beeeyyy

bence bi denettir bazı ürünler bi kere kullanmaya bile reaksiyona neden olabiliyor cilde örneğin mac in studio finishleri deli gibi kalıcıdır ama bende resmen tek sürmeden sivilce çıkardı mahvetti cildimi :/ hele de anlattığın kadaryla cilt çok hassasmış bence önce dene derim tatlışım :)
ben narsın sadece transparan pudra dedikleri toz pudrasını kullandım.diğerleri hakkında bilgi sahibi değilim.fondöten olarakta sheer matte yi biliyorum.Bana yapısı ağır gelmişti ben günlük genelde renkli nemlendirici ya da bb krem kullanıyorum.üzerine de tek kat toz pudra idare ediyor.. :)
güneş koruyucu olarak sebamedi öneririm.ki zaten tüm cilt bakımcılar bilir sebamed güneş ürünlerinden daha iyi cildi güneşe karşı koruyanını görmedim ben en iyisi kesinlikle :)
kuaförler makyajdan en anlasın yaa.. kaşının altına kadar tek rek far sürüp eyeliner çekip kırmızı ruju basıp yolluyorlar gelinleri.. kırmızı ruj gelin makyajında çok kötü bence.. ben beğenmiyorum yani.. kopkoyu simsiyah söz makyajlarınıda sevmiyorum :/
keşke gelebilseydim ya görmüş olsam seni daha iyi analiz yapardım :)

anım okadar uzun zamandır yoktum ki... o yüzden erkek arkadaşını bilmiyorum eski sayfalara hiç göz atmadım ama eğer bukadar iyiyse herşey zaten düzelecektir bazen insan patlayacak gibi olup sarf etmeyeceği pişman olacağı sözler sarfeder bir anda olur herşey ama zamanla düzelir.. ne deyim.. hakkında hayırlısı olur inşallah cnm :)

bendeeeeeeeeee 2013 gelini olucam :)

hoşgeldn cnm

cnm benimde cildim karma yapıda yani t bölgesi yağlı yanaklarım kurudur :) bu da dmek oluyorki burna transparan pudrayı bulayacaksın
fondöten olarak düğüne en ideal fondöten nars sheer matte,dior airflash,estee lauder ve lancome fondötenler.. bence içlerinden en güzeli renk skalası en iyi olan lancome.. hem kalıcı hem güzel..eğer notr alt ton olmasan dior air flash deyip konuyu kapatıcaktım notr alt tonsan en iyisi lancome.. :)
kapatıcı olarak mac pro long wear veya bobbi brown krem kapatıcıyı önerebilirim kalıcı ve oldukça kapatıcı ürünler :)
pudra olarak sadece transparan pudra kullanman yeterli olacaktır..
ürünler mineral değil ama inan bana mineral ürünler son derece yanıltıcı.. bazısına yararken bazılarında inanılmaz derecede alerjik reaksiyona neden olabiliyor.. Sana tavsiyem günlük renkli nemlendirici veya bb krem kullan..ama yok kapatıcılık bana yetmez dersen önerim en basitinden herkesin bildiği maybelline affonitone ya da bourjois healty mix gibi ince yapılı-su bazlı hafif fondötenler..
güneş kremi bana da işkence ama maalesef leke-ben-çil gibi sorunlarla uğraşmamak için kullanmak zorundayız aslında sebamed güneş koruyucular şu an en mükemmel koruyucular yani :) ama yapısı ağır diyosan bilemem.. ben yüz kremini sürerken bayağı çile çekiyorum çünkü :

bendeeeeeeeeee 2013 gelini olucam :)
hoş geldin cnm hayırlı olsun

cnm sahilde kahvaltı yapabileceğin bir sürü açık büfe yerler var.
tatlım çok sevindim hadi bakalımmm.elbiseni gördüm çoooooook beğendim, yüzük modellerini ve set modelini varsa nette paylaşır mısın hayatım? 20 ağustosa ne kaldı ki. alışveriş listeni de tabiiii her ne kadar babam soğuk dursa da ağustos sonu eylül başı sözümüz olacak bizimde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…