'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çok geçmiş olsun kıymetcim.

teşekkür ederim tatlı bebeğim hepsini not aldım, alışverişe çıkınca bu söylediğin ürünlere bakacağım.
sebamed her türlü iyi gelirdi bana ama güneş kreminden nedense rahatsız oldum bu ara, çok sıcak zaten havalar, onu da sürünce yüzüm yanıyo iyice alev alev :)
neyse bi çözüm bulurum umarım.

veeee bugün tatil başlaaaar..
iyi tatiller canıım

yüzükte sette internette bulamadım canım. alınca fotoğraflarını çekip yine albüm yaparım ben.
şimdi minik bi el buketi yaptırsam mı diye düşünüyorum
canııım çok sevindim, hemen hemen aynı zamanlarda aynı heyecanları yaşayacağız yine. hayırlısı olsun hakkımızda

günaydınlarrrrrrrrrrr
günaydıııın sibeliiimmm

günaydınnn bebiklerimmm
çoooook çicakkkk yaaaa ve ben çalışıyorumm
süslendim püslendim oturuyorum pc başında çıkışta sevdicek beni almaya gelicek düğüne gidiciizzz:123:

günaydınnn bebiklerimmm
çoooook çicakkkk yaaaa ve ben çalışıyorumm
süslendim püslendim oturuyorum pc başında çıkışta sevdicek beni almaya gelicek düğüne gidiciizzz:123:

kolay gelsin ezgim. sana da günaydın.
burası da çok sıcak. sıcakta gelin olmak nasıl zor bişey kimbilir.

kolay gelsin ezgim. sana da günaydın.
burası da çok sıcak. sıcakta gelin olmak nasıl zor bişey kimbilir.

nurayımm taze gelin adayımm nasılsın :)) valla bende onu düşündüm ya acayip sıcak nasıl dayancaklar diyee.düğün için en güzel ya eylül-ekim-kasım yada mayıs haziran bence

Bebeklerim günaydınnn..

Gerçekten acaip sıcak bi günn.. Bunalıyoruuuuummm

Kızlar akşam komşumuzun düğünü vardı.. Gelin çıktı apartmandann :123:

Arabaaa aynen buu:) Eki Görüntüle 464640

Ben evden cıkısına yetişemedim ama annişin anlattığına gore gelinliğinin duvağı uçuşa uçuşa gitmişler:) Çarşıda konvoyu gördüm gerçekten cok guzeldi, bu arabanın pembişinden istiorum bendeeee! Apartmanda bekar kız kalmadı benden başkaaa:)

Umarımm iyisinizdir kızlaaar

nurayımm taze gelin adayımm nasılsın :)) valla bende onu düşündüm ya acayip sıcak nasıl dayancaklar diyee.düğün için en güzel ya eylül-ekim-kasım yada mayıs haziran bence

eveeet evet, mayıs
of neyse hiç düşünmicem kendimi üzmicem. herşey olacağına varıyo nasılsa

iyiyim canım cicim, sen nasılsın?

öğleden sonra bi akrabamıza gidicem annecikle.
akşama da bi arkadaşımı istemeye geliyolar, beni de çağırdı gel yanımda ol diye. nasıl gitmek istiyoruum anlatamam. o stresi atlattım ya rahat rahat izlemek istiyorum.
ama bi sorun var.
benim isteme günümde yanımda bir arkadaşım vardı. o ve ben sık sık görüşürüz. bu akşam istenecek arkadaşta çok samimi olduğumuz biriydi. fakat son 1-2 aydır ne zaman buluşalım desek, çık gel desek kpss çalışıyorum, annemin yanındayım, işim var falan dedi hiç görüşmedi bizimle.
sonra ben bu sessizliğe seyirci kalamadım ve konuştum onunla, işte ders çalışıyosun yoğunsun evet ama facebook.ta geçirdiğin vakti gördükçe de arayıp sormamana alınıyorum. en mutlu, en heyecanlı günlerimden birinde seni de yanımda görmek isterdim ama hiç ilgilenmediğin için haberin dahi olmadı diye. bitek facebooktan fotoğrafımızı görüp altına yorum yazıp öyle tebrik etmişti.
sonra işte hastaydım falan dedi. bişeyler söyledi.

dün de hem bana, hem de benim isteme günümde yanımda olan o arkadaşıma mesaj atmış, yarın beni istemeye geliyolar sizi de yanımda görmek istiyorum diye. ben tebrik ettim bi aksilik olmazsa gelebileceğimi söyledim, hazırlık yapıyorlardı eksik bişeyleri var mı diye sordum.
diğer arkadaşım ise açmış ağzını yummuş gözünü.. ağır konuşmuş biraz. birdaha asla yanında değilim gibilerinden.
ve şimdi ben gidersem bu arkadaşım bana da alınacak niye gittin gibilerinden
of biraz karışık :26:

nuraycım sağol canımm

günaydınlar güzellikleeeeeeeeerrrrrrr

merhaba bende geldimm.. herkese selamlarr

3 kişi zor arkadaş olunuyor benim de öyle 2 yakın arkadaşım var ama biri daha yakın sanki. bence alınmasın diğer arkadaşın da sonuçta kendi ilişkisini kesebilir ama sana karışamaz. o bana gelmedi ama olgun taraf ben olurum giderim derim ben olsam.

kuzuumm en hayırlısı hangi zamansa o zaman olsunnn bak ne güzel ilk adımını atıyorsun bugünlerede çok şükür
arkadaşınıza alınmak, kırılmakla çok haklısınız.ama sonuçta bu özel bir gün. tamam hatalı arkadaşın ama yalnız bırakmak olmaz.diğer (istemede yanında olan arkadaşına) bunu anlat bence sonuçta yalnız bırakılmaz insan desteğe ihtiyaç duyuyor diye.anlayış gösterir eminim.hem çocuk değiliz ki birimiz küstü diye diğeride küssün.hem arkadaşın arayıp sormasada değer veriyor demek ki sizi yanında görmek istiyor.

nuraycım sağol canımm

günaydınlar güzellikleeeeeeeeerrrrrrr
günaydınn kıymeettciiimm

merhaba bende geldimm.. herkese selamlarr

hoşgeldinnnn

canım bencede gitmelisin. belki problemleri vardı gelemedi bi derdi vardı söyleyemedi. olsun sen yine alttan al git bence

off yaaa aşkımm bugünn gelicektii operasyon kitlemişlerr bebekimee nasıl sinirliii nasıı tabi bende ama yapıcak bişi yok hıhh yine kaldı bizimm görüşme ah şu belirsizliklerinn ağzını yüzünüü saçını başını

iyiyim sibelcim nolsun çalışıyoruz iştee..saatleri sayıyorum 3 olsunda aşkım gelsin diyee
günaydın minnak nazommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…