çok geçmiş olsun kıymetcim.pazartesi diş implantı yaptırmıştım ağzımda dikişler vardı pazartesi alınacaktı, açılmış sinir oldum. ilk defa yaptırmıyorum ilkinde yüzüm morarmıştı her konuda tecrübelendim diyordum şimdi de dikiş açıldı. moralim bozuldu durduk yere. şimdi yarın gidip bir daha anestezi ol, bidaha dikiş, bidaha dikiş alımı bir sürü zırvalık.
teşekkür ederim tatlı bebeğimcnm benimde cildim karma yapıda yani t bölgesi yağlı yanaklarım kurudur :) bu da dmek oluyorki burna transparan pudrayı bulayacaksın
fondöten olarak düğüne en ideal fondöten nars sheer matte,dior airflash,estee lauder ve lancome fondötenler.. bence içlerinden en güzeli renk skalası en iyi olan lancome.. hem kalıcı hem güzel..eğer notr alt ton olmasan dior air flash deyip konuyu kapatıcaktım notr alt tonsan en iyisi lancome.. :)
kapatıcı olarak mac pro long wear veya bobbi brown krem kapatıcıyı önerebilirim kalıcı ve oldukça kapatıcı ürünler :)
pudra olarak sadece transparan pudra kullanman yeterli olacaktır..
ürünler mineral değil ama inan bana mineral ürünler son derece yanıltıcı.. bazısına yararken bazılarında inanılmaz derecede alerjik reaksiyona neden olabiliyor.. Sana tavsiyem günlük renkli nemlendirici veya bb krem kullan..ama yok kapatıcılık bana yetmez dersen önerim en basitinden herkesin bildiği maybelline affonitone ya da bourjois healty mix gibi ince yapılı-su bazlı hafif fondötenler..
güneş kremi bana da işkence ama maalesef leke-ben-çil gibi sorunlarla uğraşmamak için kullanmak zorundayızaslında sebamed güneş koruyucular şu an en mükemmel koruyucular yani :) ama yapısı ağır diyosan bilemem.. ben yüz kremini sürerken bayağı çile çekiyorum çünkü :
iyi tatiller canıımveeee bugün tatil başlaaaar..
yüzükte sette internette bulamadım canım. alınca fotoğraflarını çekip yine albüm yaparım ben.tatlım çok sevindim hadi bakalımmm.elbiseni gördüm çoooooook beğendim, yüzük modellerini ve set modelini varsa nette paylaşır mısın hayatım? 20 ağustosa ne kaldı ki. alışveriş listeni de tabiiii her ne kadar babam soğuk dursa da ağustos sonu eylül başı sözümüz olacak bizimde
günaydıııın sibeliiimmmgünaydınlarrrrrrrrrrr
günaydınnn bebiklerimmm
çoooook çicakkkk yaaaa ve ben çalışıyorumm
süslendim püslendim oturuyorum pc başında çıkışta sevdicek beni almaya gelicek düğüne gidiciizzz:123:
kolay gelsin ezgim. sana da günaydın.
burası da çok sıcak. sıcakta gelin olmak nasıl zor bişey kimbilir.
nurayımm taze gelin adayımm nasılsın :)) valla bende onu düşündüm ya acayip sıcak nasıl dayancaklar diyee.düğün için en güzel ya eylül-ekim-kasım yada mayıs haziran bence
merhaba bende geldimm.. herkese selamlarrKızlar bismillah diyorum ve tertemiz bir sayfa ile topiğimizi YENİLENMİŞ olarak BEN açıyorum..
Bugünden itibaren tüm takım arkadaşlarımı burada görmekten ben ve dostlarım mutluluk duyacağız hepinizi çok seviyorum ki...
Lütfen dürüst insanlar aramıza katılsın sahte kimliklere ve sahte hayatlara ihtiyacımız yok HEE KARNIMIZDA TOK!
E HADİ BUYURUN HOŞGELDİNİZ
günaydın canımmnuraycım sağol canımm
günaydınlar güzellikleeeeeeeeerrrrrrr
merhaba bende geldimm.. herkese selamlarr
eveeet evet, mayıs
of neyse hiç düşünmicem kendimi üzmicem. herşey olacağına varıyo nasılsa
iyiyim canım cicim, sen nasılsın?
öğleden sonra bi akrabamıza gidicem annecikle.
akşama da bi arkadaşımı istemeye geliyolar, beni de çağırdı gel yanımda ol diye. nasıl gitmek istiyoruum anlatamam. o stresi atlattım ya rahat rahat izlemek istiyorum.
ama bi sorun var.
benim isteme günümde yanımda bir arkadaşım vardı. o ve ben sık sık görüşürüz. bu akşam istenecek arkadaşta çok samimi olduğumuz biriydi. fakat son 1-2 aydır ne zaman buluşalım desek, çık gel desek kpss çalışıyorum, annemin yanındayım, işim var falan dedi hiç görüşmedi bizimle.
sonra ben bu sessizliğe seyirci kalamadım ve konuştum onunla, işte ders çalışıyosun yoğunsun evet ama facebook.ta geçirdiğin vakti gördükçe de arayıp sormamana alınıyorum. en mutlu, en heyecanlı günlerimden birinde seni de yanımda görmek isterdim ama hiç ilgilenmediğin için haberin dahi olmadı diye. bitek facebooktan fotoğrafımızı görüp altına yorum yazıp öyle tebrik etmişti.
sonra işte hastaydım falan dedi. bişeyler söyledi.
dün de hem bana, hem de benim isteme günümde yanımda olan o arkadaşıma mesaj atmış, yarın beni istemeye geliyolar sizi de yanımda görmek istiyorum diye. ben tebrik ettim bi aksilik olmazsa gelebileceğimi söyledim, hazırlık yapıyorlardı eksik bişeyleri var mı diye sordum.
diğer arkadaşım ise açmış ağzını yummuş gözünü.. ağır konuşmuş biraz. birdaha asla yanında değilim gibilerinden.
ve şimdi ben gidersem bu arkadaşım bana da alınacak niye gittin gibilerinden
of biraz karışık :26:
eveeet evet, mayıs
of neyse hiç düşünmicem kendimi üzmicem. herşey olacağına varıyo nasılsa
iyiyim canım cicim, sen nasılsın?
öğleden sonra bi akrabamıza gidicem annecikle.
akşama da bi arkadaşımı istemeye geliyolar, beni de çağırdı gel yanımda ol diye. nasıl gitmek istiyoruum anlatamam. o stresi atlattım ya rahat rahat izlemek istiyorum.
ama bi sorun var.
benim isteme günümde yanımda bir arkadaşım vardı. o ve ben sık sık görüşürüz. bu akşam istenecek arkadaşta çok samimi olduğumuz biriydi. fakat son 1-2 aydır ne zaman buluşalım desek, çık gel desek kpss çalışıyorum, annemin yanındayım, işim var falan dedi hiç görüşmedi bizimle.
sonra ben bu sessizliğe seyirci kalamadım ve konuştum onunla, işte ders çalışıyosun yoğunsun evet ama facebook.ta geçirdiğin vakti gördükçe de arayıp sormamana alınıyorum. en mutlu, en heyecanlı günlerimden birinde seni de yanımda görmek isterdim ama hiç ilgilenmediğin için haberin dahi olmadı diye. bitek facebooktan fotoğrafımızı görüp altına yorum yazıp öyle tebrik etmişti.
sonra işte hastaydım falan dedi. bişeyler söyledi.
dün de hem bana, hem de benim isteme günümde yanımda olan o arkadaşıma mesaj atmış, yarın beni istemeye geliyolar sizi de yanımda görmek istiyorum diye. ben tebrik ettim bi aksilik olmazsa gelebileceğimi söyledim, hazırlık yapıyorlardı eksik bişeyleri var mı diye sordum.
diğer arkadaşım ise açmış ağzını yummuş gözünü.. ağır konuşmuş biraz. birdaha asla yanında değilim gibilerinden.
ve şimdi ben gidersem bu arkadaşım bana da alınacak niye gittin gibilerinden
of biraz karışık :26:
günaydınn kıymeettciiimmnuraycım sağol canımm
günaydınlar güzellikleeeeeeeeerrrrrrr
merhaba bende geldimm.. herkese selamlarr
3 kişi zor arkadaş olunuyor benim de öyle 2 yakın arkadaşım var ama biri daha yakın sanki. bence alınmasın diğer arkadaşın da sonuçta kendi ilişkisini kesebilir ama sana karışamaz. o bana gelmedi ama olgun taraf ben olurum giderim derim ben olsam.
siboşum yaa çok haklısınn kzımakla ama napcan işte malesef belirsizlik hep var hep var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?