eveeet evet, mayıs
of neyse hiç düşünmicem kendimi üzmicem. herşey olacağına varıyo nasılsa
iyiyim canım cicim, sen nasılsın?
öğleden sonra bi akrabamıza gidicem annecikle.
akşama da bi arkadaşımı istemeye geliyolar, beni de çağırdı gel yanımda ol diye. nasıl gitmek istiyoruum anlatamam. o stresi atlattım ya rahat rahat izlemek istiyorum.
ama bi sorun var.
benim isteme günümde yanımda bir arkadaşım vardı. o ve ben sık sık görüşürüz. bu akşam istenecek arkadaşta çok samimi olduğumuz biriydi. fakat son 1-2 aydır ne zaman buluşalım desek, çık gel desek kpss çalışıyorum, annemin yanındayım, işim var falan dedi hiç görüşmedi bizimle.
sonra ben bu sessizliğe seyirci kalamadım ve konuştum onunla, işte ders çalışıyosun yoğunsun evet ama facebook.ta geçirdiğin vakti gördükçe de arayıp sormamana alınıyorum. en mutlu, en heyecanlı günlerimden birinde seni de yanımda görmek isterdim ama hiç ilgilenmediğin için haberin dahi olmadı diye. bitek facebooktan fotoğrafımızı görüp altına yorum yazıp öyle tebrik etmişti.
sonra işte hastaydım falan dedi. bişeyler söyledi.
dün de hem bana, hem de benim isteme günümde yanımda olan o arkadaşıma mesaj atmış, yarın beni istemeye geliyolar sizi de yanımda görmek istiyorum diye. ben tebrik ettim bi aksilik olmazsa gelebileceğimi söyledim, hazırlık yapıyorlardı eksik bişeyleri var mı diye sordum.
diğer arkadaşım ise açmış ağzını yummuş gözünü.. ağır konuşmuş biraz. birdaha asla yanında değilim gibilerinden.
ve şimdi ben gidersem bu arkadaşım bana da alınacak niye gittin gibilerinden
of biraz karışık :26:
iyiyim sibelcim nolsun çalışıyoruz iştee..saatleri sayıyorum 3 olsunda aşkım gelsin diyee
günaydın minnak nazommm
hoşbulduumm sibelikooommmnapıosun bakalımmmmmm
nurayııım sımdı okudumm bencede yanında olmak ıstıyosan kımsenın etkısı altında kalmadan gıtmelısııınn
erimemekk içinn uğraşıyorumm çook sıcak yaa
ve bu sıcakta çalışıyorumm
seninde son lale devri günlerinn bebikoo pazartesi iş başıı yaposunnn sende kii işş bebekii minnaakk
ezgitoomm nasısııınn
iyiym bebetomm sen nasılsıınnn heyecan var mı heyecannnn minnak iş bebiğiii
siboşş en kısa zmanda sende aşklann inşllahh
burcuu hoşgeldinnn
evet evet evetttt iş bebekii minnak olucammmkiiiiibende fenaaa haldeyiiim bide diyet yuzunden bi halsiziimm füücuuuduumm dondurmaa dondurmaaa diyee alarmm veriyoo resmen sınanıyorum şuann aksamda arkadasım gelicek bişiler hazırlamam lazım şimdi onlar için mutfagaa giriceem
günaydın bebiklerrrrrrrrrrrrr
ya kusum aslında heycan degılde bı korku kapladı içimi beceremessem falan diyee
kuşum hepimizde oldu ilk zamanlar bu korkular.ama merak etme geçiyo sonrahem gayette becericeksin zamanla bu işin kurdu oliciksin.kimse anasından herşeyi bilerek doğmuyor.yavaş yavaş tecrübe edinceksin merak etme
evet evet evetttt iş bebekii minnak olucammmkiiiiibende fenaaa haldeyiiim bide diyet yuzunden bi halsiziimm füücuuuduumm dondurmaa dondurmaaa diyee alarmm veriyoo resmen sınanıyorum şuann aksamda arkadasım gelicek bişiler hazırlamam lazım şimdi onlar için mutfagaa giriceem
iyiym bebetomm sen nasılsıınnn heyecan var mı heyecannnn minnak iş bebiğiii
siboşş en kısa zmanda sende aşklann inşllahh
burcuu hoşgeldinnn
Bebeklerim günaydınnn..
Gerçekten acaip sıcak bi günn.. Bunalıyoruuuuummm
Kızlar akşam komşumuzun düğünü vardı.. Gelin çıktı apartmandann :123:
Arabaaa aynen buu:) Eki Görüntüle 464640
Ben evden cıkısına yetişemedim ama annişin anlattığına gore gelinliğinin duvağı uçuşa uçuşa gitmişler:) Çarşıda konvoyu gördüm gerçekten cok guzeldi, bu arabanın pembişinden istiorum bendeeee!Apartmanda bekar kız kalmadı benden başkaaa:)
Umarımm iyisinizdir kızlaaar
şimdi yeni bi sorum var sizlereeee
el buketi yaptırıcaz. ben size beğendiklerimi göstereyim, istanul anadolu yakasında bildiğiniz çiçekçi var mı böyle buket yapabilecek? veya internet üzerinden de tavsiye alabilirim.
Eki Görüntüle 464704
Eki Görüntüle 464706 Eki Görüntüle 464708 Eki Görüntüle 464709 Eki Görüntüle 464710
1.çokk güzell 3.de güzel gibi ama kesinlkle 1 benceee
diğerleri renkleri elbiseye göre koyu kaçıyo gibi canım yaa
evet canım ben de 1.sini beğendim ama aynısını nerden yaptırıcam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?