'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nurayımm bence kesinlikle gitmelisin o arkadaşın gitmez sende gitmezsen yalnız kalacak kızcağız.ders çalışiıyormuş zaten bir de bu telaşlar yalnız bırakma kızı. demetin de dediği gibi gibi belki bir şey vardı söyleyemedi cnm. o gün değerini bir kez daha anlar belki eskisi gibi davranmaz hemde. diğer arkadaşına durumu anlat bence onu da ikna et kız arkadaşlar bugünler için...

hoşbulduumm sibelikooommm napıosun bakalımmmmmm

nurayııım sımdı okudumm bencede yanında olmak ıstıyosan kımsenın etkısı altında kalmadan gıtmelısııınn

hoşbulduumm sibelikooommm napıosun bakalımmmmmm

nurayııım sımdı okudumm bencede yanında olmak ıstıyosan kımsenın etkısı altında kalmadan gıtmelısııınn

erimemekk içinn uğraşıyorumm çook sıcak yaa
ve bu sıcakta çalışıyorumm
seninde son lale devri günlerinn bebikoo pazartesi iş başıı yaposunnn sende kii işş bebekii minnaakk

erimemekk içinn uğraşıyorumm çook sıcak yaa
ve bu sıcakta çalışıyorumm
seninde son lale devri günlerinn bebikoo pazartesi iş başıı yaposunnn sende kii işş bebekii minnaakk

evet evet evetttt iş bebekii minnak olucammmkiiiii bende fenaaa haldeyiiim bide diyet yuzunden bi halsiziimm füücuuuduumm dondurmaa dondurmaaa diyee alarmm veriyoo resmen sınanıyorum şuann aksamda arkadasım gelicek bişiler hazırlamam lazım şimdi onlar için mutfagaa giriceem

annemm böyle diyet olur muu kendini hasta ediciisinn baaakkkk benimde yarın arkadaşım gelicek hazırlık yapcam akşamdan başlıycm hazırlığa.bugün zaten iş sonra düğün sonra akşam ablamlar tatilden döncek onlarla olcam.sonra hazırlıklara başlıycm.pazar sabahıda erken kalkıp temizlik yapıp sonra mamalar yapmaya devam ediciimmm..yine yoğun ve yorgun günler beni bekliyorrrr

ya kusum aslında heycan degılde bı korku kapladı içimi beceremessem falan diyee

kuşum hepimizde oldu ilk zamanlar bu korkular.ama merak etme geçiyo sonra hem gayette becericeksin zamanla bu işin kurdu oliciksin.kimse anasından herşeyi bilerek doğmuyor.yavaş yavaş tecrübe edinceksin merak etme

kuşum hepimizde oldu ilk zamanlar bu korkular.ama merak etme geçiyo sonra hem gayette becericeksin zamanla bu işin kurdu oliciksin.kimse anasından herşeyi bilerek doğmuyor.yavaş yavaş tecrübe edinceksin merak etme

ahh inşaallaaahhh bebegiim kısa surede su histen kurtulurum, kolay pes etmiceemm aslında cok katı bı dıyet yapmıyorumm ama tatlı yemedıgımde ben bole bı halsız oluyoruumm nedense

canlarım çok teşekkür ederim yorumlarınız için, evet gitmeliyim gerçekten.
peliiiinnnnn darısı başına bebeğim, arba süpeer hele ki pembik rengi ooy oyyyy
orkidecim sana da günaydın

bende yemek yemekten ölücemm sanırımm bi gün küt gidicem vallaa mide spazmı falan geçircemm olabildiğince zorluyorum çünkii tombişikkk olmammm lazımmm
hemmm sen gelirsinn kuzucukkk herşeyinn üstesindenn hiçç öle stress falan yapma yanii

iyiym bebetomm sen nasılsıınnn heyecan var mı heyecannnn minnak iş bebiğiii
siboşş en kısa zmanda sende aşklann inşllahh
burcuu hoşgeldinnn

ayyy inşallahh ezgicimm yaa bekliyorummm gözü kör olsun bu şafaklarınn
nurayımmm hoşgeldinnn

Peloşumm ben yeni gördüm yazdığınıı canımm.bu arabalar çok moda şimdi gelin arabası olarak. inşallah sanadaa nasip olurr
nurayım çiçeklerden ilki veya 3.sü uygun ve güzel olur. çiçek yapan yer bilmiyorum malesef ama çiçeksepeti.com çok profesyonel belki isteğe göre tasarım yapıyorlardır bi sor istersen

1.çokk güzell 3.de güzel gibi ama kesinlkle 1 benceee
diğerleri renkleri elbiseye göre koyu kaçıyo gibi canım yaa

evet canım ben de 1.sini beğendim ama aynısını nerden yaptırıcam ki

canım kurdelasını tuhafiyelerden falan bulabilirsin aslında.çiçeklerinde birebir aynısı olmasada benzerini bulabilirsin.önemli olan kurdelası çünkü onu bulup götürürsün bir çiçekçiye.resmide götürürsün.ohh miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…