canım kurdelasını tuhafiyelerden falan bulabilirsin aslında.çiçeklerinde birebir aynısı olmasada benzerini bulabilirsin.önemli olan kurdelası çünkü onu bulup götürürsün bir çiçekçiye.resmide götürürsün.ohh miss
Heryer Çiçek
canım bak 17 numara olanda uyar sana gibime geldi
hoş bulduk ezgicimmmiyiym bebetomm sen nasılsıınnn heyecan var mı heyecannnn minnak iş bebiğiii
siboşş en kısa zmanda sende aşklann inşllahh
burcuu hoşgeldinnn
şimdi yeni bi sorum var sizlereeee
el buketi yaptırıcaz. ben size beğendiklerimi göstereyim, istanul anadolu yakasında bildiğiniz çiçekçi var mı böyle buket yapabilecek? veya internet üzerinden de tavsiye alabilirim.
Eki Görüntüle 464704
Eki Görüntüle 464706 Eki Görüntüle 464708 Eki Görüntüle 464709 Eki Görüntüle 464710
şimdi yeni bi sorum var sizlereeee
el buketi yaptırıcaz. ben size beğendiklerimi göstereyim, istanul anadolu yakasında bildiğiniz çiçekçi var mı böyle buket yapabilecek? veya internet üzerinden de tavsiye alabilirim.
Eki Görüntüle 464704
Eki Görüntüle 464706 Eki Görüntüle 464708 Eki Görüntüle 464709 Eki Görüntüle 464710
yine sorun olursa bana ulaş canım öptüm )çok geçmiş olsun kıymetcim.
teşekkür ederim tatlı bebeğimhepsini not aldım, alışverişe çıkınca bu söylediğin ürünlere bakacağım.
sebamed her türlü iyi gelirdi bana ama güneş kreminden nedense rahatsız oldum bu ara, çok sıcak zaten havalar, onu da sürünce yüzüm yanıyo iyice alev alev :)
neyse bi çözüm bulurum umarım.
iyi tatiller canıım
yüzükte sette internette bulamadım canım. alınca fotoğraflarını çekip yine albüm yaparım ben.
şimdi minik bi el buketi yaptırsam mı diye düşünüyorum
canııım çok sevindim, hemen hemen aynı zamanlarda aynı heyecanları yaşayacağız yine. hayırlısı olsun hakkımızda
günaydıııın sibeliiimmm
ben gidicem canım. hatta 8 gibi çıkıcam evden. evlerimiz çok yakın zaten, o şimdi kuafördeymiş ben de hazırlandım bekliyorum.kızlar selamlar aşklandm eve gdiyorum örümcek adamı izledik alısvers yaptık ciciler aldıııı sevglckk bana yine alısverssz durmadımmmm
Nuraycım canım arkadasın kpss çalsrken ihmal etms yada bahne kullanms olablr bazen hepmzn basına geliyor bendede olmstu arkdsmı ihmal ettm aradm sormadm bide arkdsm aradı neden bunu yapıyosun diye bende arama huyu yok evlensmde aramazdm utanctan çünkü araya sacma mesafe koymustum arkadsn msj atms arams yanında görmek istems hatasndan dönms o yüzden onun yanında sen ve diger arkadasınız olmalısnz canım diger arkdasın kırgın olsa bilee oda gitmeli
Çiçeklerndede 1. Model favorim oldu birde canım ayakkbı baktnmı sen
Çooookkk sıcakkkkkkk buuuu hava gölgede bileeee sıcak napcaz oruç nasıl tutcaz allah yardımcımız olsun
lokumum ben olmasını istiyorum, fotoğraf çekimlerinde de güzel olacağını düşündüm.nurayım nişandada el çiçeğii oluyooomuu ben ilk defa senden duydum lokumumm ama en çok 1.yi begendımm
hoşgeldiin gizikoooommm benmde aşklanmaya cook ihtiyacım vaar çoookkk
kimsecikler yok muuuu
dün istenen arkadaşımın bugün sözü var.. ekimde de düğünü .. çok hızlı çıktılar :)
gizemim baban bence de biliyor ve ağzından laf almak istiyor, sen de artık tanıştır babanla sevgilini bence baban hiç tepki vermeyecek konuşmalarından anladığım kadarıyla. çoook mutlu ol gizooom
çağlam saçlarını da güle güle uzat :)
nuraycim bom geliyorum arada ama anlatacak bir şey olmayinca sizi takip edip gidiyorum.
canım benim.
nasılsın
kimsecikler yok muuuu
dün istenen arkadaşımın bugün sözü var.. ekimde de düğünü .. çok hızlı çıktılar :)
gizemim baban bence de biliyor ve ağzından laf almak istiyor, sen de artık tanıştır babanla sevgilini bence baban hiç tepki vermeyecek konuşmalarından anladığım kadarıyla. çoook mutlu ol gizooom
çağlam saçlarını da güle güle uzat :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?