'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Heryer Çiçek
canım bak 17 numara olanda uyar sana gibime geldi

ezgim sağol tatlım. ben bunu istanbulda yaptırabilirim diye düşündüm. varsa bildiğiniz çiçekçi bi sorayım dedim.. benimkine fotoğrafını yollayayım bi sorsun bir kaç yere bakalım ne diyecekler.

iyiym bebetomm sen nasılsıınnn heyecan var mı heyecannnn minnak iş bebiğiii
siboşş en kısa zmanda sende aşklann inşllahh
burcuu hoşgeldinnn
hoş bulduk ezgicimmm

nuraycımmm çiçekçiler yapabilirler bu çiçekleri elbisene en çok uyan model 1.

bu arada söylemeyi unuttum, dün kuzenimin bebeğini görmeye gittik annemle. bir haftalık minicik, içim gittiiiii bebek istemeyen ben hayaller kurdum iki dakkada

Son düzenleme:
yine sorun olursa bana ulaş canım öptüm )

Bu akşam nişanlımla düğüne gidiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuz ))

Yarında tatile çıkıyorum yehuuuu :) öpüldünüz gelincikler

kızlar selamlar aşklandm eve gdiyorum örümcek adamı izledik alısvers yaptık ciciler aldıııı sevglckk bana yine alısverssz durmadımmmm

Nuraycım canım arkadasın kpss çalsrken ihmal etms yada bahne kullanms olablr bazen hepmzn basına geliyor bendede olmstu arkdsmı ihmal ettm aradm sormadm bide arkdsm aradı neden bunu yapıyosun diye bende arama huyu yok evlensmde aramazdm utanctan çünkü araya sacma mesafe koymustum arkadsn msj atms arams yanında görmek istems hatasndan dönms o yüzden onun yanında sen ve diger arkadasınız olmalısnz canım diger arkdasın kırgın olsa bilee oda gitmeli

Çiçeklerndede 1. Model favorim oldu birde canım ayakkbı baktnmı sen

Çooookkk sıcakkkkkkk buuuu hava gölgede bileeee sıcak napcaz oruç nasıl tutcaz allah yardımcımız olsun

nurayım nişandada el çiçeğii oluyooomuu ben ilk defa senden duydum lokumumm ama en çok 1.yi begendımm

hoşgeldiin gizikoooommm benmde aşklanmaya cook ihtiyacım vaar çoookkk

ben gidicem canım. hatta 8 gibi çıkıcam evden. evlerimiz çok yakın zaten, o şimdi kuafördeymiş ben de hazırlandım bekliyorum.
ayakkabı bakmadım henüz.

nurayım nişandada el çiçeğii oluyooomuu ben ilk defa senden duydum lokumumm ama en çok 1.yi begendımm

hoşgeldiin gizikoooommm benmde aşklanmaya cook ihtiyacım vaar çoookkk
lokumum ben olmasını istiyorum, fotoğraf çekimlerinde de güzel olacağını düşündüm.
böyle güzel bi çiçek yaptırabilirsek kesinlikle kullanıcam.

Ayrılığın ardından 8 ay geçti, aynı şehirde ve hatta çok yakın oturmamıza rağmen hiç karşılaşmadık hiç görmedim yüzünü..

Bugün ablamla çarşıya çıktık ben gözlüğümü evde unutmuşum eve geri döndüm bi baktım karşıdan o geliyo dönüp bakmadım bile...

Nasıl hızlı hızlı uzaklaştım ordan ... Vee anladım ki gerçekten bitirmişim onu hiç bişey hissetmedim.. Sadece nefret ediyorum ondan.. Umarım bi daha görmem...

Bugün bende ciciler aldım kendime... Uzun lacivert üzerine beyaz puantieli elbise aldım hoş oldu beğenerek aldım.. Çarşamba yemeğe onu giymeyi düşünüyorum..

Sonra bide babet ayakkabı aldım.. Allahtan babet ayakkabılar varya bütün yazı onlarla geçiriyorum... O kadar güzel şeyler vardı ki almamak için zor tutttum kendimi.. Ahh gözün kör olsun para...

sünettten çıktm düğünddeyymm kızlar düğün fatmagüln bodrum dye çekldgi yerde ayankola plajnda çeklyo bu 2 düğünnnn ve babacm sennkde burda olcak hatta sahle tekneyle gelcen yerlerde mumlar olcak kızlar mum dolu iskele ve ordan o yoldan gecmsler harika bir ambians lila ve beyaz belediye başkanı kızımzzzn düğünü artık burda olsun dedi babamda agacları bile tül ısık kaplarm dedi
Kıs konsepti yapalllm adallr karsıya gecmesnnn dedi hatttaha burayı işletelm dyorlar insalllah işletrler çok istyorm begendim

Ben mekanı gözlemledn onayladm oktay kaynarcanınnn düğün konsepti resmen aynı masalar sandalyeler heryer kummmm tas hersey varrrrr masalrda can çiçekler yemekler tam nottttttttt

Ben burda nişan istyormmm

Kızlar herkese sevglller düğün teftsm devam edyore

düğün konspetnin fotolarnı telle .ektm ekleyecegm ama ben asık oldum

Buu arada müzlklerde aklıma geldnz kızlar hepmzn hoslancagı gibi 80 ler 90 lar yabancııııı çaldııı kızlar hep italyan ispanyol fransz inglzzz

Ama ama davul zurnaaa varrrr ege türkleri olsn trakya türksü adana şu bu hiç srıtmadı ve damat foklorcymss davul zurnda oynadı inanmyorm unlar sırıtmadı ates yakıldı deniz kenarnda costular babam halay basıydııııı

Bende fırsttn istfde 25 agustosta hep nişan düğün var hep dedm mübarkk dedim oda seneye dogum günnnde burda nişan düğün yapalm kızım dedi mutlandımmmm sevglcege söledm hattaha kısın kkapattrz kıs düğünü bile olur dedi

Ama babam bunları sölerkn çok içmsti ve sarhstu sevglm aradı bende hep canım dye açtım teli babam önemsemedi artık blyoooo galbaaa

herkese selamlaaaaaaaaaaarr umarım bütün gelincikler iyidir...

dün tam 5 bucuk saat kuaför sefasındaydım... saclarıma yeniden röfle yaptırdımm sevgili kuaforum artık tam anlamıyla sarısın oldun dedi ayrıca omuz hizasında da kestirdimmmm

evet beliiiimee gelen o sacları omzuma kadar kestirdimmm

ilk basta icim gitti ama suan ohh dunya varmıs diorum... hem farklı bi hava kattı hem de su sıcak yaz günlerinde yanmaktan kurtuldum biraz daha... askım da cok begendi...

aksam da düğündeydik tabiki en yakın arkadası evlendi paşamın... cok keyifli bi düğün oldu, yalnız gelenlerin yarısından cogu askerler, eşleri ve nişanlılarıydı kimileri de kız arkadaslarıyla gelmişlerdi, restoranı onlar doldurdu resmen

dogal olarak da dugun sonuna kadar asker muhabbeti dinleyeceğimiz anlasılınca hanımlar olarak kendimizi piste attık... ben oynamayı bilmem ama muhabbeten sıkılınca hanımlara takıldım mecburen bi kenarda el cırptım... ve oynamanın bana gore olmadıgını bikez daha anladım

bir de damat nikah kıyılırken TÜM KALBİMLE SONSUZA KADAR EVEEEEEEEEEEEEEEET diye bagırdı... arkadasları bu duruma cok güldüler tamam artık gemiye doner donmez dalga geceriz demeye basladılar... benimki de beni durttu bak gordun mu bana sunu yapalım bunu yapalım, superman kıyafeti giy falan diosun adamların dilinden kurtulamam bir ömür boyu dedi

elbisem de tam not aldı iyi ki almısımm

ivit benden havadisler bu kadar....

gecmişe cok bakamadım resimleri gordum sadece...

nurayım 1. çiçek...

pelimimmm biz de böyle ve pembiş bir araba begendik hatta salonla gorusmeye gittigimizde kapının onundeydi... süslemede arkasına ve onune koycagımız seyleri bile begendik... bikaç yer var kiralama için askım onlarla goruscek

şimdiden arabada on koltuk benim ona gore demeye baslayanlar oldu arabayı gordukten sonra ben de olmaz ole sadece biz ve sofor olcaz dedim...

kızlar günaydın kaçıyorum hemen

çağlacım saçlar rahatlatmıştır vallla bende dayanamıyorum çok sıcaklarda

damada bak helal olsun benimde kuzenimin mezara kadar değil sonsuza kadar eveeett die bağırmıştı, tabe bunlar asker biribirleryle dalga geçebilirler yahuuu doğru demiş eniştemizzzsaçı nasıl yaptın topuzmu yaptırdın canım elbisenin beğenileceği belliydi inşallah bende en yakın zamanda giyeceğim belki bugün düğüne giderken giyinebilirim

gelellim dünkü düğün detaylarına fotolar telefondan çektğm için karanlık ama buyrun arkadaşlar gelininn gelinliği provaniastı çok sade modelin ismini soramadım bulcam bilindik bir model aglaya gibi

bide pist vardı millet ateş yakılınca kum tarafına geçti pistte çok güzeldi davul zurna eğlendryormuş ben babamın zoruylaaa el çrptım oynamadım ama millet iyi tepindi üstüne üstlük bu insanlardan hiç bunu beklemezdm oynamayı bilmez bilirdim ama maşallah her kesime hitap eden bir müzik oldu fasıldan tutun latine herkes birşey söyledi bende bundan istiyorum

Eklentiler

• $14072012113.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
kimsecikler yok muuuu
dün istenen arkadaşımın bugün sözü var.. ekimde de düğünü .. çok hızlı çıktılar :)
gizemim baban bence de biliyor ve ağzından laf almak istiyor, sen de artık tanıştır babanla sevgilini bence baban hiç tepki vermeyecek konuşmalarından anladığım kadarıyla. çoook mutlu ol gizooom
çağlam saçlarını da güle güle uzat :)

pastaaaammmm sanaaaa inanaaamııyoooruuummmm nası kıydııınnn saççıklaraaa ben kendımı duvardan duvara vuruyorum 5 cm kısalınca bile cunku benım sacların buklesı sagolsunn kesılınce ıcıne kapanıyo sankii ama hayal edıyorumda yakısmıstır sanaaa papatya pastaa oldun artık musaıt bı zamanda futurafınıda koy bebik

lokumum nurayım cıdden masallah cok hızlılar yaa annem dunden berı aslında yaz sonunda olsa keske dugununuz anca toparlardın sende işini gucunu demeye basladı yaa hep bi öteleme derdinde vermicek galba benii bu sene nisana yaklasırken nişanla dugun 1 sene arayla olmaz dedı sımdı dıyorum 3 ay kaldı bence agustos eylul gıbı dugunu yapın yıldonumunuzde nişan yapalım anca işe baslıcan adapte olursun işe alısırsın , işe alısmadan bide evliliğe alışmaya calıscan diyooo baslıyo gulmeyee bıde balaayı otelini gostermeye calıstım baya bii bakmamak ıcın dırettı sonra gozlerı dolduu ya agzını yedıgımın daha kucuksun sen dıyo kac yasındayım dıyorum 18 degılmı dıyo

giziiiimm cok guzel yere benzıyooo cıddeeennn ıns hepımızın gonlune gore yerler olur bızımde yaa

nuraycim bom geliyorum arada ama anlatacak bir şey olmayinca sizi takip edip gidiyorum.

canım benim.
nasılsın

çok şaşırtıcı ama gayet iyiyim.
dün gece anneannemde kaldım, gece dışarı çıktık falan.
gündüz de bayılacak kadar sıcaktı sonra da eve geçtim.
belki birazdan aşağı inerim.
yarın ufak kuzenimin doğum günü, ertesi gün de burda Van gecesi yapılacak oraya gideceğim.
yani kendime uğraşlar bulup süreci bu şekilde geçiriyorum.
çizelgemi de kaldırdım görmek hoşuma gitmedi.

bir hızlı da bizim evden çıkacak sanırım ablam yıl sonuna kadar evleniyor. bayramdan sonra aileler tanışacak, isteme söz muhabbetleri olacak yıl sonuna kadar da nikah diye konuşmuşlar. kalbim temiz ortada birşey yokken ilk evlenmesem keşke önce ablam evlense dedim bir iki hafta içinde bu adamla tanıştı şimdi de evlenme kararı aldılar hayırlısı olsun, başka bir şey istesem olacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…